Utorak ajde kad budu igrali gledacu da budem online bar do prije utakmice pa cemo malo o Bullsima popricatamardelic1 je napisao/la:a kad bullsi igraju sa bucksima,znas li
Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
-
- Kontakt:
dobro moze ,a jel sad ovaj utorak
jest sad znaci prekosutra ,inace pisao sam vec da su Bullsi odusevljeni novim trenerom.Kazu da je organizovan precizan i da sve voli uvjezbat kako treba.Tako ako nesto pogrijese vraca ih po nekoliko puta sve dok to ne izvedu kako treba.Kaze Rose da ce ove godine bit puno jaci u odbrani,da su vec sad puno naucili od njega u odbrani.Igrace odbranu uvijek s 5 igraca ,sto znaci da nece igrat covjeka vec ce svi skupa u odbrani zapet tj slicna odbrana od Bostona koju je on i osmislio s puno preuzimanja svak svakom pomaze.Odbrana ce pocinjat s Rose-om koji ce morat vrsit veliki pritisak na protivnicke play-eve.Jutarnji im treninzi po 3 sata traju.amardelic1 je napisao/la:dobro moze ,a jel sad ovaj utorak
boozer out 8 sedmica.
pocelo je jao peha e zato su se razmisljali oce li ga uzet e bas steta.Ovo ce malo poremetit sve pocetak sezone pogotovu.Morat ce Gibson zapet al se liku ne da na klupu heheWolverine je napisao/la:boozer out 8 sedmica.
a lika peha cudno mi bilo da se povredio jer znam da im je trener dao dan odmora kad kazu boozer je pao preko kofera i slomio ruku pa ovo je samo dokaz da mu se ne da aj nek ozdravi dobro je bar sto se sad desilo bolje neg u sezoni znaci mjesec dana u sezoni nece igrat.
hahaha, a ja peha od covjeka.
znam da nije za smijanje, ali oprosite mi, moram.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa hajde ima jos 5 sedmica do pocetka sezone bice spreman brzo nadam se...samo ocekivo sam dobru utkamicu protiv Knicksa da gledam Boozer i Amare ebiga 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Noha produzio s bulsima na 5 godina izmedju 55 i 60 Mil dolara 

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
-
- Kontakt:
steta velika stvarno mi je zao neda se lijepo krenuti u novu sezonu,al et mora se dalje
imat ces ti dovoljno razloga za smijeh gledajuc sunse ove godine,a jest malo komicno upo preko kofera pa sto ih ne preskoci ,bizarna ozljedaWolverine je napisao/la:hahaha, a ja peha od covjeka.
dobro je bar nek je noah produzio
Zadnja izmjena: dema, dana/u 04 okt 2010, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
Danas Rose puni 22g a vec je dosta postigao ,sad tek slijedi njegovo dokazivanje jer u NBA ligi se u 3 sezoni tek vidi koliko ce neko bit dobar.To nije pravilo ali cesto je ta treca godina presudna.
ja sam se bar pomirio s tim da sunsi nece postic nista ove sezone.dema je napisao/la:imat ces ti dovoljno razloga za smijeh gledajuc sunse ove godine,a jest malo komicno upo preko kofera pa sto ih ne preskoci ,bizarna ozljedaWolverine je napisao/la:hahaha, a ja peha od covjeka.
ma salim se a sto nebi po meni ce oni bit jedna od ludih ekipa Josh i Hedo mogu nadomjestit Amare-a,a sto navijat za nekog ako ne vjerujes u njih.I prosle sezone im niko nije davao sanse a oni dogurase daleko.Ove ce se samo potvrdit da Nash moze bez Amare a ovaj ce tesko bez Nasha.Wolverine je napisao/la:ja sam se bar pomirio s tim da sunsi nece postic nista ove sezone.dema je napisao/la:imat ces ti dovoljno razloga za smijeh gledajuc sunse ove godine,a jest malo komicno upo preko kofera pa sto ih ne preskoci ,bizarna ozljedaWolverine je napisao/la:hahaha, a ja peha od covjeka.
sunsi ce biti najludja ekipa, ko sto su i do sad bili
ako richardson bude igrao kao u zadnjem playoffu mogli bi biti i bolji nego prosle sezone. dobili su hedo koji je izmislio odbranu za amarea, a childres ce ionako biti role player koji ce ubacit svojih 7-8 poena sa klupe.
al dobro, ovo nije mjesto za sunse

nije ali Josh moze dat i do 13 poena a ne 7 ili 8 i mozda bude starter ko znaWolverine je napisao/la:sunsi ce biti najludja ekipa, ko sto su i do sad biliako richardson bude igrao kao u zadnjem playoffu mogli bi biti i bolji nego prosle sezone. dobili su hedo koji je izmislio odbranu za amarea, a childres ce ionako biti role player koji ce ubacit svojih 7-8 poena sa klupe.
dobro mislio sam na prosjek poena, tesko da ce ici iznad 10. a nema teorije da bude starter. barem ne pored richa, hilla i dudleya. osim ako se ne desi neki neocekivan trade.
hill je star pitanje je koliko ce on moc izdrzat al et vidjecemo.Noah je tek drugi igrac iz klase 2007 koji je dobio novi ugovor prvi je naravno Durant i ovo govori koliko su Bullsi pogodili s 9 pickom.5g -60 milionaWolverine je napisao/la:dobro mislio sam na prosjek poena, tesko da ce ici iznad 10. a nema teorije da bude starter. barem ne pored richa, hilla i dudleya. osim ako se ne desi neki neocekivan trade.
-
- Kontakt:
sa malim zakasnjenjem sretan rodjendan derrick rose,za najboljeg playa u nba
Ajde nisi zakasnio sutra igraju samo mi zao sto nece Boozer igrat,a propustice mozda do 15 utakmica u sezoni.amardelic1 je napisao/la:sa malim zakasnjenjem sretan rodjendan derrick rose,za najboljeg playa u nba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.