Pa naravno da imaju neki kvalitet cim su u Europi. Kakvih sve pacijenata na ovom forumu.Pantelija je napisao/la:Brate ja ne znam sta ti pratis i gledas, koji sport, atalanta pod br.1 je najjaca skola fudbala u italiji sa bajboljim skautingom, iz ekipe otisli sam spinazola i caldara u juve, doveli strasnog napadaca. Toliko se "boje" za opstanak da su prosle sezone igrali ponajljepsi fudbal i igrali evropu . Samo su od juventusa primili dva gola.DRHAUSE je napisao/la:Atalanta se sprema za ligu, njima je uvijek prioritet sacuvati status prvoligasa pa tek onda Europa. Nisu nista posebno i ako Nusref pokaze da ima gram mozga a igraci gram muda imamo dobre sanse.
Da su samo malo jacu klupu imali i da ih nisu ozljede poremetile moguce da bi usli i u borbu za koje mjesto iznad
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Sto kaze Nusref danas svi igraju fudbal e sutra cemo vidjeti igrali ga Sarajevo.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Brate napisao si da atalanta ima cilj da ne ispadne iz lige ???
Ljudi nisu ni blizu toga
Ljudi nisu ni blizu toga
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nismo mi bas tolika taraba od ekipe. Moj misljenje je da ova ekipa mize sutra doziviti debakl, ali isto tako mozemo izgubiti minimalno ili cak iznenaditi. Bitno je da ne primimo gol u prvih 20 minuta a isto tako je bitno ako bilo kada primimo gol da ne puknemo ko kokica. Valjda bilmezi imaju u glavi da ce ih sutra dosta svijeta gledati i da im je to sansa da se prodaju, izuzev mozda Ahmeta i Pavlovica. Ko god da iskoci od nasih skauti ce ga pribiljeziti. I na kraju igraj bordo bijeli ale ale
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- BordoSarajevo
- Kontakt:
pasica je napisao/la:8:0, na Kosevu 0:3.

Nek izgube sa ovim ili sličnim rezultatom sutra, razočaran neću biti a vjerujem ni velika većina navijača, razočarenje je Bijeljina i ostatak sezone..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Uz dužno poštovanje forumskom puku, ali nadam se da taj neki optimizam, koji evo gledam na temi, neće prerasti u yebavanje od do, što bi zaista bilo nerealno i previše...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ja jarane ne yebem vise nista osim svoje zeneSarajevoJeBordo je napisao/la:Uz dužno poštovanje forumskom puku, ali nadam se da taj neki optimizam, koji evo gledam na temi, neće prerasti u yebavanje od do, što bi zaista bilo nerealno i previše...

Salim se malo msm ubili su oni u meni sve, tako kad vidim da nam je Anel Hebibovic jedan od bitnijih igraca u ekipi pucao bih sebi u glavu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Dizanje ruke na sebe je dozvoljenoesprit24 je napisao/la:Ja jarane ne yebem vise nista osim svoje zeneSarajevoJeBordo je napisao/la:Uz dužno poštovanje forumskom puku, ali nadam se da taj neki optimizam, koji evo gledam na temi, neće prerasti u yebavanje od do, što bi zaista bilo nerealno i previše...![]()
Salim se malo msm ubili su oni u meni sve, tako kad vidim da nam je Anel Hebibovic jedan od bitnijih igraca u ekipi pucao bih sebi u glavu

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- Burberry46
- Kontakt:
Snaci cemo se mi za stream ali ovo je sramota da nema prenosa ipak igramo sa Atalantom
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Cijenjena direktorica i sistem koje pravi uz svoje osobe od povjerenja u Upravi sve je jasniji iz dana u dan. Pa za šta su Bukovica, Ljigata, Šurković i još ta nekakva djevojka opravdali svoj angažman? Pa sutra igramo protiv člana serije a, halo nije i neće godinama bolji klub biti vezan za fksarajevo nigdje slike, teksta, vijesti, facebook mrtav, portal mrtav, pa sta radite halo pa mora sarajevo atalanta svugdje da bude... ne daj boze da komšije igraju protiv Atalante, iskopali bi sve zivo. Pa je l moguce da ste tako los kadar da ce onaj rumeni trbic ispast istitucija za vas jer je sve radio... jos prenosa nema kako treba... To je taj sistem.
Idemo aBd po pobjedu 1-2 , Ahmet i Krste
P.S. Sve ispod 3 razlike za zabare za mene je ravno pobjedi, realno

P.S. Sve ispod 3 razlike za zabare za mene je ravno pobjedi, realno
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Sutra ce imati moju podrsku koliko god izgubili ili pobijedili, ali nece imati moju podrsku kada ih tamburaju timovi iz nase lige ko da su vanzemaljci.
Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
Ne kontam da nisu mogli stavit slike večerašnjeg treninga.umjetniksabrojem9 je napisao/la:Cijenjena direktorica i sistem koje pravi uz svoje osobe od povjerenja u Upravi sve je jasniji iz dana u dan. Pa za šta su Bukovica, Ljigata, Šurković i još ta nekakva djevojka opravdali svoj angažman? Pa sutra igramo protiv člana serije a, halo nije i neće godinama bolji klub biti vezan za fksarajevo nigdje slike, teksta, vijesti, facebook mrtav, portal mrtav, pa sta radite halo pa mora sarajevo atalanta svugdje da bude... ne daj boze da komšije igraju protiv Atalante, iskopali bi sve zivo. Pa je l moguce da ste tako los kadar da ce onaj rumeni trbic ispast istitucija za vas jer je sve radio... jos prenosa nema kako treba... To je taj sistem.
-
- Kontakt:
Nastavlja se aljkav rad svih u upravi.Od toga kad smo saznali da je to Atalanta trebalo je krenuti u ofanzivu i prodavati sve sto se moze karte,clanske,fan shop da radi cijeli dan.Ako rezultat bude bas los onda se zakasnilo(ti bi vec nesto prodao) , a ako rezultat bude povoljan tad vec imas ubrzanje i samo pojacas markenting.Pripremiti idejna rjesenja za rekvizite FKS-Atalanta ,salove itt.I ako rezultat bude los , opet ne dolazi Atalanta svaki dan , opet ce biti 10 hiljada ljubitelja fudbala iz cijele BiH.Od petka krenuti u prodaju karata i rekvizita.Cesto nas kisa prati u Evropi ,neko bi odustao , ali kupio kartu.Uradio bi i ovo ko kupi kartu do dana utakmice da bude jeftinija recimo 2 KM. Nikako ne bih odgadjao utakmicu u PL ,provaljujemo se,pa imamo 20 fudbalera koji mogu igrati(svi u 5 dg).umjetniksabrojem9 je napisao/la:Cijenjena direktorica i sistem koje pravi uz svoje osobe od povjerenja u Upravi sve je jasniji iz dana u dan. Pa za šta su Bukovica, Ljigata, Šurković i još ta nekakva djevojka opravdali svoj angažman? Pa sutra igramo protiv člana serije a, halo nije i neće godinama bolji klub biti vezan za fksarajevo nigdje slike, teksta, vijesti, facebook mrtav, portal mrtav, pa sta radite halo pa mora sarajevo atalanta svugdje da bude... ne daj boze da komšije igraju protiv Atalante, iskopali bi sve zivo. Pa je l moguce da ste tako los kadar da ce onaj rumeni trbic ispast istitucija za vas jer je sve radio... jos prenosa nema kako treba... To je taj sistem.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne igraju Iličić i Freuler
- Evolution87
- Kontakt:
Ne mogu jadni sve da stignu, treba imati razumijevanja. Najbolje bi bilo kad bi jos koga zaposlili za marketing...BosnianKingdom je napisao/la:Pa imali ste live treninga...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Iskreno, protiv Gladbaha smo 7 primili, ja nisam bio ni ljut nit nezadovoljan, naprotiv, niko ponosniji, sve do jednog su izgorili na terenu, nisu se prepali, napali smo ih u sred njemacke, da je srece bilo, pa da udjose one sanse na pocetku utakmice, moglo je bit guravo, al opet preponosan sam bio, tako isto i sutra, nek izgube 20:0 al nek daju sve od sebe, pitari su uvijek trud i zalaganje znali nagraditi
1946~
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.