biceDUPLA je napisao/la:treba brate vjeruj ti meni i gura se.... sto to ne.vodi hajduk vardar maribor plzen zvezdu real bajern spartu??? pa jel bogom dan samo za Zelju??? ili su svi coravi pa ne vide njegov talenat. Sto nije bio neki natpis poslije pobjede da je krcma.gurno zeca i dao gol. Ne vec cim nesto zasmrsi imaju upute kako i sta. Pogledaj zadnjih 50 postova od ovog portala pa povezi neke stvari. Jos im sobro doslo svakako su u kurcevom odnosu sa nasim klubom.
Nisam htio pisati, ali ne mogu na ovo da ne odgovorim. Ne drzi ti prica vode. Dobro znas, svako zna, kakav ugled Amar - s pravom - uziva medju navijacima Zeljeznicara, kao najtrofejniji trener u njegovoj historiji. Njemu ne trebaju nikakvi placeni tekstovi, zakuhavanje preko portala i slicno. On samo da javno kaze "Kupite se, hocu ja u klub, necu s vama," 90% navijaca bi stalo uz njega i usao bi u klub kroz par dana. Ima veci autoritet nego iko.
Ali on to ne radi i ne govori javno, jer je gospodin i jer voli Zelju. On ne narucuje nikakve tekstove, jer je gospodin i jer voli Zelji i, na kraju krajeva, jer ne mora.
Nemoj gutati sve price koje ti pusikurci ove uprave (mnogo dobrog su uradili, ali ce im vlastiti poltroni doci glave) serviraju. Malo kriticki promisli o svemu sto cujes. Nikakve ti informacije ne moraju biti dostupne da logicki zakljucis da jedan Amar Osim ne mora sam sebe trpati nigdje, ici okolo, opstruirati. I da zeli, jednostavno nema potrebu, jer jedna njegova rijec vrijedi vise nego svi ovi kad se saberu. Opet kazem, on da javno istupi rijecima "Zelim u klub, nosite se" usao bi u njega istog trena. To, naravno, nije njegov nivo i nece to nikad uraditi. A da narucuje nekakve tekstove i nesto kontrira iz daljine je apsurdno.