FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Cuj mu spike
ja ba upravu si gori sam ja sto ti pridajem paznju i svoje vrijeme.Kakav gargamel 
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Na Tušanj je došao na posedbu iz francuskog Toursa, a prije toga nastupao je za jablaničku Turbinu, Čapljinu, Orašje, Travnik i Vitez.
Sportski direktor Slobode, Denis Karić, izjavio je za TuzlaL!VE.ba da je Zukić pojačao konkurenciju u napadu ekipe s Tušnja.
– Dogovorili smo jednogodišnju saradnju, uz mogućnost produženja na isti vremenski period. Tek je došao i neće biti u konkurenciji za susret u Ugljeviku protiv Zvijezde 09 – rekao je Karić.
S obzirom da se spominje kako će uskoro u inozemstvo napadač Edis Smajić, Zukić će u svakom slučaju dobro doći Tuzlacima, pod uvjetom da je fizički i psihički dobro pripremljen.
Sportski direktor Slobode, Denis Karić, izjavio je za TuzlaL!VE.ba da je Zukić pojačao konkurenciju u napadu ekipe s Tušnja.
– Dogovorili smo jednogodišnju saradnju, uz mogućnost produženja na isti vremenski period. Tek je došao i neće biti u konkurenciji za susret u Ugljeviku protiv Zvijezde 09 – rekao je Karić.
S obzirom da se spominje kako će uskoro u inozemstvo napadač Edis Smajić, Zukić će u svakom slučaju dobro doći Tuzlacima, pod uvjetom da je fizički i psihički dobro pripremljen.
Moze li sad i Mladost nakon ovih poplava na Tusnju igrati?
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
-
MrtvaCarsija
- Kontakt:
Najvece pojacanje, adzino zlato odlazi

Ma to je sve neregularno kao i citava liga nazalostSkojevski je napisao/la:Jbo majku kako dodje ovaj Zukic na posudbu ako je u BiH zavrsen transfer rok mozel mi ko objasnit?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Eto sad kad dijete od 18 godina donese pare i ode, na koje dijete iz kluba cete sljedece srati da znamo odmah?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
naci ce retardi nekog, sasvim je svejednobhpremierliga12 je napisao/la:Eto sad kad dijete od 18 godina donese pare i ode, na koje dijete iz kluba cete sljedece srati da znamo odmah?
Po ovom tekstu mi zvuči kao da će na probu, ali sve i da je tako neka mu je sretno, baš bih voljela da ostane tamo i pokaže se. Zamislite koliko bi naša škola porasla u očima publike ako bi se dva igrača koja su ponikla u Slobodi dobro pokazala u ovako dobrim klubovima.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Odlazi najveci talenat Evrope znaci, fino ga dajo utrpa. Neka se sad pozicionira po Craven Cottague-u dosta se pozicionirao na Tusnju.
EDIT
Pisi propalo, eto nesrece nazad nisu ni Englezi jeli bunike. A tamam sam se bio ponadao...gdje će se kroz treninge pokušati nametnuti Slaviši Jokanoviću i izboriti za ugovor.
Zadnja izmjena: HElo, dana/u 27 jul 2018, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Najsmijesnije od svega je sto se ovakvi likovi predstavljaju kao neki navijaci hahaHElo je napisao/la:
Odlazi najveci talenat Evrope znaci, fino ga dajo utrpa. Neka se sad pozicionira po Craven Cottague-u dosta se pozicionirao na Tusnju.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ako ode i jos zaradi klub super.a i dobra reklama.treba biti fer pa priznat dobre strane ovog ako dodje do transfera.
Klub na prvom mjestu!
Klub na prvom mjestu!
Preoteće ga čelzi fulhamu ko što gledam
Ne vjerujem da ce otici, ali valjda je svima jasno strucnjaci iz Tuzle ne prepoznaju, ali zato englezi ili neki drugi da.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Nemojte zajebavat.
Na stranu sve ali ako potpise nije mala stvar.
Ako je i neki drugi klub nema veze.
Jos pricamo o transferima mesica i saida.sad i todora.
Sad tamo negdje djeca listaju po fb.u i mastaju.
Jer je je biga moguce!
Nije malo ako nista pruza nadu djeci da mogu odavde u euro klubove otici a ne preko sa klubova i zrinjskog. Nije malo.
Samo Sloboda!
Na stranu sve ali ako potpise nije mala stvar.
Ako je i neki drugi klub nema veze.
Jos pricamo o transferima mesica i saida.sad i todora.
Sad tamo negdje djeca listaju po fb.u i mastaju.
Jer je je biga moguce!
Nije malo ako nista pruza nadu djeci da mogu odavde u euro klubove otici a ne preko sa klubova i zrinjskog. Nije malo.
Samo Sloboda!
Zvijezda 09 mora pasti - Baraban igrač odluke.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- tuzlak1987
- Kontakt:
E ne mogu da vjerujem, pa zasto Fulham trazi njega, sto ne trazi ekstra talentovanog Huseini Poturkalica iz City-a. 
Nadam se da ce pokazati tamo dosta i da Slobodi idu opet neke pare i novi transfer.
Nadam se da ce pokazati tamo dosta i da Slobodi idu opet neke pare i novi transfer.
Meni nije jasno samo zasto neki misle da Smajic nije talenat.Jbt kad te trazi klub iz Engleske Premier lige ocigledno je da ima potencijala.Englezima se svidi mlad igrac i prepoznaju ga kao talenta,a ovim tzv.navijacima se ne svidja.Dao 7 golova u timu koji se 85% sezone borio za opstanak,to nije mala stvar i jos ima samo 18 godina.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Talenta ima ali nije ni prvi ni zadnji ....
Talenat sam nije dovoljan."djeca"po engleskoj sa 18-19 nose timove cak i u PL primjera je more kroz historiju.
Rad u nasim omladinskim selekcijama pa i u PL je katastrofalan.Igraci ne mogu igrati niti trcati prva utakmica srijeda -subota grcevi umor kuknjava.
Evo Sarajevo vec trazilo odgodu Radnik nije dao...
Nema tu hoces neces....
Najveca greska je smanjenje lige.Daj nam 21 tim,i srijeda-subota tempo neka trce....
Smajic ce na probu.neka neka pokusa i sretno mu bilo ali prejaka je to liga fizicki za bilo koga a kamoli momka od 18 iz BiH lige.
Talenat sam nije dovoljan."djeca"po engleskoj sa 18-19 nose timove cak i u PL primjera je more kroz historiju.
Rad u nasim omladinskim selekcijama pa i u PL je katastrofalan.Igraci ne mogu igrati niti trcati prva utakmica srijeda -subota grcevi umor kuknjava.
Evo Sarajevo vec trazilo odgodu Radnik nije dao...
Nema tu hoces neces....
Najveca greska je smanjenje lige.Daj nam 21 tim,i srijeda-subota tempo neka trce....
Smajic ce na probu.neka neka pokusa i sretno mu bilo ali prejaka je to liga fizicki za bilo koga a kamoli momka od 18 iz BiH lige.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.