FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Inace 'doktor' ide od teme do teme i trola a modovi spavaju. Mozda su ga oni i 'poslali' da se malo forum ozivi jer sve vise raje ne dolazi... 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Upravo to, lik gluposti pise gdje stigne i jedva doceka da mu se prikaci neko na post, a ne vjerujem ni da je navijac FKS , bgm bezveze sto mu se dopusta jer kvari i temu i bilo kakvu normalnu diskusijumuhamedhulk je napisao/la:Inace 'doktor' ide od teme do teme i trola a modovi spavaju. Mozda su ga oni i 'poslali' da se malo forum ozivi jer sve vise raje ne dolazi...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Danas lagana pobjeda
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit ce sve osim lagane sa ovakvom postavom mada trebamo iskoristiti ove momente sreceMemara je napisao/la:Danas lagana pobjeda
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
PM1 poklon na kladari, kvota 2.20. Tovari!Memara je napisao/la:Danas lagana pobjeda
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Neće da mi prođe uplata za utakmicu, neki problem izbacuje. Prošli put odmah uspjelo, sad neće.
Ako je neko nanijetio da si uplati, neka proba sad, pa mi javi radi li.
Ako je neko nanijetio da si uplati, neka proba sad, pa mi javi radi li.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ovo prvo ti je alibi ,da bi rekao ovo drugoDRHAUSE je napisao/la:Prvo dobiti danas pa onda misliti o Atalanti, sezona traje godinu dana.
Uvjeren sam da mozemo proci zabare i zasluzili smo da konacno prodjemo boljeg od sebe, dovoljno dugo smo ispadali od slabijih(Zora ili kako vec, Kukesi i Zeta).
No bitno je da SS i igraci drugacije TREBAJU RAZMISLJATI.
Danasnjom pobjedom (bilo kakvom) mogu 70% mirnije uci protiv Atalante(mislim prvenstveno na igrace,SS pa i navijace).
To sto se mi(navijaci na nekom forumu) furamo na Atalantu ,igracima i SS nista ne bi trebalo znaciti.Akademija.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Juče ja napisao da jedva čekam preko 20k na stadionu, da se naježim i da ću produžit člansku, lik mi napisa da sam bot od strane uprave, a danas i on napisa sličan komentar i pozitivu pred Atalantu. Pa onda poče da minimizira sve uspjehe kluba u Evropi. Spavaš li mirno administracijoInijesta je napisao/la:Upravo to, lik gluposti pise gdje stigne i jedva doceka da mu se prikaci neko na post, a ne vjerujem ni da je navijac FKS , bgm bezveze sto mu se dopusta jer kvari i temu i bilo kakvu normalnu diskusijumuhamedhulk je napisao/la:Inace 'doktor' ide od teme do teme i trola a modovi spavaju. Mozda su ga oni i 'poslali' da se malo forum ozivi jer sve vise raje ne dolazi...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Uspio sam.
Il ne radi u incognito ili dole nisam odabrao određenu karticu, već sam nasumično kliknuo nešto.
Il ne radi u incognito ili dole nisam odabrao određenu karticu, već sam nasumično kliknuo nešto.
-
belosevic28
- Kontakt:
Takvi su ovdje zasticeni od naseg uvazenog forumasa i jos uvazenijeg moderatora.muhamedhulk je napisao/la:Inace 'doktor' ide od teme do teme i trola a modovi spavaju. Mozda su ga oni i 'poslali' da se malo forum ozivi jer sve vise raje ne dolazi...
Danas samo da vrijeme posluzi, laganih 2:0.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ima jos 30+ ovakvih FK Mladost , a Atalantu mozemo igrati samo dogodine.SS i igraci koji istrce danas trebaju na terenu vidjeti plavo-crne i Gomeza(ili kako vec).Akademija
Hodzic je zavrsio svoje u FkS.benko21 je napisao/la:Navodno Pavlovic, Hodzic, Sofranac, Adukor, Saban, Mustafic, Milos, Rahman, Resic, Tatar i Haris.
Osim ako se nesta nije promjenilo od cetvrtka.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ako gledas od 1995 to je ok , ali ako gledas cijelu povjest kluba Bogami od vecine smo bogatiji i stariji(u poz.smislu).Akademija.DenchiNL je napisao/la:svi ti klubovi su veći od nas i po imenima i po budžetu itd. dakle smiri doživljaj....
i ja se nadam da je zavrsioZip je napisao/la:Hodzic je zavrsio svoje u FkS.benko21 je napisao/la:Navodno Pavlovic, Hodzic, Sofranac, Adukor, Saban, Mustafic, Milos, Rahman, Resic, Tatar i Haris.
Osim ako se nesta nije promjenilo od cetvrtka.
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 29 jul 2018, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Nije ovo los sastav. Bas sam i ja ovako zamislio desnu stranu. Malo ce sredina i protok lopte da skripi vjerovatno,ali ko te pita, 1:0 dosta!!!! Bitno je odigrati cvrsto pozadi,gol cemo zabiti sigurno,a ima i zadnjih pola sata kao u Bijeljini..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kadeti izgubili 2:0 od Mladosti, kako je to moguće?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Moze li mi neko pojasniti.Da li su Sabanovic i Pidro , dakle oba igrali lijevo u juniorima ? Mislim da li je i jednom od njih bila primarno desna strana ? Hvala najljepsa .Akademija. 
Yebeno će bit, odmara šef opasno.
Probat riješit tekmu u prvom poluvremenu, da ne bi bilo svega u drugom. Valjda neće kiša padat pa lagano pješke do stadiona preko mahala. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Evo kiše... Nadam se da neće potrajat, inače nas ni 2 hiljade neće bit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.