FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

L-Train
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la L-Train » 26 jul 2018, 12:53

ade43 je napisao/la:Susret će biti emitovan na kanalu Arena Sport 3, s početkom u 20 sati i 30 minuta.

Ista TV kuća prenosit će i uzvratni susret na stadionu "Asim Ferhatović Hase", sedam dana kasnije. Prijenos s našeg najvećeg stadiona će raditi Arena Sport u vlastitom aranžmanu i HD rezoluciji.

Koliko ovdje ima istine ? Vijest je od maloprije, a u programu stoji da prenose zrinjski u 19:30.
:pray:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 jul 2018, 12:55

Idemo hiiiiiin napas!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 26 jul 2018, 12:56

Danas je punih 6 godina od pobjede nad Levskim, nadam se opet jednoj lijepoj noći na Mapei stadionu.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 26 jul 2018, 13:00

Poslije pozitvnih razmišljanja, nekih forumaša, odlučio sam da uplatim jedan tiket.
slika
J.ebeš pare, volio bih ta prođem, zbog dušmana, a i kockara iz uprave koji tipuju protiv kluba.
Za one koji priželjkuju neuspjeh, imam poklon
slika
:mrgreen:

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 26 jul 2018, 13:08

Ko ima velika ocekivanja? Nadat se najboljem a biti spreman za najgore.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 26 jul 2018, 13:10

Esport je napisao/la:Žalosno je da prije utakmice Sarajeva moraš otići na druge teme da proćitaš, pozitivne želje, za večerašnju utakmicu.
Muka mi je od Vas koji koristite ovu temu da pljujete po klubu i prizivate katastrofu, a nazvate se "navijačima".
Ako to radite da nekoga isprovocirate ili da iskažete ličnu mržnju prema pojedincima, molim Vas da poštedite ovaj klub za koji ja i i mnogi stvarno navijaju.
Ove gadosti koje kucate na ovoj temi, nebi bile u redu i na prepucavanju. DA VAM KAŽEM DA SRAMITE, NEMA SMISLA, JER VI TO NE MOŽETE.

Izvanjavam se normalnim forumašima na ovom tekstu, ali pojedinci su pretjerali.

Svim srcem želim da naša ekipa, većeras, ostvari dobar rezultat, za razliku od Vas koji priželjkujete poraz, da bi "trijumfalno" rekli, znao sam. Jadno....
Ma bravo majstore !!!
Svaka ti je rijec zlata vrijedna.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

High

Post Postao/la High » 26 jul 2018, 13:13

Mustafić nije za ovakve utakmice, pogotovo u gostima. Nadam se da neće početi utakmicu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 26 jul 2018, 13:19

ja bih to ovako

....................Pavlovic..............
Hebib..Dupovac...Mujakic..Adukor...Pidro
...........Stanojevic...Rahmanovic..........
........Velkoski...............Halilovic.......,
....................Ahmetovic.................

I taktika Brace, sto dalje od gola veci si gospodin....

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 jul 2018, 13:22

skoroalen je napisao/la:Momci, niko ovdje ne mrzi i ne pljuje. Jednostavno, nabit će se ovdje visoka očekivanja pa ako bude por.nić, bit će yebavanje od - do. Po fb komentarima čitam da ljudi očekuju pobjedu, kao nije Atalanta ništa posebno. Ako nas ljudi nabiju, bit će onda krivi svi od Pidre do Sabrine.
Ne treba zabijati glavu u pijesak.Puno poslijeratnih godina FKS nije na nivou onoga sto bi trebao biti.Neki klubovi sa tradicijom su prosli i prolaze puno gore.Problem je sto nasa draga BiH nije uredjena drzava ,pa nema zakon o sportu.Samo naivan moze prihvatiti velika ocekivanja,treba biti realan , ali realan u smislu da u ovakvom okruzenju je moglo puno gore.Veliki krivci(mozda i najveci) su oni koji su poslije ulijetanja Tana, obecavali dominaciju i bas su za svaku osudu.Uprave i pojedinci su prolazni,a FKS je aBd neunistiv.Nije da nema zlonamjernih na pdf(iz njima znanih razloga).Razumijem i bolesnike bordo-bijele boje koji su pogubili zivce(jer imaju vise info.),pa ih cesto neopravdano imenujemo "pljuvacima",takve molim da nam otvaraju oci ,ali bez brutalnih psovki(jer smo onda isti kao i dusmani kluba,a jos i vodu navodimo na njihov mlin). :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 26 jul 2018, 13:24

Sretno Sarajevu i da obradujete sve ljubitelje naseg fudbala. Bez straha nema predaje
Pozzz Mortemu .
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 jul 2018, 13:30

moj uzor-S.G je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Momci, niko ovdje ne mrzi i ne pljuje. Jednostavno, nabit će se ovdje visoka očekivanja pa ako bude por.nić, bit će yebavanje od - do. Po fb komentarima čitam da ljudi očekuju pobjedu, kao nije Atalanta ništa posebno. Ako nas ljudi nabiju, bit će onda krivi svi od Pidre do Sabrine.
To mogu komentarisat samo oni ljudi koji nisu gledali Atalantu. A bogme ni nas :mrgreen:
Nekad je i sarkazam dobar :rol: :rol: Previse si realan,poguraj nas sa malo optimizma(pa i laznog-navijackog) jos 7-8 sati , pusti nas da mastamo ,zato i postojimo.I najveci klubovi su nekad bili na koljenima i dubiozi. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 26 jul 2018, 13:32

High je napisao/la:Mustafić nije za ovakve utakmice, pogotovo u gostima. Nadam se da neće početi utakmicu.
Tako je, osjetljiva pozicija gdje nema "pipanja" lopte, igraju jak presing, nadamo se da husref nije tolko posenilio da malog baci u vatru...

High

Post Postao/la High » 26 jul 2018, 13:34

belosevic23 je napisao/la:
High je napisao/la:Mustafić nije za ovakve utakmice, pogotovo u gostima. Nadam se da neće početi utakmicu.
Tako je, osjetljiva pozicija gdje nema "pipanja" lopte, igraju jak presing, nadamo se da husref nije tolko posenilio da malog baci u vatru...
Ne bi se vidio od njihovih pumpadžija - satrali bi ga. Uostalom, na samom derbiju bio je potanak, a tek bi večeras bio ispreskakan.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 26 jul 2018, 13:40

Ti su mi jednako mrski ko i ovi kraljevi cinizma. Naslušo sam se svega i svačega na ovom forumu, ovdje preovladavaju ekstremi i jedni i drugi. Malo je onih koji su u sredini, koji sagledavaju stvari realno i hladne glave, a s druge strane ne mogu protiv urođene emocije i pozitive. Ne dao Bog izvlačit svima postove. Od 15 ljudi, jedan je konzistentan godinama.

LIJEP PROVOD SVIMA U ITALIJI! Da se živi, zdravi i zadovoljni vratite kućama! :bih:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 26 jul 2018, 13:41

Veceras dosta toga zavisi od toga koliko cemo biti u stanju sacuvati loptu u fazi napada.

High

Post Postao/la High » 26 jul 2018, 13:41

uNbx je napisao/la:
Ti su mi jednako mrski ko i ovi kraljevi cinizma. Naslušo sam se svega i svačega na ovom forumu, ovdje preovladavaju ekstremi i jedni i drugi. Malo je onih koji su u sredini, koji sagledavaju stvari realno i hladne glave, a s druge strane ne mogu protiv urođene emocije i pozitive. Ne dao Bog izvlačit svima postove. Od 15 ljudi, jedan je konzistentan godinama.

LIJEP PROVOD SVIMA U ITALIJI! Da se živi, zdravi i zadovoljni vratite kućama! :bih:
Daj nam njihova imena. :kafa:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 26 jul 2018, 13:43

High je napisao/la:
uNbx je napisao/la:

Daj nam njihova imena. :kafa:
Pitar2132190, Majkl, paulus... :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

High

Post Postao/la High » 26 jul 2018, 13:46

1-1 nek bude i u uzvratu pun stadion, čitavu utakmicu ovo da se čuje:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 26 jul 2018, 13:47

Kako je Sejo uz ovo zadav'o birvaktile. Desna ruka zamajac i hopa. :lol: :urnebes:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 26 jul 2018, 13:48

Eto prenosi nas arena 3,sad citav region moze gledati nasu bruku

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Dobrinja12345, Fouzi1, Google [Bot], Hamagara, kogmagie46, MaroonBjelave i 92 gosta.