FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Po društvenim mrežama smo se svi busali prije 3 dana kad je Sarajevo izborilo nestvaran rezultat. Samo 3 dana poslije, na Koševu 2500 bolesnika, kojim nije bitno ime i atraktivnost protivnika, već samo ljubav, ona iskrena, neiskvarena, ko' u trećem osnovne, bezuslovna! U Četvrtak će na Koševu bit cca 20 000 i opet će svi bit tvoji 'navijači', ako ne prođeš, opet ćeš ostat na 2500 bolesnika. Lažu te ljubavi, ne vole te ko što se busaju. Sarajevo nema armiju navijača kako to neki predstavljaju,Sarajevo ima 2500 navijača i sto miliona simpatizera.LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA!
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Fudbaleri Atalante održali su jutros zatvoreni trening, jedan od tri koja će imati do utorka prije dolaska u Sarajevo, a na njemu nije bilo Papua Gomeza.socrates je napisao/la:Ako se ispostavi tacnim onda si za mustuluka. Kako bi nam valjao njegov izostanak,uffffffamypitar je napisao/la:Negdje procitah da se povrijedio na treningu,i upitan je za cetvrtak.socrates je napisao/la:Onaj Gomez ce Hebibovica smijesnim likom praviti,kao sto i jeste u prvoj. Taj ne smije poceti na beku,niti biti u prvih 11,ima gore Sisic.
Teska srca to kazem ali Dusana bih stavio,pod uslovom da ne smije pogledati preko centra!!!!!
Edit: Halali Harise,ipak pojacanje,aferim!!!!!!![]()
Gledam kone katastrofa su,ako budemo pametni bez euforije,mislim da smo sa Zrinjskim glavni konkurenti za titulu.![]()
Manji sarajevski klub nam se nudi par godina unazad,ali mi ne znamo,cak sta vise uvezali su neke pobjede.
Krajnje je vrijeme razguziti ih. Uzasni su!
Najbolji igrač Atalante žalio se na probleme sa fibulom nakon prvog meča sa timom sa Koševa, te je propustio današnji trening Atalante. Istovremeno, od virusa se još uvijek nije oporavio ni Josip Iličić, koji također nije trenirao i čiji je nastup u Sarajevu i dalje pod znakom pitanja.
Zdravstveni bilten dva najbolja igrača Atalante svakako bi mogao biti eventualna olakšavajuća okolnost za našeg predstavnika u revanš meču koji se igra u četvrtak na stadionu Asim Ferhatović Hase. Na povredu se nakon jučerašnje trening utakmice sa Virtus Bergamom žalio i Marco Tumminello, međutim izvjesno je da će on biti spreman za utakmicu sa Bordo timom
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imamo li kakvog kuhara u Bergamu 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- StariGrad071
- Kontakt:
Sve su se novajlije dobro uklopile. Sarajevo ima sistem i ideju u igri, tako da nije tesko.
Nije brate bas 2500 ...pretjera ga ti vala
Ma zadnji vezni je pozicija gfje ti je iskustvo i utakmive sve .
Sa 18 godina i par utakmica, ovo sto on pokazuje je iznadprosjecno, vrhunski. Ne znam sta ljuddi ocekuuju , da svaka lopta bude savrsena. Svidja mi se sto je mudonja koji ne gleda nazad i stopere nego uvijek pokusava da napravi akciju da napravi visak, zato i pogrijesi, ali za godinu dvije ce to biti perfektno ili ste zaboravili cimijevu prvu sezonu i npr gresku protiv veleza i jos dosta slicnih
Sa 18 godina i par utakmica, ovo sto on pokazuje je iznadprosjecno, vrhunski. Ne znam sta ljuddi ocekuuju , da svaka lopta bude savrsena. Svidja mi se sto je mudonja koji ne gleda nazad i stopere nego uvijek pokusava da napravi akciju da napravi visak, zato i pogrijesi, ali za godinu dvije ce to biti perfektno ili ste zaboravili cimijevu prvu sezonu i npr gresku protiv veleza i jos dosta slicnih
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ne pada mi na pamet nekom se dodvoravati po stare dane,ali ovo je pristup koji trebate imati.Ako hocete gledati pravo Sarajevo onda podrzite mladice(nije bitno odakle dolaze,njihovo porijeklo je Akademija).Svi u oni iz drage nam BiH.Postujem ja svkog ko igra za FKS,ali da pokaze respekt prema klubu i navijacima.Budete li pravi imati cete sta gledati,ali ako ste oportunisti i zlonamjerni porucujem vam"SARAJEVA CE BITI I TO JAKOG FKS",pa vi poturajte klipove , proslo je vrijeme uhljeba.AKADEMIJA.Elcor je napisao/la:Nažalost igra poziciju koja je veoma osjetljiva i svaka greška se primjeti i može imati ozbiljne posljedice. Mislim da mu treba rutine i da bi mogao biti veoma dobar na toj poziciji. Zna čitati igru i zna povući loptu veoma dobro. Sto se mene tice, kad dobro odigra dobiće pohvale. Kad odigra loše (sto je neminovno za igrača njegovih godina) treba presutiti i ohrabriti. Tako ćemo stvoriti odličnog igrača.Pantelija je napisao/la:Ko moze neka pogleda snimku, nustafic danas prrkucao u sredini, tona uzetih lopti, zaustavljenih napada, jedini je vukao kroz sredinu i super sijelio lopte .
Ta prica "grijesio najvise" , a ko ima drugi da grijesi kad je monak svaki napad uzimao llptu i vukao, pogrijesio je i adukor isto kao i on dca puta pa niko mu ne prigovori a ralika je 7-8 godina medju njima.
Pricamo o veznjaku od 18 godina koji je danas prerovio teren i sa loptom i bez lopte, napokon box to box veznjak koji zna i sa loptom i bez nje, zna otvoriti j prostor i pokriti stopera .
10 puta je zatvorio beka i stopera kad izlete, i to moda se pratiti, nije to samo ko sestar se okretati i glu.iti igraca.
Ja garantujem da je onaj momak potencijal kao mujakic samo sto igra na jos trazenijoj poziciji i mozda jos bude vise vriedio . Svaki duel je dobio sto je za igrace njegovih godina strasna stvar.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Nije sad bilo 2500, al generalno je to neki prosjek koji dolazi na Koševo. Normalno, u pravu su ovi što kažu da ni finansijska situacija u državi nije idealna, a današnja tekma je, po mnogim neopravdano, pala u kategoriju "skupljih". Ja sam samo očekivao da će ljudi htjet lično da pozdrave i daju ovacije ekipi koja je iz Italije donijela 2:2.Pantelija je napisao/la:Nije brate bas 2500 ...pretjera ga ti vala
Uprava Watforda je svim navijačima koji su išli na sva gostovanja u sezoni poklonila gostujuće dresove. Mogli bi i naši odradit neku akciju za raju koja kupuje sezonske, jer su to bolesnici koji dolaze i u najgorim danima. Recimo, uz priloženu prošlozensku godišnju ulaznicu, novu dobiješ u pola cijene.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
ja sam iznenadjen sa Haretom kako momak trci u 90-oj minuti sjajno se uklopio s obzirom da nije prosao pripreme
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Je li se osjetio nedostatak Kapitena ? Akademija.A plata sitnica. 
@amypitar,@benko21
Ja vec prokap'o na ove vijesti
Ja vec prokap'o na ove vijesti
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Kako ga Resić hladno uvali. A ja se prepao, zbog prisutnih trauma od Hebibovih promašaja, da će je nabiti u vraga.
Aferim! Ali još jednom - očajna je posjeta.
Aferim! Ali još jednom - očajna je posjeta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Osttribine
- Kontakt:
A da im prilozim svih sest sezonskih unazadskoroalen je napisao/la:Nije sad bilo 2500, al generalno je to neki prosjek koji dolazi na Koševo. Normalno, u pravu su ovi što kažu da ni finansijska situacija u državi nije idealna, a današnja tekma je, po mnogim neopravdano, pala u kategoriju "skupljih". Ja sam samo očekivao da će ljudi htjet lično da pozdrave i daju ovacije ekipi koja je iz Italije donijela 2:2.Pantelija je napisao/la:Nije brate bas 2500 ...pretjera ga ti vala
Uprava Watforda je svim navijačima koji su išli na sva gostovanja u sezoni poklonila gostujuće dresove. Mogli bi i naši odradit neku akciju za raju koja kupuje sezonske, jer su to bolesnici koji dolaze i u najgorim danima. Recimo, uz priloženu prošlozensku godišnju ulaznicu, novu dobiješ u pola cijene.
Dobra ideja, ali nemaju oni sluha u Upravi za te stvari, da recimo na taj nacin stimulisu ostale simpatizere da kupuju sezonske ukoliko su u mogucnosti naravno, meni je iskreno i svejedno, ja cu doci svakako, ali eto ne bi bilo lose da tim cinom pokazu da im je stalo do onih najvjernijih navijaca koji su tu bez obzira na sve okolnosti.
Mozemo mi ovdje pisanjem podrzavati greske Mustafica koliko hoćemo, ali prvi put kad se primi go zbog istih podrška ce izostati, da ne govorim ako greska rezultira gubitakom bodova.
Šofranac umjesto Dupovca, Halid umjesto Hebiba.
Svaka čast drug.Osttribine je napisao/la: A da im prilozim svih sest sezonskih unazad![]()
Dobra ideja, ali nemaju oni sluha u Upravi za te stvari, da recimo na taj nacin stimulisu ostale simpatizere da kupuju sezonske ukoliko su u mogucnosti naravno, meni je iskreno i svejedno, ja cu doci svakako, ali eto ne bi bilo lose da tim cinom pokazu da im je stalo do onih najvjernijih navijaca koji su tu bez obzira na sve okolnosti.
Ma ima načina da se privuče raja ba, samo treba znat. Majke mi, za toliku vjernost klubu su ti mogli nešta dat do sad. I takvim kao ti, znači svake sezone im daš 90 maraka (ako si na istoku), mogli su ti pišljivi paket sastavit, dres, šal, ovo ono... ako već ne neki popust na karte. Imaju oni valjda u registru ko je član, ko ima sezonske itd. Fakat bi se mogla uprava na taj način približit navijačima, pa bi bilo stimulansa ostalim, kako i sam kažeš.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Za neka uredjena drustva , ja bih se slozio.Da smo mi klub koji 10 god. koristi svoje resurse opet bi se slozio.I kad pogrijesi , ne bi mu se trebalo sjetiti najmiliji.Kad napuni 21 g. i pogrijesi onda ga treba kritikovati.Akademija.brojjedan je napisao/la:Mozemo mi ovdje pisanjem podrzavati greske Mustafica koliko hoćemo, ali prvi put kad se primi go zbog istih podrška ce izostati, da ne govorim ako greska rezultira gubitakom bodova.
A inace drugi vezni ih ne prave, sve ko ssat. Daj ba, pa prosle sezone izgubili titulu greskama veznig reda . Cinirot je porijesik onako sad se sjecam za tri gola , od kojih je jesan ci i se bio presudan u euforiji protiv veleza u 90' min .brojjedan je napisao/la:Mozemo mi ovdje pisanjem podrzavati greske Mustafica koliko hoćemo, ali prvi put kad se primi go zbog istih podrška ce izostati, da ne govorim ako greska rezultira gubitakom bodova.
Igracima kao sto su mustafic, pidro, mujakic, resic, sabanovic itd teebaju utak.ice i treba se raditi sa njima na ispravljanju gresaka. Pogrijesio je danas resic par puta i u kretanju i s loptom pa je dobijao aplauz. Isto tako i mustafic i sabanovic. Meni smeta kada kiks naprave adukor, dupovac, krste hebib i hodzic i slicno . Njima zamjeram jer imaju stotine utakmica.
Kada naucimo se mi ponasati na tribinama , pocet cemo dobijati igrace, jer mlad igrac ce nakon greske vecinom pasti i pratiti sta se desava. Ako publika reaghje kal danas, psihicki ce se podici, ako reaguje kao sto kazete na zapadu da su ga kritikovali, onda ce u namjeri da se sokaze srljati iz gresske u gresku. Svaka cast istoku danas, cak i hodzica koji je u prvih 20 min napravio 10 gluposti au ispratili aplauzom.
Atmosfera na relacija igraci navijaci je jedan od najbitnijiih faktora u cilju titule, i kada shvatimo da ova mlada ekipa trreba podrsku i da treeba vremena i stroljenja i da nakon remija i poraza prvenstvo nnije zavrseno, onda cemo neato i napraviti.
Ko u prventsvu u prvih 11 na terenu ima 4-5 u21 igraca iz svog pogona ?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- Osttribine
- Kontakt:
Istok naravno druze, kako i sam nick kaze (istocna tribina), ma kazem ti meni i nije neka frka da nesto ocekujem od njih, ali ima raje koja i to gleda, i moze se naci nacin da tako nekim sitnicama iskazes zahvalnost vjernim clanovima i vlasnicima sezonskih, ali i stimulises ostale potencijalne "kupce". Nego nadam se da cemo se svi sada maksimalno organizovati pa da ovu Atalantu doceka pakao u cetvrtak. IGRAJ BORDO BIJELIskoroalen je napisao/la:Svaka čast drug.Osttribine je napisao/la: A da im prilozim svih sest sezonskih unazad![]()
Dobra ideja, ali nemaju oni sluha u Upravi za te stvari, da recimo na taj nacin stimulisu ostale simpatizere da kupuju sezonske ukoliko su u mogucnosti naravno, meni je iskreno i svejedno, ja cu doci svakako, ali eto ne bi bilo lose da tim cinom pokazu da im je stalo do onih najvjernijih navijaca koji su tu bez obzira na sve okolnosti.![]()
![]()
Ma ima načina da se privuče raja ba, samo treba znat. Majke mi, za toliku vjernost klubu su ti mogli nešta dat do sad. I takvim kao ti, znači svake sezone im daš 90 maraka (ako si na istoku), mogli su ti pišljivi paket sastavit, dres, šal, ovo ono... ako već ne neki popust na karte. Imaju oni valjda u registru ko je član, ko ima sezonske itd. Fakat bi se mogla uprava na taj način približit navijačima, pa bi bilo stimulansa ostalim, kako i sam kažeš.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Volim to kako navijas za FKS , ali previse paznje poklanjas posjeti.Doci ce ko dolazi srcem.Bolje 1000 pravih,nego 10.000 nekih koji tu nisu srcem.Veliki raspekt tebi.Ti volis Sarajevo.skoroalen je napisao/la:Osttribine je napisao/la:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
VAFFANCULO
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Fikret1946
- Kontakt:
hocel istok bit cenera ?
Trenutno korisnika/ca: juka55, KarloIvandic i 30 gostiju.