FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DRHAUSE
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DRHAUSE » 29 jul 2018, 12:54

DenchiNL je napisao/la:svi ti klubovi su veći od nas i po imenima i po budžetu itd. dakle smiri doživljaj.... :wave:
Ime i budzet okaci macku o rep, Everton ima i jedno i drugo pa im je ekipa ****. Atalanta je prosle godine taj veliki i bogati Everton demolirala sa 5:0 u Engleskoj. Po vasoj logici Atalanta je demolirala bolji tim od sebe jer su ovi kao poznatiji ili mozda sto su svoje panjeve platili 10 puta vise nego sto je Atalanta svoje igrace.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 jul 2018, 12:59

Nek sam dočekao dan da saznam da je Metalege veći klub od Sarajeva. :bow:
I Gabela je, ubiše nas dva put na Koševu. Jbt, šta bi tek Gabela uradila Atromitosu?
@benko21 joj preloš sastav jbt, doslovno drugi tim, samo golman i Adukor standardni iz prve postave... Nadam se da neće tako počet.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 29 jul 2018, 13:01

skoroalen je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Zašto da se raspravljam s likom koji manjak argumenata i činjenica nadomjesti spominjanjem mentalne bolesti koja nimalo nije smiješna? Jesi l' pomislio da neko na forumu ima dijete s autizmom, da mu nije smiješno ovo tvoje poređenje? Ovo više nije do mene, dalje prepuštam Hilmi i moderatorima.
Nisam mislio na bukvalni autizam, i ti to dobro znas nego u nedostatku argumenata glumis zrtvu.
Od svih protivnika u Europskim takmicenjima a KOJE JE FK SARAJEVO IZBACIO jedino je Genk NA TERENU pokazao vise od nas. Evo. Pojasnio ti fino da i ti to mozes shvatiti i mani se patetike, nikome nije draga.
Jebote teren ba, je l' kontaš ti šta znači "bolji klub"? KLUB, ne ekipa u datom trenutku. Island nadigra Englesku na EURU 2016., je l' znači da su bolji od Engleske? Ne, nego su napravili iznenađenje. Na istom prvenstvu Vels demolira Belgiju, jesu l' bolji od njih? Nisu, nego su taj dan odigrali bolju utakmicu, a sutra će opet Lukaku bit bolji od Robson Kanua itd. Helsinborg, Atromitos, Levski, Trnava... Svi su došli kao veliki favoriti protiv nas, sa boljim koeficijentom, iz boljih liga, bolje rangirani na UEFAinoj skali. To što su se izgubili na terenu u datom trenutku je druga stvar. Mi ti pokušavamo objasnit da smo izbacili veće klubove jer su oni s velikim renomeom došli tu. Nas je Metalege nadigrao na Koševu prije 2 sezone, razbili nas ljudi na komadiće, mogli nam 5 dat. Neće oni sad reć "yebo ovo Sarajevo, ništa nisu pokazali, mi smo veći klub". Ljudi napravili iznenađenje, uhvatili nas kad smo imali loš dan i to je to. Nešta slično kao Olimpik sezonu ranije, pojeli nas na Koševu, al nisu bolji ni veći klub.
E ja pricam o timovima/igracima koje je Sarajevo izbacilo a ti o nekakvoj velicini kluba koja nista ne predstavlja. Racuna se samo TEREN, TEREN, TEREN... a na terenu smo bili bolji od svih sem Genta, i nije istina da su isti imali los dan vec smo ih nadigrali i dobili vecim individualnim i timskim kvalitetom u datom momentu. Spominjes poraz od Metalegea koji se desio u vrijeme potpunog haosa u klubu kao i vecina nasih poraza protiv tih i takvih timova na Kosevu.
Zadnja izmjena: DRHAUSE, dana/u 29 jul 2018, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.

Dr. Gregory House

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 29 jul 2018, 13:01

skoroalen je napisao/la:Nek sam dočekao dan da saznam da je Metalege veći klub od Sarajeva. :bow:
I Gabela je, ubiše nas dva put na Koševu. Jbt, šta bi tek Gabela uradila Atromitosu?
@benko21 joj preloš sastav jbt, doslovno drugi tim, samo golman i Adukor standardni iz prve postave... Nadam se da neće tako počet.
i ja se nadam
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jul 2018, 13:02

DRHAUSE je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:svi ti klubovi su veći od nas i po imenima i po budžetu itd. dakle smiri doživljaj.... :wave:
Ime i budzet okaci macku o rep, Everton ima i jedno i drugo pa im je ekipa ****. Atalanta je prosle godine taj veliki i bogati Everton demolirala sa 5:0 u Engleskoj. Po vasoj logici Atalanta je demolirala bolji tim od sebe jer su ovi kao poznatiji ili mozda sto su svoje panjeve platili 10 puta vise nego sto je Atalanta svoje igrace.
da. uključi se. govorimo o veličini klubova kao organizacije i mogućnosti, to što oni ne znaju na terenu ili nisu doveli igrača koji zna je sekundarno u ovoj raspravi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 jul 2018, 13:05

benko21 je napisao/la:Navodno Pavlovic, Hodzic, Sofranac, Adukor, Saban, Mustafic, Milos, Rahman, Resic, Tatar i Haris.
Po meni, katastrofalna postava. Bojim se novog kiksa i onda možemo se yebat sa ligom..

Može par promjena, ali toliko, previše je...

Rezultat iz Italije je RAVAN PROLASKU DALJE, nek nas unište na Koševu sa petardom, opet za rezultate u evropi mogu dobiti maximalnu ocjenu. Glat prolaz protiv Armenaca, iks na gostovanju protiv ekipe iz lige petice i uspjet će napuniti Koševo. Realno, idalje su nam šanse minimalne, ali postoje, ALI po meni, dosta bitnija je današnja utakmica. Ako mi danas kiksamo, yebo i Atalantu i evropu... liga traje cijelu godinu, to nam je višestruko preče i važnije.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 jul 2018, 13:06

U suštini, kad nas neko uzme to je haos u klubu, a kad mi nekog uzmemo to je zbog ogromnog kvaliteta? Ispadanje od Zete je došlo u najboljem trenutku, kad smo pojeli Levskog, kad smo imali Saida na steroidima... A ljudi nas izbaciše, u Podgorici im nismo pogledali ka golu. Zeta je bolji klub od Sarajeva, iako u slabijoj ligi od naše nemaju nijedan trofej i dolaze iz sela koje ima stanovnika k'o B faza na Alipašinom, igraju evropske utakmice u drugom gradu itd. Al su bolji, jbg.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 29 jul 2018, 13:09

DenchiNL je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:
da. uključi se. govorimo o veličini klubova kao organizacije i mogućnosti, to što oni ne znaju na terenu ili nisu doveli igrača koji zna je sekundarno u ovoj raspravi...
Ja sam zapoceo pricu o timovima(igracima) koje smo izbacili a vi se prebacili na nekakve klubove(organizacije ili sta vec). Da zakljucim, TEREN JE JEDINO MJERILO KVALITETA a ne koliko je neko poznat, koliko para ima ili koliko ga dobrim kladionice smatraju. TEREN=KVALITET, TEREN=KVALITET, TEREN=KVALITET...

Samo je Gent od timova KOJE SMO IZBACILI NA TERENU IZGLEDAO KVALITETNIJE OD NAS U DATOM MOMENTU.

Dr. Gregory House

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 29 jul 2018, 13:12

Koja doza primitivizma vlada ovim PDFom pa to nisu istine...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 29 jul 2018, 13:13

DenchiNL je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:
Taj isti Everton igra to takmičenje samo jer ga je pozicija na tabeli primorala na to. Klubovi u Championshipu (2. Liga) duplo više zarade od TV prava nego što su plaćeni za EL. Umjesto što ljude ovdje uvlačiš u lične rasprave i vrijeđaš, bolje ti je malo više prati fudbal.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 29 jul 2018, 13:14

DenchiNL je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:
Denchi druže, don't feed the troll. Samo jako glup čovjek ne bi skontao o čemu se priča. Ovo je tipično trollanje. Is na ignore.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 29 jul 2018, 13:15

skoroalen je napisao/la:U suštini, kad nas neko uzme to je haos u klubu, a kad mi nekog uzmemo to je zbog ogromnog kvaliteta? Ispadanje od Zete je došlo u najboljem trenutku, kad smo pojeli Levskog, kad smo imali Saida na steroidima... A ljudi nas izbaciše, u Podgorici im nismo pogledali ka golu. Zeta je bolji klub od Sarajeva, iako u slabijoj ligi od naše nemaju nijedan trofej i dolaze iz sela koje ima stanovnika k'o B faza na Alipašinom, igraju evropske utakmice u drugom gradu itd. Al su bolji, jbg.
Nisi procitao da sam rekao da je Sarajevo barem tri puta ispalo od slabijeg, nabrojao sam one Moldavce,Kukesi i Zetu. Sta znaci ispali od slabijeg!? Znaci da smo mi dominirali na terenu, stvarali sanse ali da ih je boginja fortuna i nas nedostatak koncentracije odvela dalje, isto kao sto su nas vile spasile potopa u Gentu. TEREN, TEREN, TEREN...

Dr. Gregory House

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 jul 2018, 13:15

Lik ne zna koga smo izbacili a pametuje... GenK buraz, a ne Gent. To su dva različita kluba, znaš?

NiftyDribbler
Kontakt:

Post Postao/la NiftyDribbler » 29 jul 2018, 13:16

BordoSarajevo je napisao/la:
benko21 je napisao/la:Navodno Pavlovic, Hodzic, Sofranac, Adukor, Saban, Mustafic, Milos, Rahman, Resic, Tatar i Haris.
Po meni, katastrofalna postava. Bojim se novog kiksa i onda možemo se yebat sa ligom..

Može par promjena, ali toliko, previše je...

Rezultat iz Italije je RAVAN PROLASKU DALJE, nek nas unište na Koševu sa petardom, opet za rezultate u evropi mogu dobiti maximalnu ocjenu. Glat prolaz protiv Armenaca, iks na gostovanju protiv ekipe iz lige petice i uspjet će napuniti Koševo. Realno, idalje su nam šanse minimalne, ali postoje, ALI po meni, dosta bitnija je današnja utakmica. Ako mi danas kiksamo, yebo i Atalantu i evropu... liga traje cijelu godinu, to nam je višestruko preče i važnije.
Finale Evropa Lige je sigurno poslje zadnjeg kola BHPL... :cool: možda evropa trajala duže...
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 29 jul 2018, 13:20

skoroalen je napisao/la:Lik ne zna koga smo izbacili a pametuje... GenK buraz, a ne Gent. To su dva različita kluba, znaš?
Imas u milion prethodnih postova Genk i hvatas se za to kao neki argument.

IQ prosjecnog forumasa 0, pa kako je moguce da ljudi nisu u stanju da shvate razliku izmedju bolji tim i rezultat? Zar ima tako glupih ljudi? Losa prica.

Zavrsavam raspravu jer razgovor sa glupim zaglupljuje.

Dr. Gregory House

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 29 jul 2018, 13:24

benko21 je napisao/la:
BTX je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:slika
jel sjever 5?
jeste
hvala bruda
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 29 jul 2018, 13:26

DRHAUSE je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Lik ne zna koga smo izbacili a pametuje... GenK buraz, a ne Gent. To su dva različita kluba, znaš?
Imas u milion prethodnih postova Genk i hvatas se za to kao neki argument.

IQ prosjecnog forumasa 0, pa kako je moguce da ljudi nisu u stanju da shvate razliku izmedju bolji tim i rezultat? Zar ima tako glupih ljudi? Losa prica.

Zavrsavam raspravu jer razgovor sa glupim zaglupljuje.
stvarno si glupa osoba, zaglupljujes ljude okolo
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 jul 2018, 13:30

Izvini doktore, to ti nije nick nego i titula, mi smo svi prosječni glupani a ti si doktor nauka. :bow: :bow: Vaša ekselencija nije dostojna da piše na jednom forumu sa običnim smrtnicima.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 29 jul 2018, 13:31

slika
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jul 2018, 13:33

DRHAUSE je napisao/la: Ja sam zapoceo pricu o timovima(igracima) koje smo izbacili a vi se prebacili na nekakve klubove(organizacije ili sta vec). Da zakljucim, TEREN JE JEDINO MJERILO KVALITETA a ne koliko je neko poznat, koliko para ima ili koliko ga dobrim kladionice smatraju. TEREN=KVALITET, TEREN=KVALITET, TEREN=KVALITET...

Samo je Gent od timova KOJE SMO IZBACILI NA TERENU IZGLEDAO KVALITETNIJE OD NAS U DATOM MOMENTU.
teren je samo mjerilo u tom datom trenutku, ali nije samo kvaliteta, nego i sreće, spremnosti, motivacije i mnogo drugih faktora zbog kojih manji može dobit većeg ili nadigrati u iznimnim situacijama, to što si ti nekoga "nadigrao" uopšte ne znači da si veći klub, jednostavno znači da igraš lijepo, a za to se ne dobijaju trofeji....redovna je pojava da timovi koji ružno igraju uzmu titulu ili imaju rezultate...stil igre nije odlika moći, novac jeste, popularnost jeste, rejting igrača koji igraju i dolaze u klub jeste...itd.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989 i 29 gostiju.