Niko meni neće govoriti šta ću ja raditi kolegaRokoko87 je napisao/la:Derdiyoče ne nabacuj joj se, požalit ćeš
Ja sam zaljubljen u nju od 4. osnovne.
Moderator/ica: insider
Aerials je napisao/la: Meni su zelene ružne, a plave nekako.. intimidating. Nešto se neugodno osjećam kad gledam nekoga sa plavim očima.![]()
Smeđe su zakon.

Pa koju onda ja imam uglavom su plave, ali zelene na suncu, a nekad su siveDenchiNL je napisao/la:Aerials je napisao/la: Meni su zelene ružne, a plave nekako.. intimidating. Nešto se neugodno osjećam kad gledam nekoga sa plavim očima.![]()
Smeđe su zakon.
pffft i ti si vala![]()
![]()
Zelene oči posjeduje manje od 2% populacije. To je boja očiju koja može mijenjati boje zavisno od raspoloženja, vremena, načina odjevanja... Ponekad mogu biti gotovo plave, nekada sive a nekada smaragdno zelene. Jedine boje očiju koje je podjednako teško pronaći su zlatne oči.
Plava boja očiju je genetski recesivna osobina, stoga je manje prisutna na svijetu. Ta se boja formira kao rezultat nedostatka pigmenta, a plavilo je zapravo raspršenje svjetlosti koju odbija šarenica. Na svijetu oko 8% ljudi ima plavu boju očiju.
tuzlak1987 je napisao/la:Zelene i plave oci ko ima hoce ukrast.

To je ko reć da je Ronaldo imao nesreću da je igrao u vrijeme LeBron Džejmsa. Miješaju se kruške i jabuke.Ferdo je napisao/la:Dobar je Oliver Dragojević bio i pokoj mu duši, ali imao je jednu tragediju - da živi u doba Južnog vetra i istinskih velikana Dragane Mirković, Mile Kitića, Sinaa Sakića, Šemse Suljaković, Kemala Malovčića. Zbog toga nikada nije mogao da izađe iz njihove sjene. Oni su stvarali umjetnost za dušu, a Oliver manje više šlagersku muziku i pjesme.
Sebi sam.DenchiNL je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Zelene i plave oci ko ima hoce ukrast.
šućmurastePenaltiky je napisao/la:
Pa koju onda ja imam uglavom su plave, ali zelene na suncu, a nekad su sive
češpla čkopiFoSte95 je napisao/la:Nemojte pls i ovdje Oliverove pjesme, pun ih danas FB a i priče na IG
Kod mene su pretezno zelene, ali nekada budu i smedje, u zavisnosti od godisnjeg doba..DenchiNL je napisao/la:Aerials je napisao/la: Meni su zelene ružne, a plave nekako.. intimidating. Nešto se neugodno osjećam kad gledam nekoga sa plavim očima.![]()
Smeđe su zakon.
pffft i ti si vala![]()
![]()
Zelene oči posjeduje manje od 2% populacije. To je boja očiju koja može mijenjati boje zavisno od raspoloženja, vremena, načina odjevanja... Ponekad mogu biti gotovo plave, nekada sive a nekada smaragdno zelene. Jedine boje očiju koje je podjednako teško pronaći su zlatne oči.
Plava boja očiju je genetski recesivna osobina, stoga je manje prisutna na svijetu. Ta se boja formira kao rezultat nedostatka pigmenta, a plavilo je zapravo raspršenje svjetlosti koju odbija šarenica. Na svijetu oko 8% ljudi ima plavu boju očiju.
Alo Tuzla, tiše malo.Penaltiky je napisao/la:To je ko reć da je Ronaldo imao nesreću da je igrao u vrijeme LeBron Džejmsa. Miješaju se kruške i jabuke.Ferdo je napisao/la:Dobar je Oliver Dragojević bio i pokoj mu duši, ali imao je jednu tragediju - da živi u doba Južnog vetra i istinskih velikana Dragane Mirković, Mile Kitića, Sinana Sakića, Šemse Suljaković, Kemala Malovčića. Zbog toga nikada nije mogao da izađe iz njihove sjene. Oni su stvarali umjetnost za dušu, a Oliver manje više šlagersku muziku i pjesme.
Nikad to nece biti tako, samo se ti tjesi.Aerials je napisao/la: U ovom u kojem živimo. Šta je, jesi li se to i ti našao uvrijeđenim?![]()
Plave su bezveze stvarno, baš precijenjene.
hahahah nijeee zbog togaDenchiNL je napisao/la:šućmurastePenaltiky je napisao/la:
Pa koju onda ja imam uglavom su plave, ali zelene na suncu, a nekad su sive
![]()
![]()
češpla čkopiFoSte95 je napisao/la:Nemojte pls i ovdje Oliverove pjesme, pun ih danas FB a i priče na IG![]()
![]()
jersi li vidijo onu plavu sa velikim o.o stoje plesala oko sibke, ista jana pevacicaOsim13 je napisao/la:IYgubio medonja jerbo ga dan glzpui halile čime si ga rhranio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.