Nezz koji je put da imamo vise sansi od chelsea,posjed lopte barem 65% na nasoj strani terensku inicijativu,suteve,kornere na nasoj strani i da primimo golove koje Vrbanjusa ne bi primila.Fabianski solidno odradio osim ovog slobodnog pa lik je postavio zivi zid 3 m od gola na stranu nije alex ronaldinho da je zavrne ko na igrici jbt...

i stao onda skroz kraj stative ,Alex malo felsa dao i eto ga 2-0...Onaj Chamakh meda ne moze 3 skoka u cijelom utakmici dobio i to nad A.COLOM

Mozda je greska Wengera sto ROSA nije poceo od 1.minute mislim da bi mnogo vise doprinio nego neiskusni Jack...al jbg..pokazali smo i da bez 6-7 igraca iz prvih 11 mozemo parirati chelseu koji ni u jednom trenutku nije izgledao silno vec su cekali nase greske i docekali ih podosta nazalost...Wenger mislim da poslije ove utakmice sigurno mora razmisljat' o dovodjenju WC stopera jer bez njega i jednog Rasnog napadaca nazalost ne mozemo...Kao i formacije 4-4-2 Sjetite se kako smo igrali dok su u napadu bili Bergkamp-Henry,Henry-Wiltord,Ade-Henry,
Znaci dovesti jednu mrcinu kao Drogba ili snalazljivog igraca Suarez ili slicno koji su i u duelu jaki a i solidno tehnicki potkovani,mada bi ja najvise volio vidjeti Higuaina ili Benta ali nisam siguran da je to moguce...te u odbrani prgavog igraca koji nece cekati da njega napadac udari vec magarca koji ce se lomit za klub ako treba takav je bio Adams,Campbell i tada smo i osvajali trofeje dok sada mislim da nos dugo necemo ako Wenger ne odrijesi kesu...
P.S.Cestitam Plavcima na (ne)zasluzenoj pobjedi...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥