FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

akisarajevo92
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la akisarajevo92 » 27 jul 2018, 14:20

na stranu neznanje Krcmarevica - ali nama treba trener koji zna sta znaci Zeljeznicar a ne da pred ovakvu utakmicu izjavljuje "Apollon je moj tim" "Idemo napraviti NEMOGUCE", kao da igramo protiv Real Madrida, ako je sa takvim stavom izasao pred igrace nije cudno da su onako odigrali

uporedite njegove izjave i izjave Musemica pred Atalantu

Sabanadzovic i Zajmovic su bili 2 igraca manje na terenu, dok za Bogicevica nema drugog objasnjenja osim da prijeti jos nekom tuzbom ako ga se izbaci iz prvih XI

Anel je najofirniji primjer guranja igraca koji nema pojma samo da bi se prodao (najveci domet u karijeri ce mu biti 3. njemacka liga)

Da ne bude da samo kritikujem - dugo me neki igrac nije ovako brzo kupio kao Krpic, gdje bi nam bio kraj da se svi bore kao on :bow:
Don't believe the hype.

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 27 jul 2018, 14:27

Rokoko87 je napisao/la:
biceDUPLA je napisao/la:Kakva klosarska posla. Cuj skinuli komentare kao i objavili kao vjest. Samo da je. kako uzdrmati klub i progurati Osima Koji su ovo ljigavci bas ih treba raznjeti na grbavici kad dodju njihovi novinari.
:?:
Sta ti sefe nije jasno? Jel ti zivis u ovom gradu? odakle si? nemznas da ss.ba po narudjbi AMARA OSIMANod prvog dana pljuje trenera od toga za vojni rok..pa za 15.000 pa da je **** mater nekom iz apolona. Nemoj da se ludi pravimo Boga vam.
ŽELJEZNIČAR 1921

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 27 jul 2018, 14:27

akisarajevo92 je napisao/la:na stranu neznanje Krcmarevica - ali nama treba trener koji zna sta znaci Zeljeznicar a ne da pred ovakvu utakmicu izjavljuje "Apollon je moj tim" "Idemo napraviti NEMOGUCE", kao da igramo protiv Real Madrida, ako je sa takvim stavom izasao pred igrace nije cudno da su onako odigrali

uporedite njegove izjave i izjave Musemica pred Atalantu

Sabanadzovic i Zajmovic su bili 2 igraca manje na terenu, dok za Bogicevica nema drugog objasnjenja osim da prijeti jos nekom tuzbom ako ga se izbaci iz prvih XI

Anel je najofirniji primjer guranja igraca koji nema pojma samo da bi se prodao (najveci domet u karijeri ce mu biti 3. njemacka liga)

Da ne bude da samo kritikujem, dugo me neki igrac nije ovako brzo kupio kao Krpic, gdje bi nam bio kraj da su se svi borili kao on :bow:
:salut: O tome pričam cijelo vrijeme, a pojedini ne znaju kako drugacije pa zovu rijecima koje uopste ne ulaze kontekst onoga o cemu se pricalo.
Dezurni pljuvaci :shh:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 27 jul 2018, 14:29

biceDUPLA je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:
biceDUPLA je napisao/la:Kakva klosarska posla. Cuj skinuli komentare kao i objavili kao vjest. Samo da je. kako uzdrmati klub i progurati Osima Koji su ovo ljigavci bas ih treba raznjeti na grbavici kad dodju njihovi novinari.
:?:
Sta ti sefe nije jasno? Jel ti zivis u ovom gradu? odakle si? nemznas da ss.ba po narudjbi AMARA OSIMANod prvog dana pljuje trenera od toga za vojni rok..pa za 15.000 pa da je **** mater nekom iz apolona. Nemoj da se ludi pravimo Boga vam.
Osim se ne treba na taj način gurati budi uvjeren.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 27 jul 2018, 14:32

treba brate vjeruj ti meni i gura se.... sto to ne.vodi hajduk vardar maribor plzen zvezdu real bajern spartu??? pa jel bogom dan samo za Zelju??? ili su svi coravi pa ne vide njegov talenat. Sto nije bio neki natpis poslije pobjede da je krcma.gurno zeca i dao gol. Ne vec cim nesto zasmrsi imaju upute kako i sta. Pogledaj zadnjih 50 postova od ovog portala pa povezi neke stvari. Jos im sobro doslo svakako su u kurcevom odnosu sa nasim klubom.
ŽELJEZNIČAR 1921

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 27 jul 2018, 14:37

Mi da smo zadržali Graovca i Zakarića i da se Ramović nije povrijedio sigurno sinoć ne bismo izašli kao poraženi.
Ne govorim ja o ovoj trojici, nego općenito, da bi napravio rezultat potreban je kontinuitet, a mi toga nemamo.
Pa sinoć je 6-7 novih igrača bilo u prvoj postavi, previše zaista.
Dok sa druge strane u Apollonu imaš prekaljene znalce koji se već dugo poznaju i na već formiran kostur dodaju iste - prosta politika, i stoga smo sinoć, u pojedinim momentima, izgledali jadno na terenu.

Sinoć da je igrala ekipa (bubam) Drvo - Stevanović - Bakrač - Graovac - Pavić - Blagojević - Ćurjurić - Ramović - Zakarić - Zajmović - Krpić/Lendrić mi bismo hladno bili ravnopravni na terenu, jer bismo na već formirani kostur, dodali par provjerenih igrača i igra bi bila ljepša, a sbi dobro znamo da smo sa sličnim sastavom igrali nevjerovatan presing.
Stoga, politika kluba se mora promijeniti..
A ne ovako, igra bez krila, stoper igra beka, sporina u sredini i dobiješ nemoć..

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 jul 2018, 14:39

Drvo :rol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 27 jul 2018, 14:42

sta si dokazo postom? i ja da sam sobio loto vozo bi bmw od 100.000KM. Imas na klupi Zeca imas.Veselog sto igramo bez krila? Sto Bogi mora igrat? Sto Anel mora igrati a Hajdar izborio tu evropu cijelu sezonu? To su orava pitanja...a to sto ne igra Lendric...pa nije nas igrac. A da je bio Sinan i Sinisa ovsj bi ih ostavio na klupi jer je GLUP. Njemu je trkac Vranjes i Arezina i najavljuje 2:0 .
ŽELJEZNIČAR 1921

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 27 jul 2018, 14:43

biceDUPLA je napisao/la:treba brate vjeruj ti meni i gura se.... sto to ne.vodi hajduk vardar maribor plzen zvezdu real bajern spartu??? pa jel bogom dan samo za Zelju??? ili su svi coravi pa ne vide njegov talenat. Sto nije bio neki natpis poslije pobjede da je krcma.gurno zeca i dao gol. Ne vec cim nesto zasmrsi imaju upute kako i sta. Pogledaj zadnjih 50 postova od ovog portala pa povezi neke stvari. Jos im sobro doslo svakako su u kurcevom odnosu sa nasim klubom.
Nisam htio pisati, ali ne mogu na ovo da ne odgovorim. Ne drzi ti prica vode. Dobro znas, svako zna, kakav ugled Amar - s pravom - uziva medju navijacima Zeljeznicara, kao najtrofejniji trener u njegovoj historiji. Njemu ne trebaju nikakvi placeni tekstovi, zakuhavanje preko portala i slicno. On samo da javno kaze "Kupite se, hocu ja u klub, necu s vama," 90% navijaca bi stalo uz njega i usao bi u klub kroz par dana. Ima veci autoritet nego iko.

Ali on to ne radi i ne govori javno, jer je gospodin i jer voli Zelju. On ne narucuje nikakve tekstove, jer je gospodin i jer voli Zelji i, na kraju krajeva, jer ne mora.

Nemoj gutati sve price koje ti pusikurci ove uprave (mnogo dobrog su uradili, ali ce im vlastiti poltroni doci glave) serviraju. Malo kriticki promisli o svemu sto cujes. Nikakve ti informacije ne moraju biti dostupne da logicki zakljucis da jedan Amar Osim ne mora sam sebe trpati nigdje, ici okolo, opstruirati. I da zeli, jednostavno nema potrebu, jer jedna njegova rijec vrijedi vise nego svi ovi kad se saberu. Opet kazem, on da javno istupi rijecima "Zelim u klub, nosite se" usao bi u njega istog trena. To, naravno, nije njegov nivo i nece to nikad uraditi. A da narucuje nekakve tekstove i nesto kontrira iz daljine je apsurdno.
1921

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 27 jul 2018, 14:44

LjoZee je napisao/la:Drvo :rol:
Bruda budi realan, drvo bi bilo korisnije od lažnog i nahajpanog kapitena koji je pod protekcijom juga pa može komentarisati sve i svašta..
biceDUPLA je napisao/la:sta si dokazo postom? i ja da sam sobio loto vozo bi bmw od 100.000KM. Imas na klupi Zeca imas.Veselog sto igramo bez krila? Sto Bogi mora igrat? Sto Anel mora igrati a Hajdar izborio tu evropu cijelu sezonu? To su orava pitanja...a to sto ne igra Lendric...pa nije nas igrac. A da je bio Sinan i Sinisa ovsj bi ih ostavio na klupi jer je GLUP. Njemu je trkac Vranjes i Arezina i najavljuje 2:0 .
Tvoja je stvar što ti ne vidiš suštinu mog posta..

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 27 jul 2018, 14:48

Anel Sabanadzovic je bio bolji od Arezine (igrac manje na terenu) i Vranjesa. Tj. bio je nas najbolji veznjak dok nije usao Blagojevic. U Kipru poceti sa Blagojevicem, Sabanom i Ivanom u vezi. Na krila Zec i Zajmovic. Bekovi Sehic (ako Stevanovic ne bude spreman) i Pavic. Stoperi Bakrac i Rodin. I naravno sa Krpicem na spicu. Ja vjerujem u prolaz sa ovakvom ekipom, te brzom igrom i agresivnijim pristupom. Zaraditi i koji zuti.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 27 jul 2018, 14:51

biceDUPLA razrocaro si me, ne vjerujem da ovako pises za najtrofejnijeg trenera u BiH i koji nas je ucinio najtrofejnijim klubom u BiH, svaka ti cast!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 27 jul 2018, 14:52

Od ovog..

Došao je do ovog sinoć i npr:

Nazadovanje, Kariću majstore!

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 jul 2018, 14:58

@Rokoko87 dijelim misljenje s tobom brate. Panj sa kapitenskom zbog kojeg strahuje cijeli stadion kad lopta dodje do naseg 16-terca. Jos ako je Bogicevic tu hitna ima pune ruke posla.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 jul 2018, 14:59

Čuj Amar gura tekstove, šo reko onaj dedo iz mog haustora "alaselamet" :rol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 27 jul 2018, 15:01

Sta sam napiso da ima ubistvo ili da je nesto namjestio. Ne znam gdje vi izLazite i gdje i kako se krecete oko Zelje. Ali iste ove pogancere sa ss.ba dovlacio u Tuborg i serviro neke tekstove pred nasim ocima. Ali nije bitno uce **** sad u klub. A i ovi ako ovako nastave ovo im je zadnja sezona. Nisam ja niciji , niti imam ikakve koristi.Pa nek zajedno sa ekipom i krcmom nastave dalje. Jer ovo nije nivo koji Zeljo treba da bude. RADIJE CU GLEDATI ZELJU KOJI PRIMA 10 NA GRBAVICI ALI SE BORI NEGO PICKURINE SA JEDNIM ZUTIM BEZ TRKE I IGRU BEZ DESNOG KRILA.
ŽELJEZNIČAR 1921

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 27 jul 2018, 15:36

Nasmija me ova slika :D Em imaju izraz lica ko' neka nevina djeca, em su postavili ruke ko' Angela Merkel kad ima nešto da kaže.

slika
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 jul 2018, 15:43

Raonffa je napisao/la:Još ne vjerujem da je izveo Vranješa i Arežinu skupa na teren, a želio nadtrčati protivnika :bow:
:sick: ti ozbiljno izgubio pamet. Znas da ovaj nema blage samo mlati praznu slamu. 2 ili 3 -0 :hmmmm:
Meni je jos gore da neko brani Vranjesa, Arezinu, Vecu i Bogicevica. 4 igraca koji su odmagali.

Gledaj novih acc :urnebes: ;)
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Fidelitoo
Kontakt:

Post Postao/la Fidelitoo » 27 jul 2018, 15:44

Naš najbolji vezni je Hajdarevic,Blagoje i ispred njih Ramović! Nema Ramovića onda Čurjurić

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 jul 2018, 15:49

Ne znam samo na osnovu čega ova raja piše "ostaje nam Liga, bacamo karte na ligu etcetc", pitam se otkud vam uopšte nada i šta vam daje nadu u trenutnoj situaciji da mi možemo biti neki ozbiljan takmac za titulu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, kogmagie46, Levin, supervizor i 27 gostiju.