FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2018, 12:58

Konzerva je napisao/la:Im li play of faza poslije treceg pretkola??
Naravno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 28 jul 2018, 13:05

FK Sarajevo skoro svake sezone ima najbolji tim u BiH PL a to sto ne uzimamo titule je posljedica kontinuirano negativne atmosfere unutar samog kluba. Dobro pamtim sezonu 2009/10 kada smo igrali sjajan fudbal najbolji u regionu sigurno ali rat navijaca i uprave nas sahrani.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 28 jul 2018, 13:08

ade43 je napisao/la:Hoce li ko objaviti cijene karata za sutra ?
5 SJEVER
8 ISTOK
10 ZAPAD
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 jul 2018, 13:10

Jesu normalni ovi nasi ? Mi ihramo sutra utakmicu pa onda u cetvrtak
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2018, 13:14

slika

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 jul 2018, 13:16

Mogli su stavuti vezane ulaznice ove tekme i atalante, tipa istok za ovu i protiv atalante 10 ili 12 ... tako privuci ljude i na ovu tekmu, meni je bitnije sad da bude 7 000 nego u cetvrtak 20
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 28 jul 2018, 13:17

BosnianKingdom je napisao/la:MOLIMO SVE SIMPATIZERE, NAVIJACE SARAJEVA I HORDE ZLA DA ISPUNIMO KOSEVO...
DA SE ATALANTINI NAVIJAČI IZGUBE NA KOSEVU..
DIJELITE DALJE OVAJ POZIV SVI KO JEDAN - JEDAN ZA SVE HORDE ZLA SARAJEVO
Kopiraj i dijeli!
VAŠI : KIMUN I DZINE
STARA GARDA!!!
Amir Džine Puzić, Edo Polat
:roll:
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 jul 2018, 13:17

AlfredNobel je napisao/la:@skoroalen
Ja sam nešto mišljenja da mi ne pripadamo ovoj ligi, kad se gleda po utakmicama. Ti kad pogledaš našu utakmicu, ti ne možeš vidjeti neko udaranje, divljačku igru, izbijanje lopti i ostale stvari. Kod nas nema nijednog igrača da se ponaša debilski i da je neki orangutan. Tu bi sa nama mogao još i Zrinjski.. Ovo ostalo je mrtvi krkanluk i čobanluk. Zato smo mi rođeni za neku "normalnu" ligu, gdje bi smo imali uvjete (terene) za ovaj stil koji njeguje Husref. Naravno, ne mislim da istupimo iz lige.. :D

A treba dosta toga da se poklopi za prolazak do grupne faze.. Mi da smo nakon one titule počeli raditi sistemski i pravilno, danas bi bili u grupnoj fazi. Ali, to se ne može promijeniti.. Sada imamo šansu da odemo nešto dalje, glupo je sad pričati o nekoj grupnoj fazi, ali evo sad imamo šansu proći Atalantu. Biće užasno, ma prestrašno teško za to, ali trebaju se igrači i SŠ presabrati u glavi i shvatiti kakvu šansu imamo, to bi bio među najvećim rezultatima kluba ikad. To je jedna Atalanta i nezamislivo mi je kako bi to sve izgledalo kad bismo ih prošli.. Ja ne bi spavao tri dana.. Ali, korak po korak, neka sutra riješe ove i dobro se spreme onda za četvrtak. Uz lavovsku igru i borbu, te uz sreću, može se napraviti taj historijski rezultat.
Jao ne mogu ni zamisliti atmosferu kad bismo ih prošli.. :beba:
Ne vjerujem ja da ćemo mi uzet titulu u sljedećih par sezona. Ne znamo mi uzet titulu na silu i džaba ti sve, neko drugi bi glat uzeo ligu prije par godina kad smo je mi uzeli. A mi na jedviiiiiiiite jade. Realnost su nam treća mjesta i eventualno kup. Jednostavno ne koristimo kikseve drugih, a ostali naše kikseve dobro iskoriste.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2018, 13:18

uNbx je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:@skoroalen
Ja sam nešto mišljenja da mi ne pripadamo ovoj ligi, kad se gleda po utakmicama. Ti kad pogledaš našu utakmicu, ti ne možeš vidjeti neko udaranje, divljačku igru, izbijanje lopti i ostale stvari. Kod nas nema nijednog igrača da se ponaša debilski i da je neki orangutan. Tu bi sa nama mogao još i Zrinjski.. Ovo ostalo je mrtvi krkanluk i čobanluk. Zato smo mi rođeni za neku "normalnu" ligu, gdje bi smo imali uvjete (terene) za ovaj stil koji njeguje Husref. Naravno, ne mislim da istupimo iz lige.. :D

A treba dosta toga da se poklopi za prolazak do grupne faze.. Mi da smo nakon one titule počeli raditi sistemski i pravilno, danas bi bili u grupnoj fazi. Ali, to se ne može promijeniti.. Sada imamo šansu da odemo nešto dalje, glupo je sad pričati o nekoj grupnoj fazi, ali evo sad imamo šansu proći Atalantu. Biće užasno, ma prestrašno teško za to, ali trebaju se igrači i SŠ presabrati u glavi i shvatiti kakvu šansu imamo, to bi bio među najvećim rezultatima kluba ikad. To je jedna Atalanta i nezamislivo mi je kako bi to sve izgledalo kad bismo ih prošli.. Ja ne bi spavao tri dana.. Ali, korak po korak, neka sutra riješe ove i dobro se spreme onda za četvrtak. Uz lavovsku igru i borbu, te uz sreću, može se napraviti taj historijski rezultat.
Jao ne mogu ni zamisliti atmosferu kad bismo ih prošli.. :beba:
Ne vjerujem ja da ćemo mi uzet titulu u sljedećih par sezona. Ne znamo mi uzet titulu na silu i džaba ti sve, neko drugi bi glat uzeo ligu prije par godina kad smo je mi uzeli. A mi na jedviiiiiiiite jade. Realnost su nam treća mjesta i eventualno kup. Jednostavno ne koristimo kikseve drugih, a ostali naše kikseve dobro iskoriste.
Uzimamo trofej ove sezone

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 28 jul 2018, 13:18

MortemHz je napisao/la:slika
jel sjever 5?
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 28 jul 2018, 13:25

Pa šta očekujete od retarda u upravi. Yebem im mrtve. Ovako su radili isto kad smo osvojili titulu pa kad Lech došo digli cijene, pod izgovorom igramo LP. Pa došlo 15.000 umjesto 25.000.
Čuj sjever 5 istok 8 HAHAHAH.... Kakvi debili, yebem im sve. Pa nije derbi svega mi. Ne znam Jel njima u cilju da tjeraju raju ili su pohlepni???? Ovo zadnje nekako nema smisla, šta mogu od 3.000 ljudi uzet, prije ovo prvo. Umjesto da spuste cijene, da dođe raje, da se digne atmosfera, oni kontra rade, amateri, debili, mrtve im yebem
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 28 jul 2018, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 28 jul 2018, 13:26

BTX je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:slika
jel sjever 5?
jeste
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 jul 2018, 13:27

Iskreno se nadam morteme, mada nemam nikakvih očekivanja da kažem pošteno. Najbitnije mi je da se akademci stabilizuju u prvih jedanaest i da ta praksa postane konstanta. Da se prestanu juniori prodavati bud zašto, jer neopisiva je sreća vidjet ih na terenu, pa još kad gol zabiju, asistiraju, otklone stoprocentnu šansu itd. Halalio bih trofeje u bliskoj budućnosti ako bi se išlo u pravcu akademije, jer to nam dugoročno nosi ogromnu sigurnost, uspjehe, sreću i zadovoljstvo. Ako će nam sudbina bit ko onomad, dabogda je nikad ne osvojili.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2018, 13:32

3-5-7 je najbolje za ovu ligu ali 5-8-10 nije toliko lose s obzirom da igramo samo 2 puta mjesecno na Koševu a tu su i sezonske koje se jako isplate.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 jul 2018, 13:35

Stroj1946 je napisao/la:Pa šta očekujete od retarda u upravi. Yebem im mrtve. Ovako su radili isto kad smo osvojili titulu pa kad Lech došo digli cijene, pod izgovorom igramo LP. Pa došlo 15.000 umjesto 25.000.
Čuj sjever 5 istok 8 HAHAHAH.... Kakvi debili, yebem im sve. Pa nije derbi svega mi. Ne znam Jel njima u cilju da tjeraju raju ili su pohlepni???? Ovo zadnje nekako nema smisla, šta mogu od 3.000 ljudi uzet, prije ovo prvo. Umjesto da spuste cijene, da dođe raje, da se digne atmosfera, oni kontra rade, amateri, debili, mrtve im yebem
Pohlepa i odsustvo takta za običan svijet. Sit gladnom ne vjeruje. Za Atalantu hladno ide 20 15 10, fuj.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 28 jul 2018, 13:41

MortemHz je napisao/la:3-5-7 je najbolje za ovu ligu ali 5-8-10 nije toliko lose s obzirom da igramo samo 2 puta mjesecno na Koševu a tu su i sezonske koje se jako isplate.
3-5-7 je ok. Treba se tu kategorizacija napraviti, mali-veliki. Ne možeš staviti ba, 5-8-10 kad ti dolazi Mladost, GOŠK ili Radnik. Stavi kad dođe Lištica, Sloboda ili Zrinjski. Nemaju i neće da imaju mozga uhljupi.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jul 2018, 13:43

Cijelo vrijeme su takve karte neznam cemu cudjenje neko.8 sam dao protiv Radnika kad je bilo -10 na tribini da gledam skijanje po terenu.A ne sad.

Mada je prosle godine bila kategorizacija,ove cjene su bile za pola lige,za pola su bile 3-5-8 cini mi se.Mozda je sad Mladost rangirana u top 6 :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 28 jul 2018, 13:46

juniori vode 2:0 ako dobijemo igramo za 3-ce mjesto
ko Šoja Stojan

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 28 jul 2018, 13:50

miky_hz je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:bio sam na istoku u liniji sa hebibom prvo poluvrijeme sa bananama, u prvih 10min sam vidio da covjek ne zna da se postavi kad smo u odbrambenoj situaciji, ispadao je, bas ko muha bez glave, ali kad je kontrau tandemu sa sisicem ispade 100posto sansa, vjerujem da ga samo radi toga i drzi na toj poziciji
Samo radi toga i igra na toj poziciji.Takva je zamisao sa njima dvojicom i tom stranom,da se uvijek pravi taj visak igraca naprijed kada se napada.A i Sisic veoma lose igra defanzivu,i sinoc se to vidjelo,jako malo ili nimalo je pomagao tu.Al eto imaju tu zamisao prema naprijed sa njima u paru pa cemo vidjeti dokle cemo sa tim izgurati.
upravo tako, dobro je to kad je situacija da se branis, pa igras kontre

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 28 jul 2018, 13:53

BosnianKingdom je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:bio sam na istoku u liniji sa hebibom prvo poluvrijeme sa bananama, u prvih 10min sam vidio da covjek ne zna da se postavi kad smo u odbrambenoj situaciji, ispadao je, bas ko muha bez glave, ali kad je kontrau tandemu sa sisicem ispade 100posto sansa, vjerujem da ga samo radi toga i drzi na toj poziciji
Samo radi toga i igra na toj poziciji.Takva je zamisao sa njima dvojicom i tom stranom,da se uvijek pravi taj visak igraca naprijed kada se napada.A i Sisic veoma lose igra defanzivu,i sinoc se to vidjelo,jako malo ili nimalo je pomagao tu.Al eto imaju tu zamisao prema naprijed sa njima u paru pa cemo vidjeti dokle cemo sa tim izgurati.
Ali zasto tu taktiku protiv Atalante koja ima takvog igraca na krilu koji ce Dusana i Sabana zajedno samarati, a ne defanzivnog Hebiba. To je za utakmice kada mi idemo napadati i kad smo favoriti. Inace meni je Hebib ekstra na krilu za nase lige (statistika sve govori, iako je mogao imati 4x vise golova haha)
upravo suprotno, za utakmicu il tok utakmice kad se branis ova dva ce istrcati kontru za 5/7 sekundi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.