Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la muxa » 29 jul 2018, 15:13

Pa ti eto čitavo vrijeme izvrces moju pricu, ili ako ti ljepse zvuci spinujes :) Ja te opet pitam, citiraj me gdje sam napisao da bi to bilo pisanje po Juventusu? Previse cijenim Juventus da bi tako nesto napisao. Vas par navijača Juventusa, što mislite da ste najpametniji na svijetu, nece promjeniti moje mišljenje o Juventusu.
Il Club più titolato al mondo!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 jul 2018, 15:24

muxa je napisao/la:Pa ti eto čitavo vrijeme izvrces moju pricu, ili ako ti ljepse zvuci spinujes :) Ja te opet pitam, citiraj me gdje sam napisao da bi to bilo pisanje po Juventusu? Previse cijenim Juventus da bi tako nesto napisao. Vas par navijača Juventusa, što mislite da ste najpametniji na svijetu, nece promjeniti moje mišljenje o Juventusu.
Ne misli niko da je najpametniji čovječe Božiji. Mi smo svi normalno pisali o ovome jučer, bez ikakvih trzavica i onda ti k'o padobranac uletiš kako ne možeš vjerovati da neko misli da je Juventus bolje prošao kad BUKVALNO niko to nije napisao i konsenzus među svima je bio da je dobro za obje strane. Nije ti prvi put da to radiš i kakav odgovor si očekivao?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 jul 2018, 15:28

Treci put, citiraj me gdje sam napisao da bi taj transfer bio pisanje po Juventusu? Nema potrebe dalje, samo me citiraj. Nisam ja jedini s kojim ulazis u ovakve rasprave. Da sebe preispitas?

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 jul 2018, 15:39

muxa je napisao/la:Treci put, citiraj me gdje sam napisao da bi taj transfer bio pisanje po Juventusu? Nema potrebe dalje, samo me citiraj. Nisam ja jedini s kojim ulazis u ovakve rasprave. Da sebe preispitas?
Ok, ti si se u čudu čudio da neko može i pomisliti da 'opravda' takav transfer jer si shvatio o čemu se priča i eto samo tako po milioniti put ulijećeš kao padobranbac u raspravu. :thumbup:

Ja raspravljam sa svakim jer volim pričati o nogometu, za to forum služi. Ono što ne mogu je ulete koje ti toliko voliš i kad mi neko s visoka počne zašto se raspravljam na javnom sportskom forumu. Ono, svaka čast :clap:

Već smo davno skrenuli sa teme, dosta o ovome.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 jul 2018, 15:44

Puma je napisao/la:Samo ce ti vrijeme kazati ko je bolje prosao, to se ovako unaprijed ne moze znati. Ne mozes tvrditi da je to Milan kad ce evidentno za onu kesu od igraca (sta cu mrzim tipa ybg) izdvojiti 55 miliona eura tad vec u 32. godini zivota.

Doduse i ovaj Bonucci je proljev od igraca, a evo evidentno i vrlo izvrnutog karaktera. Ne bih volio niti jednog od njih imati na raspolaganju.
Ingvajn je dokazani strijelac u Serie A.

Milan se moze lupat nogom u guzicu ako im on dodje pa taman ga 55M platili.

Dat Caldaru za Bonuccija kojeg su popišali pa onda i on njih je pak :rol: Da ne spominjem koliko jedan,a koliko drugi imaju godina i koliki je potencijal Caldara.Al nije ni cudno da ovaj zeli od tamo posto su vec Ruganija upropastili.

Al nije on jedini u zadnje vrijeme.Tu je i Pjaca flop.Bas cudno kako nitko od "strucnjaka" ne proziva sada zbog upropastavanja talenata :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 jul 2018, 15:53

Za sve te stvari nas boli briga dok se klub odlicno vodi i biljezi rezultate. Boli me briga ko je potencijal, ko nije, ko ce flopati ko nece sve dok je Juventus prvi i igra finala LP. Pjaca da je dobar pokazao bi se u Schalkeu, povreda ga je unistila, nema Juventus nikakvu obavezu njega vracati u zivot. Caldara dok se afirmise u LP Ronaldu prolaze godine. Igrati ce najbolji, a struka ima odlicnu procjenu o tome ko im treba, a ko ne. Bukvalno svaki potez koji povuku je odlican.

Nasi su skontali preko stadiona pa onda kasnije nacina rada da je fudbal sada biznis. Vi dok skontate mi cemo uzeti jos 25 titula. Pa svakako da treba apsolutno vjerovati upravi koja je uzela vec 14 trofeja. Sigurno da znaju sta rade i imaju dobre procjene.

Sto ne znaci da Caldara sutra nece biti vrhunski igrac ali isto tako definitivno ne dovodis Ronalda, a da onda rizikujes sa Caldara-Rugani dvojcem u trenutku kada ovaj ima jos 3-4 odlicne sezone za napad za LP. To je neozbiljno.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 29 jul 2018, 16:00, ukupno mijenjano 3 puta.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 jul 2018, 15:56

IlCapitano je napisao/la:
muxa je napisao/la:Treci put, citiraj me gdje sam napisao da bi taj transfer bio pisanje po Juventusu? Nema potrebe dalje, samo me citiraj. Nisam ja jedini s kojim ulazis u ovakve rasprave. Da sebe preispitas?
Ok, ti si se u čudu čudio da neko može i pomisliti da 'opravda' takav transfer jer si shvatio o čemu se priča i eto samo tako po milioniti put ulijećeš kao padobranbac u raspravu. :thumbup:

Ja raspravljam sa svakim jer volim pričati o nogometu, za to forum služi. Ono što ne mogu je ulete koje ti toliko voliš i kad mi neko s visoka počne zašto se raspravljam na javnom sportskom forumu. Ono, svaka čast :clap:

Hvala sto si me citirao i svima pokazao da sam ja taj koji izvrce tudje rijeci ;)
To ti je sve sto znas, kad se dovedes pred svrsen cin i ne mozes naci ono sto tvrdis da drugi pisu, onda kao neki veliki autoritet kazes "dosta".
Tuzlak@to je ok rezonovanje

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 jul 2018, 16:11

SiamoNoi je napisao/la:
Puma je napisao/la:Samo ce ti vrijeme kazati ko je bolje prosao, to se ovako unaprijed ne moze znati. Ne mozes tvrditi da je to Milan kad ce evidentno za onu kesu od igraca (sta cu mrzim tipa ybg) izdvojiti 55 miliona eura tad vec u 32. godini zivota.

Doduse i ovaj Bonucci je proljev od igraca, a evo evidentno i vrlo izvrnutog karaktera. Ne bih volio niti jednog od njih imati na raspolaganju.
Ingvajn je dokazani strijelac u Serie A.

Milan se moze lupat nogom u guzicu ako im on dodje pa taman ga 55M platili.

Dat Caldaru za Bonuccija kojeg su popišali pa onda i on njih je pak :rol: Da ne spominjem koliko jedan,a koliko drugi imaju godina i koliki je potencijal Caldara.Al nije ni cudno da ovaj zeli od tamo posto su vec Ruganija upropastili.

Al nije on jedini u zadnje vrijeme.Tu je i Pjaca flop.Bas cudno kako nitko od "strucnjaka" ne proziva sada zbog upropastavanja talenata :lol:
Bonucci je dokazani klasni stoper u Evropi.

Slažem se, Milanu Higuain odlično paše jer je najbolji napadač od Ibrahimovića, a Juventusu je teret.

Da, smiješna je razmjena da su oba kluba u istoj situaciji i da imaju isti plan i iste ciljeve u budućnosti. Znamo da nemaju. Juventus je upravo doveo najboljeg igrača svijeta i trebaju im igrači koji će sutra sa samopouzdanjem moći izaći na utakmicu LP protiv Bayerna. Caldara to nije trenutno. Bonucci ima 31 godinu, a s obzirom kako stoperi stare on ima minimum 3 godine vrhunskog nogometa u sebi.

Rugani nije ničim upropašten. Ja se ne sjećam zadnjeg talijanskog stopera koji je bio klasa prije 27-28 godina. Rugani je jučer napunio 24 i uči od ponajboljih na svijetu.

Kako je Juventus upropastio Pjacu? Momak je počeo sve češće igrati u ekipi koja je te godine otišla u finale LP, a došao iz hrvatske lige. Odlučio golom KO utakmicu LP i 20 dana poslije pokidao ligamente koljena. Juventus mu je trebao dati minute prije Coste, Cuadrada, Bernardeschija, Dybale? Otišao je na idealnu posudbu u idealnu ligu i nije se tamo izborio, kamo li da je ostao u Juventusu.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 jul 2018, 16:14

muxa je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:

Hvala sto si me citirao i svima pokazao da sam ja taj koji izvrce tudje rijeci ;)
To ti je sve sto znas, kad se dovedes pred svrsen cin i ne mozes naci ono sto tvrdis da drugi pisu, onda kao neki veliki autoritet kazes "dosta".
Tuzlak@to je ok rezonovanje
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Čovječe, ti si uletio u normalnu raspravu sav začuđen, u nevjerici šta ja pišem. Šta si mislio sa tim? Nigdje nisam rekao da si ti rekao da se Milan piša nego si se uzbudio zbog transfera, ponadao i u nevjerici počeo trpati riječi koje niko nije rekao.

Hahahahha, 'ok rezonovanje', a jučer si ovo rekao na isto to rezonovanje:"Ne mogu da vjerujem da ovaj lik i ovaj transfer, ako se desi, pokušava opravdati i prikazati kako su oni tu bolje prosli." :urnebes: :urnebes: :urnebes:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 jul 2018, 16:27

De kad ti vec nije mrsko trazit postove, pronadji i onaj u kojem tvrdis da sam se ja ponadao da ce moj klub popisati prvaka. Meni se neda, a tebe evo 4-ti put lijepo molim ;)
Cuj padobranac hahahaha

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 jul 2018, 16:31

muxa je napisao/la:De kad ti vec nije mrsko trazit postove, pronadji i onaj u kojem tvrdis da sam se ja ponadao da ce moj klub popisati prvaka. Meni se neda, a tebe evo 4-ti put lijepo molim ;)
Cuj padobranac hahahaha
Nemam šta naći jer to nisi napisao, nego se tako dalo zaključiti iz tvog padobranskog posta. Ako nisi, ja se izvinjavam što sam donosio zaključke prema prijašnjim iskustvima, nisi mislio ništa posebno jučer jedno danas drugo. :thumbup:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 jul 2018, 16:33

Toliko od mene, hvala

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 29 jul 2018, 16:39

Jel ovo Bgt neko iznad napisa da Ronaldo ima još 3-4 vrhunske sezone u nogama? Pa nema lik 30 već skoro 34 godine! Osim realizicije u svakom segmentu igre je pao u zadnje 2 godine. Odigra 15-20 vrhunskih utakmica u sezoni. Kakav mit se stvara to nije humano. Sa onakvim sredinom Reala i mega bekovima svaki vrhunski napadač bi trpao 45-50 komada u sezoni. U Juventusu niti ima tu sredinu niti bekove. Normalno i dalje će on utrpati 40ak komada bez problema. Ali pokušavati stvoriti mit o neunistivom kiborgu je smiješno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 29 jul 2018, 16:43

pa zabit ce vise ove sezone nego cutrone i silva zajedno narednih 5 realno :lol:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 jul 2018, 16:51

Romagnoli13 je napisao/la:Jel ovo Bgt neko iznad napisa da Ronaldo ima još 3-4 vrhunske sezone u nogama? Pa nema lik 30 već skoro 34 godine! Osim realizicije u svakom segmentu igre je pao u zadnje 2 godine. Odigra 15-20 vrhunskih utakmica u sezoni. Kakav mit se stvara to nije humano. Sa onakvim sredinom Reala i mega bekovima svaki vrhunski napadač bi trpao 45-50 komada u sezoni. U Juventusu niti ima tu sredinu niti bekove. Normalno i dalje će on utrpati 40ak komada bez problema. Ali pokušavati stvoriti mit o neunistivom kiborgu je smiješno.
Ne, to sam rekao za Bonuccija.

Juventusu ni ne treba ništa drugo nego realizacija i njegovi golovi u velikim utakmicama, kao i njegovo iskustvo i mentalitet u ekipi. Čisti broj golova nije bitan nikako. Što se mene tiče neka slobodno snima reklame prvi dio sezone i počne igrati od Februara.

U Juventusu nema sredinu, ali bekove ako Cancelo i Sandro budu na svom nivou ima. Kao i bolja krila i centaršuteve i sporiju ligu gdje se neće morati trošiti i čuvati energiju za drugi dio sezone.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 29 jul 2018, 17:02

Juventus dobija Ronalda i Bonucia
Milan dobija Higuaina i Caldaru.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 jul 2018, 17:07

Jedino je Ronaldo siguran, a ova trojica ni sami jos ne znaju gdje ce igrati sljedece sezone

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 29 jul 2018, 17:19

Ma ima Rona minimum 3 jos extra sezone u nogama. Masina je to. A kakav ce biti Bonnuci Caldara i Higuain ako dodje do transfera bog sami zna.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 jul 2018, 17:26

Po pisanjima do sad, sve i da se realizuje, niko tu nikog nije zeznuo. Samo je stvar sto se Bonucci vraca (to je najveca misterija, jer se nikad i nije saznao pravi razlog odlaska). Juventusu je Higuian ionako visak, dok Caldarin agent zeli da isti igra pa "dolaskom" Bonuccia gura transfer.

Meni je samo misterija sta ce biti Bonucciem ako ne dodje u Juve, da li ce ostati kapiten u Milanu ?

Da ne bude zabune, ja nikad ne bi dozvolio transfer Caldara za Bonucci, za mene je to greska...

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 29 jul 2018, 17:34

Ako ovaj posao između Milana i Juventusa propadne, Bonucci će put Pariza ili Engleska. U Milanu ostati neće sigurno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []