Pa dobro upravu si, ali prosle godine smo bili i slabiji pa smo ih uzeli. Ali sve u svemu bice dobra utakmica i nadam se da ce na kraju pripasti Juventusu.CoDe je napisao/la:Sutra , tesko da uzmete Intera , al ovakvi dueli nista se ne predvidza !
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Iturralde poklonio Del Pieru crveni karton
Iturralde Gonzalez poklonio igracu Juventusa Del Pieru crveni karton nakon utakmice protiv Manchester City u Engleskoj.Juventusov kapetan je rekao: "kada sam ušao u tunel svlačionice sudac meča me zaustavio i dao mi crveni karton nakon što je čestitaomi je na ono što sam postigao u svojoj karijeri i moj pristup na terenu. Posle sam ga ja pitao sam ga posveti za mene.
Crveni karton je najbolje da ostanu daleko koliko god je moguće, ali ne uvijek Tako počinje Del Piero poruku svojim obožavateljima na svojoj web stranici (www.alessandrodelpiero.com)
To se nikada nije dogodilo meni. Nakon utakmice protiv Manchester Citya sam se rukovao sa protivničkim igračima na terenu.Kad sam u tunelu zaustavljen od strane glavnog sudca utakmice Eduardo Iturralde Gonzalez,. Rekao mi je nasmijao se, čestitam, vi ste posten i veliki igrač. Želim napraviti dar.
U to vrijeme, on je izvukao crveni karton i pokazao mi je na simpatičan način, kao da me iskljucio. Dao mi je karton i bio sam malo iznenađen njegovom gestom, ali bio sam sretan. Rekoh hvala i zamolio ga da ga posveti meni..

http://www.as.com/futbol/articulo/iturr ... ftb_50/Tes
Iturralde Gonzalez poklonio igracu Juventusa Del Pieru crveni karton nakon utakmice protiv Manchester City u Engleskoj.Juventusov kapetan je rekao: "kada sam ušao u tunel svlačionice sudac meča me zaustavio i dao mi crveni karton nakon što je čestitaomi je na ono što sam postigao u svojoj karijeri i moj pristup na terenu. Posle sam ga ja pitao sam ga posveti za mene.
Crveni karton je najbolje da ostanu daleko koliko god je moguće, ali ne uvijek Tako počinje Del Piero poruku svojim obožavateljima na svojoj web stranici (www.alessandrodelpiero.com)
To se nikada nije dogodilo meni. Nakon utakmice protiv Manchester Citya sam se rukovao sa protivničkim igračima na terenu.Kad sam u tunelu zaustavljen od strane glavnog sudca utakmice Eduardo Iturralde Gonzalez,. Rekao mi je nasmijao se, čestitam, vi ste posten i veliki igrač. Želim napraviti dar.
U to vrijeme, on je izvukao crveni karton i pokazao mi je na simpatičan način, kao da me iskljucio. Dao mi je karton i bio sam malo iznenađen njegovom gestom, ali bio sam sretan. Rekoh hvala i zamolio ga da ga posveti meni..

http://www.as.com/futbol/articulo/iturr ... ftb_50/Tes
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- sarajlija89
- Kontakt:
Veceras samo hrabro i srce na terenu ostavit u sta ne sumnjam ni jednog trenutka....a rezultat ce doci aBd..
Ja sam i bodom zadovoljan,samo da zadrzimo prikljucak...al idemo po sva 3..
FORZA JUVE
Ja sam i bodom zadovoljan,samo da zadrzimo prikljucak...al idemo po sva 3..
FORZA JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Navijam za vas Večeras,al' bi volio da bude 0-0

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
hoce li Quaglia konacno zaigrati ?? nema ga vec neko vrijeme.. 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Interista di cuore
- Kontakt:
evo sastava :
Inter - 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 29 Coutinho; 9 Eto'o.
A disposizione: 12 Castellazzi, 17 Mariga, 23 Materazzi, 22 Milito, 30 Mancini, 39 Santon.
Allenatore: Rafael Benitez.
Juventus - 30 Storari; 21 Grygera, 19 Bonucci, 3 Chiellini, 29 De Ceglie; 27 Krasic, 4 Melo, 14 Aquilani, 8 Marchisio; 9 Iaquinta, 11 Amauri.
A disposizione: 13 Manninger, 5 Sissoko, 10 Del Piero, 18 Quagliarella, 23 Pepe 25 Martinez, 33 Legrottaglie.
Allenatore: Luigi Del Neri.
Arbitro: Luca Banti di Livorno.
sretno veceras
P.S. Inter je velikim slovom
Inter - 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 29 Coutinho; 9 Eto'o.
A disposizione: 12 Castellazzi, 17 Mariga, 23 Materazzi, 22 Milito, 30 Mancini, 39 Santon.
Juventus - 30 Storari; 21 Grygera, 19 Bonucci, 3 Chiellini, 29 De Ceglie; 27 Krasic, 4 Melo, 14 Aquilani, 8 Marchisio; 9 Iaquinta, 11 Amauri.
A disposizione: 13 Manninger, 5 Sissoko, 10 Del Piero, 18 Quagliarella, 23 Pepe 25 Martinez, 33 Legrottaglie.
sretno veceras
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
koji q.?
Aquilani, Melo i Marchisio?
pa to znaci da ce jedan (vjerovatno Marchisio) igrati na krilu
a gledaj napadaca
pored Del Piera i Quagliarelle

Aquilani, Melo i Marchisio?
Nisam siguran da ce ovakav sastav biti, trebao bi biti ovako umjesto aquilania ili marchisia će igrati pepe ili martinez.Interista di cuore je napisao/la:evo sastava :
sretno veceras![]()
- Interista di cuore
- Kontakt:
zvanicni su sastavi 
Raja kako smo igrali prvo poluvrijeme??
Zadnjih desetak minuta stigo pogeldat'..nista nije bilo posebno.
FORZA JUVE!!!
Zadnjih desetak minuta stigo pogeldat'..nista nije bilo posebno.
FORZA JUVE!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
uopste nisu, jer Amaurija nema ni na klupi..
inter u prvih 15 minuta kao imao prednost, ali ne previse konkretno.. onda od 20 minute pa sve do 40 ofanziva Juventusa.. naravno ne non stop, ali dosta akcija i puno blizi golu smo bili..cak nam ga i ponistili.. ali i bio je offside.. u drugo polu izbaciti Aquilanija, ubaciti Pepea, dole Marchisija, i zamjeniti Iaquintu i Del Piera..
inter u prvih 15 minuta kao imao prednost, ali ne previse konkretno.. onda od 20 minute pa sve do 40 ofanziva Juventusa.. naravno ne non stop, ali dosta akcija i puno blizi golu smo bili..cak nam ga i ponistili.. ali i bio je offside.. u drugo polu izbaciti Aquilanija, ubaciti Pepea, dole Marchisija, i zamjeniti Iaquintu i Del Piera..
- Interista di cuore
- Kontakt:
ajde pogledaj na juvetovoj stranici imal Amauri na klupi ?
evo ti sa Interove,i nema Amauri ni na klupi http://www.inter.it/aas/news/reader?N=49742&L=it
inace,zasluzili ste mozda cak i da vodite,igrate jako dobro...
inace,zasluzili ste mozda cak i da vodite,igrate jako dobro...
ma nee, samo kazem jer nije uopste na klupi..
sta se ljutis odma 
sta sada reci? bili ubjedljivo bolji, ali 0-0.. opet, inter je to i u gostima, dobar je i bod.. sto jest jest.. svidja mi se kako igra ovaj Juve.. pravo mi se svidja.. jedino ne volim Iaquintu koji kao balvan ne zna primiti lopte koje mu daje Quaglia.. a ni Aquilani nije bio bas nesto.. Melo odlican, Chiellini - Bonucci fantastici, Storari odlican za drugog golmana, a Fabio igra extra.. stvarno je odlicno pojacanje.. zamalo da ga zabije..
pasa koju si ti gledo utakmicu pa vile su vas pronosale u 2 pol i ne lozi raju koja nije gledalaItalia je napisao/la:sta sada reci? bili ubjedljivo bolji, ali 0-0.. .
ETO'O sve nosi ispred sebe, Milito sansu utakmice fulio i cuj bili i to ubjedljivo rece
vama svaka cast na velikom bodu, nije sala, dobro ce vam doci u borbi za 4 mjesto
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
I ti ga vala sad ukaki pravo. Nista vise niste pokazali u drugom od nas. Sansa Milita i to je bilo. Kod nas je Quag sam izasao pred golmana i fulio tako da bi prije rekao da smo tu negdje bili. Sto se tice Ete
, bio je stvarno ne zaustavljiv, strasno kako je igrao, konstantno je bio prijetnja za nasu odbranu. Krasic je bio isto tako dobar s nase strane, opet je pokazao klasu. Sve u svemu kad se sve sabere i oduzme, nerijeseno je realno. Mislim da i vi trebate biti sretni ovim bodom, jer je ova tekma mogla otici na obje strane.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
sto ne mogu ovih sto gledaju tekmu preko livescore.comvuvu_zzz je napisao/la:pasa koju si ti gledo utakmicu pa vile su vas pronosale u 2 pol i ne lozi raju koja nije gledalaItalia je napisao/la:sta sada reci? bili ubjedljivo bolji, ali 0-0.. .
ETO'O sve nosi ispred sebe, Milito sansu utakmice fulio i cuj bili i to ubjedljivo rece![]()
vama svaka cast na velikom bodu, nije sala, dobro ce vam doci u borbi za 4 mjesto
- GrandeJuve
- Kontakt:
ma dobro je....dobar razultat
al najbolje je to sto iz utakmice u utakmicu popravljamo igru
- Interista di cuore
- Kontakt:
realan x,mogli uzet vi,mogli mi....drago mi je da je sudija bio jako dobar i da su se igraci na terenu super ponasali,nijednog problema nije bilo.sve u svemu ocekivo sam malo bolju utakmicu,al nije ni ovako lose...kod vas po meni najbolji Melo koji je definitivno ove sezone onaj stari,i naravno Krasi,koji se doduse malo izgubio u drugom poluvremenu. 
vidis daffffy sta je realan forumas i postAdinjo je napisao/la:I ti ga vala sad ukaki pravo. Nista vise niste pokazali u drugom od nas. Sansa Milita i to je bilo. Kod nas je Quag sam izasao pred golmana i fulio tako da bi prije rekao da smo tu negdje bili. Sto se tice Ete, bio je stvarno ne zaustavljiv, strasno kako je igrao, konstantno je bio prijetnja za nasu odbranu. Krasic je bio isto tako dobar s nase strane, opet je pokazao klasu. Sve u svemu kad se sve sabere i oduzme, nerijeseno je realno. Mislim da i vi trebate biti sretni ovim bodom, jer je ova tekma mogla otici na obje strane.
i ne kaki sto nemogu nekog kad nema argumenata i kaki
vjerovatno si gledo tekmu na **** pa vidio imali vise suteva
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.