Ka sam odlucio bas me briga mislim da vise necu ni dolazit na utakmice.
crvenobijeli je napisao/la:Evo komunjara se javila pu pu puzvijezda1 je napisao/la:Ma Nahide mani drug politike više dosadan si likuNah1d je napisao/la:Rukomet treba podrzati, ma seljacka posla ba. I da ne bude da sam ja za sda i pda, samo sam usporedio i rekao. Ista je to bagra, samo sto su zastupljeniji imaju vise firmi iza leđa i jakih ljudi. Ovim crvenim umro tito davno, a iza njih ne stoji ni mati njihova, kao što se vidi!
U pravu si, ovo je sport a ne politika, politika uopste nije umješana u naš sport, mi uopste u klubu nemamo dodir sa politikom, ja vas propalih titinih pionira... Mogao bi mi smoki zabranit ulaz ako nastavim pisati. Necu halalite mi! A brate čokosmoki nisu ti piska i hurem krivi za propali šleper paradajza. Biće bolje kad svog prekomanduješ u prebirače i odustaneš od ocekivanja od djece. Znamo svi da si sponzor sve dok ti dijete igra. Hahahhahagaga evo ti jos hahahahahahhahahahabahhahagagaga hocea jos?zvijezda1 je napisao/la:Ma Nahide mani drug politike više dosadan si likuNah1d je napisao/la:Rukomet treba podrzati, ma seljacka posla ba. I da ne bude da sam ja za sda i pda, samo sam usporedio i rekao. Ista je to bagra, samo sto su zastupljeniji imaju vise firmi iza leđa i jakih ljudi. Ovim crvenim umro tito davno, a iza njih ne stoji ni mati njihova, kao što se vidi!
To forsiranje antitalenata ugasice i omladinski pogon,nema pravedne selekcije,cudimo se onda sto nemamo domacih kvalitetnih igraca,poderu nas juniori Gradine.Nah1d je napisao/la:U pravu si, ovo je sport a ne politika, politika uopste nije umješana u naš sport, mi uopste u klubu nemamo dodir sa politikom, ja vas propalih titinih pionira... Mogao bi mi smoki zabranit ulaz ako nastavim pisati. Necu halalite mi! A brate čokosmoki nisu ti piska i hurem krivi za propali šleper paradajza. Biće bolje kad svog prekomanduješ u prebirače i odustaneš od ocekivanja od djece. Znamo svi da si sponzor sve dok ti dijete igra. Hahahhahagaga evo ti jos hahahahahahhahahahabahhahagagaga hocea jos?zvijezda1 je napisao/la:Ma Nahide mani drug politike više dosadan si likuNah1d je napisao/la:Rukomet treba podrzati, ma seljacka posla ba. I da ne bude da sam ja za sda i pda, samo sam usporedio i rekao. Ista je to bagra, samo sto su zastupljeniji imaju vise firmi iza leđa i jakih ljudi. Ovim crvenim umro tito davno, a iza njih ne stoji ni mati njihova, kao što se vidi!
Hahahahhahahahahah
Treba malo poznavat fudbalsku igru,to se u dvije rijeci kaze losa generacija,to sto ti pises je da ih jos vise umazis,gledo sam ja to nedostatak kvaliteta,trazit alibi u sudijama nije dobro za taj uzrast, za formiranje buducih generacija koje pristizu.combe80 je napisao/la:Ma poderali nas jaro moj sto su bili godinu starija genegacija to znaci mnogo... sto im je svaka lopta usla... sto im je sudjeno tri penala...Uz to sudija za njih bio. Nek ove godine probaju poderat...
Kako mislis "ako krenemo sa iznosenjem prljavog vesa"? Kao pravi navijaci, to ste trebali uraditi odmah, a ne "AKO".spiska je napisao/la:Ako se ne smire i ne bude uskoro nekog sastanka klub neće moći bez navijača i publike još ako se mi dignemo pa krenemo pozivati na bojkot i krenemo sa iznošenjem prljavog vesa koji se talozi dole neće valjat
Ako nedodje najmanje jos troje i to igraca kao onaj Ilic a ne teletabisa fino ce mo tavorit oko desetog mjesta... ko ce bolan combeta jaru onda slusat kako kuka i pljujecrvenobijeli je napisao/la:Ja im nisam zaboravio proslu sezonu. Da ih podrzavmo pa da opet krene aukcija u proljece, nepada mi napamet, to je to sto se tice dolazaka, eventualno jos 1 da dodje.al nebrinu oni imaju njima duzni od prosle sezone, tako da ce opet zvijezda bit medju prva 3, a na proljece valja vratit ulozeno.
Ma pusti ovog sto baljezga. Nije tu nikad ni bilo suradnje. Vec je bivsi kapiten Zvijezde, Igor Mitic , skaut Zvezde. Pa su se nadali da covjek moze lobirat za posudbu nekog od igraca.josipmusa je napisao/la:sta vam bi sa suradnjom sa Crvenom Zvezdom ?
Aha, hvala, vidim pominju omladince slobode na posudbi pa rekoh što ne bi nekog iz Beograda ako već postoji suradnjaKapetan je napisao/la:Ma pusti ovog sto baljezga. Nije tu nikad ni bilo suradnje. Vec je bivsi kapiten Zvijezde, Igor Mitic , skaut Zvezde. Pa su se nadali da covjek moze lobirat za posudbu nekog od igraca.josipmusa je napisao/la:sta vam bi sa suradnjom sa Crvenom Zvezdom ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.