FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 28 jul 2018, 15:00

Belmine, ma ti se zaputi burazeru busom nekim, boli te qrac. Ako ništa moš se uvalit na istok kod mene i Ruleta (ako mi ne bude išao ko od ove starije rodbine, pa budem morao na Zapad). :D Pf, šta sam puta sam na utakmicu otišao... :D
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 jul 2018, 15:02

uNbx je napisao/la:
marconato je napisao/la:Ma ja kontam kukate iskljucivo zbog cijena kao takvih :D
Ja lično ne kukam, meni su prihvatljive cijene, kao i većini raje s foruma. Obično raja negoduju zbog cijena u smislu pospiješenja posjete. Evo kod mene u komšiluku ima par ljudi kojima bi puno bilo dat 8KM sad za Mladost, a otišli bi. Ta razlika od tri marke su hljeb i mlijeko za taj dan npr, a takvih je bukadar. Teško se živi jbg.
Shvatam...Nama je u par navrata znalo biti i po 10 000 vise na prvenstvenim zbog 3-4 KM nize cijene ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2018, 15:03

Pa i trebaju ulaznice za europske utakmice biti skuplje, svakako odigramo dvije godisnje :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 jul 2018, 15:12

:tokralju: Bogami juniori 3:0 :tokralju: :thumbup: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 28 jul 2018, 15:13

Stroj1946 je napisao/la:Pa šta očekujete od retarda u upravi. Yebem im mrtve. Ovako su radili isto kad smo osvojili titulu pa kad Lech došo digli cijene, pod izgovorom igramo LP. Pa došlo 15.000 umjesto 25.000.
Čuj sjever 5 istok 8 HAHAHAH.... Kakvi debili, yebem im sve. Pa nije derbi svega mi. Ne znam Jel njima u cilju da tjeraju raju ili su pohlepni???? Ovo zadnje nekako nema smisla, šta mogu od 3.000 ljudi uzet, prije ovo prvo. Umjesto da spuste cijene, da dođe raje, da se digne atmosfera, oni kontra rade, amateri, debili, mrtve im yebem
Kakvo odvratno psovanje, nigdje veze, bez ikakve potrebe.

Pogledaj malo ulaznice u komšiluku i regionu za Evropske utakmice, pogotovo kad im dolazi neko tipa Atalanta kakve su. Neka postave kao protiv Banantsa i to je odlično. Za članove po 2-3 KM manje, a sezonske pustiti da važe kao i prošlu. A i niko nikom ne brani da kupi sezonsku ulaznicu koja mu se isplati ili bude član pa bolje prođe. Za 8 KM možeš gledati utakmicu Sarajevo - Atalanta, ako ostane kao prvu u Evropi, pa to nema nigdje. A i za ligu su OK cijene 5, 8 i 10. A možeš i tu uzeti sezonsku ;)

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 28 jul 2018, 15:19

Ulaznice za sutrasnju utakmicu su bezobrazno skupe, preskupe! Halo, Mladost Doboj kod Kaknja :facepalm: 5, 8, 10. I neko je odlucno napisao, zasto se nisu vezale ulaznice za sutra i cetvrtak pa da nasi sutra bude 10.000. Glupani retardirani!
P.S. i nemoj da o Hebibu ovdje raspravljate kao o igracu da se radi. 80% vas bolje razumije sta on ne/moze nego trener mu.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 28 jul 2018, 15:23

Šefe sezonska za npr. ISTOK je 70KM + 20 KM članska = 90 KM

16 u ligi + 2 u Evropi + minimalno 1 Kup = 19 utakmica

90 KM : 19 utakmica = 4.70 KM po utakmici da sa Istoka gledaš Sarajevo cijelu sezonu, a bez sezonske da svaku tekmu ulaznicu kupuješ izašlo bi te 156 KM znači uštedio si 66 KM.

Tako da ta priča o ulaznicama pada u vodu, glupa je i nemam nikakvog smisla dok su ove cijene 5,8 i 10 KM te u Evropi kao protiv Banantsa. :)
Zadnja izmjena: sarajevo46, dana/u 28 jul 2018, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2018, 15:24

I to 19 utakmica minimalno a odigrat cemo vise
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 28 jul 2018, 15:26

Samozdravlje je napisao/la::tokralju: Bogami juniori 3:0 :tokralju: :thumbup: :bih:
Uscuplica postaviti za sefa Akademije a ne razne vanzemaljce koji pojma nemaju tipa Hurtic i Alagic.
Dzeno vec preko deceniju radi vrhunski posao u skoli fudbala.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 28 jul 2018, 15:28

sarajevo46 je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Pa šta očekujete od retarda u upravi. Yebem im mrtve. Ovako su radili isto kad smo osvojili titulu pa kad Lech došo digli cijene, pod izgovorom igramo LP. Pa došlo 15.000 umjesto 25.000.
Čuj sjever 5 istok 8 HAHAHAH.... Kakvi debili, yebem im sve. Pa nije derbi svega mi. Ne znam Jel njima u cilju da tjeraju raju ili su pohlepni???? Ovo zadnje nekako nema smisla, šta mogu od 3.000 ljudi uzet, prije ovo prvo. Umjesto da spuste cijene, da dođe raje, da se digne atmosfera, oni kontra rade, amateri, debili, mrtve im yebem
Kakvo odvratno psovanje, nigdje veze, bez ikakve potrebe.

Pogledaj malo ulaznice u komšiluku i regionu za Evropske utakmice, pogotovo kad im dolazi neko tipa Atalanta kakve su. Neka postave kao protiv Banantsa i to je odlično. Za članove po 2-3 KM manje, a sezonske pustiti da važe kao i prošlu. A i niko nikom ne brani da kupi sezonsku ulaznicu koja mu se isplati ili bude član pa bolje prođe. Za 8 KM možeš gledati utakmicu Sarajevo - Atalanta, ako ostane kao prvu u Evropi, pa to nema nigdje. A i za ligu su OK cijene 5, 8 i 10. A možeš i tu uzeti sezonsku ;)
Jel to direktiva iz uprave? Neće raja uzet sezonske jer sjede gamad i nesposobnjakovići u upravi. Nisu zaslužili. I još prave raskol među Hordama. Fuj yebem im sve!!!

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 28 jul 2018, 15:30

Pa ja sam uzeo i sezonsku i člansku i idem normalno na utakmice. Pogledaj Istra jedna ima iste cijene ulaznica kao mi, neki bi nešto smanjivali hahaha. Čuj nisu zaslužili da im se kupi sezonska, a više para ćeš dati kupujuci pojedinačno za svaku tekmu, 66 KM više tačnije. Logika ti je ekstra baš.

Osvajao se KUP, pa titula igrao play off pa opet raja nije uzimala sezonske i članske. Nema to veze s Upravom nego s našom edukacijom i sportskom kulturom koja nam je nula. Pogledaj dvorane i stadione i sve će ti biti jasno.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 28 jul 2018, 15:35

sarajevo46 je napisao/la:Pa ja sam uzeo i sezonsku i člansku i idem normalno na utakmice. Pogledaj Istra jedna ima iste cijene ulaznica kao mi, neki bi nešto smanjivali hahaha. Čuj nisu zaslužili da im se kupi sezonska, a više para ćeš dati kupujuci pojedinačno za svaku tekmu, 66 KM više tačnije. Logika ti je ekstra baš.

Osvajao se KUP, pa titula igrao play off pa opet raja nije uzimala sezonske i članske. Nema to veze s Upravom nego s našom edukacijom i sportskom kulturom koja nam je nula. Pogledaj dvorane i stadione i sve će ti biti jasno.
Kakva ba Istra. Briga me za Istrom. Mene zanima FK Sarajevo. Koja kultura. Bila je navijača kultura dok hoštapleri nisu počeli mešetariti po klubu i tjerat i dijeliti raju sa stadiona.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 28 jul 2018, 15:39

Stroj1946 je napisao/la:
sarajevo46 je napisao/la:Pa ja sam uzeo i sezonsku i člansku i idem normalno na utakmice. Pogledaj Istra jedna ima iste cijene ulaznica kao mi, neki bi nešto smanjivali hahaha. Čuj nisu zaslužili da im se kupi sezonska, a više para ćeš dati kupujuci pojedinačno za svaku tekmu, 66 KM više tačnije. Logika ti je ekstra baš.

Kakva ba Istra. Briga me za Istrom. Mene zanima FK Sarajevo. Koja kultura. Bila je navijača kultura dok hoštapleri nisu počeli mešetariti po klubu i tjerat i dijeliti raju sa stadiona.
Pa moraš pogledati kakve su ostale cijene u drugim država i gradovima koji su usporedivi sa Sarajevom da bi mogao pisati kako su skupe. Nisu skupe, cijene ulaznica su OK.

2009/10 - 3.667
2010/11 - 4.467
2011/12 - 3.700
2012/13 - 4.467
2013/14 - 3.577
2014/15 - 6.867
2015/16 - 3.800
2016/17 - 4.875
2017/18 - 3.156

Posjeta po sezonama. Gdje je, osim ove s titulom, a i tu su bili lopovi u Upravi, bila ta sportska kultura i dobra posjeta?
Zadnja izmjena: sarajevo46, dana/u 28 jul 2018, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 jul 2018, 15:42

MortemHz je napisao/la:
Zip je napisao/la:Svake godine ista prica oko ulaznica..
Godisnja za zapad 90+ 20 clanarina=110KM/12=9,2KM(mjesecno)
Godisnja za istok 70+20 clanarina=90/12=7,5KM(mjesecno)

Kada uzmes da se ove godine sezonske mogu koristiti za Euro tekme, znaci isplati se!!!

Tako da, svi po godisnju :D
Imamo vise od 12 utakmica na domacem terenu, u ispravnoj racunici to je dosta isplatnije.
Ma ja sam na mjesecnom nivou racunao. Al kad shvatis da ces nekad za mjesec imati i 3 domace tekme.. ludnica :D

Uostalom, uvijek se vude oni koji godisnje dodju 2 puta na kosevo, eventualno 3 puta.. i takvim je i 10km tesko dati...

Tesko jeste odmah 110KM izdvojiti, al se isplati. Ne razmisljas koja ce cijena karti biti, siguran si na stadionu(da ces uci :D ), itd...

A ovi pokusaji da sutra dodje sto manje raje zbog kuknjave... Nece proci :)
Doci ce onaj ko zeli da dodje...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 jul 2018, 16:28

miky_hz je napisao/la:Protiv Atalante ce to ici na 12-15 predostavljam,sjever mislim da nece dirati da ce ostati 5.protiv Borusije je npr bilo 5-12-16 .I to je sasvim normalna cjena za taj nivo protivnika.

Jbg kod komsija je protiv ekipe sa Kipra bilo 5-15-15-25.Sta bi u tom slucaju rekli.
Mislim da je uprava toliko sranja napravila da i nisu u poziciji da pametuju, rastjwrali su tonu navijaca .
Bolje ti je imati 25 po 10 nego 15 po 20 ;)
Iz tonu razloga, rekviziti, atmosfera, markering, sljedece utakmice i raspolozenje medju navijacima. Znam da proriv lecha dosta raje nije otjslo ne jer nisu imali nego nisu dali da ih neko pravi budalom
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 jul 2018, 16:28

DRHAUSE je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la::tokralju: Bogami juniori 3:0 :tokralju: :thumbup: :bih:
Uscuplica postaviti za sefa Akademije a ne razne vanzemaljce koji pojma nemaju tipa Hurtic i Alagic.
Dzeno vec preko deceniju radi vrhunski posao u skoli fudbala.
Bez Uscuplica se Akademija ne moze zamislit , dati mu platu istu kao direktoru OP ili SS(koja je veca),ali rad na terenu gdje je neprikosnoveno najjaci.Za dir.OP bi postavio nekog ko se razumije u marketing i fudbal opcenito.Nikog ne favorizujem za to bitno mjesto. :thumbup: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 jul 2018, 16:30

sarajevo46 je napisao/la: Pa moraš pogledati kakve su ostale cijene u drugim država i gradovima koji su usporedivi sa Sarajevom da bi mogao pisati kako su skupe. Nisu skupe, cijene ulaznica su OK.

2009/10 - 3.667
2010/11 - 4.467
2011/12 - 3.700
2012/13 - 4.467
2013/14 - 3.577
2014/15 - 6.867
2015/16 - 3.800
2016/17 - 4.875
2017/18 - 3.156

Posjeta po sezonama. Gdje je, osim ove s titulom, a i tu su bili lopovi u Upravi, bila ta sportska kultura i dobra posjeta?
Ovdje imas problem sto ove tj proslw sezone si imao 4 derbija, 4 tekme sa kiaticom, zrinjskim slobodom, celikom itd, a sezone prije samo jedan i imas najmanju posjetu ikad .... da je bila normalna sezona imali bi 2000 prosjek u vrh glave
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 28 jul 2018, 16:53

MortemHz je napisao/la:
benko21 je napisao/la:Ahmed Hasanovic koji je dosao s krmetnjaka dao 2 gola protiv Nitre
:bow: :tokralju:
Mortem drug kao sto reko vakat je da se Skine skalp jednoj ekipu iz liga petice.a to moze samo veliki Klub kao sto je Sarajevo
Sretnoooo
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 jul 2018, 16:57

Koja fama oko ulaznica, a cijene su sasvim pristojne. I siguran sam da nema čovjeka koji ne može odvojiti toliku sumu za jednu utakmicu, već se samo kuka i kuka, valjda nam je taj kukaviluk u krvi. Tako se jadikuje i u svakodnevnom životu, samo se raja žali, a polovina njih po dva auta, ljetovanje i zimovanje, svaki dan kutija cigara, oblačenje po zadnoj modi, neki i vikendice itd.

Znam more likova kojima je skupa karta, a po dvije kutije cigara sprže i ližu kaficu pola dana. Dajte, svako može odvojiti, naravno ne računajući siromašne, kojima je to utakmica na posljednjem mjestu važnosti u životu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 28 jul 2018, 17:04

Evo šta reče trener Partizana, mnogo pouka treba izvući iz ovog markiranog.
"Svi se muče protiv zatvorenih protivnika, samo u Srbiji mislimo da je to lako. Ako nismo čuli za Trakai onda su to indijanci sa peruškama. A nisu, ozbiljna su ekipa. Mi živimo u nekim drugim vremenima, za Švajcarce mislimo da su Sajdžije, pa oni dođu i pobjede nas. Treba da se otrijeznimo, da budemo malo skromniji, radniji. Ovdje je velika mana kad ste skromni, a mi treba da se spustimo na zemlju, pa iz te skromnosti da popravimo prvo sebe, pa tek onda da probamo i komšije. Te priče o 3:0, 5:0... To su neistine! Svaki dan to pričam igračima", kazao je Đukić, te dodao.

"OK, neke se utakmice namjeste, otvoriš golom na vrijeme i bude lako, ali šta da kažemo za Atalantu i Sarajevo? Atalanta da dva gola, Sarajevo se vrati na 2:2. Da Partizan sada igra tako bila bi državna nesreće, jer tobože treba da nekom daš pet komada, a to Sarajevo daje dva komada ekipi koja ima ozbiljan evropski budžet".
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.