Bojan Nastić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Bojan Nastić
I zvanicno je nas... 

jedina pozitivna stvar kod ovog lika je sto ima samo 23g i postoji sansa da ce napredovati...inace prosjek nad prosjecima.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Dobro dosao Bojane u Reprezentaciju BiH!!!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
I dalje skupljamo otpad komšija
Sigurno dobra akvizicija, s obzirom na to da nismo imali rezervnog lijevog beka. Još samo da nađemo desnog i na konju smo. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ja kad vidim njegovu sliku prvo pomislim da je neka info za Barkleya, pa tek kad procitam opis skontam da je rijec o Nasticu.
Jesam li ja jedini koji vidi Barkleya?
Kada bi bio jak i prodoran kao Barkley bilo bi dobro, haha...ako ga je neko vise puta gledao, kakva mu je desna noga? ja sam ga samo jedanput gledao i to u onom finalu protiv Standarda...nisam ga nesto upratio.

Kada bi bio jak i prodoran kao Barkley bilo bi dobro, haha...ako ga je neko vise puta gledao, kakva mu je desna noga? ja sam ga samo jedanput gledao i to u onom finalu protiv Standarda...nisam ga nesto upratio.
Apsolutno se slažem za Barkleya.hurem je napisao/la:Ja kad vidim njegovu sliku prvo pomislim da je neka info za Barkleya, pa tek kad procitam opis skontam da je rijec o Nasticu.![]()

Ne moze nikako biti lose sto smo dobili mladog i perspektivnog lijevog beka, samo 23 godina a pruza solidne partije u solidnoj ligi.
Ljevak je kao sto znas, a meni je govorio da se moze snaci i desnom nogom kad smo se culi, pa vidjet cemo...hurem je napisao/la:Ja kad vidim njegovu sliku prvo pomislim da je neka info za Barkleya, pa tek kad procitam opis skontam da je rijec o Nasticu.![]()
BHF
Padobranac iz MravicaNiftyDribbler je napisao/la:Ko je ovaj jbt.DaVinci je napisao/la:
Ja sanjam BiH repku gdje su Bosnjaci u manjini ... kad pregledam objavljenje spiskove, brojim koliko Srba i Hrvata je na njima i svaki put mi krivo sto ih nema vise, bar za cetvrtinu ...![]()
Ja isto od Bojana puno ocekujem ... njega ce repka u no time prodat' dalje ... ne bih se ljutio da izbaci Kolasinca iz startnih 11 ... dosta vise kurc@nja jer znas da nemas zamjene ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Dobro dosao u repku Bojane! Nadam se da sad nece i on pasti u formi kao Jozo svojevremeno 

Imal' kakvih habera o Bokiju ... nesto nam je utihn'o ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Nije ga izgleda uopste bilo u rosteru pripremnih tekmi.DaVinci je napisao/la:Imal' kakvih habera o Bokiju ... nesto nam je utihn'o ...
Vjerovatno je povrijedjen.
Evo Naste!
Okle niče konjaniče!?
Okle niče konjaniče!?

Super stvar da je ponovo u sastavu, treba nam u formi!
Po lijevoj strani ce voditi bitku sa Veldinom Muharemovicem, nekadasnjom velikom nadom FCS. 

Sad kad nejma Seje da ga preslishava na treningu ima da sam razvali SjevernoIrce po lijevoj strani i bira klubove na zimu ...
Klupiran i danas, izgleda da mu je Uronen uzeo mjesto u pocetnih XI. Ko ce nam uopste igrati lijevog beka u ovim utakmicama?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.