FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
O ooo O ooooo **** te Vranjese.
Nemoj tako ako ih otjeramo morat će željina djeca dobiti priliku, a gdje si to vidio?JakMani je napisao/la:Kad cemo vise otjerat ove srpske i hrvatske otpatke iz kluba ?!
Ma ne moze se ovako igrati i ovo danas je do trenera. Svaki laik vidi nepovezanost sredine sa odbranom, s napadom ne treba ni govoriti. Ko su defanzivni vezni, ko je desno krilo (nema ih). Naravno, Bogicevicevo je proslo kad je otisao u Olimpik, covjek se vrati i unistava nas 2 sezone. Ostane li u prvoj postavi i u toku ove, pisi propalo. Ipak, glavna krivica po meni trener.
Bolji ljudi i gotovo. Mi ne znamo, a i kad pokusamo neko sjebe i eto ti ga. Valjda je ova ekipa dovoljna za nas jad u ovoj drzavi mislim na neki uspjeh. Jbg.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovo je još jedna upropastena sezona u najavi, trener nikakav i ekipa puna staraca.
Nit uzimamo titulu nit cemo razviti nekog igraca, tonemo lagano
Svaka tebi čast kad si to sve zaključio na osnovu 45 minuta jedne evropske utakmice. Čujemo se za sljedećih 45 minuta.edin139 je napisao/la:Ovo je još jedna upropastena sezona u najavi, trener nikakav i ekipa puna staraca.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ma ne moze ovako vise transfer politika nam kurcu ne valja umjesto da se ugledamo na ekipe koje imaju ikakav uspjeh u Evropi to jeste da dovodimo kvalitetne mlade igrace crnce brze dokazu se i prodas ih a ne ovako dovedes polovnjake koji su dosli samo da pare kupe.Nemoj da neko napise nema se para to mi je na vrh glave **** Vranjes dobija 12 milja da namjesta frizuricu kad igra .DOSTA polovnjacima otjerati ih 3-4 i dovedes kvalitetno pojacanje a ne ovako dovedes igraca kakve dovodis i ocekujes rezultat.Sve se uz dobar skauting moze ostvariti a mi to nemamo trenutno
Zadnja izmjena: Jiestifo, dana/u 26 jul 2018, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Izgledamo isto kao da imamo igraca manje.....nije ovo dobro nimalo....ukoliko se nesto radikalno ne promijeni u drugom poluvremenu,primicemo mi jos jedan....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
-
- Kontakt:
Bogicevic dok ne kupi kakav bager i ne pocne rusit GRBAVICU nece izac iz prve postave izgleda.
Rodin odličan ali mu izmisljaju pozicije kako bi ovaj iz sindikata mogao igrat.
Zajmovic kad god je krenuo u duel znalo se da je vec unaprijed izgubljena lopta
Pavić je jedan od najboljih igraca u klubu.
Sabanadzovic ne znam da je imao bar 10 kontakata s loptom sto je bruka za veznjaka pogotovo tako mladog koji bi trebao letati po terenu.
BLAGOJEVIĆ HAJDAREVIĆ ZEC U IGRU
Rodin odličan ali mu izmisljaju pozicije kako bi ovaj iz sindikata mogao igrat.
Zajmovic kad god je krenuo u duel znalo se da je vec unaprijed izgubljena lopta
Pavić je jedan od najboljih igraca u klubu.
Sabanadzovic ne znam da je imao bar 10 kontakata s loptom sto je bruka za veznjaka pogotovo tako mladog koji bi trebao letati po terenu.
BLAGOJEVIĆ HAJDAREVIĆ ZEC U IGRU
Arezina nije za ovakvih utakmica, preslab je. Bogicevic los. Curjuric, Pavic, Zajmovic, Krpic vrlo solidni..
Ovo je dobar tim po meni, bez ove dvojice gore.
Ne treba kukati.
Al' sad cemo bolje otvoriti drugo. 2:1 za nas. Zec i Zajmovic...
Ne treba kukati.
Meni se prije tekme baš taj rezultat motao po glavi. Ali mi zvuči nerealno po viđenom iz prvog.krkacina je napisao/la:Arezina nije za ovakvih utakmica, preslab je. Bogicevic los. Curjuric, Pavic, Zajmovic, Krpic vrlo solidni..
Ne treba kukati.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
-
- Kontakt:
Arezina je mislim najsporiji igrac u citavoj ligi.
-
- Kontakt:
Kako smo jadni... Ne klub, ne igrači nego MI, navijači. Za Čurjurića smo govorili da ne valja, itd... Lik se pokazao kao jedan od najboljih igrača do sada sigurno kao i Pavić... Posle dvomeča sa Narvom govorili smo dobro je to sve, dok se malo uigra ekipa, upozna bit' će to dobro. A sad nakon **** 60 min. svi SEREMO trener ne valja, igrači ne valjaju, Zajmovića svi kovali u zvijezde sad nikom ne valja. JADNO
Opustite se i uzivajte u tekmi ljudi. Nema Zeljo ovdje sta izgubiti jos ste uzeli pare. Premijer liga se zahuktava to ce biti tekme za nerviranje i borbu, ovo je revijalno i za koju paru uzeti.
-
- Kontakt:
Uvijek je ovako bilo. Ja nemogu ni gledati. Doktor mi zabranio zbog pritiska. Hajmo Zeljo nedaj im da mirno spavaju nocas.honiljoze1921 je napisao/la:Kako smo jadni... Ne klub, ne igrači nego MI, navijači. Za Čurjurića smo govorili da ne valja, itd... Lik se pokazao kao jedan od najboljih igrača do sada sigurno kao i Pavić... Posle dvomeča sa Narvom govorili smo dobro je to sve, dok se malo uigra ekipa, upozna bit' će to dobro. A sad nakon **** 60 min. svi SEREMO trener ne valja, igrači ne valjaju, Zajmovića svi kovali u zvijezde sad nikom ne valja. JADNO
-
- Kontakt:
Kone 2:2 protiv jedne Atalante, al' mislim da će ih Atalanta "razvaliti" na Koševu. U svakom slučaju dosta bolji od nas, iako to nije ni važno.
Kjosevski, jedna od najslabijih karika Zelje
Ma sta vam je..Ne treba biti nerealan...Ljudi su bolji..Bit ce Zeljo dobar u ligi..
Ma naravno kiparska liga jaca. Netreba se nervirati, ipak je ovo drugo predkolo. Para se uzela