FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jao jao kako je na na na odjekivalo u jednom trenutku, ja ne mogu iscekati nedelju, pa cetvrtak

1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko god moze neka ode na utakmicu u nedjelju, ja bi volio 10 hiljada da ispostujemo momke ali da dodje 7-8 milja to ce biti odlicno, samo dođite!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Poceti utakmicu na kosevu sa "na na na na na " ... da ovima nasim se otegnu muda do poda !!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kako Monci iz Kaknja ubode sa dvojcem iz PL,dje ce ko djece'm 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Uzivajte u remiju,ja jos nemogu vjerovati...
Ocekivao sam bolje partije zelje,zrinjskog al sta je tu je...
Sarajevo,samo bolje sudjenje ovakva igra mislim da se imate cemu nadat...
Ovo je dobro za bh fudbal,iako ne pratim nas nogomet...
Pozz iz Kaknja
Ocekivao sam bolje partije zelje,zrinjskog al sta je tu je...
Sarajevo,samo bolje sudjenje ovakva igra mislim da se imate cemu nadat...
Ovo je dobro za bh fudbal,iako ne pratim nas nogomet...
Pozz iz Kaknja
-
belosevic28
- Kontakt:
Selam od sisica provincijskog igraca. Pronaci ce se kome je upucen.
Svima koji su bili dio ovoga veceras sve cestitke !!!
Svima koji su bili dio ovoga veceras sve cestitke !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ako sad ne prelomimo ovi agoniju , necemo nikada . Sad jako pa il bos il hare Handzic . Koje ludilo majko moja . Hvala ti boze sto sam pitar

SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Hvala Husrefu i momcima na ovom veceras, jednostavno ove emocije i dozivljaj se ne mogu nicim kupiti ni platiti, i covjek se bas ispunjeno i ponosno osjeca...
Hvala Husrefu i na Pidri i Mujakicu koje je gurnuo u vatru pa i pod cijenu loseg rezultata ali za buducnost kluba velika stvar i hvala mu sto je Adukora stavio u vezu i izgleda da je i on prelomio da je ovaj bas najbolji u sredini.
HVALA VAM
Hvala Husrefu i na Pidri i Mujakicu koje je gurnuo u vatru pa i pod cijenu loseg rezultata ali za buducnost kluba velika stvar i hvala mu sto je Adukora stavio u vezu i izgleda da je i on prelomio da je ovaj bas najbolji u sredini.
HVALA VAM
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Aduka jak ko zemlja, odlična partija.[/quote]
Mislim da je on sam veceras, drzao sredinu.
[/quote]
Kakva je samo grehota bila stavljati ga na stopera gdje ne može ni 10% pružiti kao u vezi. MAŠINA!!!!![/quote]
Samo nek ponovi i u revanšu istu igru
Mislim da je on sam veceras, drzao sredinu.
Kakva je samo grehota bila stavljati ga na stopera gdje ne može ni 10% pružiti kao u vezi. MAŠINA!!!!![/quote]
Samo nek ponovi i u revanšu istu igru
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Gledao tekmu u Levanteu na Ilidži. Jednostavno rečeno, najbolji pitarski kafić u gradu. Atmosfera je bila kao da smo u Italiji bili.
Nema dalje kad sam sam stol razvalio, sve mi sa stola popadalo
Nema dalje kad sam sam stol razvalio, sve mi sa stola popadalo
Da li neko ima informaciju o kakvoj se porvedi radi kod Ahmetovića??
Bordo bijeli za život cijeli!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Čudo je Sarajevo napravilo....čudo....treca liga svijeta, vrijednost igraca preko 300 miliona maraka (166 miliona eura)... povratak sa 2-0....strasno... cestitke i klubu i hordama....grmili su bas par puta.... izvinjavam se na upadu jos jednom
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nek je Ahmet ziv i zdrav i da povreda nije ozbiljna ali meni bi Hare poceo tekmu u cetvrtak jer ne brzi i okretniji a trebat ce malo vise ganjati i nekad pritisnuti njihovu zadnju liniju
Po ko zna koji put, kada protivniku uđe voda u uši, i treba da ga dotučemo, napravi se nepotreban vatromet i protivnik se vrati u igru.fks74 je napisao/la:Brrrrrraaaaaaavvooooooooo momci, svaka cast. Vidite da moze, kada se omudite. Svaka cast za Hz ali baklje nisu potrebne.![]()
![]()
Da nije bilo prekida vjerovatno bi pobjedili.kakva bi to bila ludnica.
Ali nema veze, hvala momcima koji su bili u Italiji i bodrili naš klub.
A SADA SPEKTAKL
Kakav je ukus Husrefovog kurca pljuvaci?!!!!
Bravo Husrefe, Bravo Handze, Bravo Sisicu. Vi ste bili ovdje ismijavani, popljuvani, isprdani, a isprskali ste ove pitare, picke bez karatkera...
Samo naprijed Saraj'vo...
Ovo je veliko, pa kako god zavrsilo dalje...
Bravo Husrefe, Bravo Handze, Bravo Sisicu. Vi ste bili ovdje ismijavani, popljuvani, isprdani, a isprskali ste ove pitare, picke bez karatkera...
Samo naprijed Saraj'vo...
Ovo je veliko, pa kako god zavrsilo dalje...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Italijani ocjenjivali
Pavlović - 7
Hebibović - 5,5
Dupovac -5
Mujakić - 5,5
Pidro - 5,5
Adukor - 6
Rahmanović - 5,5
Halilović - 5
Velkoski - 6
Šišić - 6,5
Ahmetović - 5
Handžić - 7
Stanojević - bez ocjene
Tatar - bez ocjene
Pavlović - 7
Hebibović - 5,5
Dupovac -5
Mujakić - 5,5
Pidro - 5,5
Adukor - 6
Rahmanović - 5,5
Halilović - 5
Velkoski - 6
Šišić - 6,5
Ahmetović - 5
Handžić - 7
Stanojević - bez ocjene
Tatar - bez ocjene
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zna li neko tačno na koliko dana prije će izaći karte za četvrtak? Moram odmah kaparisati..
Svaka čast još jednom. I da se desi neki ne do bog debakl u revanšu, nema veze, ja sam ponosan na sve ovo.
Znači će ovo i za psihu i samopouzdanje, pogotovo sad za ovu tekmu ligašku u nedjelju. Aduka je zakucao u sredini, nema smisla ga gušiti na stoperu. Još se sad vratio Crepulja, ima sredina da gori..
Gdje su oni filozofi i pametnjakovići pasica i pantelija, što su hinjski pljuvali sve?
Svaka čast još jednom. I da se desi neki ne do bog debakl u revanšu, nema veze, ja sam ponosan na sve ovo.
Znači će ovo i za psihu i samopouzdanje, pogotovo sad za ovu tekmu ligašku u nedjelju. Aduka je zakucao u sredini, nema smisla ga gušiti na stoperu. Još se sad vratio Crepulja, ima sredina da gori..
Gdje su oni filozofi i pametnjakovići pasica i pantelija, što su hinjski pljuvali sve?
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 26 jul 2018, 23:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Dobra prica.DRHAUSE je napisao/la:3:2 za Sarajevo. Upamtite ovaj post.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U ponedjeljak ce izaci karteAlfredNobel je napisao/la:Zna li neko tačno na koliko dana prije će izaći karte za četvrtak? Moram odmah kaparisati..
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma i kad bi debakl bio u revanšu a neće aBd, ovaj rezultat ulazi u historiju, posjeta u četvrtak ulazi u historiju, Sarajevo opet pravi najveće rezultate u evropi za bh fudbal...
Još kad bi završili beka i predstavili ga prije utakmice u četvrtak, pa puco bi sebi u koljeno od sreće..
Još kad bi završili beka i predstavili ga prije utakmice u četvrtak, pa puco bi sebi u koljeno od sreće..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.