Ramiy je napisao/la:Sta onda seselj umjesto srbijanac pise svibijanac
Mene više interesuje zašto je malo početno slovo.
Moderator/ica: insider
Ramiy je napisao/la:Sta onda seselj umjesto srbijanac pise svibijanac
Pa da pišeš kao što govoriš govorio bi Kur'an, ako govoriš pravilno. Zato što se i izgovara, a i piše tako.LAZARUS2000 je napisao/la:Piši kao što govoriš.Derdiyok je napisao/la:Zašto niko od "tvojih" ne piše Kur'an onako kako se piše ?LAZARUS2000 je napisao/la:
Vidi ove komuljare.LAZARUS2000 je napisao/la: Dakle ti tvrdiš šta? Da je kuran jedna mistična knjiga puna naučnih saznanja?
E sad nekako uvijek se ispostavi da je to nešto što već znamo. Pa se tim pomalo nategnutim a često i nelogičnim tumačenjem ajeta dobije nešto što liči na neku naučnu činjenicu.
Mene zanima što niko na osnovu kurana nije dokazao nešto novo. Npr lijek za HIV, način kako da se putuje brže od svjetlosti i slično. Ne sumnjam kad as to desi da će se nakon par godina javiti neki učeni tumač kurana i reči će a pa mi smo to već znali.

Tako mi došlo. Je li te vrijeđa? Pišem nekad malim i biblija, pa čak pazi sad srbi.Aerials je napisao/la:Ramiy je napisao/la:Sta onda seselj umjesto srbijanac pise svibijanac![]()
Klerofašista za tebetuzlak1987 je napisao/la:Vidi ove komuljare.LAZARUS2000 je napisao/la: Dakle ti tvrdiš šta? Da je kuran jedna mistična knjiga puna naučnih saznanja?
E sad nekako uvijek se ispostavi da je to nešto što već znamo. Pa se tim pomalo nategnutim a često i nelogičnim tumačenjem ajeta dobije nešto što liči na neku naučnu činjenicu.
Mene zanima što niko na osnovu kurana nije dokazao nešto novo. Npr lijek za HIV, način kako da se putuje brže od svjetlosti i slično. Ne sumnjam kad as to desi da će se nakon par godina javiti neki učeni tumač kurana i reči će a pa mi smo to već znali.
Pa sad, ne vrijeđa me, ali me nekad blago iritira polupismenost naroda.LAZARUS2000 je napisao/la:Tako mi došlo. Je li te vrijeđa? Pišem nekad malim i biblija, pa čak pazi sad srbi.Aerials je napisao/la:Ramiy je napisao/la:Sta onda seselj umjesto srbijanac pise svibijanac![]()
Kad cemo raditi onaj myheritage test da se sokiramo?LAZARUS2000 je napisao/la:Klerofašista za tebetuzlak1987 je napisao/la:Vidi ove komuljare.LAZARUS2000 je napisao/la: Dakle ti tvrdiš šta? Da je kuran jedna mistična knjiga puna naučnih saznanja?
Štaš i mene su iritirali gramatički lovci po forumima.. Sad sam se navikoAerials je napisao/la: Pa sad, ne vrijeđa me, ali me nekad blago iritira polupismenost naroda.
Nikad. Ne dijelim dnk okolo.tuzlak1987 je napisao/la: Kad cemo raditi onaj myheritage test da se sokiramo?
Nisi zar valjda svešteno lice?LAZARUS2000 je napisao/la:Klerofašista za tebetuzlak1987 je napisao/la:Vidi ove komuljare.LAZARUS2000 je napisao/la: Dakle ti tvrdiš šta? Da je kuran jedna mistična knjiga puna naučnih saznanja?
Znaci, za kralja?LAZARUS2000 je napisao/la:Klerofašista za tebetuzlak1987 je napisao/la:Vidi ove komuljare.LAZARUS2000 je napisao/la: Dakle ti tvrdiš šta? Da je kuran jedna mistična knjiga puna naučnih saznanja?
Yebeš kralja. Čovjek je retardiranASD je napisao/la:
Znaci, za kralja?
Jao koji spin da se izbjegne nezgodno pitanjekobe24 je napisao/la:Dantes, ne trudim se dati odgovor na tako glupa pitanja. Iskreno, mislio sam da si ti malo pametniji.
Cuj nezgodno pitanjeLAZARUS2000 je napisao/la:Jao koji spin da se izbjegne nezgodno pitanjekobe24 je napisao/la:Dantes, ne trudim se dati odgovor na tako glupa pitanja. Iskreno, mislio sam da si ti malo pametniji.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.