FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2018, 22:15

Historicar je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Hajmo likČe sad :mrgreen:
Ovi na sportsport.ba pišu da ih Čelik razbija.
Gube u Zenici :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jul 2018, 22:17

bordobijeli je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:Ne opterecujte se posjetom, klub nista nije ucinio da motivise istu...
Pricamo o pravim navijacima njima ne treba motivacija oni su klubu motivacija i zalosno je da nas ima samo 2-3 milje koji smo spremni i kad ne ide biti tu . meni nije jasno kako simpatizere nije zainteresovalo da dodju danas na tekmu pa da bar bude 6-7 hiljada al et opet se nadam 25 hiljada protiv Atalante .
To ti je to haveru, vazda je ta brojka oko 2 milje, samo i to moze rasti, da se rade logicne stvari....

Da se ne laze o transparentnosti,dresovima,pojacanjima,finansijama,ugovorima...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 jul 2018, 22:17

Odlicno, odlicno kolo po nas. Kiks lištice i aBd kiks kona..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 29 jul 2018, 22:21

MortemHz je napisao/la:
Historicar je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Hajmo likČe sad :mrgreen:
Ovi na sportsport.ba pišu da ih Čelik razbija.
Gube u Zenici :urnebes:
Ševko Okić asistencija

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 jul 2018, 22:24

Momci, ako negdje slučajno izbace šta za karte za Atalantu, molim vas da neko postavi ovdje. Da ne krenem džaba u Sarajevo sutra.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2018, 22:25

skoroalen je napisao/la:Momci, ako negdje slučajno izbace šta za karte za Atalantu, molim vas da neko postavi ovdje. Da ne krenem džaba u Sarajevo sutra.
Ne moras ici maksuz, svakako se stadion nece napuniti, ostat ce minimalno 10K slobodnih mjesta. Komotno mozes kupiti i na dan utakmice ali cu postaviti kad bude bilo ako hoces.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hirurg
Kontakt:

Post Postao/la Hirurg » 29 jul 2018, 22:28

BordoSarajevo je napisao/la:Odlicno, odlicno kolo po nas. Kiks lištice i aBd kiks kona..
Ja ba. Nego, prelistah brzinski komentare i vidim nisi danas puno psovao kao i obično, nešto malo, nekog si igrača nazvao
debilom... ma dobro, sitnica, ništa strašno. Vjerujem da je to zbog toga jer ti je slika štopala pa si bio malo nervozan... :kafa:
1946

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 29 jul 2018, 22:28

Fina i lagana pobjeda. Česitam igracima i treneru.
Rahman najbolji.
Adukor poslije njega (opet mijenja poziciju).
Šofranac (za mene) bolji stoper od Dupovca.
Hare ce pravo dobro doci u nastavku.
Ostali u 5 deka.
Hodzic nije bio loš, cak šta više, za Hebiba je desni bek.
Husref u svađi sa Stanojevicem NE SMIJE ispasti Braco Vrbanjuša.
Posjeta mizerna.
Prolazimo žabare ako ne bude ista odbrana ko u Italiji.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 29 jul 2018, 22:29

Narode, kakva je igra bila danas? Ko najbolji, ko najlošiji? Nisam stigao da gledam, ali hvala Bogu vidim da su ih pošteno napunili.

Čitao sam malo ove postove od danas i maloprije pričao sa par prijatelja, kažu da je Handžić rasturio danas, a da ni Tatar nije bio nimalo loš i da treba u prvu postavu.

Ako ovako nastave ovi novi igrači, biće odlično. Ako nastave ovako, dokazaće ono što sam govorio nekoliko puta, da ne treba suditi po imenu i CV-ju, već da je teren dokaz svega.
Drago mi je pravo zbog ove pobjede, kad sam vidio da je četvorka pala, laknulo pravo. E sad neka krene pohod za četvrtak, očekujem ako bog da oko 25 milja. Čestitke ekipi i SŠ, odličan visok rezultat za samopouzdanje pred Atalantu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 jul 2018, 22:30

Hirurg je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Odlicno, odlicno kolo po nas. Kiks lištice i aBd kiks kona..
Ja ba. Nego, prelistah brzinski komentare i vidim nisi danas puno psovao kao i obično, nešto malo, nekog si igrača nazvao
debilom... ma dobro, sitnica, ništa strašno. Vjerujem da je to zbog toga jer ti je slika štopala pa si bio malo nervozan... :kafa:
Nisam igrača, nego tebe.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 29 jul 2018, 22:35

Evo likČe uze bodove željezničmaru :rol:
Bordo bijeli za život cijeli!!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 jul 2018, 22:35

MortemHz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Momci, ako negdje slučajno izbace šta za karte za Atalantu, molim vas da neko postavi ovdje. Da ne krenem džaba u Sarajevo sutra.
Ne moras ici maksuz, svakako se stadion nece napuniti, ostat ce minimalno 10K slobodnih mjesta. Komotno mozes kupiti i na dan utakmice ali cu postaviti kad bude bilo ako hoces.
Postavi buraz ako nije frka, uzeo sam pare od nekoliko ljudi da im kupim, pa da regulišem to što prije. :thumbup:

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 29 jul 2018, 22:37

AlfredNobel je napisao/la:Narode, kakva je igra bila danas? Ko najbolji, ko najlošiji? Nisam stigao da gledam, ali hvala Bogu vidim da su ih pošteno napunili.

Čitao sam malo ove postove od danas i maloprije pričao sa par prijatelja, kažu da je Handžić rasturio danas, a da ni Tatar nije bio nimalo loš i da treba u prvu postavu.

Ako ovako nastave ovi novi igrači, biće odlično. Ako nastave ovako, dokazaće ono što sam govorio nekoliko puta, da ne treba suditi po imenu i CV-ju, već da je teren dokaz svega.
Drago mi je pravo zbog ove pobjede, kad sam vidio da je četvorka pala, laknulo pravo. E sad neka krene pohod za četvrtak, očekujem ako bog da oko 25 milja. Čestitke ekipi i SŠ, odličan visok rezultat za samopouzdanje pred Atalantu.

Bilo je ok, nikakav spektakl, ocekivano, Ipak samo 3 igraca igrala koja su pocela mec vs atalanta. Handzic odlican, rahmanovic najbolji bio je pravi vodja do izlaska. Resic dobar kao i Saban, mustafic tanak kao i stanojevic. Tatar dao 2 gola ali u polju nista specijalno mada ima odlican centarsut, brza, jaka lopta. Aduka standardan, Hodzic najgori, nista nije napravio. Mladost levatska ekipa u rangu celika prosle sezone.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 jul 2018, 22:40

Ako ides na zapad mozes uzeti prije utamice,istok ce se brzo rasprodati,i bolje da odma kupis karte.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 29 jul 2018, 22:40

Osttribine je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Pobjeda zlata vrijedna radi atmosfere i svega, sa kombinovanim sastavom i losom igrom ocekivano uvalili smo im cetiri komada. Nego gdje su danas na Kosevu svi oni sa postovima "treba napuniti, sest sedam hiljada" i slicno, posjeta je tanka kako sam realno ocekivao nakon ovog rezultata protiv Atalante. Ali to smo mi, lakse za tastaturom pametovati. U cetvrtak sta nam Bog da, realno je ocekivati da ce Atalanta proci, ali treba pokusati skupo prodati kozu pa sta bude.
Rekoh juče, ovo ti je to što FKS ima pravih navijača, pa čak i malo preko toga. Ako izbacimo Talijane, za očekivat je da se digne prosjek malo u PL dok traje Evropa. Dva najveća razloga tome su politika kluba unazad 4-5 godina i masovan odliv građana Sarajeva vani, a koji su dolazili na tekme. Svake godine dođe četverocifren broj studenata u Sa kojima FKS nije ni na kraj pameti, a sve više raje ide trbuhom za kruhom.
Ma znam sve to, redovan sam na svakoj domacoj, a dobar dio i gostujucih tekmi, ali me nervira ovo pametovanje i pljuvanje svega i svacega ali kad treba dati podrsku nakon sjajnog rezultata u Evropi ono nista, corak. I nije bas 4,5 godina da je politika kluba losa jer unazad tih godina imamo osvojen Kup i Titulu. A vidjeces pametologa u cetvrtak kad se se dovuku i pocnu j.ebavati od do ukoliko se ispadne od Atalante. Hz danas brojnost za pohvalu u odnosu kako je to bilo prije bojkota.
Ma ne znači da je dobra politika kluba bila jer smo digli ta dva trofeja, bili su i prije kriminalci pa smo ih uzimali, s tim da oni tad nisu poštene pare imali u klubu, a ovi su imali sve. Zahvaljujući njima, postali smo neozbiljan klub i predmet šprdancije, al nećemo o tome, idemo furat cašpiju do četvrtka. :kafa:

Onaj dva centaršuta Resića, jako, punim po zemlji na vrh šesnaesterca, su nešto što se rijetko viđa u ovoj ligi, šteta što nije imao ko da isprati, al ono nam je falilo svih ovih godina, da je neko jako pošalje na 16 pa da je neko zakuca momački u go. Mislim da ćemo vidjet takav jedan gol u skorijoj budućnosti!!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 29 jul 2018, 22:44

StariGrad071 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Narode, kakva je igra bila danas? Ko najbolji, ko najlošiji? Nisam stigao da gledam, ali hvala Bogu vidim da su ih pošteno napunili.

Bilo je ok, nikakav spektakl, ocekivano, Ipak samo 3 igraca igrala koja su pocela mec vs atalanta. Handzic odlican, rahmanovic najbolji bio je pravi vodja do izlaska. Resic dobar kao i Saban, mustafic tanak kao i stanojevic. Tatar dao 2 gola ali u polju nista specijalno mada ima odlican centarsut, brza, jaka lopta. Aduka standardan, Hodzic najgori, nista nije napravio. Mladost levatska ekipa u rangu celika prosle sezone.
Znači, sve skoro pa kao i što sam očekivao. :thumbup:
Za Mladost me i ne čudi kad ih vodi onaj diletant Šabić.

I da, lijepite odmah linkove za te karte, da ja to odmah riješim i da ne rizikujem, svakako ću kupovati za jednu skupinu raje. Znam da sam oprao boga oca sa kartama, ali boli me qurac, drma me atmosfera od četvrtak. :lol:
Ne grije nas pitare sunce svaki dan, ovo su rijetki momenti.. :mrgreen:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 jul 2018, 22:45

DenchiNL je napisao/la:Ne opterecujte se posjetom, klub nista nije ucinio da motivise istu...
Ako rezultat protiv 6. Ekipe Seria A nije motivacija da dodjes, sta ce onda biti?

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 29 jul 2018, 22:46

Ako ispadne kakav klip na youtube sa golovima, kačite ovdje. Moram opet vidjet majstoriju Handžeta.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 29 jul 2018, 22:47

Odradili poso danas,koliko je trebalo igrali.Pavlovic bez posla,Hodzic najgori,Sabanovic odlican,stoperi rutinski Aduka danas nonsalantno i neizainteresovano a tako kvalitetno :tokralju: Vezni red Stanoje i Mustfic dobri cvrsti Rahma majstor.Resic dobar mali iako mi je vise za nekog SS-a
nego za krila al bit ce od malog nesto.Tatar iako je dao dva gola ne djeluje mi nista posebno.I Handzic igrac utakmice jak ko stijena jos brz ma pokido danas.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 jul 2018, 22:48

amypitar je napisao/la:Ako ides na zapad mozes uzeti prije utamice,istok ce se brzo rasprodati,i bolje da odma kupis karte.
Ma imam kupit istoka i sjevera, ukupno 10ak ulaznica, a te tribine bi mogle otić hladno :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa i 49 gostiju.