FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

CoDe
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la CoDe » 03 okt 2010, 21:17

Los*Blancos je napisao/la:Ovaj Bayern.M je prosijecan tim bez 2 igraca :mrgreen: :mrgreen:
Evo da ti fino odgovorim ja kulturno moze jedna opklada ovdje izmedzu mene i tebe :

Da , ce ovaj B.M Prosjecni tim na kraju imati bolji uspjeh nego tvoj klub koji je kao najbolji a nije vidio cetvrt finale najjaceg takkmicenja od kako ti pratis fudbal .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 03 okt 2010, 21:22

CoDe je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:Ovaj Bayern.M je prosijecan tim bez 2 igraca :mrgreen: :mrgreen:
Evo da ti fino odgovorim ja kulturno moze jedna opklada ovdje izmedzu mene i tebe :

Da , ce ovaj B.M Prosjecni tim na kraju imati bolji uspjeh nego tvoj klub koji je kao najbolji a nije vidio cetvrt finale najjaceg takkmicenja od kako ti pratis fudbal .
od kako pratis fudbal..dovoljno si sine rekao.cao :mrgreen: znas samo cu ti reci 3 put sam gledao kako igraci RM dizu pehar LP od 98 volim bijeli klub, koliko si ti od Bayern.M.. :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 03 okt 2010, 21:27, ukupno mijenjano 2 puta.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 03 okt 2010, 21:23

Što raspravljate sa klincem? :mrgreen:
...što je više lome to je volim jače...

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 03 okt 2010, 22:12

moustapha je napisao/la:Detaljna analiza igre Bayerna u danasnjoj utakmici:

- KATASTROFA!!!!!!!!!!!
takva im je svaka u zadnje vrijeme :evil: :evil:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 03 okt 2010, 22:15

bayern4ever je napisao/la:Zalosno je gledati ovako los Bayern , stvarno katastrofa Demichelis 2 greske 2 gola , napad jedino se Gomez i nesto trudio iako ga vi pljujete barem je pokusao da da gol . Sve u svemu pre prelose ne sjecam se kad sam zadnji put gledao ovako bezidejnu igru i ovako slomljen Bayern . Mislim da cemo jako tesko doci do Lige Prvaka iako mnogi govore da cemo biti prvaci a i oni znaju da tako nece biti samo bezz baljezgaju :roll:
Trudio bih se i ja kad bi mi bili puni džepovi kao u njega...ali jbg kad neznan igrat nogometa isto ko i on

Klare

Post Postao/la Klare » 03 okt 2010, 22:35

Dobro braćo, oprostite mi, kriv sam. :cry: U budućnosti ću se truditi jako, jako da se ovo više ne događa. :cry: Šta ću, bio sam spriječen, viša sila, tu se ništa ne može. :cry: Ne imadoh vremena da posjetim ruglo od teme Manchestera, to nam se jednostavno u budućnosti više ne smije dešavati. A i vi ste krivi. :evil: Sve ko nešto Bayern-ovako Bayern-onako, a niko da se malo zainteresuje pa da me zamijeni kada tu nisam. Ali jok, samo znate naprdivati, a ništa ne poduzimate. :evil:
Eto tek sam stigao pregledati današnje drugo poluvrijeme, ali osim Maria 8-) :arrow: svaka čast lave kako se samo boriš, ti treba da si uzor svim mladima, kapa dolje i i dalje nastavi u ovakvom tempu iz inata ovim dušmanima, a golovi će doći kad-tad. Ali u svoj toj želji i htijenju moraš malo paziti i na sebe i svoje zdravlje, na svoje muško (kad se samo sjetim Martina Laniga, a i danas pade ko pokošen pri udaru u međunožje :lol: ) Zato pamet u glavu. ;)
Šta je ono Demichelis slabiji od Buytena :o , vidi se da nije nimalo psihički spreman. Na Schweinia, Mullera, Olića grehota je trošiti riječi. :evil:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 okt 2010, 22:45

Los*Blancos je napisao/la: od kako pratis fudbal..dovoljno si sine rekao.cao :mrgreen: znas samo cu ti reci 3 put sam gledao kako igraci RM dizu pehar LP od 98 volim bijeli klub, koliko si ti od Bayern.M.. :mrgreen: :mrgreen:
aha, kako da ne. je li ti poznata ova izjava?
Karim_Madrid je napisao/la:Ja sam Karim vijerovali o ne...Imam 14 god, 169cm 54kg.najdrazi fudbaler koji mije idol KARIM BENZEMA,i imam frizuru kao on..pozzz raja ;)navijam za ZELJU I REAL MADRID
naravno, jedan od prijašnjih nickova. nisam znao da u uzrastu od 2-3 godine možeš pratiti fudbal i uživati u dizanju pehara. :D

neke sličnosti ili dokazi da se radi o jednom pubertetliji, s kim se nema šta raspravljati. Klikeri su zakon. :mrgreen:
Karim_Madrid je napisao/la:Ja sam Karim vijerovali o ne...Imam 14 god, 169cm 54kg.najdrazi fudbaler koji mije idol KARIM BENZEMA,i imam frizuru kao on..pozzz raja ;)navijam za ZELJU I REAL MADRID
@Bavarci, kolektivno mu okrenite leđa, jer ovakve upadice i neuspjeli pokušaji provakacije samo kvare temu. Valjda ste shvatili šta želim reći.
Vom Jäger zum Gejagten

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 03 okt 2010, 22:50

Samo budalu može klinac sa ovakvim načinom pisanja isprovocirati. :mrgreen:
...što je više lome to je volim jače...

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 03 okt 2010, 22:55

geronimo je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la: od kako pratis fudbal..dovoljno si sine rekao.cao :mrgreen: znas samo cu ti reci 3 put sam gledao kako igraci RM dizu pehar LP od 98 volim bijeli klub, koliko si ti od Bayern.M.. :mrgreen: :mrgreen:
aha, kako da ne. je li ti poznata ova izjava?
naravno, jedan od prijašnjih nickova. nisam znao da u uzrastu od 2-3 godine možeš pratiti fudbal i uživati u dizanju pehara. :D

neke sličnosti ili dokazi da se radi o jednom pubertetliji, s kim se nema šta raspravljati. Klikeri su zakon. :mrgreen:
@Bavarci, kolektivno mu okrenite leđa, jer ovakve upadice i neuspjeli pokušaji provakacije samo kvare temu. Valjda ste shvatili šta želim reći.
To je moj brat jarane :mrgreen: jesi sad ispao smijesan..on ima taj nick i nije fan Reala bas nego Karim Benzeme :mrgreen: :mrgreen: ajj gero jesi ljut nesto :oops: Bayern je pusiona..nemoj se ti ljutit imao sam ja nick @fabio nadji njegove postove ;) tamo imas od kad navijam za Real Madrid od 98 i tekme iz 1/2 LP protiv BVB :) ucite kako se zabija 6 komada, nemoj se ljutit ali si ... :mrgreen: jesi se proso...
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 03 okt 2010, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 03 okt 2010, 23:01

izgleda da i ovaj zamjenio tablete danas kao i onaj provokator fan intera
VOLIM BAYERN

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 03 okt 2010, 23:03

isakovich je napisao/la:izgleda da i ovaj zamjenio tablete danas kao i onaj provokator fan intera
Ne neznam sta sam ja provacirao..iskreno sam rekao bez Ribery, Robbena ste prosijecna ekipa koja se nemoze nositi ni s BVB...a vama krivo..Pa zar nije dovoljno Mainz?? :mrgreen: kad ste isti vi prosle godine visili na temi RM posle npr. Alcarona :mrgreen: a naravno vi ste zlato kakvi vi :lol:
@mister Moderador ??? :mrgreen: de malo postova od mene [email protected] biti tuzan osvojit ce Bayern Minshen Bundesligu ;)
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 03 okt 2010, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 03 okt 2010, 23:08

Los*Blancos je napisao/la:
isakovich je napisao/la:izgleda da i ovaj zamjenio tablete danas kao i onaj provokator fan intera
Ne neznam sta sam ja provacirao..iskreno sam rekao bez Ribery, Robbena ste prosijecna ekipa koja se nemoze nositi ni s BVB...a vama krivo..Pa zar nije dovoljno Mainz?? :mrgreen: kad ste isti vi prosle godine visili na temi RM posle npr. Alcarona :mrgreen: a naravno vi ste zlato kakvi vi :lol:
Blancos jel se ti trudis da budes glup?
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 okt 2010, 23:10

Los*Blancos je napisao/la: To je moj brat jarane :mrgreen: jesi sad ispao smijesan..on ima taj nick i nije fan Reala bas nego Karim Benzeme :mrgreen: :mrgreen: ajj gero jesi ljut nesto :oops: Bayern je pusiona..nemoj se ti ljutit imao sam ja nick @fabio nadji njegove postove ;) tamo imas od kad navijam za Real Madrid od 98 i tekme iz 1/2 LP protiv BVB :) ucite kako se zabija 6 komada, nemoj se ljutit ali si ... :mrgreen: jesi se proso...
Pravo sam se prošo, ne znam šta ću od sebe, kako me je stid. :D
Šta kaže Karim, da nije fan Reala? :? Don ćiro, nećemo više, jer sam razloge več naveo. Bez obzira na tvoje godine, vjerujem da ćeš uspjeti shvatiti šta (ne)tražim od tebe. Hajd živio i prestani nas smarati.
Još jednom, Bavarci moji, ne ulazite u bespotrebne diskusije ako želite da ova tema ostane na nivou.
Vom Jäger zum Gejagten

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 03 okt 2010, 23:12

van gall je napisao/la:
Blancos jel se ti trudis da budes glup?
Znas onu pijesmu od Riblje Corbe "Kako je lijepo biti glup" :mrgreen: pa sta se ljutite ljudi pobijedice Bayern Minshen
@Gero gero nisu to provokacije zasto to svatas tako.. :cry: nemoj se ti ljuditi pobijedit ce Bayern Minshen :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 03 okt 2010, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 03 okt 2010, 23:12

Daleko od toga da podrzavam ove provokatore ali Blancos je rekao istinu koja mozda boli ali takva je kakva je. Vi bez ova 2 igraca ste prosjecna ekipa to je jasno svima i to nije uvreda, i Barcelona bez Xavija nije ona Barcelona, Milan bez Ronaldinha nije onaj Milan tako da neznam sta se palite kada je upravu.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 03 okt 2010, 23:16

A_d_0 je napisao/la:Daleko od toga da podrzavam ove provokatore ali Blancos je rekao istinu koja mozda boli ali takva je kakva je. Vi bez ova 2 igraca ste prosjecna ekipa to je jasno svima i to nije uvreda, i Barcelona bez Xavija nije ona Barcelona, Milan bez Ronaldinha nije onaj Milan tako da neznam sta se palite kada je upravu.
Hvala @ado Ebe mise za Bayernom..ali malo ako sam prcno ljudi se odma bune tukli bise :mrgreen: i kao provociram sa tmi sto kazem to ako im fali 2 igraca dasu prosijecni.. istina je taka..ebiga u Bayernu je nekad prije znao da fali Elber, Effenberg..ali su imali jaci timski duh (njemacki duh) i pobijedjivali su ove ekipice poput Mainza,Fraiburga,E.Frankfurt itdd :mrgreen: ali kazem pobijediti ce i Bayern Minshen jednoc ;)
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 03 okt 2010, 23:20, ukupno mijenjano 2 puta.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 03 okt 2010, 23:18

prosjecna ekipa ima najvise 2 igraca koji odskacu od ostalih igraca,ekipa koja nema ni ta 2 igraca je losija ekipa,a mi pored tog DVOJCA imamo jos najmanje 2 igraca koji bi imali mjesta u svim najvecim evropskim timovima tako da reci da je Bayern bez njih dvojice prosjecna ekipa je smjesno,a pod tih dvoicu brojim jos Lahma i Svajnija...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 03 okt 2010, 23:18

:oops: :oops: sta se ovo desilo 8-) 8-) 8-) nisam bio u toku,nek0o je opet izgubio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neko ce izgleda u cvajtu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 okt 2010, 23:20

A_d_0 je napisao/la:Daleko od toga da podrzavam ove provokatore ali Blancos je rekao istinu koja mozda boli ali takva je kakva je. Vi bez ova 2 igraca ste prosjecna ekipa to je jasno svima i to nije uvreda, i Barcelona bez Xavija nije ona Barcelona, Milan bez Ronaldinha nije onaj Milan tako da neznam sta se palite kada je upravu.
Ado dušo, i ti si previše mlad pa ne razumiješ neke stvari. :) Postoje dobri provokatori i oni manje dobri, koje bih ja nazvao gnjavatorima. Nema nama on reći ništa novo, kao i ti, valjda mi bolje pratimo ovaj klub. Naravno da bez dvojice klasnih igrača Bayernova igra nema ni glavu ni rep. Ali veći je problem što ostali igrači (ima nekoliko njemačkih reprezentativaca) igraju ispod svog limita, i to iz kola u kolo.
Vom Jäger zum Gejagten

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 03 okt 2010, 23:20

Hvala @ado Ebe mise za Bayernom..ali malo ako sam prcno ljudi se odma bune tukli bise :mrgreen: i kao provociram sa tmi sto kazem to ako im fali 2 igraca dasu prosijecni.. istina je taka..ebiga u Bayernu je nekad prije znao da fali Elber, Effenberg..ali su imali jaci timski duh i pobijedjivali su ove ekipice poput Mainza,Fraiburga itdd :mrgreen: ali kazem pobijediti ce i Bayern Minshen jednoc ;)
bujern munshen ce valjda nekad nekog pobjediti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.