FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 29 jul 2018, 22:49

Šofranac danas duplo bolje odigrao nego u Bijeljini, ni u jednom trenutku nije ulio ni zeru nesigurnosti. On i Resić odradili umjesto Hodžića njegove defanzivne zadatke. Aferim, momčine!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Hirurg
Kontakt:

Post Postao/la Hirurg » 29 jul 2018, 22:50

Handžić mašina i najprijatnije iznenađenje.

Pozdrav za Iskrenog. :thumbup:
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2018, 22:50

skoroalen je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Ako ides na zapad mozes uzeti prije utamice,istok ce se brzo rasprodati,i bolje da odma kupis karte.
Ma imam kupit istoka i sjevera, ukupno 10ak ulaznica, a te tribine bi mogle otić hladno :D
Vjeruj bratu da nece nestati karti, ako nestane ja cu ti dati 30 karti za koju god tribinu hoces :D ne moras nista zuriti ali ako momci cekaju otidji onda isti dan i kupi iako opet kazem da nema potrebe, mozes lagano svratiti u srijedu recimo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jul 2018, 22:51

Zip je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:Ne opterecujte se posjetom, klub nista nije ucinio da motivise istu...
Ako rezultat protiv 6. Ekipe Seria A nije motivacija da dodjes, sta ce onda biti?
Za danas govorim zipe, bice raje u cetvrtak, bilo je i na strani fina cifra...a ne kuci...mene nerviraju sve druge stvari koje se ticu prvenstva i funcionisanja kluba i izjava zvanicnika...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 29 jul 2018, 22:52

Dajte ba ljudi s posjetom. Treba uzeti u obzir vise faktora, prije svega finansijsku situaciju stanovnistva, siguran sam da mnogi čuvaju novac za četvrtak, uostalom ova tekma je imala prenos na TV-u. Ja sam optimista sto se tiče posjete u četvrtak, sve ispod 25 000 za mene će biti sramota.. Sto se tiče današnje tekme za mene dva najbolja pojedinca su Handžić i Šofranac, a svaka čast i svim ostalim momcima. Neka nas Bozija milost prati za sljedeću.... Ugodna vam noć svima.
Neka frka, a?!

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 29 jul 2018, 22:53

uNbx je napisao/la:Šofranac danas duplo bolje odigrao nego u Bijeljini, ni u jednom trenutku nije ulio ni zeru nesigurnosti. On i Resić odradili umjesto Hodžića njegove defanzivne zadatke. Aferim, momčine!
Da da, sofranac I Adukor su sve odradili kako treba. Jesi li vidio kad Šofranac zagalami na sredinu sto ne zatvaraju igrače kod 3-0? Ono nam treba. To stvara pobjednički mentalitet - nema opuštanja.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 29 jul 2018, 22:54

Meni se cini da ce ovo biti posljednja utakmica za Stanojevica. Izadje sam "povrijedjen", a ne znam sto Husrefu treba onakav odnos prema igracu, sramota je ono.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 jul 2018, 22:56

MortemHz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Ako ides na zapad mozes uzeti prije utamice,istok ce se brzo rasprodati,i bolje da odma kupis karte.
Ma imam kupit istoka i sjevera, ukupno 10ak ulaznica, a te tribine bi mogle otić hladno :D
Vjeruj bratu da nece nestati karti, ako nestane ja cu ti dati 30 karti za koju god tribinu hoces :D ne moras nista zuriti ali ako momci cekaju otidji onda isti dan i kupi iako opet kazem da nema potrebe, mozes lagano svratiti u srijedu recimo.
Hvala buraz :salut: :salut: Onda da ne brinem, kad god bahnem dobro je. :thumbup:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 29 jul 2018, 22:58

Elcor je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Šofranac danas duplo bolje odigrao nego u Bijeljini, ni u jednom trenutku nije ulio ni zeru nesigurnosti. On i Resić odradili umjesto Hodžića njegove defanzivne zadatke. Aferim, momčine!
Da da, sofranac I Adukor su sve odradili kako treba. Jesi li vidio kad Šofranac zagalami na sredinu sto ne zatvaraju igrače kod 3-0? Ono nam treba. To stvara pobjednički mentalitet - nema opuštanja.
Najgore je što će Dupovac vjerovatno bit prva opcija, u paru sa Mujakićem. Dupovac jedino zna skočit, za sve ostalo antitalenat. Valjda će se nametnut kod trenera, jer kod Husa, nažalost, moraš bit duplo bolji od igrača kojem trebaš uzet mjesto.

@Orangina
Sumnjam, bio je dobro raspoložen, sjedio kod tunela sve vrijeme. Nisam skont'o oko čega su se zakačili, al nemaš šta raspravljat sa trenerom, nešto ga je naljutio još mu počeo tersat, normalno da će ga izbacit.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 29 jul 2018, 23:01

Zna li se jel planiraju dolazak zabari i koliko se njih ocekuje?

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 29 jul 2018, 23:03

5-10-15 je maksimalno sto trebaju staviti protiv atalante, cak i manje zapad, jer ima dosta raje koja je u **** situaciji. Iako po mom je bolje da izjednace istok i zapad, i da raja kada popuni istok ide na zapad (to su pretezno oni koji nisu navijaci ili navijaju za druge timove i zbog 2-3 marke ce radije ostati ispred tv-a. Takodjer treba ogroman marketing, kao u vrijeme prije 3-4 godine kada smo bili bas jaki.
Sabrine mi moje!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 jul 2018, 23:05

Orangina85 je napisao/la:Meni se cini da ce ovo biti posljednja utakmica za Stanojevica. Izadje sam "povrijedjen", a ne znam sto Husrefu treba onakav odnos prema igracu, sramota je ono.
Stanojevic dugo vec igra kako on hoce ( katastrofalno )
Ponasa se neodgovorno na terenu ,pelja loptu i ja ga ne vidim u bitnoj ulozi . jedino ako se bas ne trzne pa vrati formu i borbenost kad je dosao .Rahmanovic,Adukor,Mustafic,Crepulja po meni svi ispred njega tako da bi mogao i na zapadnu tribinu .

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 jul 2018, 23:06

Joj da se onaj Crepulja hoće oporavit... Da nam je jednog vizionara koji zna dat lijepu dugu loptu. Danas u 3-4 navrata krilo (najčešće Resić) ostaje sam potpuno, al dok lopta "pješke" dođe do njega, vrati se odbrana. Moglo bi se to koristit sigurno.
Posebno me raduje što je ovo danas bio B tim, jest da je i Mladost teški odron sad, slijedi im borba za opstanak prema ovom danas prikazanom, al ipak 4:0 je 4:0.
I vala na istoku fakat raja pretjeruje s dobacivanjem. Koliko se danas bespotrebno psovalo Anđušiću i Hirošu... samo zato što su nekad igrali za nas a sad korektno igraju za drugi tim. Haos.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 29 jul 2018, 23:09

skoroalen je napisao/la:I vala na istoku fakat raja pretjeruje s dobacivanjem. Koliko se danas bespotrebno psovalo Anđušiću i Hirošu... samo zato što su nekad igrali za nas a sad korektno igraju za drugi tim. Haos.
Da si živ i zdrav, Nemanja dobio aplauz na kraju. Jedino se psovalo onom levatu što je napravio frku u drugom poluvremenu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 29 jul 2018, 23:10

Sofranca sam zaboravio, doktorski danas.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 29 jul 2018, 23:11

uNbx je napisao/la:
Elcor je napisao/la:
Najgore je što će Dupovac vjerovatno bit prva opcija, u paru sa Mujakićem. Dupovac jedino zna skočit, za sve ostalo antitalenat. Valjda će se nametnut kod trenera, jer kod Husa, nažalost, moraš bit duplo bolji od igrača kojem trebaš uzet mjesto.

@Orangina
Sumnjam, bio je dobro raspoložen, sjedio kod tunela sve vrijeme. Nisam skont'o oko čega su se zakačili, al nemaš šta raspravljat sa trenerom, nešto ga je naljutio još mu počeo tersat, normalno da će ga izbacit.
Pa nije ga Husref izbacio...izasao sam i nije htio da nastavi da igra. Jos su se svadjali kad je izasao i onda je Stanojevic nesto i Hadzicu govorio i pokazivao na Husrefa.

Stanojevic inace nije igrac za Sarajeva, vise je za krupe, mladosti i slicno

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 jul 2018, 23:13

uNbx je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:I vala na istoku fakat raja pretjeruje s dobacivanjem. Koliko se danas bespotrebno psovalo Anđušiću i Hirošu... samo zato što su nekad igrali za nas a sad korektno igraju za drugi tim. Haos.
Da si živ i zdrav, Nemanja dobio aplauz na kraju. Jedino se psovalo onom levatu što je napravio frku u drugom poluvremenu.
Nisi buraz izgleda bio blizu mene. Prema jugu, kod onog zadnjeg ulaza, je par likova psovalo Nemanji za svaku loptu koju dobije. Hiroš kad je prišao da korner izvede, oni sišli dole skoro do ograde da mu psuju. To u prvom poluvremenu, dok su momci igrali dole bliže njima, poslije su se preusmjerili na onog štopera što se s Handžićem koškao.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 29 jul 2018, 23:13

Onaj Gomez ce Hebibovica smijesnim likom praviti,kao sto i jeste u prvoj. Taj ne smije poceti na beku,niti biti u prvih 11,ima gore Sisic.
Teska srca to kazem ali Dusana bih stavio,pod uslovom da ne smije pogledati preko centra!!!!!
Edit: Halali Harise,ipak pojacanje,aferim!!!!!!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 29 jul 2018, 23:15

BosnianKingdom je napisao/la:5-10-15 je maksimalno sto trebaju staviti protiv atalante, cak i manje zapad, jer ima dosta raje koja je u **** situaciji. Iako po mom je bolje da izjednace istok i zapad, i da raja kada popuni istok ide na zapad (to su pretezno oni koji nisu navijaci ili navijaju za druge timove i zbog 2-3 marke ce radije ostati ispred tv-a. Takodjer treba ogroman marketing, kao u vrijeme prije 3-4 godine kada smo bili bas jaki.
Bravo momak za ovo oko istih cijena za istok i zapad, prava ideja.
I polako vas 3-4 forumaša sa komentarima, ko djeca kakva, sveki drugi post isti likovi iste stvari pišu. A i ovo su ofirni sto uvijek iste igrace hvale i kad im loše odigraju, lakše malo, realnosti fali. Bokte postali gotovo ko fksinfo 'društvo 2-3 lica'.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 jul 2018, 23:15

DenchiNL je napisao/la:
Zip je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:Ne opterecujte se posjetom, klub nista nije ucinio da motivise istu...
Ako rezultat protiv 6. Ekipe Seria A nije motivacija da dodjes, sta ce onda biti?
Za danas govorim zipe, bice raje u cetvrtak, bilo je i na strani fina cifra...a ne kuci...mene nerviraju sve druge stvari koje se ticu prvenstva i funcionisanja kluba i izjava zvanicnika...
Pa i ja za danas govorim..
Odlican rezultat, vrijeme idealno.. jbga, neki izgleda jos "bojkotuju" :)
Al nema veze..
A slazem se da oko ovih stvari ima prostora da se dobro radi i uradi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, relativizam i 52 gosta.