Spursi su jedina fransiza u svim americkim profesionalnim sportovima koja nikada nije bila u raspadu sistema.BIHfan je napisao/la:Kad ode Popovich u Spursima ce biti raspad sistema.
2018-19 NBA Preseason
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2018 NBA Offseason
- BuffonGigi
- Kontakt:
A imam osjecaj da se taj dan blizi, s obzirom da je poceo gubiti konce.BIHfan je napisao/la:Kad ode Popovich u Spursima ce biti raspad sistema.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ma vec i nisu faktor, mozda rundu mogu proci, zavisno na kog udare u prvoj. Ozbiljan contender nece biti do 2030BIHfan je napisao/la:Kad ode Popovich u Spursima ce biti raspad sistema.
Dobar 
nije da su mi Spursi nešto dragi, naprotiv, al ovaj Kawhi, mamu mu jbem želim mu sve najgore, postao mi najmrži igrač u ligi. ne zato jer se onako ponašao tokom sezone već što je pichka kojom ujak upravlja. ubij se čovječe, karizma nula bodova.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Popovich je kriv za dosta stvari.BIHfan je napisao/la:Kad ode Popovich u Spursima ce biti raspad sistema.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ne kazem da nije ali opet drzi neke stvari pod kontrolom i ima veliko respektovanje u nba medju svim igracima.Kanye je napisao/la:Popovich je kriv za dosta stvari.BIHfan je napisao/la:Kad ode Popovich u Spursima ce biti raspad sistema.
Od ovih gresaaka med tima sa Greenom, Kawhi situacija, pa odlazak Parkera, davanje glupih ugovora Gasolu i Millsu.
Kako ce to izgledat kad on ode jer opet ima dobar sistem i uzvlaci maksimum, e sad zamisli dodje vam neki tamo sa koledza trener da se uci na vama.
Dugo ce te se vi prisjecat Duncana ko i mi Jordana.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pop nece u rebuilding. Zbog njega su se dali ugovori Gasolu i Millsu, zbog njega se uzeo DDR u trejdu...BIHfan je napisao/la:Ne kazem da nije ali opet drzi neke stvari pod kontrolom i ima veliko respektovanje u nba medju svim igracima.Kanye je napisao/la:Popovich je kriv za dosta stvari.BIHfan je napisao/la:Kad ode Popovich u Spursima ce biti raspad sistema.
Od ovih gresaaka med tima sa Greenom, Kawhi situacija, pa odlazak Parkera, davanje glupih ugovora Gasolu i Millsu.
Kako ce to izgledat kad on ode jer opet ima dobar sistem i uzvlaci maksimum, e sad zamisli dodje vam neki tamo sa koledza trener da se uci na vama.
Dugo ce te se vi prisjecat Duncana ko i mi Jordana.
Pretjeruje se s tim izvlacenjem maksimuma. Svako bi igrao PO s onom ekipom. Trenutno MDA izvlaci maksimum, Stevens takodjer i jos par trenera. Pop zivi na racun stare slave. Igraci ga toliko postuju da s Bronom nije ni dobio sastanak. Yebo to postovanje.
Istina je to za Duncana i Jordana. Samo sto je Jordan vas ostavio u usranoj situaciji. Nas je Duncan ostavio u najboljoj mogucoj i vec su sjebali.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A sta gluposti covjek ovdje nece procitati...
I listened to the podcast and didn’t think this was the intent but the media is spinning your groin injury as fuel to the fire that the spurs as an organization are negligent- heads up of what’s coming-komentar jednog lika na twitteru
a onda Greenov odgovor :@DGreen_14
That’s exactly what they’re doing, but that’s wat the media does smh
Znaci totalno kontradiktoran naziv od onoga sto je on izjavio.Treba poslusati podcast,pa onda sr.ati,a mediji jedva cekaju,dok je "zeljezo vruce".Nakon sto sam ga i sam preslusao,jasno se moze cuti da medicinski tim uopste nije promasio dijagnozu,vec je i zaista bio samo strain.Nakon toga je Green insistirao da igra,jer se ekipa borila za PO,a onda se nekad u medjuvremenu javilo i malo puknuce,kako sam juce pretpostavio.
I listened to the podcast and didn’t think this was the intent but the media is spinning your groin injury as fuel to the fire that the spurs as an organization are negligent- heads up of what’s coming-komentar jednog lika na twitteru
a onda Greenov odgovor :@DGreen_14
That’s exactly what they’re doing, but that’s wat the media does smh
Znaci totalno kontradiktoran naziv od onoga sto je on izjavio.Treba poslusati podcast,pa onda sr.ati,a mediji jedva cekaju,dok je "zeljezo vruce".Nakon sto sam ga i sam preslusao,jasno se moze cuti da medicinski tim uopste nije promasio dijagnozu,vec je i zaista bio samo strain.Nakon toga je Green insistirao da igra,jer se ekipa borila za PO,a onda se nekad u medjuvremenu javilo i malo puknuce,kako sam juce pretpostavio.
Are those players all autistic?Kawhi, LMA, Simmons, Dedmon, West, Lee, possibly Kyle Anderson and the beat goes on.....

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kakva glupost od izjave.
Kosarkaske fanove ne zanimaju zivotni i biznis planovi igraca,vec ono na terenu i titule.
Kosarkaske fanove ne zanimaju zivotni i biznis planovi igraca,vec ono na terenu i titule.
Pa KD-u ove titule niko i ne racuna kao neki bauk realno, samo je on paglu da to skonta.
Da uzme jos 5 ovakvih, a LeBron nek ostane na 3, niko ga nece smatrat boljim od Brona recimo
Da uzme jos 5 ovakvih, a LeBron nek ostane na 3, niko ga nece smatrat boljim od Brona recimo
Jel Harden ima 4 MVP-a sad?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Fakat ne znam nikog da ga zanimaju ove Durantove titule. Ne zanima me ni LeBronov biznis plan. Sve je to isti ****.alemsa je napisao/la:Pa KD-u ove titule niko i ne racuna kao neki bauk realno, samo je on paglu da to skonta.
Svaki top 7 igrac da je mijesto KD u Gsw bi uzeo titulu 
Opet je plako po instagramu, srednjoskolac ga neki lozio
Al fakat jbt lik se triggerovo na random post nekog djeteta na instagramu i poceo se prepirat s njim

Imam.TonySosa je napisao/la:Jel Harden ima 4 MVP-a sad?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Durbeta bi se ubio nakon 3 sata na ovom podforumu. I to da ljudi ne znaju ko je. Kad bi se predstavio ubio bi se za pola sata. Kakav pussy majko moja.alemsa je napisao/la:Svaki top 7 igrac da je mijesto KD u Gsw bi uzeo titulu
Jordanov govor kad je primljen u HOF je bio cringy, al Jordan je barem zasluzio da onako prica. Mogu misliti ovog idiota kakav ce biti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.