FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E yebiga qrac od ovce, a te sve ekipe, u vremena kad smo ih izbacivali, bi bili izraziti favoriti za osvajanje titule kod nas. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Hajmo mi mlatnut kakanjce, pa uzivati i onda nas ceka Kosevo da preslusamo curvu dela italia i njihove pulene, sasrat ce se kad zagrmi nanananana ooooo sarajevoooo, hajdee zabijj goo pa da slavimooooo auuu u transuuuu cemo da budemooo cijelee nociiii ako Bog daaaaa.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
I ima da se use.ru, razočarali su me talijanski ultrasi. Nula bodova, Horde ih nadglasale u 70% utakmice. Lijep vizuelni dojam imaju na tribini al nema tona. Kad zagrmi u četvrtak, uhh.Rule_hz je napisao/la:Hajmo mi mlatnut kakanjce, pa uzivati i onda nas ceka Kosevo da preslusamo curvu dela italia i njihove pulene, sasrat ce se kad zagrmi nanananana ooooo sarajevoooo, hajdee zabijj goo pa da slavimooooo auuu u transuuuu cemo da budemooo cijelee nociiii ako Bog daaaaa.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Danas moja prognoza 3:1. Naši su još na drogama od četvrtka, drma ih sve to, još ako raja ispoštuje i ako nas dođe preko 6 hiljada...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slabo vala vidim interesovanje za danasnju utakmicuskoroalen je napisao/la:Danas moja prognoza 3:1. Naši su još na drogama od četvrtka, drma ih sve to, još ako raja ispoštuje i ako nas dođe preko 6 hiljada...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nažalost... to je ona "yebo ti nas". Dugoročno nam je ovo bitnija utakmica nego ona u četvrtak, mi danas ako kiksamo već smo u debelom zaostatku, a momci su zaslužili da ih dočeka dosta raje i da im damo ovacije za predstavu u Italiji. Još vrijeme idealno, nedjelja uveče...MortemHz je napisao/la:Slabo vala vidim interesovanje za danasnju utakmicuskoroalen je napisao/la:Danas moja prognoza 3:1. Naši su još na drogama od četvrtka, drma ih sve to, još ako raja ispoštuje i ako nas dođe preko 6 hiljada...
-
belosevic28
- Kontakt:
Ako ostane ovakvo vrijeme, jedno 5 milja danas, ako bude kise i manje... Tesko je raju nahajcati cak i poslije Atalante.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ovaj lik svakog kad citira, citira ga na način da ga pokušava uvući u neku ličnu raspravu.skoroalen je napisao/la:Ko ti priča o nadigravanju? Pričamo o tom kad smo bolji klub izbacili, matematičkog favorita, ne koga smo nadigrali. Nadigrali smo mi i Zetu i Kukesija pa ispali. Od nabrojanih ekipa možda samo Haugesund nije bio favorit prije tekme al su skuplja ekipa. Čuj Helsinborg qrac od ovce, Atromitos i Levski.DRHAUSE je napisao/la:Ne blamiraj se ako Boga znas, sve nabrojane smo nadigrali i zasluzeno izbacili, jedino Trnava da je mozda bila tu negdje sa nama ovo sve ostalo **** od ovce.skoroalen je napisao/la: Helsinborg, Sigma, Trnava, Levski, Atromitos, pa i Haugesund. Skontaj kolika smo qarina prije bili. Pa onaj play-off 2010. je daleko veći uspjeh nego 2014., kad skontaš ko nam je igrao tad. Djeca iz Sarajeva, omladinskog pogona, nijedno skupo ime u klubu. Haugesund je bio duplo skuplji od nas onda, Atromitos da ne pričam.Jah eto, mi smo Juventus. Daj Boga ti, kvota na nas protiv Atromitosa na Koševu bila 4, u gostima preko 6.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ma Curva Nord su satrale vlasti tamo i represija, nisu oni ni blijeda kopija nekadasnje tribineskoroalen je napisao/la:I ima da se use.ru, razočarali su me talijanski ultrasi. Nula bodova, Horde ih nadglasale u 70% utakmice. Lijep vizuelni dojam imaju na tribini al nema tona. Kad zagrmi u četvrtak, uhh.Rule_hz je napisao/la:Hajmo mi mlatnut kakanjce, pa uzivati i onda nas ceka Kosevo da preslusamo curvu dela italia i njihove pulene, sasrat ce se kad zagrmi nanananana ooooo sarajevoooo, hajdee zabijj goo pa da slavimooooo auuu u transuuuu cemo da budemooo cijelee nociiii ako Bog daaaaa.
Dok recimo Napolitanci, Romanisti, Lacijali ...e o takvim se vec filmovi snimaju , strasni
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
@alenskoro
Ja lijek za autizam nemam ali ono sto ti pokusavam reci je da nas navedeni timovi nisu nadigrali na terenu, vec upravo suprotno te smatram da je retardirano pricati kako smo izbacili bolje od sebe.
Ja lijek za autizam nemam ali ono sto ti pokusavam reci je da nas navedeni timovi nisu nadigrali na terenu, vec upravo suprotno te smatram da je retardirano pricati kako smo izbacili bolje od sebe.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Bordostrik
U četvrtak aBd da nas bude sto vise i da zagrmimo ko’ jedan u glas da se ori cijelu tekmu!! Koliko god bili bitni bodovi danasnje utakmice, ljudi izgleda zaboravljaju da možemo napraviti cudo u Evropi uz malo sportske sreće koja nas hvala Bogu nije mašila ni u Italiji, a nadam se i molim Boga ni u četvrtak. Neko spomenu da lošije igramo na Kosevu, Boga mi i ovi kad vide na kakav su teren izašli naspram svog, pored nas kao 12-og igrača sa tribina, neće im biti u startu nimalo jednostavno! Sretno igračima danas, a u četvrtak najsretnije!!! 

Neka frka, a?!
Zašto da se raspravljam s likom koji manjak argumenata i činjenica nadomjesti spominjanjem mentalne bolesti koja nimalo nije smiješna? Jesi l' pomislio da neko na forumu ima dijete s autizmom, da mu nije smiješno ovo tvoje poređenje? Ovo više nije do mene, dalje prepuštam Hilmi i moderatorima.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pa roki rijetko se desava da je jedna ekipa bolja citavih 180 minuta i ispadne. I ti trazis puno. Znaci da igramo protiv Evertona sada i da smo na terenu ih nadigrali i prosli, jel to znaci da smo mi prosli losiju ekipu od nas?DRHAUSE je napisao/la:@alenskoro
Ceka nas Kosevo i danas.Rule_hz je napisao/la:Hajmo mi mlatnut kakanjce, pa uzivati i onda nas ceka Kosevo da preslusamo curvu dela italia i njihove pulene, sasrat ce se kad zagrmi nanananana ooooo sarajevoooo, hajdee zabijj goo pa da slavimooooo auuu u transuuuu cemo da budemooo cijelee nociiii ako Bog daaaaa.
Sabrine mi moje!
- muhamedhulk
- Kontakt:
stavi na block. i ja sam sad. ignore majka 
sto se danas tice vjerujem da hus nece opet svu ekipu promijeniti. neki moj sastav:
pavlovic - pidro, sofranac, dupovac, sabanovic - stanojevic, mustafic - halilovic, velkoski, resic - handzic.
sto se danas tice vjerujem da hus nece opet svu ekipu promijeniti. neki moj sastav:
pavlovic - pidro, sofranac, dupovac, sabanovic - stanojevic, mustafic - halilovic, velkoski, resic - handzic.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nisam mislio na bukvalni autizam, i ti to dobro znas nego u nedostatku argumenata glumis zrtvu.skoroalen je napisao/la:Zašto da se raspravljam s likom koji manjak argumenata i činjenica nadomjesti spominjanjem mentalne bolesti koja nimalo nije smiješna? Jesi l' pomislio da neko na forumu ima dijete s autizmom, da mu nije smiješno ovo tvoje poređenje? Ovo više nije do mene, dalje prepuštam Hilmi i moderatorima.
Od svih protivnika u Europskim takmicenjima a KOJE JE FK SARAJEVO IZBACIO jedino je Genk NA TERENU pokazao vise od nas. Evo. Pojasnio ti fino da i ti to mozes shvatiti, i mani se patetike nikome nije draga.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
svi ti klubovi su veći od nas i po imenima i po budžetu itd. dakle smiri doživljaj.... 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da roki bas to mislim. Teren je jedino mjerilo u suprotnom Englezi su najbolji tim na svijetu u proteklih sto godina, jer imaju sve najskuplje/najpoznatije igrace, mediji ih proglase favoritima(i to ne samo njihovi) a i kladionice ih uvijek stavljaju u uzi krug onih koji ce boriti za naslov. A onda nalete na tamo neki Island ili tamo neku Hrvatsku pa dobiju po nosu.BosnianKingdom je napisao/la:Pa roki rijetko se desava da je jedna ekipa bolja citavih 180 minuta i ispadne. I ti trazis puno. Znaci da igramo protiv Evertona sada i da smo na terenu ih nadigrali i prosli, jel to znaci da smo mi prosli losiju ekipu od nas?DRHAUSE je napisao/la:@alenskoro
Ceka nas Kosevo i danas.Rule_hz je napisao/la:Hajmo mi mlatnut kakanjce, pa uzivati i onda nas ceka Kosevo da preslusamo curvu dela italia i njihove pulene, sasrat ce se kad zagrmi nanananana ooooo sarajevoooo, hajdee zabijj goo pa da slavimooooo auuu u transuuuu cemo da budemooo cijelee nociiii ako Bog daaaaa.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Jebote teren ba, je l' kontaš ti šta znači "bolji klub"? KLUB, ne ekipa u datom trenutku. Island nadigra Englesku na EURU 2016., je l' znači da su bolji od Engleske? Ne, nego su napravili iznenađenje. Na istom prvenstvu Vels demolira Belgiju, jesu l' bolji od njih? Nisu, nego su taj dan odigrali bolju utakmicu, a sutra će opet Lukaku bit bolji od Robson Kanua itd. Helsinborg, Atromitos, Levski, Trnava... Svi su došli kao veliki favoriti protiv nas, sa boljim koeficijentom, iz boljih liga, bolje rangirani na UEFAinoj skali. To što su se izgubili na terenu u datom trenutku je druga stvar. Mi ti pokušavamo objasnit da smo izbacili veće klubove jer su oni s velikim renomeom došli tu. Nas je Metalege nadigrao na Koševu prije 2 sezone, razbili nas ljudi na komadiće, mogli nam 5 dat. Neće oni sad reć "yebo ovo Sarajevo, ništa nisu pokazali, mi smo veći klub". Ljudi napravili iznenađenje, uhvatili nas kad smo imali loš dan i to je to. Nešta slično kao Olimpik sezonu ranije, pojeli nas na Koševu, al nisu bolji ni veći klub.DRHAUSE je napisao/la:Nisam mislio na bukvalni autizam, i ti to dobro znas nego u nedostatku argumenata glumis zrtvu.skoroalen je napisao/la:Zašto da se raspravljam s likom koji manjak argumenata i činjenica nadomjesti spominjanjem mentalne bolesti koja nimalo nije smiješna? Jesi l' pomislio da neko na forumu ima dijete s autizmom, da mu nije smiješno ovo tvoje poređenje? Ovo više nije do mene, dalje prepuštam Hilmi i moderatorima.
Od svih protivnika u Europskim takmicenjima a KOJE JE FK SARAJEVO IZBACIO jedino je Genk NA TERENU pokazao vise od nas. Evo. Pojasnio ti fino da i ti to mozes shvatiti i mani se patetike, nikome nije draga.
Navodno Pavlovic, Hodzic, Sofranac, Adukor, Saban, Mustafic, Milos, Rahman, Resic, Tatar i Haris.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan