FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 jul 2018, 07:42

Neymar11 je napisao/la:falio je sinisa pa cak blagojevic, Vranjes nije los bio al bgm nista specjalno nije uradio, bakrac , pavic, onda Curjucic je dobar bio... Sve u svemu zasluzena pobjeda.. Okrenut se Ligi to je to... Cestike Konama na dobrom rezultatu svaka vam cast ! Atmosfera je vrh bila, stadion top, LED reklame vrh.. Sve pohvale na tome...Zeljo mi te volimo kako god zavrsio!
Ne mozes reci da je "pa cak i Blagojevic falio", a covjek je Zeljin najbolji pojedinac sezonama unazad. Mozda si se pogresno izrazio.
Toliko tromo je sve izgledalo, nevjerovatno.
Ivan je desetine lopti slao nazad, lopta se ekspresno nabijala i vracala protivnicima.
Promasena taktika skroz. ali ako se vec odlucio na to, u njoj je definitivno bilo mjesta za Zeca ili Veselog, pa cak i za obojicu.
Svejedno mislim da je Zeljo itekako kvalitetan da ove godine osvoji ligu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jul 2018, 07:51

braco je napisao/la:Ukratko o večerašnjoj tekmi. Loše smo igrali jer su nam falili večeras osnovni postulati modernog fudbala. Brzi igrači prema naprijed i prodornost bekova. Mi nismo imali brzih igrača, imali smo 1 krilo, prodornog beka nam je trebao glumiti štoper Rodin od haman 2 metra. Ovo što sam napisao je samo tip problema koji smo imali u ofanzivnom smislu. O ostalim falinkama stvarno nemam volje da pišem. Okrenut se prvenstvu i osvojite titulu. Slobo dobio si igrače koje si htio, imaš najbolji teren u državi. Izvoli, izgovora za eventualni gubitak titule više nema.
Znaš kako, ok, nismo mi bili na tom nekom nivou iako je ne znam koji je to nivo koji bi nas zadovoljio, ali ipak niko da spomene činjenicu da smo igrali protiv boljeg?

Ta razlika se odmah vidjela na terenu, uvijek, apsolutno uvijek su imali minimalno dva igrača koji su otvoreni da prime loptu, prebrzih i fizički spremnijih od nas (posebno u vezi). Najviše me je nerviralo to što su tzv. ničije lopte i odbici redovno išli njima na noge, ali i to valjda ima veze sa boljim kretanjem njihovih igrača. Zaboravili smo da pričamo o ekipi koja je prošle sezone igrala grupe Europa lige, dakle mnogo su bolji od nas.

Čelik nam je u ovom trenutku mnogo važniji od revanša u Nikoziji, tamo treba pobijediti i uzeti tri boda, jer nam je sljedeća protiv Zrinjskog u Dolini.

Navikli smo na sve ovo, ići ćemo utakmicu po utakmicu, nervirati se, radovati, ponovo ćem naći nekog Mehremića na kojem ćemo se istresati i to je to.... Željo, jbg.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

krkacina
Kontakt:

Post Postao/la krkacina » 27 jul 2018, 07:56

Da ne pisem o utakmici, sve ste vec napisali.
Ja mislim da Krcmarevica treba pustiti da ovo vodi i sastavlja. Nije lako posloziti ove sve nove igrace u timu
i naci im mjesto. Ako nista covjek vidi sta nam nedostaje,
konstantno govori nemamo brza krila i to je to.
Bogicevica zamjeniti, ostalima u timu naci prave pozicije
I bit ce to dobro. Ova ekipa je bolja od one prosle godine puno. Ako nista gledljivija je.
Samo treba vremena. Treba malo i realnosti svima nama.

Nasa uprava je vrh. Ovo sto su oni napravili u relativno kratkom periodu je jako puno. Doci ce i sportski segment. Za njega trebaju ogromni novci koje mi realno nemamo i tek treba da vidimo kako da dodjemo do njih.

Sto se tice navijanja, one sve pjesme treba podhitno zamjeniti.. Masa ljudi na jugu, nijedna pjevljiva.

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 27 jul 2018, 08:09

Ovaj Apollon sa tim strasnim budžetom završio zadnji u grupi gdje je Atalanta bila prva.
Kone odigrale 2:2 u gostima mi zijanili kući .
Treba li sta dodati?

Plavi1987
Kontakt:

Post Postao/la Plavi1987 » 27 jul 2018, 08:37

Treba dodati da ta ista Atalanta nije igrala ni sa 30 posto svojih mogucnosti i mislim da vam to nije relevantno. Da treba cestitati komsijama treba, odlican rezultat.

Sto se nas tice Veca odlazi vise 3 godine nas j.ebes sa svojim linijskim odbranama, svaka lopta u 16 je sansa za go.
Juce smo bili prespori, sredine nije bilo, jednostavno bio je veliki jaz izmedju linija.
U revansi sredinu treba da cine Blagojevic, Hajdar i Ivan a na krilima Zec i Veselinovic.

Pavicu majstore svaka ti cast, sam je drzao lijevu stranu i odigrao je maestralno

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 27 jul 2018, 08:46

Najbolji igraci su bili novi sto znaci da se pogodilo sa pojacanjima svi redom ,najgori su oni standardni iz zadnjih par sezona kjosevski bogicevic tad duo pogotovo ,majstori za pokloniti pobjedu protivniku kad treba ,onda standardni vranjes i ekipa oko njega ,imamo divljeg ne skolovanog golmana koliko god bio nam drag i nase dijete,ispucavanja nula ili van terena ili protivniku u noge ,kikser teski postao jucer oba gola njegova uz pomoc bogija naravno,hvatanja misana imenica prosle sezone milion golova sto je trebao uhvati normalan golman ,i pod hitno tijesiti odbranu svaka sezone ,ni trener mi nije jasan brzina brzina i onda izvede ubjedljivo najsporiju ekipu koju imamo i dobro neke rece od 6 veznjaka izveo 3 pogresna

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 jul 2018, 08:57

Slabo sam spavao noćas, a i nema se šta napisati novo jer sve ste već napisali.

Ne boli poraz koliko neka letargija, manjak borbe i slično. Al eto, kako ono, dobra bi bila i pobjeda od bar 2:0. Lol.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 27 jul 2018, 09:16

Plavi1987 je napisao/la:Treba dodati da ta ista Atalanta nije igrala ni sa 30 posto svojih mogucnosti i mislim da vam to nije relevantno. Da treba cestitati komsijama treba, odlican rezultat.

o
Ljudi su tamo zabili dvicu na želju voljni momenat išli su muški grizli i višestruko boljoj ekipi uzeli x.
Za to vrijeme naši bezmu.... na onakvoj Grbavici onu bruku napravili. Pričaj ti šta hoćeš al su kiprani izgledali ko Barcelona u vakat.
Glavni razlog trener na jednoj strani musemic kakva takav al ima herca na drugoj ovaj ublehas.
O igračima pojedinačno neću al ovako daj Bože da vidimo titulu i ove godine ili što je još gore ako je kone u ovakvoj situaciji uzmu. Bruka
Zadnja izmjena: edin139, dana/u 27 jul 2018, 09:17, ukupno mijenjano 1 put.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 27 jul 2018, 09:17

Jutro je pametnije, evo svi smo prespavali. Kada sagledam realno, nemam sta zamjeriti vecini igraca, borbu smo trazili - borbu i dobili, ne moze niko reci da se nisu trudili (i dalje ne razumijem kako i zasto je Saban onako nezainteresovan). Druga je stvar sto je šef totalno promasio taktiku i pozicioniranje pojedinih igraca. Vecu ne krivim ni za sta, covjek u blagom padu forme i sta sad - sta ocekujete, da ce ga Elvis Karic unaprijedi?!?
Bogi i Vranjes out, Saban trenutno moze biti samo zamjena za Hajdara.

Hajdar - Celo
Curjuric
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 27 jul 2018, 09:33

Virtu4l je napisao/la:
braco je napisao/la:Ukratko o večerašnjoj tekmi. Loše smo igrali jer su nam falili večeras osnovni postulati modernog fudbala. Brzi igrači prema naprijed i prodornost bekova. Mi nismo imali brzih igrača, imali smo 1 krilo, prodornog beka nam je trebao glumiti štoper Rodin od haman 2 metra. Ovo što sam napisao je samo tip problema koji smo imali u ofanzivnom smislu. O ostalim falinkama stvarno nemam volje da pišem. Okrenut se prvenstvu i osvojite titulu. Slobo dobio si igrače koje si htio, imaš najbolji teren u državi. Izvoli, izgovora za eventualni gubitak titule više nema.
Znaš kako, ok, nismo mi bili na tom nekom nivou iako je ne znam koji je to nivo koji bi nas zadovoljio, ali ipak niko da spomene činjenicu da smo igrali protiv boljeg?

Ta razlika se odmah vidjela na terenu, uvijek, apsolutno uvijek su imali minimalno dva igrača koji su otvoreni da prime loptu, prebrzih i fizički spremnijih od nas (posebno u vezi). Najviše me je nerviralo to što su tzv. ničije lopte i odbici redovno išli njima na noge, ali i to valjda ima veze sa boljim kretanjem njihovih igrača. Zaboravili smo da pričamo o ekipi koja je prošle sezone igrala grupe Europa lige, dakle mnogo su bolji od nas.

Čelik nam je u ovom trenutku mnogo važniji od revanša u Nikoziji, tamo treba pobijediti i uzeti tri boda, jer nam je sljedeća protiv Zrinjskog u Dolini.

Navikli smo na sve ovo, ići ćemo utakmicu po utakmicu, nervirati se, radovati, ponovo ćem naći nekog Mehremića na kojem ćemo se istresati i to je to.... Željo, jbg.
I kad napadaju, napadaju sa bar 5 igraca.Bekovi su bekovi i gotovo uvijek dodju do protivnickog šesnaesterca.

I jos nesto. Prvi put sam u životu vidio da svih 11 igraca bude u šesnaestercu kod kornera (nijedan da izadje na centar), a sta reci kad nakon toga jos primis gol...

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 27 jul 2018, 09:58

edin139 je napisao/la:
Plavi1987 je napisao/la:Treba dodati da ta ista Atalanta nije igrala ni sa 30 posto svojih mogucnosti i mislim da vam to nije relevantno. Da treba cestitati komsijama treba, odlican rezultat.

o
Ljudi su tamo zabili dvicu na želju voljni momenat išli su muški grizli i višestruko boljoj ekipi uzeli x.
Za to vrijeme naši bezmu.... na onakvoj Grbavici onu bruku napravili. Pričaj ti šta hoćeš al su kiprani izgledali ko Barcelona u vakat.
Glavni razlog trener na jednoj strani musemic kakva takav al ima herca na drugoj ovaj ublehas.
O igračima pojedinačno neću al ovako daj Bože da vidimo titulu i ove godine ili što je još gore ako je kone u ovakvoj situaciji uzmu. Bruka
Hahahahahahaha cuj Musemic hahahahaha
Vodi ga kuci pitaru!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 jul 2018, 10:20

Sad ste vec poceli i gluposti lupati...
Svaka cast pitarima , al ovo je uspjeh musemica koliko je i osima u plzenu..

Protivnik imo 100 sansi mi/pitari sve sto smo uspjeli prebacit preko linije centra to je i zavrsilo u golu, a kvalitet igre miljama ispod protivnika...

Mislim da je raja poprilicno podcijenila kiprane...ne igraju tribine i teren ...treba i igrace dovest
=\_1921_/=

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 27 jul 2018, 10:38

Krčmar je doveo dobre igrača Čurjurić, Bakrača i Pavica, problem je što Vranješ mora igrati i Arežina koji je prespor, zalutao lik u profesionalni fudbal, kod nas najbrži igrač sporiji od njihovog golmana, samo se moglo igrati na nulu i eto pokušalo se, valjda je pokušao sa Vranješom i Arežinom da zadrži loptu Al trebao je biti svjestan da oni ne mogu to učiniti protiv Mošćanice. Kad je uveo Blagog i pomjerio Čurjurića već je to na nešto ličilo
Golmana trebamo naći s ovim se ne smijemo upustiti u prvenstvo, koja god ekipa pogodi okvir gola daće gol, sinoć apolon dva šuta dva gola nedo bog da su više šutali.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 27 jul 2018, 10:42

Sto se nas tice Veca odlazi vise 3 godine nas j.ebes sa svojim linijskim odbranama, svaka lopta u 16 je sansa za go.
Juce smo bili prespori, sredine nije bilo, jednostavno bio je veliki jaz izmedju linija.
U revansi sredinu treba da cine Blagojevic, Hajdar i Ivan a na krilima Zec i Veselinovic.

Pavicu majstore svaka ti cast, sam je drzao lijevu stranu i odigrao je maestralno
Pratio sam na ekranu obadvije utakmice, po onome sto sam vidio daleko bolje sarajevo igralo protiv jedne Atalante nego zeljo protiv apolona.
Tesko da ce se ovaj zeljo moci nositi sa sarajevom ako budu igrali onako.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 27 jul 2018, 10:47

Kjosjevskom je i na zagrijavanju par puta onako lopta prosla kroz ruke u gol :mrgreen:
Don't believe the hype.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 jul 2018, 11:09

Glupo je pricati o pitarima kao da su bili egal sa Talijanima. Po sansama ubili ih ljudi nogama isto ko nas Apollon, ali eto dali smo jedan gol iz niceg. Isto i oni. Ako hocete da pratite pitare presaltajte se slobodno i pratite.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 27 jul 2018, 11:37

UBIPITAR je napisao/la:
edin139 je napisao/la:

o
Hahahahahahaha cuj Musemic hahahahaha
Vodi ga kuci pitaru!
Prva stvar nisam pitar.
Druga stvar drži se ti ovog srbijanca povedi ga kuci i pripremi transparente za proslavu titule al nemoj plakat kad ponovo od iste ne bude ništa.
Sta vise ove sezone ne mislim da ćemo i biti u igri za istu na proljeće al o tom potom.
Ovaj željo je tituli blizu koliko mladost što će reći ništa od nje.

Fidelitoo
Kontakt:

Post Postao/la Fidelitoo » 27 jul 2018, 11:42

Moje neko viđenje sinošnje tekme:
Kjosevski: kikser golman,golmanska građa nikakva,ispucavanja loša treba nam novi golman !!
Rodin: bezpotrebno zavaljen na beka,prepao se atmosfere na početku kasnije je na nešto ličio,spasio čist gol u 2 pol.Može proći.
Bakrač : Kao i Rodin prepao se atmosfere na početku,poslije je došao sebi i bio je sasvim solidan,imao puno dodavanja za golmana,ali s obzirom na situaciju u vezu birao je uvijek logična riješenja ili napucaj na Krpića uglavnom dosta dobar.
Bogičević:Svi znamo da on ne može nikoga zaustavit na "zemlji" dok je u skoku dosta dobar,nažalost krivac za prvi gol.Spor,nepredvidljiv,riješenje za njega klupa do kraja sezone.
Pavić:Ko god dovede ovu mašinu svaka čast čitavu lijevu stranu držao,ozbiljnog napada ovi kiprani preko njega nisu imali.Odličan,boljeg beka od Kvese( u najboljim danima) nismo imali!
Vranješ:Svi znamo da ima dobar šut po onakvom terenu sinoc trebao je šutati barem pet puta,ljuljaj brate sa 40 metara čega se bojiš,ostali elementi modernog veznjaka kod njega nisu postojali sinoc,zaista velika nula,igrač manje na terenu,klupa definitivno!
Šaban:Fizička konstitucija nula,protiv onako spremnih igrača ne može meda,pa eto pokušavao je nešto uglavnom ispod prosjeka.Treba mu dosta teretane realno dječak još uvijek.
Čurjurić:Zavaljen na krilo,a u ovom trenutku naš najbolji veznjak,ima šlifa još malo kondicije i biće top.
Arežina:spor užasno,ništa vrijedno spomena sinoć.Majstor za naše lige i samo tu ćemo imati koristi od njega!
Zajimović:Neke naznake prodornosti,od 11 pokušaja on je izgubio 9 lopti,loše se brani zavaljuje beka non stop,osnove fudbalske igre ne postoje kod njega,hajd naprijed će uradit nešto!Za naše lige okej igrač,za Evropu nista!
Krpić:Strašno borben,legionarsko ponašanje na terenu,prva šansa i gol,žao mi što nije više lopti imao,uglavnom top igrač.

Blagojević:Morao je igrati od prve minute i tu sva priča završava,sve što smo uradili sinoć krenulo je od njega!
Veselinović:Premalo za bilo kakav komentar,ono što je odigrao bilo je solidno,ipak protiv umorne odbrane kiprana.
Zec:niti miriše niti smrdi što bi rekli,mora igrati revanš od prve minute,sinoć nije bilo prilike da iskoristi svoju brzinu.

Krčmarević:Čovjek je sinoć napravio rupu na sredini terena,ničije lopte su uzimali kiprani,sporo,dosadno,mučno,bezidejno,za neku konačnu odluku nije još vrijeme.

Može li igrat ovaj Filip u revanšu??'

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 27 jul 2018, 11:47

Izvještaj sa utakmice

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

LjoZee
Interni moderator
Kontakt: