Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

uNbx
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la uNbx » 27 jul 2018, 22:23

Dohakam onoj ogromnoj muhi, al joj samo onesposobim jedno krilo, sad još glasnija. :facepalm: Ne mogu je uhvatit skače po plafonu ko skakavac. :puke:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Kanye
Kontakt:

Post Postao/la Kanye » 27 jul 2018, 22:27

Penaltiky je napisao/la:Nije mi jasno zašto se ljudi ne recikliraju? Ono umreš, podijele srce, bubreg, pluća kome treba, ostalo prodaju Pedigreu i Whiskasu.
Vidis nisam nikad razmisljao o tome. Ostavim maci da me pojede. Zvuci korisnije od zakopavanja.
To za organe ce definitivno postati standard. Ali ovo drugo je nova ideja.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.

Ramiy
Kontakt:

Post Postao/la Ramiy » 27 jul 2018, 22:29

uNbx je napisao/la:Dohakam onoj ogromnoj muhi, al joj samo onesposobim jedno krilo, sad još glasnija. :facepalm: Ne mogu je uhvatit skače po plafonu ko skakavac. :puke:
Ma makar je prava muha neki forumas ima avatar s muhom vazda tripujem da je prava :lol:
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 jul 2018, 22:29

anell je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Ferdo bi oblizo čajni kolutić po jeftinim cijenama.
Bega likes this. :lol:
Ušutio se, da se nisu čuli :think:
uNbx je napisao/la:Dohakam onoj ogromnoj muhi, al joj samo onesposobim jedno krilo, sad još glasnija. :facepalm: Ne mogu je uhvatit skače po plafonu ko skakavac. :puke:
Jel ona zelena il narandžasta, ako jes jaro pucaj iz puške ako treba samo ubij to, kakih bolesti moš popit pfff.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 27 jul 2018, 22:31

Osim13 je napisao/la:
anell je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Ferdo bi oblizo čajni kolutić po jeftinim cijenama.
Bega likes this. :lol:
Ušutio se, da se nisu čuli :think:
Skuplja pare.
Pld W D L
38 26 12 0

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 jul 2018, 22:32

@Ramiy
Danak neiskustvu. :kafa:

@Osim
Crna brate ko gar, izgleda da je izdahnula, ne čuje se ništa, ako zazuji opet monitorom ću je gađat, probi uho. -_-
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 27 jul 2018, 22:34

Cini mi se da se privuku ako izmijesas secer u vodi ili mlijeku i ostavis negdje da stoji. Ako bas ne mozes izdrzati, stavi zdjelu blizu sebe, spremi pataricu i budi miran dok ne pridje, opali je kad podje letiti. Ili probaj biti Michael Jordan i porazbijaj sve u kuci.
Negdje se prije udrobila i izmjesala amanita u mlijeku i stavila u zdjeli u jednoj sobi, pa su tako ubijali muhe.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 27 jul 2018, 22:36

Raonffa je napisao/la:Aha:
Jesi bio na Koketu :opaopa:
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 jul 2018, 22:36

Zeznute su i one crne kad ujedu yebo bi joj mater manje od **** zaboli. A krila ko kese

Ma brate uzmeš onaj plavi Raid ispršćeš neće 500 godina ništa od insekata ući u kuću, izmjenjaće se 40 generacija života drugo će se naselje formirati

Što se zmija po.skok cenzuriše :rol:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 jul 2018, 22:37

Mokroguz je napisao/la:
Cini mi se da se privuku ako izmijesas secer u vodi ili mlijeku i ostavis negdje da stoji. Ako bas ne mozes izdrzati, stavi zdjelu blizu sebe, spremi pataricu i budi miran dok ne pridje, opali je kad podje letiti. Ili probaj biti Michael Jordan i porazbijaj sve u kuci.
Negdje se prije udrobila i izmjesala amanita u mlijeku i stavila u zdjeli u jednoj sobi, pa su tako ubijali muhe.
Nemam muholovku yebiga, ukebo sam je čarapom maloprije, i to pala drito u kesu sa smećem. :tokralju: :bih: :bih: :bih:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 27 jul 2018, 22:38

uNbx je napisao/la:Nemam muholovku yebiga, ukebo sam je čarapom maloprije, i to pala drito u kesu sa smećem. :tokralju: :bih: :bih: :bih:
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 27 jul 2018, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 27 jul 2018, 22:40

uNbx je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:
Nemam muholovku yebiga, ukebo sam je čarapom maloprije, i to pala drito u kesu sa smećem. :tokralju: :bih: :bih: :bih:
Ugušio si jadnu muhu mirisom. :( Hitler ti nije ravan :thumbdown:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 jul 2018, 22:41

Brate spali tu čarapu dok nije kasno ugrožavaš sebi zdravlje ako treba i na sred sobe

Kanye
Kontakt:

Post Postao/la Kanye » 27 jul 2018, 22:44

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 jul 2018, 22:45

@Derd
Treb'o si me vidjet dok sam im'o 4-5 godina šta sam radio ovim malim životinjama. :lol: Nije bilo guštera sa repom u mahali. :urnebes:

@Osim
Neka čarape, pokazala se opasnim oružjem za ove fute. :cool:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 27 jul 2018, 22:45

Osim13 je napisao/la:Zeznute su i one crne kad ujedu yebo bi joj mater manje od **** zaboli. A krila ko kese

Ma brate uzmeš onaj plavi Raid ispršćeš neće 500 godina ništa od insekata ući u kuću, izmjenjaće se 40 generacija života drugo će se naselje formirati

Raid je zakon. U kombinaciji sa mrežicom na prozorima, rahat si čitavu noć, nema ničeg da zuji oko glave. :ljepota:
Neki dan sam vidjela žutu muhu prvi put u životu, čula sam da fakat boli kad ujede.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 27 jul 2018, 22:47

Vidi što su žuću svezali za spot.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 27 jul 2018, 22:50

uNbx je napisao/la:@Derd
Treb'o si me vidjet dok sam im'o 4-5 godina šta sam radio ovim malim životinjama. :lol: Nije bilo guštera sa repom u mahali. :urnebes:
Družio sam se sa takvim jednim ko dijete. Kontam da nisi to ti bio :urnebes:
Ovaj luđak bi napravi od pijeska ko ring, ubaci ih i tjera da se bore jedan protiv drugog, ako neće zapali ih.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 jul 2018, 22:50

Aerials je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Zeznute su i one crne kad ujedu yebo bi joj mater manje od **** zaboli. A krila ko kese

Raid je zakon. U kombinaciji sa mrežicom na prozorima, rahat si čitavu noć, nema ničeg da zuji oko glave. :ljepota:
Neki dan sam vidjela žutu muhu prvi put u životu, čula sam da fakat boli kad ujede.
Jes jes one zelene mrežice neprevaziđene :mrgreen:

Hoće žute ujest, idu sa tom namjerom ko komarci a nerijetko nose raznorazna sranja u sebi, pa pored toga što zaboli može ti svašta prenijeti. One ti se.ru po hrani i jedu gofna doslovno, al su poprilično spore za žuhu možeš ih lagano ubit al se raspe ona sluz dva metra špahtlom moraš guliti
Eo Zoster na BHT1

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 jul 2018, 22:52

Vijadukt je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Aha:
Jesi bio na Koketu :opaopa:
FKŽ :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []