jbg igramo bez vratara ,steta,prođu nam pripreme a da nismo pokusali ni fruchtla ni hofmanna a pored ovakvog ulreicha je bilo itekako prostorasljivo je napisao/la:Ma bez sikiracije, ove su tekme samo da se vidi ko je pravi navijač.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ja samo ne razumijem da igraju Robben i Ribery čitavu i skoro čitavu tekmu.
-
- Kontakt:
K.urcu ovo ne valja. Jedine svijetle tačke i jesu bili naši "starci." Ribery se dobro pokazao na novoj poziciji. Omladinci su nam za plakati, Will, Meier, Richards
Ajd eto ovaj Shabani je dao gol ali ni on nije bio ništa bolji od pobrojanih. Naš taktički mag je uspio izgubiti od trećeg ili četvrtog tima Citya, a imao je nekoliko standardnih prvotimaca
Ulreichu kao da je neko sihre bacio od Reala, daj Piplicu 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Boga mi tanki ovi omladinci, ne treba na njih racunati sekunde. A samo se prave neki objekti za omladinsku skolu, ovo ono.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hamo:
"Znam da postoje mnoge glasine. Ali jako sam sretan u Münchenu i trenutno sam mislima samo u Bayernu. To je sjajan klub. Mogu zamisliti da ostanem ovdje mnogo duze."
"Gledajući svoju prvu godinu s Bayernom, jako sam zadovoljan. Ali, želim osvojiti više naslova ove godine i dati veći doprinos timu."
"Imamo vrlo homogenu ekipu s kojom je sve moguće. Stvarno želim osvojiti Ligu Prvaka sa Bayernom."
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Neznam za vas ali ja sam se nadao da ce ganabry dobiti puno vise prilike da vidimo koliko moze i da li moze od ovih mladih taj sabani nesto pokazao i ovaj zadnji vezni will ali iskreno ocekivao sam puno vise od bayerna ....mozda nam fali dosta igraca ali realno ni jedam nas protivnik nije bio ni blizu najaceg sastava .....
Nadam se da ce nakon prodaje vidala i botenga i neko doci u bayern jer realno mislim da treba malo osvjezenja ovoj ekipi posebno u napadackom djelu tima
Nadam se da ce nakon prodaje vidala i botenga i neko doci u bayern jer realno mislim da treba malo osvjezenja ovoj ekipi posebno u napadackom djelu tima
Realno manje više nebitan meč. Naravno ostaje žal zbog činjenice što neko od mladih igrača nije iskoristio izostanak većine prvotimaca. Svjetsko prvenstvo je uslovilo da ove godine ovaj internacionalni kup ili kako se već zove bude mnogo manje interesantan i zanimljiv u odnosu na neke ranije godine.
Ma najbolje da ga prodaju jer šta će nam igrač koji će igrati narednu sezonu nezadovoljan i preko one stvari a interesanata ima Chelsea,Man Utd.Uzeti 100 mil i pokušati dovesti nekog veliko ime koje će podići kvalitet tima kao i sam rejting kluba.effe_sa je napisao/la:Samo ovaj put je tražio razgovor koliko znam, da bi oni njemu objasnili jel on i dalje bitan za klub kao ranije. S obzirom da je on kao okarakterisan kao jedan od glavnih krivaca za ispadanje u duelu protiv Reala.Saurman je napisao/la:Lewandowski opet tražio razgovor sa upravom da ga puste, ja fkt ne znam šta čekaju jer ne možeš igrača držati protiv svoje volje a uskoro puni 30g sad je vrijeme da uzmu fin novac da možemo na vrijeme reagovati i klepiti nekog kapitalca.Isto ko derište...Malo se fura na Ronalda s ovim show programom...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- farinelli123
- Kontakt:
Svaki mec je bitan mec. Prosle godine predsezona ista prica, nebitni mecevi to je marketing fali ovo fali ono. Ne valja trava ne valja temperatura pa na kraju da se ne vrati stari Jupp bila bi medju najgorim sezonama unazad dosta godina.. Omladinci odmah raskide ugovora i traziti nove jer dopustiti da jedan Robben na zalasku karijere kida i vuce vise od tebe koji si omladinac je za napustiti klub odmah. Nebitan je mec i city-u pa lome se malci, trce kao da nema druge tekme. Dodje jedan brahim diaz i izdominira, omladinac.. A nasi gledaju jel mu valja frizura (scena ulaska Sylle ili kako se vec zove). Dobijes minute u Bayernu i ti se setkas i gledas kako dati prvom do sebe da rijesis se lopte.. Omladinci nula bodova.. Alaba slabo isto ali rotiranje na stopera i sl ga je dovelo od jednog od najboljih bekova do ispod prosjeka beka. Za dalje cemo vidjeti kad se vrati puni sastav..
- muhamedhulk
- Kontakt:
sta ovi sa ss.ba pisu da je bayern odbio trampiti lewata za martiala i pare? e jbg. idealna stvar bi bila to uraditi. mozda se i predomisle do kraja roka. hajde lewat budi uporan do kraja!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- farinelli123
- Kontakt:
Ne isplati se trampa za Martiala. On jeste talentovan, ali mi ga dižemo u nebesa kao da je Bergkamp. Pogotovo sto nije igrao 3 godine u startnoj postavi.
•
- farinelli123
- Kontakt:
Ja bih dao Lewandowskog i Boatenga i svežanj novčanica u elektronskom obliku PSG-u za Mbappea i od njega napravio Ronalda. Pravog. To je ta gradja i stil. Nek igra 10 godina, posle kad se podgoji nek reklamira poker sa Tajgerom Vudsom i Nadalom.
•
- muhamedhulk
- Kontakt:
"i tata bi sine.."farinelli123 je napisao/la:Ja bih dao Lewandowskog i Boatenga i svežanj novčanica u elektronskom obliku PSG-u za Mbappea i od njega napravio Ronalda. Pravog. To je ta gradja i stil. Nek igra 10 godina, posle kad se podgoji nek reklamira poker sa Tajgerom Vudsom i Nadalom.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Ma prije par dana se pričalo da je priča oko njegovog transfera završena i da će se posvetiti Bayernu. To je objavio Bild. Isto tako se provukla i ova priča da želi razgovor s upravom, oko toga koliko ga poštuju, cijene, ovo što sam gore pisao. E sada se izgleda SKY (njemački) i Bild takmiče ko ima bolje informacije. Pa je jučer SKY stvarno opet provukao tu priču, kako ipak Lewa želi i dalje da napusti klub i da o tome želi s upravom razgovarati.Saurman je napisao/la:Ma najbolje da ga prodaju jer šta će nam igrač koji će igrati narednu sezonu nezadovoljan i preko one stvari a interesanata ima Chelsea,Man Utd.Uzeti 100 mil i pokušati dovesti nekog veliko ime koje će podići kvalitet tima kao i sam rejting kluba.effe_sa je napisao/la:Samo ovaj put je tražio razgovor koliko znam, da bi oni njemu objasnili jel on i dalje bitan za klub kao ranije. S obzirom da je on kao okarakterisan kao jedan od glavnih krivaca za ispadanje u duelu protiv Reala.Saurman je napisao/la:Lewandowski opet tražio razgovor sa upravom da ga puste, ja fkt ne znam šta čekaju jer ne možeš igrača držati protiv svoje volje a uskoro puni 30g sad je vrijeme da uzmu fin novac da možemo na vrijeme reagovati i klepiti nekog kapitalca.Isto ko derište...Malo se fura na Ronalda s ovim show programom...
Uprava hoće svakako da pokaže mišiće, time što ga ne želi pustiti. Dosta je puta to pokazano i u ovom slučaju se trebalo razmisliti. Pa Real prodade Ronalda za dobre pare (i oni su tu malo izuzetak napravili) i sada mogu graditi malo drugačiju (mogu sve da osvježe) ekipu. Lewa se mogao prodati za dobre pare, a sada bi vjerovatno to išlo za nešto nižu sumu, jer mu je kraj sezone bio lošiji, a onda je na EURO-u bio katastrofa. E hajd ti sad onda utrpaj ga za ogroman novac.
Ja bi inače njega ranije prodao i isprsio se za nekog igrača poput Cavanija...Takav tip otprilike.
U trenutnoj situaciji ako bi bilo prodaja, a nekih će sigurno biti, onda bi se moglo razmisliti o Martialu i svakako u slučaju odlaska Boatenga, odmah dovesti Pavarda. Pavard bi bio opcija i za stopera i beka (po potrebi). A svakako Suele bi bio vjerovatno standardan uz Hummelsa. Ako bi se igralo s tri stopera pozada onda Pavard ili Martinez bi tu ulijetali. A Martial pored krila, može tu ići i na špica ili polušpica.
Do kraja ljeta se može desiti neki veliki transfer, neka bomba, nije isključeno. Uprava je tako u tišini znala mirno završiti, pa iznenada objaviti transfere kao što je bio slučaj s Vidalom i Rodriguezom. A tamo dosta ranije slična je stvar bila i s Robbenom. To i jeste stil uprave, da često mirno završi stvari. Trenutno možda nema oko toga planova, iako uvijek imaju razmišljanja u glavi koja se ne iznose. Ali zbog natrpanosti kadra, teško da može biti dolazaka dok se nešto ne bi prodalo.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ona zvjerka Davies sinoc dao dva gola i upisao dvije ass. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Kanadski Mbappe - Bayern Munich-bound Alphonso Davies destroys Loons as Whitecaps winmuhamedhulk je napisao/la:Ona zvjerka Davies sinoc dao dva gola i upisao dvije ass.

Fonzi

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Možemo reći da je Ulreich među najlošijim na ovim pripremama sinoć od tri gola bar dva idu njemu na dušu, šta se desilo sa čovjekom koji je bio hit prošle sezone.
Kolega @farinelli123 imamo mi Mbappea iz Kanade.
Kolega @farinelli123 imamo mi Mbappea iz Kanade.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma on od Reala nije sav svoj, više ni hodati ne zna... a čudio sam se kako je dobro branio tokom sezone ( do Reala ), sad je na nivou Kariusa.Saurman je napisao/la:Možemo reći da je Ulreich među najlošijim na ovim pripremama sinoć od tri gola bar dva idu njemu na dušu, šta se desilo sa čovjekom koji je bio hit prošle sezone.
Ulrajh nije kompletan golman, odličan je u odbranama na liniji, jedan na jedan a sve drugo mu je katastrofalno, loptu brani samo da se odbrani, eno sinoć brnai šut i loptu odbija u 16erac, pa to je skoro kao da si zabio sam sebi. Taman je za klupe, par tekmi, prvi golman ni pod razno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.