Pošto navija za Liverpool ja mislim da bi htio EPL, al koju god mu daš biće sretan.Penaltiky je napisao/la:Koju ćeš ti titulu da i tebi napravimOsim13 je napisao/la:
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kod mene dolaze na razgovor, ne znam kako se to stručno kažePenaltiky je napisao/la:Koju ćeš ti titulu da i tebi napravimOsim13 je napisao/la:
Hardene ne yebi
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Donnie Darko
- Kontakt:
danas incest prolaziPenaltiky je napisao/la:Moram vizitki napravitOsim13 je napisao/la:I mislio sam. Haj Bingo manje više, al po tržnim centrimaPenaltiky je napisao/la:Radnica. Začudio sam se. Obično u Bingu rade starije žene i žneru ljankase.![]()
![]()
svaki dan odvojim sat vremena da prošetam uz duž i poprijeko BBI-a, u par navrata isprobavao nekakve tene baš brutalno fine bile radnoce, najskuplje naravno.
yebomater.ba
kud ces bolje
- alan_kardec
- Kontakt:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Osim13 je napisao/la:Kod mene dolaze na razgovor, ne znam kako se to stručno kažePenaltiky je napisao/la:Koju ćeš ti titulu da i tebi napravimOsim13 je napisao/la:a može i vodoinstalater.
Hardene ne yebi

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Momci, Ferdo je ponosan na vas. 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Donnie Darko je napisao/la:
danas incest prolazi
yebomater.ba
kud ces bolje

Ima onaj sa Bridgette B, fuzija toga i incesta.harden je napisao/la:Momci, Ferdo je ponosan na vas.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la: Ima onaj sa Bridgette B, fuzija toga i incesta.
Jel vam treba skaut za mlade dame Jelaha?Penaltiky je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:
danas incest prolazi
yebomater.ba
kud ces bolje
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Lakše ih meni skautirat u Omegi i Merkatoru nego tebiSarmelino je napisao/la:Jel vam treba skaut za mlade dame Jelaha?Penaltiky je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:
danas incest prolazi
yebomater.ba
kud ces bolje
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
-
jolicnikola
- Kontakt:
gradi se jedno Atomsko polje kod Banovića
Arapi uvijek najveca **** bili, nista novoDerdiyok je napisao/la:https://www.klix.ba/magazin/kuvajtska-i ... ook+status
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Donnie Darko
- Kontakt:
shit meme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.