FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 jul 2018, 00:14

Evolution87 je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Pa imali ste live treninga...
Ne mogu jadni sve da stignu, treba imati razumijevanja. Najbolje bi bilo kad bi jos koga zaposlili za marketing...
To jes vala, tesko je fakat...

Jbt kao da svaki dan igramo s nekim iz lige petice, godinu dana se boris i cekas ovu europu i ono se jedva usudi objavit koju sliku. Aman da se zahmete pa naprave video izvjestaj, sa intervjuima, zanimljivim podacima, predstavljanju protivnika, grada u kojem se igra...
Stvarno bi trebalo zaposlit jos bar 2 pr "strucnjaka", previse je to posla za ovih 5 koje sad imamo.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jul 2018, 00:23

FrancescoTotti je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Pa imali ste live treninga...
Ne mogu jadni sve da stignu, treba imati razumijevanja. Najbolje bi bilo kad bi jos koga zaposlili za marketing...
To jes vala, tesko je fakat...

Jbt kao da svaki dan igramo s nekim iz lige petice, godinu dana se boris i cekas ovu europu i ono se jedva usudi objavit koju sliku. Aman da se zahmete pa naprave video izvjestaj, sa intervjuima, zanimljivim podacima, predstavljanju protivnika, grada u kojem se igra...
Stvarno bi trebalo zaposlit jos bar 2 pr "strucnjaka", previse je to posla za ovih 5 koje sad imamo.
To je to... sjećam se lani kad je Skhendija trebala da igra s Milanom, kakvu su kampanju napravili. Napravili video o svom klubu na talijanskom jeziku, da se predstave Milanu, zanimljivosti, ovo ono... mi smo realno amateri u tim stvarima, koliko je samo hajpa moglo bit za tu tekmu. Ona odbrojavanja što recimo rade na FIFA-inoj stranici, otkako smo saznali ime protivnika moglo se svaki dan odbrojavat i za svaki broj iznijet poneka zanimljivost o Atalanti itd. Ja bih bolje vodio marketing nego ovi debili.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 jul 2018, 00:32

ThrillerHz je napisao/la:Iskreno, protiv Gladbaha smo 7 primili, ja nisam bio ni ljut nit nezadovoljan, naprotiv, niko ponosniji, sve do jednog su izgorili na terenu, nisu se prepali, napali smo ih u sred njemacke, da je srece bilo, pa da udjose one sanse na pocetku utakmice, moglo je bit guravo, al opet preponosan sam bio, tako isto i sutra, nek izgube 20:0 al nek daju sve od sebe, pitari su uvijek trud i zalaganje znali nagraditi
Pa to je to, samo borba i želja, jer se nema šta izgubiti. Neka zijane koliko hoće, ja ću opet biti u revanšu na Koševu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 jul 2018, 00:58

Svaki dan konferencija za stampu ,mali ketering ,tutnes im svoj materijal 1-2 min .Imamo li medju TV kucama prijatelje kluba,ima- prosiri . Ko objavi materijal ,opet konferencija , ketering(100-200 KM), novinara koji je objavio odvedes na veceru kod gazde sponzora.Novinar se pohvali kolegama ,pa 3 TV objave .Novinari kokuzi.Nesto regularno platis FTV i BHT (3x po 15 sekundi, HALO FKS VAM OMOGUCIO GLEDATI ATALANTU.Hebiga mislim posao za jednog covjeka.Mozda dogodine opet budes imao priliku.Hebena ATALANTA.(jos da izgubimo 1-2 razlike).Ovaj marketing je za neodlucne i neinformisane i one koji ne boluju za FKS ,nego se vode furkom.A za navijace ima nasa str.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 26 jul 2018, 01:03

Ako neko sazna u toku dana da je neki ugostiteljski objekat uključio utakmicu na televizoru/ima, molim da nas ovdje obavijesti.

Unaprijed hvala od mene, a vjerujem i od ostalih članova foruma.
JURIŠ

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 26 jul 2018, 01:03

Bez straha i s mudima do poda, molim vas!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

High

Post Postao/la High » 26 jul 2018, 01:10

Šibaj tjesteninofile!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 26 jul 2018, 01:21

Joj kakvih sve nebuloza covjek nece procitat... de ljudi sta vam je ne igramo protiv Napolija ili Juventusa. Ovo je klasična italijanska ekipa koja je jos uvijek nespremna i neuigrana i koja će na iskustvo zabit nam 2 gola i stat na tome. Mi ćemo svoje prilike imat to je sigurno, ali kao sto neko reče nismo mi psihicki dobri da ih iskoristimo. Po meni neki realan rezultat koji bi se mogao desit sutra, odnosno danas je mozda 3:0, ili 3:1 ako Fersudin ili Krste budu raspolozeni. Neće oni zapet sutra u to sam siguran.

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 26 jul 2018, 01:36

Eto zar je moguće da ni jedna TV kuća iz regiona ne prenosi sutra utakmicu...
Bordo bijeli za život cijeli!!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jul 2018, 02:00

ajdohordas je napisao/la:Joj kakvih sve nebuloza covjek nece procitat... de ljudi sta vam je ne igramo protiv Napolija ili Juventusa. Ovo je klasična italijanska ekipa koja je jos uvijek nespremna i neuigrana i koja će na iskustvo zabit nam 2 gola i stat na tome. Mi ćemo svoje prilike imat to je sigurno, ali kao sto neko reče nismo mi psihicki dobri da ih iskoristimo. Po meni neki realan rezultat koji bi se mogao desit sutra, odnosno danas je mozda 3:0, ili 3:1 ako Fersudin ili Krste budu raspolozeni. Neće oni zapet sutra u to sam siguran.
Druže, nije ni Borusija toliko zapela 2014. kad su nam sedmicu dali. Mislim, sjeti se te utakmice. Od onih sedam golova, jedan je bio greška Bandovića (prvi ja msm, prođe lopta nekom kroz noge, on je pogledom ispratio), pa penal, pa slobodnjak Hazarda, pa ona bomba Džake. Četiri od sedam golova su došli "onako", bez igre, bez truda. Toga me strah i od Talijana. Dat će oni dva igrom, al onda će trenirat šuteve s 30 metara a nama ono drvo brani, faul do 35 metara ne smiješ pravit jer će uć 90%, itd itd. Nek nam uvale dva za vrijeme truda, uvalit će nam još barem dva "na sreću".
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 26 jul 2018, 02:08

skoroalen je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Joj kakvih sve nebuloza covjek nece procitat... de ljudi sta vam je ne igramo protiv Napolija ili Juventusa. Ovo je klasična italijanska ekipa koja je jos uvijek nespremna i neuigrana i koja će na iskustvo zabit nam 2 gola i stat na tome. Mi ćemo svoje prilike imat to je sigurno, ali kao sto neko reče nismo mi psihicki dobri da ih iskoristimo. Po meni neki realan rezultat koji bi se mogao desit sutra, odnosno danas je mozda 3:0, ili 3:1 ako Fersudin ili Krste budu raspolozeni. Neće oni zapet sutra u to sam siguran.
Druže, nije ni Borusija toliko zapela 2014. kad su nam sedmicu dali. Mislim, sjeti se te utakmice. Od onih sedam golova, jedan je bio greška Bandovića (prvi ja msm, prođe lopta nekom kroz noge, on je pogledom ispratio), pa penal, pa slobodnjak Hazarda, pa ona bomba Džake. Četiri od sedam golova su došli "onako", bez igre, bez truda. Toga me strah i od Talijana. Dat će oni dva igrom, al onda će trenirat šuteve s 30 metara a nama ono drvo brani, faul do 35 metara ne smiješ pravit jer će uć 90%, itd itd. Nek nam uvale dva za vrijeme truda, uvalit će nam još barem dva "na sreću".
jest brate sve to stoji, ali znas da je mentalitet italijanskih ekipa i njemackih potpuno različit... Borusija na 5:0 nije stala, i nijedna njihova ekipa ne staje ma kakav god rezultat bio, talijani su potpuno drugaciji, oni igraju koliko im treba, pogotovo mislim da ce sutra igrat bas onoliko koliko im treba, prvo zato sto nas ne smatraju ozbiljnim, drugo jer nisu spremni bas 100%, a trece zato sto su ovo jos uvijek pretkola, a pojedinim ekipama je i ponizenje ovo da igraju... zato sutra ne očekujem uopšte neku blamažu, već neki realan rezultat 3:0 ili 3:1 (kažem realan obzirom na kvalitete ekipa :lol: )

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 26 jul 2018, 05:30

gdje ce biti prenos ili stream?
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 26 jul 2018, 07:26

ajdohordas je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
jest brate sve to stoji, ali znas da je mentalitet italijanskih ekipa i njemackih potpuno različit... Borusija na 5:0 nije stala, i nijedna njihova ekipa ne staje ma kakav god rezultat bio, talijani su potpuno drugaciji, oni igraju koliko im treba, pogotovo mislim da ce sutra igrat bas onoliko koliko im treba, prvo zato sto nas ne smatraju ozbiljnim, drugo jer nisu spremni bas 100%, a trece zato sto su ovo jos uvijek pretkola, a pojedinim ekipama je i ponizenje ovo da igraju... zato sutra ne očekujem uopšte neku blamažu, već neki realan rezultat 3:0 ili 3:1 (kažem realan obzirom na kvalitete ekipa :lol: )
To je bilo tacno za talijane prije, dok se seria A pratila na OBN-u, sad je potpuno drugacija situacija, imas dosta ekipa koje hoce da igraju poput napolija,rome,atalante i vrlo su napadacki orjentisani. Atalanta je prosle godine Everton dobila 5:0 i ne bi se bas slozio da ce igrat kolko im treba, zato me toga i strah sto smo naletili na ekipu koja ne prasta i samo trpa, ima jos par ekipa koje igraju na rezultat u italiji ali je to sve rjeđa pojava, atalanta nije jedna od njih, nece oni stati bez 4-5 komada

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jul 2018, 07:55

Utrpat ce 13 ako budu mogli, sve ostalo je suplja prica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 jul 2018, 09:27

Benjolos je napisao/la:Eto zar je moguće da ni jedna TV kuća iz regiona ne prenosi sutra utakmicu...
Očito da su prenosi iz Italije znatno skuplji nego iz istočnoevropskih zemalja pa ni jedna TV kuća se nije smjela da upusti u avanturu kupovine TV-prava, jer ne zna hoće li marketingom pokriti troškove. Na svim IPTV listama imaju ovi talijanski sky kanali, ko god ima CS također. A biće i streamova kvalitetnih.

Šta god bilo večeras treba što prije zaboraviti i okrenuti se drugom kolu, to nam je bitnije.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 26 jul 2018, 09:29

U slucaju poraza od 7 i manje golova, obavezno odmoriti igrace protiv Mladosti. I onda uzeti zabare na svjezinu...
#pajel
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 jul 2018, 10:00

midzuka je napisao/la:Ako neko sazna u toku dana da je neki ugostiteljski objekat uključio utakmicu na televizoru/ima, molim da nas ovdje obavijesti.

Unaprijed hvala od mene, a vjerujem i od ostalih članova foruma.
slika

Skenderija,ulaz niz stepenice za privredni grad,na lijevu stranu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 26 jul 2018, 10:05

Jaci su, ali uz nasu maksimalnu portvovanost i disciplinu u igri mozemo ozvuci fin rezultat, nisu sad bayern. Imat cemo svoje sanse moramo biti skoncentrisani pred golom, da ne bude ko protiv radnika 4 mrtva zicera i jos par situacija gdje nije bilo zadnjeg pasa. Igraj bordo bjeli ale ale!!!!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 26 jul 2018, 10:08

Naucio ga babuka text koji ce furati medju rajom. Ponos babin zapamtio 4 recenice... Na Sorbonu ce tebe babo upisat..
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 26 jul 2018, 10:09

4:1 mjera :bih:
ZZ

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, brojjedan, Google Adsense [Bot], haris004 i 60 gostiju.