FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Opet nam se potkrao neki Takashi Usami u rosteru
Da je makar Usami, gledaj ovoga.coelho41 je napisao/la:Opet nam se potkrao neki Takashi Usami u rosteru

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
71% posjed lopte, jel' nas vodi Pep ili Niko?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sta frajer promasi tacno da Arena sta ima prikazivat u svojim smijesnim videima. Ne znam zasto uopste misli da ima sanse da bude prvi azijski poznatiji nogometas.S-Y-L-A-R je napisao/la:Da je makar Usami, gledaj ovoga.coelho41 je napisao/la:Opet nam se potkrao neki Takashi Usami u rosteru
azijac
dobar nogometas
pick one
dobar nogometas
pick one
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne računaju se Iranci, oni su bliski istok.
Na šta je trošim noć i rizikuhem sutrašnji dan...
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 26 jul 2018, 02:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Jesu nam ovi omladinci najbolji sto imamo, il su poveli nasumicno onako, ovi ako su nam najbolji, jadna nam majka..
Nema bolje druže, vidiš da je i Wriedt omladinac, frajer stariji od 80% prvog sastava.Huseinagic je napisao/la:Jesu nam ovi omladinci najbolji sto imamo, il su poveli nasumicno onako, ovi ako su nam najbolji, jadna nam majka..

41.21.1.
-
- Kontakt:
Lose skroz, onaj Will mi se svidja kako igra, ostalo nije vrijedno pomena..cudi me da nema Bayern vecih talenata, od ovih prosjecnih igraca..S-Y-L-A-R je napisao/la:Nema bolje druže, vidiš da je i Wriedt omladinac, frajer stariji od 80% prvog sastava.Huseinagic je napisao/la:Jesu nam ovi omladinci najbolji sto imamo, il su poveli nasumicno onako, ovi ako su nam najbolji, jadna nam majka..
Samo Coman bi mogao biti strasan ove sezone!
Ovima je neko rekao da neće dobiti platu ako zabiju gol.
-
- Kontakt:
mali sabani ima mota,stanisic nije ni trebao ici na pripreme da je mai zdrav....
Meni ovo nije bilo lose ,imali smo sansi vise od njih a golove smo primili na nespretan i glup nacin.Ne bih uzeo ovaj poraz kao tragediju.Mislim da smo definitivno dobili sancheza,puno je odlucniji nego prije,ulazi u driblinge,trazi loptu ,puca po golu ,diktira ritam nase igre.
Ribery je bio solidan danas,ali zato robben nista posebno.
Trebat ce nam taj martial ove sezone....
Meni ovo nije bilo lose ,imali smo sansi vise od njih a golove smo primili na nespretan i glup nacin.Ne bih uzeo ovaj poraz kao tragediju.Mislim da smo definitivno dobili sancheza,puno je odlucniji nego prije,ulazi u driblinge,trazi loptu ,puca po golu ,diktira ritam nase igre.
Ribery je bio solidan danas,ali zato robben nista posebno.
Trebat ce nam taj martial ove sezone....
Nije posteno prema Ali Daeiju i Mahdavikiju.coelho41 je napisao/la:Ne računaju se Iranci, oni su bliski istok.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Vidim opet Ulreich izvodi egzibicije.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- farinelli123
- Kontakt:
Nisam juce gledao mec, osim mini pregleda. Sledece sezone Gnabri mora biti u prednosti spram Milera (osim ako ovaj ne proigra bas bas, a ni tad). To ce verovatno tesko ici u pocetku, ali Serz se ne sali.
•
Nisam gledao meč al' vidim da smo sabili Juve sa ovom djecom čini mi se 70%-30% posjed toliko nismo imali ni sa Guardiolom.Ulreich nikako da dođe sebi nakon utakmice iz Madrida sinoć opet izvodi gluposti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kako uvijek igramo dobro a vazda izgubimo? 

- muhamedhulk
- Kontakt:
Konto gledati ali nema sanse da sam ostao budan. 
Pregledao ove duze highlighte i vidim da nije bilo lose. Kako glup prvi gol..
Sad za vikend aBda pogledati vs city.
Bukvalno ce Robbery sa klupe poceti sezonu i igrati kad budemo htjeli odmarati prve opcije - Comana i Gnabryja.

Bukvalno ce Robbery sa klupe poceti sezonu i igrati kad budemo htjeli odmarati prve opcije - Comana i Gnabryja.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Zayebo nas sudija.sljivo je napisao/la:Kako uvijek igramo dobro a vazda izgubimo?

- Centre forward
- Kontakt:
Dedera metni link da vidimo kako smo izdominirali u posjedu.muhamedhulk je napisao/la:Konto gledati ali nema sanse da sam ostao budan.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jbt 900k pregleda 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 5 gostiju.