FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dupovac bio dobar u utakmici gdje nam je radnik zabio dva i 4 puta napadac izbjegao "ofside zamku" .... haj fino
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Hajmo ostvarit jednu lijepu priču ovdje. LET'S GO SARAJEVO!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Hvala prijatelju. Taman stignem.uNbx je napisao/la:Arena 3, a za paulusa ćemo skontat neki strim.AVNOJ je napisao/la:Nisam bas u toku svega jedno pitanjce...PRENOS?????
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Mi i naši bekovi...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Za malog resica nema mjestana klupi ali je zato tu tatar .... fuj
pa ne to bolan nego znaš "dobar" lijepa mu frizura i toPantelija je napisao/la:Dupovac bio dobar u utakmici gdje nam je radnik zabio dva i 4 puta napadac izbjegao "ofside zamku" .... haj fino

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne može Pidro gore odigrat od Barića npr da ga yebeš. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
igra Hateboer, Pidro sretno

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 26 jul 2018, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ako neko sad nesto prigovori na sastav, tacno ga treba parmakom u glavu raspaliti.
Idemo jako momci.

Idemo jako momci.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Zasto takvo misljenje?uNbx je napisao/la:Ne može Pidro gore odigrat od Barića npr da ga yebeš.
Ja da sam na mjestu husrefa igrali bi mi pidro u mjstagic (jel on ono bek) i sabanovic u sredini a u drugom bi usao resic .... ovo ti je jedinstvena prilika da mladi igraci steknu iskustvo velike utakmice i nadju se na radadu strasne lige!
Ali ne, tatar, pavlovic, dupovac i raja ce da pokazu atalanti raskosan fusbal
Pa gdje si buraz poslije radnikaemir79 je napisao/la:Ako neko sad nesto prigovori na sastav, tacno ga treba parmakom u glavu raspaliti.![]()
Idemo jako momci.

Da nam prohaberis koju pametnu tipa misevi u rupe i sl.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sastav mjera.
Sad samo sa mudima izaci i ne prepasti se.
Sad samo sa mudima izaci i ne prepasti se.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Prigovarat ću dok nam ona usr.ana spodoba brani a Kovačević sjedi na klupi. Kad nas opet Pavlović syebe noćas, svi ćemo kukat ovdje. Nije problem Čelsiju, Milanu, Realu, Barseloni stavit tinejdžera na gol, al nama jest.emir79 je napisao/la:Ako neko sad nesto prigovori na sastav, tacno ga treba parmakom u glavu raspaliti.![]()
Idemo jako momci.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sofranac je jaci stoper od Dupovaca al hebaji ga idemo iznenaditi evropu

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
mislim da će nas napast odmah, ostavio je Palomina i Castagna na klupi i počeo s Hateboerom, znači ići će ofanzivnije pa kad pogode zatvarat...
samo šupci bi rekli da mi ne možemo u istu rečenicu sa nabrojanim...skoroalen je napisao/la:Prigovarat ću dok nam ona usr.ana spodoba brani a Kovačević sjedi na klupi. Kad nas opet Pavlović syebe noćas, svi ćemo kukat ovdje. Nije problem Čelsiju, Milanu, Realu, Barseloni stavit tinejdžera na gol, al nama jest.emir79 je napisao/la:Ako neko sad nesto prigovori na sastav, tacno ga treba parmakom u glavu raspaliti.![]()
Idemo jako momci.

realno bebu da stavimo da budemo još bolji od tih klubova

Pomirili se vec sa tim da smo ispali i da je bitno sto manje primiti?
Onda stavi sto vise mladih igraca, neka skupljaju iskustvo, neka osjete veliku scenu. MOZDA jednog dana budemo imali nesto od njih, od ovih ohrdina necemo sigurno nikad nista.
Onda stavi sto vise mladih igraca, neka skupljaju iskustvo, neka osjete veliku scenu. MOZDA jednog dana budemo imali nesto od njih, od ovih ohrdina necemo sigurno nikad nista.
Kod mene na arena 3 nema utakmice. Do cega je
Ove sezone bih ja ubacivao samo mlade igrace u ligi , a u kupu igrao ozbiljno do trofeja.Tako bi izbacivali mlade imali trofej i evropu.
A veceras bi stavio Kovacevica na go pa sta bude da bude gori od Pavlovica ne moze biti.
A veceras bi stavio Kovacevica na go pa sta bude da bude gori od Pavlovica ne moze biti.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Shategabri, Strosmajer i 28 gostiju.