FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 27 jul 2018, 22:46

uNbx je napisao/la:Nemojte više ovu sliku stavljat, hljeba vam. Tačno mi pozli, mislim da ništa gluplje nisam vidio u fudbalu u zadnjih 10 godina. :lol: Mada, ima i gore, zamisli neko GIF postavi kako istrčavaju svi ko muhe bez glave. :urnebes:

Morel ovo? :kafa:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 jul 2018, 22:50

Nije meni Hebib mrzak igrač, jes da nije rođen za fudbala, al yebiga, simpatičan mi. :urnebes:
Al ovaj zalizani ti nije treb'o :puke: :puke: :puke:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 27 jul 2018, 23:08

miky_hz je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:bio sam na istoku u liniji sa hebibom prvo poluvrijeme sa bananama, u prvih 10min sam vidio da covjek ne zna da se postavi kad smo u odbrambenoj situaciji, ispadao je, bas ko muha bez glave, ali kad je kontrau tandemu sa sisicem ispade 100posto sansa, vjerujem da ga samo radi toga i drzi na toj poziciji
Samo radi toga i igra na toj poziciji.Takva je zamisao sa njima dvojicom i tom stranom,da se uvijek pravi taj visak igraca naprijed kada se napada.A i Sisic veoma lose igra defanzivu,i sinoc se to vidjelo,jako malo ili nimalo je pomagao tu.Al eto imaju tu zamisao prema naprijed sa njima u paru pa cemo vidjeti dokle cemo sa tim izgurati.
Ali zasto tu taktiku protiv Atalante koja ima takvog igraca na krilu koji ce Dusana i Sabana zajedno samarati, a ne defanzivnog Hebiba. To je za utakmice kada mi idemo napadati i kad smo favoriti. Inace meni je Hebib ekstra na krilu za nase lige (statistika sve govori, iako je mogao imati 4x vise golova haha)
Sabrine mi moje!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 27 jul 2018, 23:26

Zaista postoji milion primjera gdje su se klubovi iz velikih liga vraćali i pobjeđivali u drugoj utakmici. I to samo kada su klubovi iz regije u pitanju. Jednostavno je sve to 10 nivoa iznad i sve mogu ispraviti u drugoj tekmi. ALI, dajte 25k+, da zagrmi, atmosfera da se napravi, da se naježim nakon 4 godine, pa nek bude kako bude. Inače produžujem člansku i uzeću sezonsku, pa nek obolim do kraja. Yebayi ga

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 27 jul 2018, 23:50

Ništa idealnije sad Klub ne bi mogao uraditi nego da protiv Mladosti stavi neke simbolične cijene ulaznica za sve tribine, ako vec ne dzaba. Mislim da bi se onda jos vise napunilo Koševo nego sto mi ocekujemo i napravila prava atmosfera pred cetvrtak.
JURIŠ

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 27 jul 2018, 23:52

U sve 3 utakmice u Evropi drugi gol smo davali 5min nakon prvog. Isto ko ona sezona 14/15 kad smo haman svaku zabili u 24oj minuti kad se spominje pokojni Vedran. Nek bude to znak :pray:

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 28 jul 2018, 00:18

SarajevoJeBordo je napisao/la:Zaista postoji milion primjera gdje su se klubovi iz velikih liga vraćali i pobjeđivali u drugoj utakmici. I to samo kada su klubovi iz regije u pitanju. Jednostavno je sve to 10 nivoa iznad i sve mogu ispraviti u drugoj tekmi. ALI, dajte 25k+, da zagrmi, atmosfera da se napravi, da se naježim nakon 4 godine, pa nek bude kako bude. Inače produžujem člansku i uzeću sezonsku, pa nek obolim do kraja. Yebayi ga
Vidim uprava nasla para za alibi botove. Losa prica.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 jul 2018, 00:42

Ma ja bih stavio Šabanovića u uzvratu na beka, pa kud puklo da puklo. Barem je od početka karijere bek, zna se postavit, zna istrčat... Sinoć nam je najviše pucala ta desna strana.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 28 jul 2018, 00:57

DRHAUSE je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Zaista postoji milion primjera gdje su se klubovi iz velikih liga vraćali i pobjeđivali u drugoj utakmici. I to samo kada su klubovi iz regije u pitanju. Jednostavno je sve to 10 nivoa iznad i sve mogu ispraviti u drugoj tekmi. ALI, dajte 25k+, da zagrmi, atmosfera da se napravi, da se naježim nakon 4 godine, pa nek bude kako bude. Inače produžujem člansku i uzeću sezonsku, pa nek obolim do kraja. Yebayi ga
Vidim uprava nasla para za alibi botove. Losa prica.
Jesil ti dr. ili pacijent?

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 28 jul 2018, 00:59

https://sportsport.ba/fudbal/zvezda-usp ... dac/284816
Za sve koji pisu na temu pojacanja i dovodjenja tkz. kapitalaca. Dobro procitat, razmislit pa onda pisat. Nista lose ne mislim, svako ima pravo da izrazi svoje misljenje ali ovo je odlican clanak koji daje uvid u fudbalsko trziste i koliko sta kosta, odnosno dokaz da igrac sa bilo kakvim renomeom/koji iole nesto vrijedi je jos uvijek nama nedostizan. Nasa realnost i prvi prioritet je akademija, onda dovodjenje igraca koji se nisu afirmisali u Evropi a imaju neki potencijal tipa Adukora (obicno od takvih 10 mozda ubodemo jednog ili dvojicu) i kao zadnja opcija igraci iz regiona koji trebaju solidan klub da relansiraju karijeru pa su spremni igrati ispod svoje realne cijene (takvih je realno malo). Sve ostalo je jos nama financijski miljama daleko.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 jul 2018, 01:15

zirokopter je napisao/la: slika
Sta je trebo ovdje jbt njih dvojica ostali na njih petoricu. A poslije one odbrane ono se sve desilo u pola sekunde i covjek refleksno odreagovao. Stvarno je pitarluk najgori. To voli popljuvat vise nego hljeba se najest. Kad bi bilo sve potaman mozda nebi ni navijali za Sarajevo...
Imas pravo za ovu situaciju ovdje je ispala citava odbrana.. bilo je i vise ovakvih situacija sto je dijelom zbog lose odbrane a dijelom zbog kvaliteta atalante. Ako ne budemo imali srece u revansu kao u prvoj utakmici necemo se dobro provest.

Ps- Asmir Begovic lajka svaku objavu o Sarajevu na instagramu. Imam osjecaj da ce on nekad zaigrat za nas :D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 jul 2018, 01:23

muhamedhulk je napisao/la:Heric poceo dobro u drugoj austrijskoj. A mi smo doveli Halila iz iste te lige. :D
Steta Herica jer je bio dobar svaki put kad je igrao..
Ma Akademija je cudo , hvala Tanu.Usrecuje nas (npr.Mujakic),usrecuje mlade ljude u BiH koji obezbjedjuju sebi i svojoj porodici egzistenciju(npr.Heric , Sadiku,aBd Hodzic,Veladzic).Evo svjedoci smo da Pidro,Sabanovic,Resic,Kovacevic, Salcin, Imamovic i jos mnogi imaju priliku da preko Akademije pomognu prvo sebi(svojim porodicama),FKSarajevo(Pidro i Mujakic odlicni protiv tima iz serie A),zatim i reprezentacijama BiH.Akademija je trebala vremena i nismo dugo cekali (3-4 god)da bi poceli kupiti kajmak,da tako kazem mnogi u BiH.Istorijsko je 2:2,hvala Musemicu i igracima , ali i oni svi trbaju zahvaliti navijacima Sarajeva koji su svojim zdravljem(oni koji su pokrenuli"revoluciju",upadom u teren i onima koji su uspostavili kontakt s Tanom).Mnogi ce u BiH i Sarajevu hajrovati od Akademije i Tana . Navijaci su pokrenuli sve , to je promjenjiva masa,ali bez koje ne bi bilo FKS.Bilo bi FKS(ali u Federalnoj ligi)kojim bi neki uhljupi hranili ego i profitirali.Akademija preko FKS ce biti kost u grlu svima koji ne vole BiH. :bih: :bih: :bih: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 jul 2018, 01:24

FrancescoTotti je napisao/la: Ps- Asmir Begovic lajka svaku objavu o Sarajevu na instagramu. Imam osjecaj da ce on nekad zaigrat za nas :D
Znači ni tad nećemo imat sigurnog golmana... :lol:
Delač i Dragović ostaju neprikosnoveni. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 28 jul 2018, 01:43

robertkosar je napisao/la:
simidobar je napisao/la:
robertkosar je napisao/la:Cestitke igracima :mrgreen: i cekamo cetvrtak :bih:
Nekako sam vjerovao da ces bit covjek poslije sinoćnje utakmice.
Zasto? Jesam li to nesto lose napisao o nekom ????? O covjeku koji me razocarao pre svega kao insan i pedagog nemam rijeci.

Mislim da nisi realan, ako trazis poštovanje moras ga i pokazati. Husref je takav bio i ko igrac tako da to nije nista novo. Ne znam cemu toliko razočarenje. Nije slatkorjeciv kao Jesic ili Kodro al je ljudina i ne bih rekao da je od onih "kako vjetar puse". Konstantan je za razliku od mnogih koji su prosli kroz nas klub.

Ako trazis nekog krivca imas mnogo njih da spomenes prije njega, ali ti to ne radis.

Uopste nije bitno hocel on ostat kao trener. Samo mislim da zaslužuje poštovanje a ne nazive idiot, debil itd..

Na kraju ko zaslužuje to postovanje ako ne on, on je nas navijač prije svega, zbog Sarajeva je i u bolnici zavrsio, a procitaj u vremeplovu sta je radio kao igrac pa kasnije kao trener.
Postuj i uzivaj u razlikama, ne mozes očekivati da gleda svijet tvojim ocima. Ja ga npr volim bas zbog tog temperamenta, ako mozes razumi, nista vise.

Nek si ti meni ziv i zdrav jos 100 godina, nemoj mi samo na Musemice, Calu, Papeta, ima nas koji volimo i postujemo sta su uradili za nas klub. Jbga grijesimo svi, nisu ni oni izuzeci.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 jul 2018, 01:46

FrancescoTotti je napisao/la:
zirokopter je napisao/la: slika
Sta je trebo ovdje jbt njih dvojica ostali na njih petoricu. A poslije one odbrane ono se sve desilo u pola sekunde i covjek refleksno odreagovao. Stvarno je pitarluk najgori. To voli popljuvat vise nego hljeba se najest. Kad bi bilo sve potaman mozda nebi ni navijali za Sarajevo...
Imas pravo za ovu situaciju ovdje je ispala citava odbrana.. bilo je i vise ovakvih situacija sto je dijelom zbog lose odbrane a dijelom zbog kvaliteta atalante. Ako ne budemo imali srece u revansu kao u prvoj utakmici necemo se dobro provest.

Ps- Asmir Begovic lajka svaku objavu o Sarajevu na instagramu. Imam osjecaj da ce on nekad zaigrat za nas :D
Što je najgore, nisu ispali, bili kako treba na svojim mjestima i samo potrčali gore. Ograma teška. :wtf:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 28 jul 2018, 02:00

zirokopter je napisao/la:
slika
Ja sam prozvao Hebiba za ovaj go i izvinuo bi se nakon što sam vidio ovu sliku. Ali ovo je kriminalno kriminalna postavka cijele ekipe. Nek neko pokaže ovo stručnom štabu ako već ovog nisu svjesni. Posebno ne razumijem gdje je Dupovac.

Ali i dalje mislim da Hebib smije igrati beka samo u tekmama gdje smo favoriti jer previše rizikujemo s njegovim nerijetko očajnim defanzivnim pozicioniranjem.

Čak i oficijelni profili fks već hajcaju situaciju za revanš i tako pažnju usmjeravaju na četvrtak, a ne na nedjelju. Samo da nam se ne obije o glavu.
Samo naprijed Saraj'vo!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 jul 2018, 02:04

Mi. Nisam u folu oko podjela navijaca,ne poznajem taj teren,a vise puta sam rekao da bez onih navijaca koji su pokrenuli i smjenili nesmjenjljivo rukovodstvo su najzasluzniji za Pidru i Mujakica.No nekad se iz ljubavi , a neki zlonamjerni iz kojekakvih interesa mjesamo i odmazemo.Postavite se u kozu trenera,a u ovom slucaju Musemica zar bi on stavio nekog igraca da ga zayebe za 2:2.Priznat cete da je Musemic informisaniji od @samozdravlje,@bordosarajevo,@alenskoro@zip.. i da sebi zeli najbolje.Ova slika govori vise od 1000 komentara. Osam fudbalera je vise krivo od Hebibovica , a mi ga pljujemo za prvi go.Imamo mi to nesto da se obrusimo na nekog igraca i to konstantno.Nije trener lud (egzistencija mu ovisi o tome)da stavi nekog za koga zna da mu ne odgovara.Dobronamjernim navijacima bih porucio "DA JE NEKAD PUT DO NEUSPJEHA POPLOCEN NAJBOLJIM NAMJERAMA".Teren i tabela su mjerilo.Ja cesto spominjem Akademiju , jer je to sistem(evo pokazuje se ispravno),a to da li ce Musemic staviti Pidru ili Sabanovica najbolje oba, meni isto.Musemic zna kakvi su bili na treningu i ko mu vise odgovara za nedelju ili cetvrtak , jer njega ce smjeniti ne @samozdravlje.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 jul 2018, 02:11

Tele33 je napisao/la:
zirokopter je napisao/la:
slika
Ja sam prozvao Hebiba za ovaj go i izvinuo bi se nakon što sam vidio ovu sliku. Ali ovo je kriminalno kriminalna postavka cijele ekipe. Nek neko pokaže ovo stručnom štabu ako već ovog nisu svjesni. Posebno ne razumijem gdje je Dupovac.

Ali i dalje mislim da Hebib smije igrati beka samo u tekmama gdje smo favoriti jer previše rizikujemo s njegovim nerijetko očajnim defanzivnim pozicioniranjem.

Čak i oficijelni profili fks već hajcaju situaciju za revanš i tako pažnju usmjeravaju na četvrtak, a ne na nedjelju. Samo da nam se ne obije o glavu.

SJAJNO JE STO PRIZNAJEMO ,TO JE PRAVI PUT.Sto se tice oficijelnog profila fks, neka to rade,ovim oni i istovremenu rade furku na kompletan FKS.Na utakmicu sa Mladosti nece pohrliti iz cijele BiH,ali hoce ako je izreklamirano na Atalantu.Samo zastititi fudbalere , a to je posao SS. :thumbup:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 jul 2018, 02:36

Jeste vi svjesni da je hebib jedini razlog zasto nije ofsajd???
Jeste vi svjesni da ekipa i treba da nakon sto izbije loptu IZADJE iz krila golmana , a ne da mu ostane u petercu ? Hebib je trebao da bude ispred penala u ovom trenutku i bio bi ofsajd , to kamera za ofsajd jaano pokazuje , lik je ZASPAO

I ovo je vec upucena lopta, treba vratiti sekund prije nego je upucena ;)

Ofsajd zamke se prave cim se lopta izbije jer uvijek pfije izadje odbrana nego napad, jer odbfana izadje na komandu sfopera ili golmana. To se uci u osnovama fudbala, kad je korner i stoper izbije loptu kako je izbije tako svi krexu PREMA LOPTI ostavljajuci protivnike u ofsajdu .
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 28 jul 2018, 02:49

A lazes me da smo se ovoliko nafurali :opaopa:
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.