HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

sebalos
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la sebalos » 28 jul 2018, 09:15

miroskoro je napisao/la:"Zrinjski i Mostar su dobra sredina i tu svaki igrac proigra zato sto nema pritiska kao u sarajevu. Nije bitno dobili, izgubili navijaci su uvijek uz nas"

nakon lose predstave u europi odma se zubi izbijaju, tjera se pola tima, ANTE MISE MOSTAR ZA TEBE DISE - Ante Mise na celu ti pise za Zrinju nisi ni sekunde vise, MOLIMO SVE **** I DERBI NAVIJACE DA NI SAD NE DOLAZE NA UTAKMICU KOJI CE NAM **** - grade stidi se igramo utakmicu za milion eura a nemozemo napunit donju tribinu....
Svaka cast na komentaru,a ovi sto bi udarali i samarali,nisu navijaci Zrinjskog pogotovo opravdavajuci Bilbijinog divljastvo,koji se protiv Spartaka nije sastao s loptom.

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 28 jul 2018, 09:18

miroskoro je napisao/la:"Zrinjski i Mostar su dobra sredina i tu svaki igrac proigra zato sto nema pritiska kao u sarajevu. Nije bitno dobili, izgubili navijaci su uvijek uz nas"

nakon lose predstave u europi odma se zubi izbijaju, tjera se pola tima, ANTE MISE MOSTAR ZA TEBE DISE - Ante Mise na celu ti pise za Zrinju nisi ni sekunde vise, MOLIMO SVE **** I DERBI NAVIJACE DA NI SAD NE DOLAZE NA UTAKMICU KOJI CE NAM **** - grade stidi se igramo utakmicu za milion eura a nemozemo napunit donju tribinu....
To što derbi navijači nisu napunili ni donju tribinu, ne opravdava onakvu nemotiviranost igrača. Oni su trebali dati sve od sebe radi nas 1500 koji smo tu uvijek.
Usput, Miše nije u stanju motivirat gladnu bebu na materinu sisu, a ne igrače (bar većina) zasićene BH lige.
A ne znaju glupani da su im takve utakmice najbolja izlaznica za bolju ligu i veću platu. :crazy:
Zadnja izmjena: Gradonacelnik, dana/u 28 jul 2018, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 28 jul 2018, 12:46

Glavni krivac uprava, niko drugi. Necu sad pisat svasta, ali cim je se dogodi ovaka situacija unutar kluba, zna se u koga treba upirat prstom. Sad osto Mise ili vec letio danas. Od evrope nece biti nista, aj nije mi toliko zao, koliko cinjenica da vec dugi niz godina uz odlicne rezultate u ligi nismo prosli nikog u Europi, da bi u konacnici ispali i od Vallete.
The Nobles ⚔

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 28 jul 2018, 14:23

Ima ovde svega i zasićenosti i kurcobolje i amaterskih igraca..al mene zanima cija je zelja bio Ante Miše? Nemam ja nista protiv covjeka, ali koji su bili razlozi njegovog dovodjenja..dal je taj netko kom je palo na pamet da ga dovede stvarno mislio da ce nam on nesto novo donijet...ili je pak mislio da ne moze ujebat ono sto je Baka gradio. Ne znam, s koje god strane pogledam ovo je od pocetka bio promasaj i vjerujem da moje misljenje dijeli 95 posto ljudi koji imalo prate nogomet na nasim prostorima.

Prelazni rok po meni nakon dugo vremena potpuno promasen pocevsi od trenera pa do skoro svih igrača..nazalost u najgorem mogucem trenutku, kad smo imali priliku nesto malo vise pokazat u Europi.
Sad treba **** pojest, odma sutra se zahvalit Anti i uzet Karačića il Jovića da se pregrmi ova sezona. U ovom trenutku bolje se ne moze ni uzet kad se nije mislilo na vrijeme

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 28 jul 2018, 14:26

Boli me neka stvar za gledatelje koji dođu samo u petome mjesecu da proslave sa selfijem titulu...
Mi koji smo na 99% utakmica tu po čelopeku, prolomu oblaka ili smrznuti na strašnim stadionima po BiH,
boli činjenica da iz godine u godinu olako shvaćamo tu Europu, ne bi nam smetalo da muški ispadnemo od Slovaka i nekih Maltežana, ali ne na ovakav način.
Miše jednostavno nema autoritet, ni znanja,
pa nije preko noći skoro ista ekipa zaboravila igrati lopte,
ako ništa drugo ostavite srce na terenu,
a ne 20 puta sa centra vraćati onaj vrući krumpir golmanu...
Znalo se gdje smo najtanji, na poziciji glavne špice se opet zakazalo, Aćimović-Bekić???
Gdje to ima da na prvi dan priprema Baka daje otkaz,
ili je otkaz od uprave dobio!?
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

miroskoro
Kontakt:

Post Postao/la miroskoro » 28 jul 2018, 14:40

baka je sam dao otkaz
karacica su otjerali i ne znam koja bi bila poenta da ga sad zovu nazad
U

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 28 jul 2018, 15:16

Jea navijaci su krivi za sve hahahahahaah
Sta neces procitat...
Daj mi furadana!

miroskoro
Kontakt:

Post Postao/la miroskoro » 28 jul 2018, 15:41

Shullenta je napisao/la:Jea navijaci su krivi za sve hahahahahaah
Sta neces procitat...
normalno da nisu..isto ko sto nisu ni zasluzni ni za sta
U

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 28 jul 2018, 19:26

. . . I trba se šutiti , treba se to riješiti unutar kluba , sta god da je bilo treba se kazniti Biblija , otkud njemu pravo on glumi šerifa , borio se ne borio na terenu , tvoje je da gines a posao drugih je provode disciplinu u klubu !
Dalje za ovo je kriva UPRAVA , dosta je mazanja očiju navijačima , dosta vise pranja para preko Zrinjskog , 3 titule za redom je nenadmašiv uspjeh ali sta sutra , kad se pipa zavrne , gdje su pare od titula gdje su pare od EUROPE gdje su pare od transfera ??? Marke nije uloženo u omladinski pogon , u stadion , dok je sve “idilično” nitko se ne pita sta stvarno stanje , nitko ne razmišlja za sutra , samo je pitanje vremena kad će to puknuti , a onda kuku nama .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 28 jul 2018, 19:28

miroskoro je napisao/la:
Shullenta je napisao/la:Jea navijaci su krivi za sve hahahahahaah
Sta neces procitat...
normalno da nisu..isto ko sto nisu ni zasluzni ni za sta
Zrinjski nisu UPRAVA NI IGRAČI , već navijači sto im ŽIVOT ZNACI !
Trn u oku uvijek bio si

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 28 jul 2018, 19:49

Truba1905burazeru je napisao/la:. . . I trba se šutiti , treba se to riješiti unutar kluba , sta god da je bilo treba se kazniti Biblija , otkud njemu pravo on glumi šerifa , borio se ne borio na terenu , tvoje je da gines a posao drugih je provode disciplinu u klubu !
Dalje za ovo je kriva UPRAVA , dosta je mazanja očiju navijačima , dosta vise pranja para preko Zrinjskog , 3 titule za redom je nenadmašiv uspjeh ali sta sutra , kad se pipa zavrne , gdje su pare od titula gdje su pare od EUROPE gdje su pare od transfera ??? Marke nije uloženo u omladinski pogon , u stadion , dok je sve “idilično” nitko se ne pita sta stvarno stanje , nitko ne razmišlja za sutra , samo je pitanje vremena kad će to puknuti , a onda kuku nama .
Upravo tako. Klub koji je prethodnu sezonu prodo najvise igraca, za velik novac (priblizno 2 milijuna). Posto prvak i ima priliku zaradit jos koji milijun kroz kvalifikacije, da ne moze platit i najskuplje igrace PL je sramotno. Uprava se treba sramit, da je ovako neozbiljno usla u sezonu.
The Nobles ⚔

mirko1905
Kontakt:

Post Postao/la mirko1905 » 28 jul 2018, 20:45

Sreća pa se te "navijače" ništa ne pita.Nekad i nije loše da se malo zakuha u svlačionici jer očito da je zavladala letargija.Vidim da neki već pišu da smo ispali od Vallete, ja sam uvjeren da ćemo ih proći ali pod uvjetom da se pobijedi Gošk uz dobru igru normalno .Miše!?Za moj ukus premiran i pretih trener ali ja ga ne bih (još) mjenjao.Činjenica je da protiv Spartaka i Vallete napravljeno 10-ak dobrih šansi ali neće Miše zabijat s klupe.Sutrašnja tekma će odrediti mnogo toga a naše je da budemo na tribinama.
Ono što mene smeta je to što nakon dvije tri loše utakmice ,a nakon tri najuspješnije sezone kluba u povijesti, se pljuje po svima u klubu ,igračima,trenerima,upravi.Ništa novo za Mostar i naš poznati mentalitet "Ma ta će on".Nama niko živ i ništa ne valja i to se sve promjeni u par dana.
Ja upravi zamjeram što nisu odmah pustili igrače koji će otić nakon europe,jer igraju preko neke stvari.Znam da svi koji nešto vrijede gledaju prema vani ili čekaju 8 mjesec ali morali smo riješiti pitanje klasičnog napadača kojega ustvari nemamo već nekoliko sezona.
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 29 jul 2018, 19:53

Nema Bilbija u prvoj. Postava raspasoj teski. Samo se nadam da ce ovo vise izgledat na 4-3-3 s trojicom u sredini, jer mislim da Perisic nema sta trazit na poluspicu, a uz to odavno forcam i cekam da vidim utakmicu Zrinje s 3 klasicna vezna.
The Nobles ⚔

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 29 jul 2018, 20:51

2 0 poluvrijeme rutinerski...
Daj mi furadana!

Whiteredangel
Kontakt:

Post Postao/la Whiteredangel » 29 jul 2018, 22:22

Jedan od najvećih problema u klubu je totalna netransparentnost. Dok je u zdravim kolektivima normalno objaviti broj prodanih ulaznica i prihod od istih,dobit od transfera pojedinog igrača. U nas su nazalost veliki broj odličnih igrača otišlo bez marke odštete, što je ova uprava uvelike preokrenula i kapa do poda za to,naravno da to puno znači za uspjeh kluba,ali zasto se ne objavi javno za koliko su prodani Pirić,Ćavar,Mešanović,Kobiljar,Mulahusejinović...
Na prvo mjesto stani i ostani!

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 29 jul 2018, 22:37

Whiteredangel je napisao/la:Jedan od najvećih problema u klubu je totalna netransparentnost. Dok je u zdravim kolektivima normalno objaviti broj prodanih ulaznica i prihod od istih,dobit od transfera pojedinog igrača. U nas su nazalost veliki broj odličnih igrača otišlo bez marke odštete, što je ova uprava uvelike preokrenula i kapa do poda za to,naravno da to puno znači za uspjeh kluba,ali zasto se ne objavi javno za koliko su prodani Pirić,Ćavar,Mešanović,Kobiljar,Mulahusejinović...
To za ostete ti niti jedan svjetski, evropski, amaterski klub, kako oces, nece iznosit u javnost, pogotovo ne preko sluzbenih fb, twiter ili instagram profila, to mogu objavit menadzeri ili neko blizak klubu u medije pa da oni to objave. Ali uglavnom ima dosta stvari koje se moraju poboljsat, al ne samo u nas, nego u citavoj ligi. Mene najvise sekira sto dobrim rezultatima uprava i grad guraju pod tepih rjesenje oko stadiona, nikoja vise informacija me ne zanima oko uprave.
The Nobles ⚔

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 29 jul 2018, 22:44

U Mostaru uvijek isto , ZRINJSKI I Lorens Listo !
Jel se vraćaju derbi navijači ? Ili je Gosk pre slab ?
Trn u oku uvijek bio si

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 30 jul 2018, 14:02

Dosta više kuknjave i negative!
Miše vrati se iz Vallette sa štitom, a ne na njemu, pa da smislimo kako do tri boda sa grabavičke!
Sretno!
Igraj do kraja!
Volim te bola'!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 30 jul 2018, 17:35

PiazzaGrande je napisao/la:Dosta više kuknjave i negative!
Miše vrati se iz Vallette sa štitom, a ne na njemu, pa da smislimo kako do tri boda sa grabavičke!
Sretno!
Igraj do kraja!
Nama treba napadac, gdje je Osijek iscupao onog crnju jucer skaricama gol uvali, plati napadaca koji ce uvaliti 20ak golova u sezoni i prvaci smo opet.

Sto se tice europe otici i nadigravati se mislim da je ipak ekipa sposobna odigrati 2:2 ili 3:3 samo nek se napada i postizu golovi, ako se Barisic i Jakov budu dodavali kao protiv Spartaka i isli na 0:1 opet cemo zijaniti jer tako nismo sposobni igrati.
Igraj za golove i otvoreno pa sta bude ja bi umijesto Filipovica ubacio Galica a Kadusica na desni bek, ubili bi ih brzinom posto je Filipovic za premijer lige a za europe ne.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 30 jul 2018, 18:18

hskzmostar je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Dosta više kuknjave i negative!
Sretno!
Igraj do kraja!
Nama treba napadac, gdje je Osijek iscupao onog crnju jucer skaricama gol uvali, plati napadaca koji ce uvaliti 20ak golova u sezoni i prvaci smo opet.

Sto se tice europe otici i nadigravati se mislim da je ipak ekipa sposobna odigrati 2:2 ili 3:3 samo nek se napada i postizu golovi, ako se Barisic i Jakov budu dodavali kao protiv Spartaka i isli na 0:1 opet cemo zijaniti jer tako nismo sposobni igrati.
Igraj za golove i otvoreno pa sta bude ja bi umijesto Filipovica ubacio Galica a Kadusica na desni bek, ubili bi ih brzinom posto je Filipovic za premijer lige a za europe ne.
Cuo sam da je i Baric brz i prodoran. Volio bi njega vidit. Sto se tice napadaca Koljic najdostupniji, ali brate zna i zabit.
The Nobles ⚔

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []