FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Haha istok prekucava
Nakon svake greske hodzica (a skoro svaka je bila) prvo 5 sekundi mu krhaju i onda aplauz hahhahahahhaa
Nakon svake greske hodzica (a skoro svaka je bila) prvo 5 sekundi mu krhaju i onda aplauz hahhahahahhaa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Historicar
- Kontakt:
Mislio sam da je igrao u Bjeljini, izvinjavam serobertkosar je napisao/la:Dao mu sudija karton na carsiji u cevabdziniciSarajevoJeBordo je napisao/la:Kako ce imat 2 žuta, nije ni putovao u BijeljinuHistoricar je napisao/la:Jel ovo Rahman već dva žuta ima, a tek drugo kolo![]()
Vidi se ko je bio prvi strelac HNL 2
Kakve ti gluposti brate pricas, nemoj zivotat pricat o necemu o cemu icigledno pojam nemasBosnianKingdom je napisao/la:Amir Dzine, Kimun, Alen Cuhara ... ugl 40+ekipaaadem993 je napisao/la:Koja je to stara ekipa?esprit24 je napisao/la:Izgleda da je stara ekipa preuzela sjever ponovo , stare pjesme se pjevaju
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Da je Pavlović primio ovakve golove, mislim da bi ga na poluvremenu protjerali preko granice. A ovoga velica smo kao prizeljkivali. Neka te Bojane i ne idi nigdje!
Sve u svemu - odlično do sada!
Sve u svemu - odlično do sada!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kasnije uvesti Šišića mjesto Resića, pa i Crepulju mjesto Rahmana, ima zuti a i da budr svjeziji za Atalantu, nas najbolji igrac trenutno.
Hajmo momci jos jedan
Hajmo momci jos jedan
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nije,egocentrik je napisao/la:Ponjake vam se Husref u stau ponovo
Danas je zaradio četvrtinu svoje plate ako pobjedimo , igrači će zaraditi i četvrtinu svojih plata i neki i bonus ako pobjedimo...
Za razliku od prošle sedmice....danas su radili svoj posao....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sastav koji je danas izveo je ocekivan . Dsnas odmaraju Vekoski,Ahmet,Dupovac a u igri Rahmanovic ,Adukor koji su odmarali u Bijeljini a bekove i krila standardno ce rotirati . dobro je ovo iz vise razloga igraci budu svjeziji a i svi dobiju sansu da se dokazu tako da nema nezadovoljni u svlacaionici . Stanojevic pegla loptu ,Husref par puta poludio vice pa predaj vise loptu. Volio bi Crepulju vidjeti.
Zabiti još jedan pa da udje Crepulja....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mladost ozbiljan konkurent za ispadanje
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ljudi nekidan pozivaju raju na sjever za Atalantu, vidjet ces ko ce voditi...Inijesta je napisao/la:Kakve ti gluposti brate pricas, nemoj zivotat pricat o necemu o cemu icigledno pojam nemasBosnianKingdom je napisao/la:Amir Dzine, Kimun, Alen Cuhara ... ugl 40+ekipaaadem993 je napisao/la: Koja je to stara ekipa?
Sabrine mi moje!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel vas yebe ova moja tv, svakih par min moram refresovat, stane prenos..
FK Sarajevo
Bas mi je drago sto cemo dobiti prvu utakmicu u sezoni. 
Kurdic na stopera Adukor nazad u vezni, eto i poslije njega za Crepulju i sve ok...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Stanojevic zreo da gleda utakmice s zapadne tribine.
A ne znam sto pusti Adukora komplet tekmu....mora da ce Crepulju koristit u evropi onda jer je rekao da je bolji od Bekica po formi...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakva igra 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
BRAVO RESIĆU BRAVO HANDZICUUUUUUUUUUUUU TOOOOOOOOO
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Beli98, Burberry46, ebi46, Kyle88, Proximic i 29 gostiju.