FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 29 jul 2018, 21:40

Ne zaboraviti da se Boki tjerao na pocetku tekme s Atalantom :!:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 jul 2018, 21:41

MortemHz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Nek ti Velicu nisu dosao :kafa:
Ja koliko je lik ocajan golman.. :lol:
Semjon u svakom statusu ga hvalio i kao pogrjesilo se sto njeg nisu doveli na njegovu preporuku .

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 jul 2018, 21:43

muhamedhulk je napisao/la:odlicno! kad prodje evropa bice 'slatkih muka' za husa. :kafa:
To je do proljeca :rol: :rol: .Nije za tebe@muhamedhulk" Ne dirajte Akademce , ako nije dobronamjerno.Nemojte molm Vas kao sa Hodzicem,Bekicem i Hebibom , djeca moraju imati povlasteni polozaj,ako navijate za FKS. :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 29 jul 2018, 21:46

Idem se sutra bacit na posao da smislim kakav art da na majicu odštampam kao prije Lecha. Ne znam koji ću quote, al vjerovatno "Bordo-bijele boje i Sarajevo grad" :beba:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2018, 21:46

DenchiNL je napisao/la:Ne zaboraviti da se Boki tjerao na pocetku tekme s Atalantom :!:
I ne treba se to zaboraviti.. star, stranac, veliki kikser kojeg sprdaju svi gdje god da je branio. Jedina prednost je ta sto moze braniti dosta solidno u slabijoj ligi poput nase jer nema puno dobrih napadaca koji mogu realizovati prilike.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 jul 2018, 21:47

Danas smo mi zakazali, do sad su igrači i stručni štab, valjda u četvrtak niko ne zakaže, ako Bog da.
A fakat, nešto najfascinantnije je brzina Handžića i Ahmetovića, ko bi reko.
Danas Handžić prelijeće igrače Mladosti kao što je Mbappe to radio na SP, a i Ahmetović, nekako ne početku tekme protiv Atalante, neki njihov tri-četiri koraka ispred Ahmeta kad Ahmet ga stiže i prestiže, ja se syebo, nisam mogo vjerovat. :D :D

Bekić bi mogo ozbiljno napasti to lijevo krilo, mogo bi on prije Halila i Tatara, a i jest mu prirodna pozcija krilo.. Za razliku od Halila, dosta je brži, a za Tatara ćemo vidjeti, svaka mu čast na golovima, ali treba se još dokazati..

Meni Šaban nekako izgleda dosta agilniji i brži od Pidre, i dosta ide naprijed, dok Pidro je beton u odbrani i rijetko ide u ofanzivu. Protiv jačih ekipa Pidro je sigurnije riješenje, dok je Šaban bolja opcija protiv ekipa koje napadamo od prve minuta. Pa nek se rotiraju kao i do sad, ima kuveta u njima, meni nekako više Šaban miriše, grize mali.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 29 jul 2018, 21:50

skoroalen je napisao/la:Dok nisam došao na ovu tekmu nadao sam se 25 hiljada protiv Talijana. Razočarao sam se iskreno, sad kad vidim, dobro je ako i 20 milja nabijemo.
I mene posjeta bas razocarala, izgleda da ce dobro muda u upravi otegnuti da prebace 20 milja, nadam se da nece dodatno usrati i sa kartama
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 29 jul 2018, 21:50

Dobar Šaban, vidi se da ima fakinluka i ne yebe žive sile. Pidro onako stidan mali dječak, al isto obećava.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jul 2018, 21:52

MortemHz je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:Ne zaboraviti da se Boki tjerao na pocetku tekme s Atalantom :!:
I ne treba se to zaboraviti.. star, stranac, veliki kikser kojeg sprdaju svi gdje god da je branio. Jedina prednost je ta sto moze braniti dosta solidno u slabijoj ligi poput nase jer nema puno dobrih napadaca koji mogu realizovati prilike.
I nekad te izvuce protiv 160 miliona skuplje ekipe iz 3ce lige svjeta, ali inace los i nikakav.... :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 29 jul 2018, 21:52

uNbx je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Pobjeda zlata vrijedna radi atmosfere i svega, sa kombinovanim sastavom i losom igrom ocekivano uvalili smo im cetiri komada. Nego gdje su danas na Kosevu svi oni sa postovima "treba napuniti, sest sedam hiljada" i slicno, posjeta je tanka kako sam realno ocekivao nakon ovog rezultata protiv Atalante. Ali to smo mi, lakse za tastaturom pametovati. U cetvrtak sta nam Bog da, realno je ocekivati da ce Atalanta proci, ali treba pokusati skupo prodati kozu pa sta bude.
Rekoh juče, ovo ti je to što FKS ima pravih navijača, pa čak i malo preko toga. Ako izbacimo Talijane, za očekivat je da se digne prosjek malo u PL dok traje Evropa. Dva najveća razloga tome su politika kluba unazad 4-5 godina i masovan odliv građana Sarajeva vani, a koji su dolazili na tekme. Svake godine dođe četverocifren broj studenata u Sa kojima FKS nije ni na kraj pameti, a sve više raje ide trbuhom za kruhom.
Ma znam sve to, redovan sam na svakoj domacoj, a dobar dio i gostujucih tekmi, ali me nervira ovo pametovanje i pljuvanje svega i svacega ali kad treba dati podrsku nakon sjajnog rezultata u Evropi ono nista, corak. I nije bas 4,5 godina da je politika kluba losa jer unazad tih godina imamo osvojen Kup i Titulu. A vidjeces pametologa u cetvrtak kad se se dovuku i pocnu j.ebavati od do ukoliko se ispadne od Atalante. Hz danas brojnost za pohvalu u odnosu kako je to bilo prije bojkota.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 29 jul 2018, 21:52

skoroalen je napisao/la:Dok nisam došao na ovu tekmu nadao sam se 25 hiljada protiv Talijana. Razočarao sam se iskreno, sad kad vidim, dobro je ako i 20 milja nabijemo.
I mene posjeta bas razocarala, izgleda da ce dobro muda u upravi otegnuti da prebace 20 milja, nadam se da nece dodatno usrati i sa kartama
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jul 2018, 21:55

Ne opterecujte se posjetom, klub nista nije ucinio da motivise istu...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2018, 21:57

DenchiNL je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
I nekad te izvuce protiv 160 miliona skuplje ekipe iz 3ce lige svjeta, ali inace los i nikakav.... :urnebes:
Da napomenem da je i najgori golman kojeg sam ikada gledao i to ne mislim samo za Sarajevo kada su u pitanju penali, ono je zalosno. Jeste imao onu dobru odbranu protiv Atalante ali jedna lasta ne cini proljece kada si toliki kikser i kada se ne znas postaviti kako treba. Delač je pojam golmana koji sve ima, ostalo je skart.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 29 jul 2018, 21:58

Ma ne znam sto mislite da ce biti slaba posjeta. Većina navijača je u mislima za cetvrtak. Mnogi su tek danas saznali da igramo protiv Mladosti. Ja vjerujem da ce biti preko 25 k
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 jul 2018, 22:02

DenchiNL je napisao/la:Ne opterecujte se posjetom, klub nista nije ucinio da motivise istu...
Pricamo o pravim navijacima njima ne treba motivacija oni su klubu motivacija i zalosno je da nas ima samo 2-3 milje koji smo spremni i kad ne ide biti tu . meni nije jasno kako simpatizere nije zainteresovalo da dodju danas na tekmu pa da bar bude 6-7 hiljada al et opet se nadam 25 hiljada protiv Atalante .

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 jul 2018, 22:02

Zagor je napisao/la:Ma ne znam sto mislite da ce biti slaba posjeta. Većina navijača je u mislima za cetvrtak. Mnogi su tek danas saznali da igramo protiv Mladosti. Ja vjerujem da ce biti preko 25 k
Bog te čuo. :bow:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 29 jul 2018, 22:05

U prva 2 kola 6 akademaca je upisalo nastupe, plus handzic, dupe.
Mujakic, sabanovic, pidro, mustafic, kurdic, resic.
Prelijepo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 jul 2018, 22:07

U nekoj slabijoj tekmi bi se glat mogli sastavit na terenu Kovačević, Mujakić, Dupovac, Šabanović, Pidro, Mustafić, Rešić, Handžić. Osam igrača koji su ponikli u FKS. Ljepota.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 29 jul 2018, 22:11

Ulaz je danas trebao biti besplatan, ako smo toliki giganti sta je falilo da bude dzaba ili neka simbolika. Sjever 1KM, istok 2KM i zapad 3KM. Svakako ti savez placa sudije, a i sa ovakvim malim cijenama mozes platiti MUP, Securitas, rentu za kosevo.
Joj sta se ovdje pisalo posle poraza od Radnika da ce kone biti sampion pa oni sa ovim igracima ne mogu osvojiti ligu kantona Sarajevo :urnebes:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 jul 2018, 22:15

Likceeeeeee
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Google [Bot] i 49 gostiju.