E ovo ti je slika za analiziranje , a ne ono
Da je bio u liniji sa stoperom, kao sto bek MORA da bude u fudbalu, tri igraca atalante bi bila u ofsajdu i gol ne bi dali. Sve drugo je amijesno komentarisati.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

AlfredNobel je napisao/la:S kim igramo?MortemHz je napisao/la:Koliko će nas biti na Koševu u nedjelju?![]()
@Esport
Pa dobro, s njima se niko ne može mjeriti..
Da si ti ziv i zdrav, ali realno Velkoski je trenutno nas najbolji igrac i igra nam u punome zavisi od njega. Znam ja da on nekad zna biti letargican pa i trom kad mu se ne igra, ali primjera radi protiv Banantsa ubjedljivo najbolji igrac koji povezao sredinu sa Ahmetom i puno je prilika napravio.Samozdravlje je napisao/la:Replika. Ok je to slavlje,ali ja ga ne vidjeh bas cesto u akciji.Za stranca ,puno zuji malo meda daje.Necemo ga se kutarisati narednih 5 god.,a mozda i preseli u Rajvosa.No necu se mjesati u Husrefov posao,njemu dobar i ja cu ga trpiti.Niko se nije radovao ko Lasta,pa nista od karijere(domet LM).collector je napisao/la:Kakvo slavlje Krleta kod drugog gola... K'o da je rodjen ovdje![]()
Vode se politikom, sto vise ocrnis ti si veci u ocima forumasa kada se desi los rezultat.. pa ide ona, "Jesam vam rekao? "Pa sam sebe citiraThrillerHz je napisao/la:Cuj Atalanta nas neozbiljno shvatila, na 2:0 Gasperini uvodi jos jednog spica, da nas jos natrpa, medjutim nije mu bas po planu to proslo. Ne znam zasto mnogi imaju potrebu da sve sto Sarajevo napravi, omalovazavaju, a kad Zrinjski ili mali bilo sta urade to svi dizu u nebesa
Ništa gluplje nisam pročit'o ovih dana. "Nisu nas ozbiljno shvatili, igrali sa 30%, blabla"ThrillerHz je napisao/la:Cuj Atalanta nas neozbiljno shvatila, na 2:0 Gasperini uvodi jos jednog spica, da nas jos natrpa, medjutim nije mu bas po planu to proslo. Ne znam zasto mnogi imaju potrebu da sve sto Sarajevo napravi, omalovazavaju, a kad Zrinjski ili mali bilo sta urade to svi dizu u nebesa
Znači sinoć mi se nije dalo ovo tražiti, ali ne vjerujem koliko je samo ljudi pisalo o kiksu ČITAVE odbrane
“Hebibović je karijeru počeo kao desni bek. Iako je imao problema u prvom poluvremenu protiv Gomeza u drugom je odigrao solidno. Mislim da trenutno Šabanović i Hodžić nisu u formi i da su u Bijeljini vrlo loše odigrali.”
Sta cekas, obuci protivnicki dres i udji na teren...BordoSarajevo je napisao/la:U drugom poluvremenu, bilo koji forumaš može proći i probiti Hebiba na beku.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, jurisicduska i 5 gostiju.