Ma meni je ova tribina super

Kad je natkriju, imati će neki šmek i biti sasvim ok. Plus, sviđa mi se ovaj "semafor" na njoj. Svakako da treba moderan, ali ostavio bih i ovaj ko na mnogim engleskim stadionima

I gdje su na ovoj tribini toaleti? Je li sve to sređeno? Ovaj sektor gdje nema stolica treba ostaviti za goste, ma koliko ova tribina nosila nekakav status "VIP". Možda ne sada kada i služi kao VIP, ali u budućnosti svakako. Vjerujem da na ovaj prostor može stati recimo 400-500 ljudi, što je sasvim dovoljno za goste.
A ne treba sad uopšte razmišljati o kategorijama, jer će to da vodi improvizacijama, koje nisu ni jefitne, a ne trebaju im. Velež će dobiti stadion kategorije 3-4 kada napravi glavnu tribinu i to je to. Na ovo trenutno nema šanse da se približi recimo kategoriji 3 (reflektori dovoljno jaki, veličina terena, 75 VIP mjesta, elektronski sistem za karte, pa onda one silne sobe za sudije, doping kontrole, 30 mjesta za medije, platforme za kamere, 5 komentatorskih mjesta, 2 tv studija, ogromna sala za konferencije itd.) i sve to treba napraviti na novoj tribini. Pa koliko su na Grbavici radili da dođu do kategorije 2 samo, a Veležu to ne treba vala.
I Velež mi je jako drag, volio bih da naprave ovo da valja više nego iko drugi u državi, ali što mi je bezveze to novo ime stadiona, to je čudo jedno

Daj šta inovativno ili daj Muhamed Mujić, nešto, a ne ovo što mi para uši vazda.