Gube u ZeniciHistoricar je napisao/la:Ovi na sportsport.ba pišu da ih Čelik razbija.BordoSarajevo je napisao/la:Hajmo likČe sad

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Gube u ZeniciHistoricar je napisao/la:Ovi na sportsport.ba pišu da ih Čelik razbija.BordoSarajevo je napisao/la:Hajmo likČe sad
To ti je to haveru, vazda je ta brojka oko 2 milje, samo i to moze rasti, da se rade logicne stvari....bordobijeli je napisao/la:Pricamo o pravim navijacima njima ne treba motivacija oni su klubu motivacija i zalosno je da nas ima samo 2-3 milje koji smo spremni i kad ne ide biti tu . meni nije jasno kako simpatizere nije zainteresovalo da dodju danas na tekmu pa da bar bude 6-7 hiljada al et opet se nadam 25 hiljada protiv Atalante .DenchiNL je napisao/la:Ne opterecujte se posjetom, klub nista nije ucinio da motivise istu...
Ševko Okić asistencijaMortemHz je napisao/la:Gube u ZeniciHistoricar je napisao/la:Ovi na sportsport.ba pišu da ih Čelik razbija.BordoSarajevo je napisao/la:Hajmo likČe sad
Ne moras ici maksuz, svakako se stadion nece napuniti, ostat ce minimalno 10K slobodnih mjesta. Komotno mozes kupiti i na dan utakmice ali cu postaviti kad bude bilo ako hoces.skoroalen je napisao/la:Momci, ako negdje slučajno izbace šta za karte za Atalantu, molim vas da neko postavi ovdje. Da ne krenem džaba u Sarajevo sutra.
Ja ba. Nego, prelistah brzinski komentare i vidim nisi danas puno psovao kao i obično, nešto malo, nekog si igrača nazvaoBordoSarajevo je napisao/la:Odlicno, odlicno kolo po nas. Kiks lištice i aBd kiks kona..
Nisam igrača, nego tebe.Hirurg je napisao/la:Ja ba. Nego, prelistah brzinski komentare i vidim nisi danas puno psovao kao i obično, nešto malo, nekog si igrača nazvaoBordoSarajevo je napisao/la:Odlicno, odlicno kolo po nas. Kiks lištice i aBd kiks kona..
debilom... ma dobro, sitnica, ništa strašno. Vjerujem da je to zbog toga jer ti je slika štopala pa si bio malo nervozan...
Postavi buraz ako nije frka, uzeo sam pare od nekoliko ljudi da im kupim, pa da regulišem to što prije.MortemHz je napisao/la:Ne moras ici maksuz, svakako se stadion nece napuniti, ostat ce minimalno 10K slobodnih mjesta. Komotno mozes kupiti i na dan utakmice ali cu postaviti kad bude bilo ako hoces.skoroalen je napisao/la:Momci, ako negdje slučajno izbace šta za karte za Atalantu, molim vas da neko postavi ovdje. Da ne krenem džaba u Sarajevo sutra.
AlfredNobel je napisao/la:Narode, kakva je igra bila danas? Ko najbolji, ko najlošiji? Nisam stigao da gledam, ali hvala Bogu vidim da su ih pošteno napunili.
Čitao sam malo ove postove od danas i maloprije pričao sa par prijatelja, kažu da je Handžić rasturio danas, a da ni Tatar nije bio nimalo loš i da treba u prvu postavu.
Ako ovako nastave ovi novi igrači, biće odlično. Ako nastave ovako, dokazaće ono što sam govorio nekoliko puta, da ne treba suditi po imenu i CV-ju, već da je teren dokaz svega.
Drago mi je pravo zbog ove pobjede, kad sam vidio da je četvorka pala, laknulo pravo. E sad neka krene pohod za četvrtak, očekujem ako bog da oko 25 milja. Čestitke ekipi i SŠ, odličan visok rezultat za samopouzdanje pred Atalantu.
Ma ne znači da je dobra politika kluba bila jer smo digli ta dva trofeja, bili su i prije kriminalci pa smo ih uzimali, s tim da oni tad nisu poštene pare imali u klubu, a ovi su imali sve. Zahvaljujući njima, postali smo neozbiljan klub i predmet šprdancije, al nećemo o tome, idemo furat cašpiju do četvrtka.Osttribine je napisao/la:Ma znam sve to, redovan sam na svakoj domacoj, a dobar dio i gostujucih tekmi, ali me nervira ovo pametovanje i pljuvanje svega i svacega ali kad treba dati podrsku nakon sjajnog rezultata u Evropi ono nista, corak. I nije bas 4,5 godina da je politika kluba losa jer unazad tih godina imamo osvojen Kup i Titulu. A vidjeces pametologa u cetvrtak kad se se dovuku i pocnu j.ebavati od do ukoliko se ispadne od Atalante. Hz danas brojnost za pohvalu u odnosu kako je to bilo prije bojkota.uNbx je napisao/la:Rekoh juče, ovo ti je to što FKS ima pravih navijača, pa čak i malo preko toga. Ako izbacimo Talijane, za očekivat je da se digne prosjek malo u PL dok traje Evropa. Dva najveća razloga tome su politika kluba unazad 4-5 godina i masovan odliv građana Sarajeva vani, a koji su dolazili na tekme. Svake godine dođe četverocifren broj studenata u Sa kojima FKS nije ni na kraj pameti, a sve više raje ide trbuhom za kruhom.Osttribine je napisao/la:Pobjeda zlata vrijedna radi atmosfere i svega, sa kombinovanim sastavom i losom igrom ocekivano uvalili smo im cetiri komada. Nego gdje su danas na Kosevu svi oni sa postovima "treba napuniti, sest sedam hiljada" i slicno, posjeta je tanka kako sam realno ocekivao nakon ovog rezultata protiv Atalante. Ali to smo mi, lakse za tastaturom pametovati. U cetvrtak sta nam Bog da, realno je ocekivati da ce Atalanta proci, ali treba pokusati skupo prodati kozu pa sta bude.
Znači, sve skoro pa kao i što sam očekivao.StariGrad071 je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Narode, kakva je igra bila danas? Ko najbolji, ko najlošiji? Nisam stigao da gledam, ali hvala Bogu vidim da su ih pošteno napunili.
Čitao sam malo ove postove od danas i maloprije pričao sa par prijatelja, kažu da je Handžić rasturio danas, a da ni Tatar nije bio nimalo loš i da treba u prvu postavu.
Ako ovako nastave ovi novi igrači, biće odlično. Ako nastave ovako, dokazaće ono što sam govorio nekoliko puta, da ne treba suditi po imenu i CV-ju, već da je teren dokaz svega.
Drago mi je pravo zbog ove pobjede, kad sam vidio da je četvorka pala, laknulo pravo. E sad neka krene pohod za četvrtak, očekujem ako bog da oko 25 milja. Čestitke ekipi i SŠ, odličan visok rezultat za samopouzdanje pred Atalantu.
Bilo je ok, nikakav spektakl, ocekivano, Ipak samo 3 igraca igrala koja su pocela mec vs atalanta. Handzic odlican, rahmanovic najbolji bio je pravi vodja do izlaska. Resic dobar kao i Saban, mustafic tanak kao i stanojevic. Tatar dao 2 gola ali u polju nista specijalno mada ima odlican centarsut, brza, jaka lopta. Aduka standardan, Hodzic najgori, nista nije napravio. Mladost levatska ekipa u rangu celika prosle sezone.
Ako rezultat protiv 6. Ekipe Seria A nije motivacija da dodjes, sta ce onda biti?DenchiNL je napisao/la:Ne opterecujte se posjetom, klub nista nije ucinio da motivise istu...
AlfredNobel je napisao/la:Narode, kakva je igra bila danas? Ko najbolji, ko najlošiji? Nisam stigao da gledam, ali hvala Bogu vidim da su ih pošteno napunili.
Ma imam kupit istoka i sjevera, ukupno 10ak ulaznica, a te tribine bi mogle otić hladnoamypitar je napisao/la:Ako ides na zapad mozes uzeti prije utamice,istok ce se brzo rasprodati,i bolje da odma kupis karte.