FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 30 jul 2018, 12:45

StariGrad071 je napisao/la:Pa realno slabo je odigrao jucer Mustafic, ali ga ne treba odmarati niti sklanjati, ne treba ga hvaliti nito na zor ko Radovca pa da zavrsi ko pojacanje u biznis ligi kao doticni.
Ok, hajmo ovako, koje su greske jucer bile mustafica, da li su neke greske bile plod toga da je resic npr stao iza beka, da li su neke greske uzrok toga da mu je stanojevic prisao blizu i onda su ga duplali igraci mladosti, da li su neke greske plod toga da 4 igtaca nisu prenijela loptu i da je momak onda sam svaki put gurao loptu naprijed .
Lahko je sa tribine reci "kome ti dodajes", "vidi hajvana" , niko nije u poziciji da su ispred tebe i u liniji 10 igraca protivnika a da se suigraci koji po shemi trrbaju biti ottcoreni zadnjem veznom sakriju.

Jucer je imao najvise 3 greske, kao greske, i to je otpr peosjek koji napravi i jesan pjanic u juveu. Svaki trener zna da se to desi igracu koji drzi igru. Saric je npr puno vise gresaka takvih pravio pa smo ga molili da ostane. Istina je ta, da je mladost u 90 min imala jednu priliku , a da tu priliku su stcorili preko krila, kroz sredinu nisu napraviki ama bas nista, kontrolisali smo sredinu, loptu, tempo i to je ono sto se gleda. Npr protiv radnika nismo imali sredine nikako .
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 jul 2018, 12:52

Pantelija je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Pa realno slabo je odigrao jucer Mustafic, ali ga ne treba odmarati niti sklanjati, ne treba ga hvaliti nito na zor ko Radovca pa da zavrsi ko pojacanje u biznis ligi kao doticni.
Ok, hajmo ovako, koje su greske jucer bile mustafica, da li su neke greske bile plod toga da je resic npr stao iza beka, da li su neke greske uzrok toga da mu je stanojevic prisao blizu i onda su ga duplali igraci mladosti, da li su neke greske plod toga da 4 igtaca nisu prenijela loptu i da je momak onda sam svaki put gurao loptu naprijed .
Lahko je sa tribine reci "kome ti dodajes", "vidi hajvana" , niko nije u poziciji da su ispred tebe i u liniji 10 igraca protivnika a da se suigraci koji po shemi trrbaju biti ottcoreni zadnjem veznom sakriju.

Jucer je imao najvise 3 greske, kao greske, i to je otpr peosjek koji napravi i jesan pjanic u juveu. Svaki trener zna da se to desi igracu koji drzi igru. Saric je npr puno vise gresaka takvih pravio pa smo ga molili da ostane. Istina je ta, da je mladost u 90 min imala jednu priliku , a da tu priliku su stcorili preko krila, kroz sredinu nisu napraviki ama bas nista, kontrolisali smo sredinu, loptu, tempo i to je ono sto se gleda. Npr protiv radnika nismo imali sredine nikako .
Panto niko ne govori nista protiv momka, juce je imao 3 kardinalne greske gdje je slabo dodao loptu pa je presjekose i kontru nam udarise, onda poprecni pasovi koji ne prolaze ni u kantonalnoj, isto su mu presijekli i sreca pa ovi iz mladosti ne znaju, bilo koja imalo ozbiljnija ekipa bi nam juce 3 dala zbog njegova 3 losa pasa, ali 18 mu je godina, ima kad to popraviti, ovo su kritike s dobrom namjerom, niko ga ne pljuje niti tjera niti sta ja znam, zelimo da bude novi Cimirot aBd
1946~

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 30 jul 2018, 12:55

Pantelija je napisao/la:

Samo treba ostaviti momke na miru (mislim na nase akademce). Kad je dobro pohvali, kad je lose presuti. Ova godina je njihovo kaljenje i oscilacije su neminovne kod svih. Sezona 19-20 bi trebala biti njihova, ali moramo ih istrpiti da se djeca priviknu na seniorski fudbal. Isto tako, kada dobro odigraju treba umjereno pohvaliti, ne praviti zvijezde od njih i dizati ocekivanja bespotrebno.

I Husref MORA pokazati malo vise razumjevanja prema mladjim igracima. Jucer Kurdic tek istrcao na teren, debi momku, Husref se dere na njega nakon 15 sekundi (ne pretjerujem, pogledajte snimak).

Samo pustiti djecu da se naviknu i ovo ce da bude beton.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 30 jul 2018, 12:59

ima li kakvih vijesti oko karti, kad ce poceti prodaja i cijene
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 30 jul 2018, 13:01

2000 talijana??? :o
Ako fakat dodju, sa stanjem kakvo je sad na tribinama, mislim da ce talijani izdominirati.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 jul 2018, 13:02

Pa o tome i pisem, on je odigrao jucer utakmicu u rangu sarica mozda i bolje. Saricu sw nisu brojale nikad greske ni mane iako nam je sjebo dva derbija svojim greskamaa.jucer momak odigra za svoje godine i broj utakmica tekmu bolju nego cimi sa 20 sto je igrao u fks, i onda neko napise "slabo".
Niko ga ne size niti treeba, treba ispravljati greske i naprddovatito stoji , ali necemo pripisivati greski to sto se nas vezni zagrasi , momak mu doda loptu a njega igrac mladoati zaobidje i prssjece. Nismo djeca jbg .

Isto tako, protiv radnika stanojevic nabije loptu u aut bez razloga i bez ideje i pri.imo drugi gol. Jucer, kod ovog malca nisam vidio ni jedan besmislen trk niti pas ... uvijek je to bilo iz zelje da se probije blok a ne neki pas samo da nije kod njega. Zato se i desavaju greske. Najlakse je biti alibi igrac, prvom do sebe i stoperu, i nema greske.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 jul 2018, 13:03

Husrefa ostavit par godina bez obzira na sve, moramo vise nauciti da nije do trenera i da mijenjanje istog svako pola godine nece donijeti nikakav uspjeh, boljeg trenutno mi ne mozemo naci i treba ga istrpiti, jer evo vec ove sezone vidimo napredak u odnosu na proslu, ne bih da pretjerujem, ali ako ovako nastavimo, mislim da smo najozbiljniji za osvajanje titule
1946~

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 30 jul 2018, 13:05

2200 talijana najavljeno, bit ce pakleno na tribinama
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 jul 2018, 13:05

Lik ga brani kao da je neko malom Mustafiću majku spomenuo, a ne uputio dobronamjernu kritiku..

Pa valjda je i uloga trenera da "loži" igrače pored terena. Šta treba stati kao kip čitavu utakmicu i ne progovoriti? Nema opuštanja tokom igre i to mi je razumljivo. Husref je po prirodi vazda bio takav, zato ne znam čemu čuđenje? A ne vidim razloga zašto ne bi zagalamio i na akademce, prije svega jer im ne dozvoljava da se opuste, a uostalom Husrefov posao zavisi i isključivo se ogleda kroz rezultate, tako da ima pravo da radi šta hoće. Galami i Conte, Klopp i Guardiola, pa niko ne pravi frku oko toga.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 jul 2018, 13:06

Evander je napisao/la:2000 talijana??? :o
Ako fakat dodju, sa stanjem kakvo je sad na tribinama, mislim da ce talijani izdominirati.
U Reggio Emiliji ih je bila puna tribina, pa se nisu culi :shh:

A kakvo je to stanje na tribinama?
Za razliku do nedavno, stanje ide uzlaznom putanjom i mislim da ce u cetvrtak Kosevo da gori, al ne 2000 talijana ce nas pojest :urnebes:
1946~

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 jul 2018, 13:08

Mogu li se danas kupiti karte?
Bahati, bahati Željkan!
1946

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 30 jul 2018, 13:15

joker90 je napisao/la:Mogu li se danas kupiti karte?
niko nista ne objavljuje za karte
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

High

Post Postao/la High » 30 jul 2018, 13:18

A koliko ih je bilo u prvoj utakmici, pa su se Horde često čule? Većina vas ovdje je prestrašena, pa tek onda objektivna.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 jul 2018, 13:19

AlfredNobel je napisao/la:Lik ga brani kao da je neko malom Mustafiću majku spomenuo, a ne uputio dobronamjernu kritiku..

Pa valjda je i uloga trenera da "loži" igrače pored terena. Šta treba stati kao kip čitavu utakmicu i ne progovoriti? Nema opuštanja tokom igre i to mi je razumljivo. Husref je po prirodi vazda bio takav, zato ne znam čemu čuđenje? A ne vidim razloga zašto ne bi zagalamio i na akademce, prije svega jer im ne dozvoljava da se opuste, a uostalom Husrefov posao zavisi i isključivo se ogleda kroz rezultate, tako da ima pravo da radi šta hoće. Galami i Conte, Klopp i Guardiola, pa niko ne pravi frku oko toga.
Ja nista husrefu nisam rekao. Mali ako misli da su drugi freneri posebno van bosne drugaciji neka hpise faks. Imas treenera koji nz tedenu tj kraj terena ne progovre a na poluvremenu hvataju za vrat. Trrner je tu dok ima rezultat a rezultat zavisi od igraca. Nasi igraci su mentaliteta dvjje dobre tekme i ne mora vise igrati. Zato, svaka psovka mu je zlatna.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 30 jul 2018, 13:19

ThrillerHz je napisao/la:
Evander je napisao/la:2000 talijana??? :o
U Reggio Emiliji ih je bila puna tribina, pa se nisu culi :shh:

A kakvo je to stanje na tribinama?
Za razliku do nedavno, stanje ide uzlaznom putanjom i mislim da ce u cetvrtak Kosevo da gori, al ne 2000 talijana ce nas pojest :urnebes:
Zivi bili pa vidjeli. Ovo je gostovanje, nalozit ce se da se sto kvalitetnije predstave. Njima je Balkan izazov.
A to da se stanje popravlja, to preko noci ne ide, kao sto se preko noci nije ni pogorsalo.
Na sjeveru sumnjam da ce biti puno vise navijaca od tih 2000 (navodno) na jugu. Kad je zadnji put istok navijao?
Vecina od tih dvaesetak hiljada koji ce doci, navijanje ih i ne zanima previse.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 jul 2018, 13:21

Pantelija je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Lik ga brani kao da je neko malom Mustafiću majku spomenuo, a ne uputio dobronamjernu kritiku..

Ja nista husrefu nisam rekao. Mali ako misli da su drugi freneri posebno van bosne drugaciji neka hpise faks. Imas treenera koji nz tedenu tj kraj terena ne progovre a na poluvremenu hvataju za vrat. Trrner je tu dok ima rezultat a rezultat zavisi od igraca. Nasi igraci su mentaliteta dvjje dobre tekme i ne mora vise igrati. Zato, svaka psovka mu je zlatna.
Ovaj drugi pasus nije se odnosio na tvoje pisanje, već generalno za tematiku oko tog "divljanja" Husrefa. :thumbup:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 30 jul 2018, 13:25

Tuga šta se sve desilo između Borussie i Atalante, umjesto da bude puno ko šibica, sad ćemo se udarat u guzicu ako prebacimo 20 milja.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

High

Post Postao/la High » 30 jul 2018, 13:28

Dajte više te informacije o kartama, tikvani!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2018, 13:28

Ubjedljivo najbolje gostovanje, svaka im cast.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 30 jul 2018, 13:29

Husref galami, i treba da galami, šta treba, igraču koji ne poštuje dogovoreno i ne ispunjava zadatke, skuhati kafu.
Pustite čovjeka da radi svoj posao, većina bi Vas, Husrefu dala otkaz, kada je vidjela sastav prije utakmice, poslije pobijede to zaboravljate i počnete plasirati gluposti.
Umjesto da usmjerite misli prema četvrtku, ovde se bavite glupim prepucavanjima,
Mustafić
- dobija prilike (može se reći da ih relativno dobro koristi)
- imao grešaka(pa čovjek je, mlad igrač može se reći početnik), nema veze, na njemu i trenerima je da rade da im smanje broj
- imao dobrih/odličnih poteza, super, još više raditi, da bi ih što više bilo(formira se kao igrač, abd vedeta)
- svima nam je jasno da momak igra na odgovornoj/opasnoj poziciji, i da je njegovo sazrijevanje u dobrog/odličnog/vrhunskog igrača na toj poziciji dug proces, imajmo malo strpljenja i vjerujmo u one koji su mu dali priliku i rade sa njim
- na nama je da vjerujemo u njega i da svaki dobar potez, nagradimo aplauzom
To je tako jednostavno, a isto to važi za sve momke.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 170 gostiju.