Upravo tako prijatelju...Nek ih nalozi,mada sta ima ko da ih lozi pun stadion jak protivnik,nek natope dres znojem i daju 100% sebe i nema nikakvih zamjerki...LjoZee je napisao/la:Nek ih nalozi da se muski "pobiju" za svaku loptu pa sta nam Bog da. Sigurno imaju vise kvalitetnijih igraca, a mi jos nemamo neku igru za pohvaliti, ali nek se bore. Nikad se u fudbalu ne zna. Bitno je i da navijaci daju svoj maksimum. Nemamo sta izgubiti.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- SARAJEVO1921
- Kontakt:
Stižu gostujuci, gdje je doček naših, mozda bude veceras po gradu, inace ekipa Apolona smjestena u novom hotelu u sklopu SCC-a

Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti
Nosimo plave do pobjede!
Ko izda pizda!
Ko izda pizda!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- manijakKladusa
- Kontakt:
sta cemo sa jugom, sad pravo odskace od ostatka stadiona
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
Nebi bilo lose da opet preslusas press konferenciju i sta je trener tacno izjavio,ima razlike,sta bi zelio hipoteticki a sta realno.Raonffa je napisao/la:Krčmar dosta "rizikuje" sa ovim izjavama, ovakve izjave su mu baš mač sa dvije oštrice.
Totalno netipično za naše trenere, koji bi u ovakvoj situaciji furali diplomatiju u smislu "Oni su favoriti, mi smo autsajderi, respektujemo ih, probat ćemo nešto...", a on odmah u kost "Ne znaju gdje dolaze, bio bih zadovoljan sa 2:0 ili 3:0...".
Ako dobijemo ima da ga toliko hajpuju, da će ga porediti sa Mourinhom, a ako ispušimo onda će mu se svi smijati, valjda je svjestan toga.
Ne vadi iz konteksta rijeci,sviju ti
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Neka trema puca, a nije ni nastao cetvrtak.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja se samo plasim mi pisemo Apollon nije neka ekipa ovo ono lopta je okrugla da ne bude sutra 0-3 ili neki veci rezultat za njih
Uzeo sam ovim momcima 4 karte za sutra jer ce 100% nestti juga pred kraj je. Da ne sluzi forum samo za suplju pricu. Ipak mi svi navijamo za isti klub.kolezeljovac je napisao/la:Boga mi ako ces cetvrtak cekati, osta ti kratkih rukava...Sheyi je napisao/la:Samo da za četvrtak ostane juga slobodnogLjoZee je napisao/la:2.050 prodanih ulaznica danas.
I ja sam ih veceras vidio u swisotelu dosli oko 9 u restoran..izgleda sa treninga sa Grbavice. treba im pripremiti jedan vatromet u 3 sta mislite???
ŽELJEZNIČAR 1921
Nista onda se necemo kurciti viseJiestifo je napisao/la:Ja se samo plasim mi pisemo Apollon nije neka ekipa ovo ono lopta je okrugla da ne bude sutra 0-3 ili neki veci rezultat za njih

Moze svasta biti, ali nek daju maksimum. Ako ne bude islo jbg.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kontrasviju
- Kontakt:
Jug i Zapad rasprodani, Istok pri kraju također, Sjevera nije ni pola otišlo još uvijek.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 26 jul 2018, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
1921
- SARAJEVO1921
- Kontakt:
dočekase i prihvatiše gostujuce navijace, samo da nisu iz kluba neki ili novinari 

Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti
Evo odmah stream,
http://www.sipragezabava.com/sport-klub-1-uzivo.html
Ako neko nađe neki HD neka postavi.
http://www.sipragezabava.com/sport-klub-1-uzivo.html
Ako neko nađe neki HD neka postavi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Konačno! Čekam sedam dana odobrenje za pristup forumu iako vas čitam godinu ravno! 
Momci, šta god da se desi to je naš Željo, trebamo da uživamo u svakoj sekundi ovog dana. Naš Željezničar igra pretkola Lige Evrope.
Jutros kad sam se probudio naumpade mi sljedeće: bio sam maksum u ratu, ne sjećam se dobro, ali mogu samo da pretpostavim kako su se osjećala braća sa Grbavice i Hrasnog kad su gledali kako naš hram gori...ja vjerujem da je sigurno neko pomislio "e nagrebaćemo vam se mame" kad tad ćemo se vratiti, obnoviti stadion i vratiti slavu svome Željezničaru...
E zbog tih ljudi i tih trenutaka treba uživati u svakoj sekundi, pa šta nam Bog dragi da. I da gubi 10:0 naša bi se pjesma čula...
Mi volimo Željezničar zbog svega vezanog za njega, a ako nas Bog pogleda i sa rezultatima rado ćemo ih prihvatiti.
Uživajte braćo, danas nam je utakmica!

Momci, šta god da se desi to je naš Željo, trebamo da uživamo u svakoj sekundi ovog dana. Naš Željezničar igra pretkola Lige Evrope.
Jutros kad sam se probudio naumpade mi sljedeće: bio sam maksum u ratu, ne sjećam se dobro, ali mogu samo da pretpostavim kako su se osjećala braća sa Grbavice i Hrasnog kad su gledali kako naš hram gori...ja vjerujem da je sigurno neko pomislio "e nagrebaćemo vam se mame" kad tad ćemo se vratiti, obnoviti stadion i vratiti slavu svome Željezničaru...
E zbog tih ljudi i tih trenutaka treba uživati u svakoj sekundi, pa šta nam Bog dragi da. I da gubi 10:0 naša bi se pjesma čula...
Mi volimo Željezničar zbog svega vezanog za njega, a ako nas Bog pogleda i sa rezultatima rado ćemo ih prihvatiti.
Uživajte braćo, danas nam je utakmica!
Kolika je sansa da bude juga danas ? Ne mogu prije 15h izaci nikako.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Znaci nista...Osim13 je napisao/la:Uf
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC