FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nadam se top sjeveru protiv Atalante! Valjda je sad sve oko tih unutrasnjih problema gotovo, povukli su se ovi koji su trebali. Nek u cetvrtak bude sjever kao nekad..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
oldtown1990
- Kontakt:
Ljudi sve je ovo divno bajno krasno veceras ali sta cemo sa ligom kad nas opet pocne tamburati ko god stigne.
Hvala im za ovo veceras, revans kako god se zavrsio al neka se malo dozovu pameti i pocnu igrati kako treba i protiv ovih sela iz BH lige.
Hvala im za ovo veceras, revans kako god se zavrsio al neka se malo dozovu pameti i pocnu igrati kako treba i protiv ovih sela iz BH lige.
166 mil s tim da ce jos dva igraca dovesti vjerovatnoKonzerva je napisao/la:Da li neko zna kolika je vrijednost Atalante naspram sarajeva???
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Jedina i apsolutna istina.skoroalen je napisao/la:Eto uzet ćemo Atalantu 4:0 na Koševu i proć dalje.
Spermić možda ne bi primio gol glavom s 2 metra, Spermić ti može bit golman za budućnost, možeš ga i prodat. Da su nam Spermići Čataković, Rondić, Sadiku i ostali ulazili ranije, ne bismo sad muku mučili s rosterom. Al hajd, imat ćemo se kad kajat, kao i za sve ostale dječake.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Fikrete opusti se malo i uzivaj, imas dobar razlog..Fikret1946 je napisao/la:kakvo ujedinjavanje, dozovite se, ispast cemo i vec u 7 kolu ce tribine biti prazne, a ako prodjemo bit ce prazne u 10 tom
vise bih volio da smo dobili radnika, nego sto se svakih 6 godina radujemo nekom cudu
Opalice nas meteor svi cemo pocrkat, stvarno ne znam cemu crnjak u ovoj predivnoj noci...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Sad 3 boda u ligi cupati kako znamo i umijemo, pa onda misliti o svemu ostalom!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šta se dešava, poderaše košulju Šofrancu na večeri, izgleda da je dobio dijete, svi mu čestitaju

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
samo polako, loptu vec sutra treba spustit na zemlju, realno ljudi trenutno nisu ni na 50 posto mogucnosti, malo smo poletili sa sigurnim prolazom, ovo nije nista vise nego samo jedan stimulans, za buduci put kojim ovaj klub treba ici, treba jos sace i vise unapredjivat akademiju, postavit jos jaci i bolji sistem, ne libit se trazit savjete od iskusnih i dobrih strucnjaka, i onda lagano ce dolazit i sve bolji rezultati, veceras smo imali i dosta srece, imali smo samo dva suta u okvir, oni su propustili dosta toga, ali i dalje su klasa mnogo iznad, pogubno bi bilo kao nesto njih napast na Kosevu, to se ne smije desiti, treba igrati slicno kao danas, samo dosta opreznije nakon prekida u odbrani, i onda pokusat nekom kontrom ubacit loptu u mrezu, ali bilo sta u revansu je sasvim ok, jer se nadam da ce i ova sezona da afirmise jos ponekog omladinca, i da ce isti u buducnosti postizat bolju cijenu, apsolutno treba od akademije svake sezone trazit da osvaja prva mjesta i to ubjedljivo, i kupit sve najbolje mlade igrace do 15 godina iz cijele zemlje, mislim da bi takvim kontinuitetom kroz 5 godina redovnije ostvarivali dobre rezultate, i podigli ljestvicu kod prodavanja igraca. sad Mujakica ne davat ispod dva miliona eura, samo se nadam da HUsref se nece vracat starim igracima, nego praviti neki balans u ekipi..
jos u Gabeli prosle godine cuo sam od ljudi na stadionu da je Adukor igrac za Dinamo i da im nije jasno odakle takav igrac u Sarajevu, sam je tada pobjedio Gabelu, a Sarajevo je igralo najbolji fudbal, kasnije ga je Husref vratio nazad, i tu svoju igru smo tada izgubili i ispali iz trke za titulu, nadam se da se ista greska vise nece ponavljat i da ce i ako neki stoper ne bude u konkurenciji njegovo mjesto uzimati neko iz akademije a ne Adukor.
jos u Gabeli prosle godine cuo sam od ljudi na stadionu da je Adukor igrac za Dinamo i da im nije jasno odakle takav igrac u Sarajevu, sam je tada pobjedio Gabelu, a Sarajevo je igralo najbolji fudbal, kasnije ga je Husref vratio nazad, i tu svoju igru smo tada izgubili i ispali iz trke za titulu, nadam se da se ista greska vise nece ponavljat i da ce i ako neki stoper ne bude u konkurenciji njegovo mjesto uzimati neko iz akademije a ne Adukor.
Znao sam da ce Hare posluziti kad je tek potpisao i ovaj njergov gol i ubacaj za drugi vrijede svih para koje ce dobiti dok igra za klub.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Suza suzu goni...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
U nastavku istog mislim da cestitaju rodjene kcerke Sofrancu,pa ako je tako nek je sretno i ovako na forumuBordoSarajevo je napisao/la:Ko koristi instagram, pogledajte Stanojevićev stori iz busa, ovo volim više od bilo kojeg rezultata!!
Btw koje ce pare da legnu u revansu.Prodas Italijanima tv prava po masnoj cifri,pa onda od karata,gledam da su komsije veceras na 8 i 400 prodatih karata zaradili skoro 100 milja maraka.Pa bar 15-17K prodatih racunam da ce biti kod nas prodatih.Uf bem ti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ja ne razumijem Vinsenta Tana, pa mi bismo ga dizali u nebesa i ne bi veći sevap učinio nego da nam pomogne u budućnosti da uvijek ostvarujemo dobre rezultate. Pojedinci nisu svjesni koliko fudbal kao igra ima uticaja na sve, od života, sreće, pa i zadovoljstva! Sretan sam kao simpatizer ovog kluba nakon ovog večeras, odnosno sinoć. Male stvari život čine, obradujte nas i u ligi. Volim te Sarajevo, volim te domovino Bosno i Hercegovino!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Kad je tekma protiv mladosti
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Nakon ovakvog rezultata, nikakav marketing niti klipovi niti pozivi na revanš nisu potrebni.
Ko napiše SVI, SVI, SVI nek se odjavi.
Ko napiše SVI, SVI, SVI nek se odjavi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Hvala , "brat" si sto bi rekla ova mladja raja.Elddar je napisao/la:Hvala kume.mirza_9 je napisao/la:Mladen Stojanovic...nekada davno radio na bhtElddar je napisao/la:KOJI BRAT KOMENTATOR NA ARENIZna li neko ime i prezime?
IZDRŽI SARAJVO
Volim Želju, ali mi puno srce
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne znam za vas ali meni Haris izgleda dosta ubitacnije od Ahmeta u napadu. Nekako je brzi, agilniji, uvijek se nadje na pravom mjestu, konacno da imamo dva prava napadaca koja se mogu rotirati 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nedelja 18:30Pantelija je napisao/la:Kad je tekma protiv mladosti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nedelja u pola 19Pantelija je napisao/la:Kad je tekma protiv mladosti
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.