Ovo ce biti NULTA(pocetna)sezona za FKS kakvim ga zelimo.Bez razlike sta ce donjeti ove naredne dvije utakmice.Povedi nas Vahidinov brate putem uspjeha aBd.Nadmasi Wengera i Fergusona , za to ti treba svesrdna podrska Uscuplica. Uprava nek ti skloni sve kvazi prijatelje FKS i imat ces sansu da postanes legenda(do sada za mene to nisi nikad bio)sto ti od srca zelim(jer jesi cestit covjek).Nemoj ni pomisliti Husrefe da mozes bez AKADEMIJE , bez AKADEMIJE mi smo mrtvi prosjek,pa doveli Jajala,Benku i Delaca(moze sezona dvije ,sta onda ?).A Vi forumasi sto ignorisete starca,sram Vas bilo,ali volim Vas ma gdje da ste.Nema veze i ja cu Vas na ignor(samo ne znam koja puljka)
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
UPAMTITE OVAJ POST:
Ovo ce biti NULTA(pocetna)sezona za FKS kakvim ga zelimo.Bez razlike sta ce donjeti ove naredne dvije utakmice.Povedi nas Vahidinov brate putem uspjeha aBd.Nadmasi Wengera i Fergusona , za to ti treba svesrdna podrska Uscuplica. Uprava nek ti skloni sve kvazi prijatelje FKS i imat ces sansu da postanes legenda(do sada za mene to nisi nikad bio)sto ti od srca zelim(jer jesi cestit covjek).Nemoj ni pomisliti Husrefe da mozes bez AKADEMIJE , bez AKADEMIJE mi smo mrtvi prosjek,pa doveli Jajala,Benku i Delaca(moze sezona dvije ,sta onda ?).A Vi forumasi sto ignorisete starca,sram Vas bilo,ali volim Vas ma gdje da ste.Nema veze i ja cu Vas na ignor(samo ne znam koja puljka)
.Zivi i zdravi da ste.Yebo zdravlje mjenjam @Samozdravlje u @Akademija(dok mi posinak pokaze-mrtvi manijak
).Mrtav sam ozbiljan i puno,puno Vas volim i pozdravljam.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- robertkosar
- Kontakt:
Staje ovo ljudi niko nas se ne boji ovi iz Doboja kod kaknja dolaze ko biva po bodove ovi iz tuzle cekaju ko biva da slave prvu pobjedu u prvenstvu protiv nas 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ne vidim kakve bi to veze imalo djetetu od 16 godina, ali eto... Desi se, duga sezona...Esport je napisao/la:Akademija trenutno nema šefa, ima li to veze?BordoSarajevo je napisao/la:Kadeti izgubili 2:0 od Mladosti, kako je to moguće?
Sabrine mi moje!
Ima li gdje sastav za danas?
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sa minimalnom pobjedom bih bio danas zadovoljan!
Samo jako momci, nemojte nas razočarati.
Samo jako momci, nemojte nas razočarati.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- muhamedhulk
- Kontakt:

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Adukora opet tuši na stoperu, deb.il Hodžić opet u prvoj.
Postava katastroflna po meni, strah me..
Postava katastroflna po meni, strah me..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Adukor opet stoper
bolje da ne igra nikako ili da je stavio Kurdica.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Antifudbaler Dušan Hodžić u početnom sastavu, strah me... Kurcobolja na nivou opet, siguran sam u to.
Daj Bože danas da zabije, da nas iznenadi sve.
Valjda je gledao utakmicu u cetvrtak, pa gledao kako se momci bore, neka se ugleda i neka i on zapne maloKrajisnikBosnjak je napisao/la:Antifudbaler Dušan Hodžić u početnom sastavu, strah me... Kurcobolja na nivou opet, siguran sam u to.
Bordo bijeli za život cijeli!!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pa jel mogao bar jednog veznog odmoriti kada vec odmara?
Ja se kladim da ce Hodzic danas biti najbolji.
Vrijeme da se krene!!!
Ja se kladim da ce Hodzic danas biti najbolji.
Vrijeme da se krene!!!
Sabrine mi moje!
Idemo Hodza samo hrabro igraj za raju sa istoka i ponesi mi taj dres kad krenes kuci u Brcko 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Adukora opet tuši na stoperu, deb.il Hodžić opet u prvoj.
Postava katastroflna po meni, strah me..Adukor opet stoper
bolje da ne igra nikako ili da je stavio Kurdica.Antifudbaler Dušan Hodžić u početnom sastavu, strah me... Kurcobolja na nivou opet, siguran sam u to.
Nemojte odmah kritiku nije ni pocelo,kad se zavrsi onda komentari.Znam da ste dobronamjerni,ali ovo nije u tom smjeru.Gledao Partizan,cijelu utakmicu podrska svima , a poslije tekme negodovanje.Dati podrsku i Dusanu,pa vidjeti sta ce uraditi na terenu.@Akademija.
Postava katastroflna po meni, strah me..Adukor opet stoper
Nemojte odmah kritiku nije ni pocelo,kad se zavrsi onda komentari.Znam da ste dobronamjerni,ali ovo nije u tom smjeru.Gledao Partizan,cijelu utakmicu podrska svima , a poslije tekme negodovanje.Dati podrsku i Dusanu,pa vidjeti sta ce uraditi na terenu.@Akademija.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Glavna zanimacija tog momka je barenje djevojaka na Instagramu... Mislim volio bih i ja takav život, ali brate zaradi svoju platu! PA ONDA OPLETI PO ŽENAMA.Benjolos je napisao/la:Valjda je gledao utakmicu u cetvrtak, pa gledao kako se momci bore, neka se ugleda i neka i on zapne maloKrajisnikBosnjak je napisao/la:Antifudbaler Dušan Hodžić u početnom sastavu, strah me... Kurcobolja na nivou opet, siguran sam u to.
Milja i po do dvije ako bude na tribini nogom u guzicu se udarit.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da se citirambenko21 je napisao/la:Navodno Pavlovic, Hodzic, Sofranac, Adukor, Saban, Mustafic, Milos, Rahman, Resic, Tatar i Haris.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Eh, bolje da nisi bio u pravubenko21 je napisao/la:Da se citirambenko21 je napisao/la:Navodno Pavlovic, Hodzic, Sofranac, Adukor, Saban, Mustafic, Milos, Rahman, Resic, Tatar i Haris.
Da vidimo i Tatara od prve..
FK Sarajevo