Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la defender » 30 sep 2010, 23:33

[youtube][/youtube]

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 30 sep 2010, 23:57

:cry: :cry: al od srećee... Nemam riječi jednostavno, sjedili smo i proslavljali pobjedu ali i dalje ne mogu da vjerujem... Igra loša ali kome je sada do toga kako su igrali... :)
ŽIVIMO HAJDUK
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 30 sep 2010, 23:58

Protiv Zenita u gostima treba igrati formaciju 10-0-0, a Špaco je majstor za bunkere.

Eventualno nadigravanje sa Zenitom moglo bi rezultirati sa 5-6 komada u mreži.
...što je više lome to je volim jače...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 okt 2010, 00:02

defender je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sjedio sam sa drustvom kod jarana,malo po pivama i pratili mec... kad je Vukusic dao gol,skakali smo od srece,jos smo prosuli sve pive :D bravo Hajduk sve najbolje protiv Zenita... Drago Cosic legenda,najezio sam se kad sam ga cuo kako slavi gol Vukusica..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 01 okt 2010, 00:05

jacky09 je napisao/la:Protiv Zenita u gostima treba igrati formaciju 10-0-0, a Špaco je majstor za bunkere.

hm, da, moglo bi zavrsiti tako nekako...
ali, mislim da bi bilo bolje da igramo otvoreno..zašto??! ako kojom igrom slucajnosti izvucemo bod, nekakvom fantasticnom srecom, vjerujem da bi nas tukli na Poljudu onda..a ovako, oni nas dobiju sa 3-4 razlike, imaju vec 9 bodova i dva tjedna kasnije oni dodu rastereceni i turisticki u split, a mi po bodove..
ili, ko sto bi se reklo u Bosni, mi sa Zenitom imamo 3 za 3 :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 01 okt 2010, 00:12

Slažem se sa Dubravom... Sigurno ako nas pobjede tamo a hoće 99% na Poljud dolaze vjerovatno sa slabijim sastavom tako da tko zna... Ali pustite ljudi kombinacije feštajte... :D
[youtube][/youtube]
19 - ђ - 11

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 okt 2010, 03:29

jacky09 je napisao/la:Protiv Zenita u gostima treba igrati formaciju 10-0-0, a Špaco je majstor za bunkere.

To si trebao i Vahi reci,prije tekme protiv Paoka,makar bi bod odnijeli.
Ovako sipak. :lol:
P.S Uostalom taj isti Zenit je igrao protiv Unire-e kao i Hajduk,pa provjeri ko je imao bolji ucinak.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 okt 2010, 08:20

Čestitke na pobjedi, no sada je glavni ispit(i to 2x). Zenit je jedan od favorita ovog natjecanja i čisto sumnjam da se u St. Petersburgu može računati na uzimanje bod(ov)a. Jednostavno, prejaki su; Spalletti je to fenomenalno posložio i nikada ne znaš od koga prijeti najveća opasnost. No, dok se to ne desi, treba uživati u pobjedi koju ste sinoć ostvarili.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 01 okt 2010, 08:33

silenT. je napisao/la:nemam se ja šta napucavat nogom... Vukušić je NULA igrač...
šta mene briga lista strijelaca HNL-a kad čovjek daje golove Interu, Istri i ostalim retardima koje Hajduk melje sa 4-5 razlike.... momak za jednog špica ima previše nedostataka....
postavljanje NULA... prijem lopte NULA, skok NULA...
jedan klasični brz i borbeni špic, a sad da spominjem neku njegovu "kvalitetu više" mogu se samo nasmijat....
najkraći opis ovog igrača, narodski "trkopiš bez mozga" ...

Ahmad Sharbini i Ante Rukavina su 2 najbolja napadača u HNLu i ko misli drukčije je LUD....
također nisam htio hvaliti Duju Čopa, ali i on je vanzemaljac u odnosu na tatinog sina Vukušića.
Imaš li sada nešto reći??? :lol:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 okt 2010, 11:16

Vukusic. :lol:
...Život za Široki...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 01 okt 2010, 16:25

Vukušić je u odličnoj formi. Kakav Čop, kakav Ahmad. :lol:

Hajduk uz malo sreće ima realne izgleda čak i za prolaz grupe.. AEK kući nebi trebao biti nepremostiva prepreka.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 okt 2010, 20:19

Sto je najgore ja nisam video gol,sisao da prodavnice da uzmem kakvog pica za mene i caleta za vecernje tekme mislio gotovo,kad dolazim kaze cale mali Vukusic ga dao. :lol:
Uopste losa tekma na obe strane ali eto u takvoj igri se bolje snasao Hajduk i pobedio.
Ali sta je Vukusic promasio negde oko 60-70 minute ne znam tacno. :lol: :oops: ono se ne sme desavati ako nekada zaigra u vecem klubu a mislim da hoce.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 02 okt 2010, 08:45

Devil je napisao/la:Sto je najgore ja nisam video gol,sisao da prodavnice da uzmem kakvog pica za mene i caleta za vecernje tekme mislio gotovo,kad dolazim kaze cale mali Vukusic ga dao. :lol:
Uopste losa tekma na obe strane ali eto u takvoj igri se bolje snasao Hajduk i pobedio.
Ali sta je Vukusic promasio negde oko 60-70 minute ne znam tacno. :lol: :oops: ono se ne sme desavati ako nekada zaigra u vecem klubu a mislim da hoce.
Događa se i najvećima, kamoli Vukušiću.

Treba se znati naći u onakvoj prilici..

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 02 okt 2010, 08:59

Tek je prije 4 mjeseca napunio 19 godina, a zabijao je Anderlechtu, Dinamo Bukureštu, Unireji, u ligi je 2. strijelac sa 7 golova u 9 kola.

Onda netko izvali sljedeće:
silenT. je napisao/la:nemam se ja šta napucavat nogom... Vukušić je NULA igrač...
šta mene briga lista strijelaca HNL-a kad čovjek daje golove Interu, Istri i ostalim retardima koje Hajduk melje sa 4-5 razlike.... momak za jednog špica ima previše nedostataka....
postavljanje NULA... prijem lopte NULA, skok NULA...
jedan klasični brz i borbeni špic, a sad da spominjem neku njegovu "kvalitetu više" mogu se samo nasmijat....
najkraći opis ovog igrača, narodski "trkopiš bez mozga" ...
također nisam htio hvaliti Duju Čopa, ali i on je vanzemaljac u odnosu na tatinog sina Vukušića..
:mrgreen:

Iako sam sumnjao da će Špaco donijeti nešto novo u Hajduk, očito sam pogriješio.
A i s tim forsiranjem Vukušića očito je znao što radi.. ;)

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 02 okt 2010, 10:01

SVE čestitke "bilima" na ovoj pobjedi,a ako Bog da i u nastavku takmičenja!Hajduk je to zaslužio,pogotovo što uskoro proslavlja svoju 100-tu godišnjicu postojanja.ŽELJO i HAJDUK ŽIVE VJEČNO!
Pozdrav BILIMA i SPLITU od TM iz DOLINE ĆUPOVA u SARJEVU!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 03 okt 2010, 19:27

Najveći konkurent kiksa i preuzne se čelo ljestvice. Neprocjenjivo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 03 okt 2010, 20:05

Ted Mosby je napisao/la:Najveći konkurent kiksa i preuzne se čelo ljestvice. Neprocjenjivo
Uh, al ste se puno odljepili, sve me glava boli. uživajte još dok možete.
Što se tiče današnje tekme, sami smo sebe pobijedili. Jest da smo umorni od četvrtka i da nemamo dugu klupu sa adekvatnim zamjenama, ali imali smo pobjedu u rukama.
Prvo poluvrijeme smo odigrali onako kako treba, rutinski. Držali loptu u nogama, nismo Karlovcu dali ni da prismrdi golu. Gol Vukušića nakon lijepog dodavanja Čopa. Još su bile dvije izgledne šanse, odlični udarci Bulkua i Ljlubičića koje Sunara jedva brani.
U drugo poluvrijeme smo ušli već opušteni, s razmišljanjem da smo već upisali nova tri boda. To nam se i osvetilo te je Novinić dao gol. Nakon toga, utakmica se skroz otvorila te smo imali dva-tri zicera koja smo trebali iskoristiti ali nismo.. Torcida je opet u 82.minuti prekinula utakmicu svojom dimnim zavjesom. U 95.minuti Ahmad Sharbini promašuje prazan gol.
Imali smo pobjedu, ali smo je ispustili.
Sad slijedi stanka i zasluženi odmor.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 03 okt 2010, 20:28

Dubrava sve rekao osim jednog... :)
Slijedi stanka i utakmica u Širokom 8-) 8-)
19 - ђ - 11

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 03 okt 2010, 21:47

Dubrava tješi se, ove sezone više nećete biti na vrhu ljestvice
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 okt 2010, 18:04

Sevilla i Real Sociedad žele sinjskog dijamanta: 'Vukušić ima kvalitetu za Primeru!'

Predrag Jurić jučer nas je doveo u hotel španjolske reprezentacije. Tamo je čekao čovjek s kojim je dijelio svlačionicu igrajući za Burgos. Ime mu je Juan Mata. Odnekud poznato? Da, on je otac Valencijina asa Juana Manuela Mate.

Mata stariji iliti tata Mata, licencirani je Fifin agent, jedan od desetorice agencije Traffic.

- Mi držimo oko 250 nogometaša. Od moga sina, preko Keirssona iz Barcelone koji je na posudbi u Santosu, Sandra Silve i Rondona iz Malage... A zanimaju nas i Hrvati. Jako dobar je Ante Vukušić iz Hajduka, mlad, brz, zabija golove, ima kvalitetu s kojom može igrati u Primeri.

Nije to kazao, ali iz drugog izvora smo doznali da su na stadionu u Burgosu jučer bili predstavnici Seville i Real Sociedada, klubova koji žele Vukušića.

Je li vam u fokusu još netko iz HNL-a?

- Lijevi branič Strinić, za njega također postoji interes. Guštamo u igri nogometaša iz Hrvatske i bivše Jugoslavije.

Većinu vremena pričali smo ipak o španjolskim temama. Koliko će dugo Juan Mata mlađi nositi dres Valencije?

- Trebao je ovo ljeta prijeći u Barcelonu, ali nisu ga pustili nakon odlazaka Ville i Davida Silve. Ugovor ga veže dvije sezone, sve je otvoreno. Valencia je dobra, čak se može nositi s Realom i Barcom u utrci za naslovom prvaka.

Hoće li Mourinho uspjeti u Madridu?

- Ima negativnih kritika, ali i pozitivnih. Real će ove sezone biti čvrst i dobar. Igrači ga jako podržavaju, siguran sam da će ozbiljan kandidat za prvo mjesto.

Može li ikad Portugalac postati trener Barcelone?

- Ne. Ili vrlo teško. Publika ga ne bi prihvatila. Iz Reala se ne ide na klupu Barce, bez obzira što je negda radio u katalonskom klubu.

Hoće li Barcelona prodati Messija?

- Jedino na Mars.

Na kraju, je li vas šokirala pobjeda Dinama nad Villarealom?

- Nisam gledao.

Možda će uzvrat, tamo Modri mogu još bolje “uzdrmati” Španjolsku.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.