FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

brojjedan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la brojjedan » 30 jul 2018, 14:28

Pantelija je napisao/la:Izvinjavam se duboko sirokoj masi koja ne zna sta je forum, i koja ne shvata da nisam napisao da je igrao bez greske nego da objasnjavam da BILO KOJI VEZNI , STOPER ILI BEK kada pogriijesi u predaji lopte ne mora znaciti da je on los i da je "napravio kardinalnu gresku" nego da postoji mogucnost da mu nije bio otvoren ni jedan igrac a ne dva ili tri kako bi po pravilu sistema trebalo da bude. U svakom trenutki igrac koji imaa loptu mora se stvoriti trokut gdje ce aigurnom predajom i kretnjom se napdaviti ili prednost ili makar da losta bude sigurna. Jucer bar q0 puta hodzic,, muatafic, adukor , sofranac nisu imali takve situacije i islo se sa rizicnim loptama prema igracuma koje ae mogu pretvoriti u gol. I to je jeino sto pokhsavam objasniti da ne mozemo konstantno kriviti pojedinca. Jucer je hodzic imao otpr 6-7 gdesaka za 30ak min. Od tih gresaka 3-4 su bile zbog toga sro mu se igraci nisu otvorili . Dva puta resic stoji rame uz rame sa bekom u.jesto da ga odvuce i otvori prostor hodzicu da duplim pasom sa vveznjakom napravi visak.i onda hodIc daje loptu resicu a bek presjeca. I sva raja skace na hodzica.

Ja samo to pokusavam objasniti, da je us al kklektivna igra i da svaki igrac koliko god dobar bio, zavisi od koletiva.
Hej, evo tek procitah do kraja ovaj post (inace duge ne citam). Ovo za Hodžića i Resica si 100% u pravu. Ziv mi bio.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 jul 2018, 14:32

Dobro bordo jutro.
Sef je izdominirao.Da mogu njemu bi dao 5 bodova,a obzirom(ponovo)na nedolicno ponasanje oduzeo bi mu 2 b. :rol:
Svaka cast Husrefe, tri mlada igraca po 90 min,u utakmici koja ti je kao mac visila nad glavom :tokralju: ,
Sabanovic odlican,pa i bekovi Reala i Barse pogrijese .Treci go:Sabanovic,Handzic i Resic go.
Mustafic ponajbolji , gdje je lopta tu je Mustafic .Ne bjezi od lopte i ne odigrava prvom do sebe,to posebno treba cijeniti, znaci ima samopouzdanje.Da jeste grijesio i jednom gotovo pogubno,ali i Cimirot je imao takve greske.Napomenuo bi da je drugi go dobrim dijelom njegov,on je nakautirao Isakovica onom bombom i bi go.Cetvrti go Mustafic,Bekic i Handzic.Dovoljno za tako mladog igraca.
Resic , puno zuji ,a bogami i meda daje.Dvije sretno/spretne asistencije i lijep go . Vise nego dosta.Slab u duelu.naravno ojacat ce i bit ce TOP igrac.
Ipak na kraju cu reci utakmicu su iznijeli Adukor,Sofranc(pao je zadnjih 20-ak min,nonsalancija,ostalo VRH)Rahmanovic, Stanojevic i Handzic. Hodzic od 20 min. odlican, Lijep dupli sa Resicem.@Akademija :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 jul 2018, 14:35

Rahmanović na prednjem veznom je 40% slabiji nego kad igra uz Adukora, a i kao takav je razvalio juče. Momak je veznjak tipa SMS iz Lacija, il Henderson, Bakajoko, taj tip igrača. Fantastično igra na sredini, tek tu njegova agresivnost dolazi do izražaja. A i visina, dosta znači kad imaš igrača koji će pokupit pola ispucavanja golmana i odmah osvojit posjed.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 30 jul 2018, 14:40

AlfredNobel je napisao/la:
Esport je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Lik ga brani kao da je neko malom Mustafiću majku spomenuo, a ne uputio dobronamjernu kritiku..

Pa valjda je i uloga trenera da "loži" igrače pored terena. Šta treba stati kao kip čitavu utakmicu i ne progovoriti? Nema opuštanja tokom igre i to mi je razumljivo. Husref je po prirodi vazda bio takav, zato ne znam čemu čuđenje? A ne vidim razloga zašto ne bi zagalamio i na akademce, prije svega jer im ne dozvoljava da se opuste, a uostalom Husrefov posao zavisi i isključivo se ogleda kroz rezultate, tako da ima pravo da radi šta hoće. Galami i Conte, Klopp i Guardiola, pa niko ne pravi frku oko toga.
Husref galami, i treba da galami, šta treba, igraču koji ne poštuje dogovoreno i ne ispunjava zadatke, skuhati kafu.
Pustite čovjeka da radi svoj posao, većina bi Vas, Husrefu dala otkaz, kada je vidjela sastav prije utakmice, poslije pobijede to zaboravljate i počnete plasirati gluposti.
Umjesto da usmjerite misli prema četvrtku, ovde se bavite glupim prepucavanjima,
Mustafić
- dobija prilike (može se reći da ih relativno dobro koristi)
- imao grešaka(pa čovjek je, mlad igrač može se reći početnik), nema veze, na njemu i trenerima je da rade da im smanje broj
- imao dobrih/odličnih poteza, super, još više raditi, da bi ih što više bilo(formira se kao igrač, abd vedeta)
- svima nam je jasno da momak igra na odgovornoj/opasnoj poziciji, i da je njegovo sazrijevanje u dobrog/odličnog/vrhunskog igrača na toj poziciji dug proces, imajmo malo strpljenja i vjerujmo u one koji su mu dali priliku i rade sa njim
- na nama je da vjerujemo u njega i da svaki dobar potez, nagradimo aplauzom
To je tako jednostavno, a isto to važi za sve momke.
Kakve veze ovo ima sa mnom?
Naslonio se na Husrefa, a onda kada sam poćeo kucati, pustio misli, na tvoj post se odnosi samo prva rečenica(pasus),a ona je afirmativna. Možda sam trebao razdvojiti na dva posta.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 30 jul 2018, 14:47

Oko cijena visi samo jedno pitanje. Iste kao protiv banana,ili ipak nesto vece..
U stampariji samo cekaju da zvrcne telefon..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 jul 2018, 14:53

socrates je napisao/la:Oko cijena visi samo jedno pitanje. Iste kao protiv banana,ili ipak nesto vece..
U stampariji samo cekaju da zvrcne telefon..
Bezveze im je ako napucaju cijene
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2018, 14:57

joker90 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ubjedljivo najbolje gostovanje, svaka im cast.
Znas li ista oko prodaje karata danas?
Rekli da ce stampati karte od 10 a prodaja od 12 ali nista od toga izgleda.. mora biti sutra
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 jul 2018, 15:07

MortemHz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Rekli da ce stampati karte od 10 a prodaja od 12 ali nista od toga izgleda.. mora biti sutra
A garant vijecaju u klubu oko cijena,sta i kako.?
I da se zaradi,i da se navijacima ugodi.Valjda nadju neku sredinu,mada je tesko svima danas ugoditi.Kolika god bude cijena karata,uvjek ce biti nezadovoljnih.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 30 jul 2018, 15:08

MortemHz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Od sutra tek, kazu da nisu ni odstampali jos

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 30 jul 2018, 15:09

Koliko je ova nazovi uprava amaterska i kakvi diletanti obitavaju u istoj govori i ova situacija oko karata i same tekme. Pa,jbt,prodje ponedjeljak ovi pojma nemaju jesu li posli ili dosli,oni nesto satro kontaju...cccc
Da ne govorim o samoj uvertiri,ili ipak jako dobro znaju sta rade..

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 jul 2018, 15:12

kao što rekoh ništa se ne radi da bi posjeta bila dobra....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 jul 2018, 15:15

socrates je napisao/la:Koliko je ova nazovi uprava amaterska i kakvi diletanti obitavaju u istoj govori i ova situacija oko karata i same tekme. Pa,jbt,prodje ponedjeljak ovi pojma nemaju jesu li posli ili dosli,oni nesto satro kontaju...cccc
Pa jbg mislim da su problem i karte za gostujuce navijace.
I tu se cekala potvrda koliko karti stampati za žabare,i to.Mislim da je stampanje najmanji problem.Od utorka do cetvrtka sasvim dovoljno vremena da bez guzve i srkleta, ko hoce obezbjedi ulaznicu.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 30 jul 2018, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 30 jul 2018, 15:17

Ako žele dobru posjetu, neka razmisle o cijenama i vremenu koje nas očeuje, jer ne bi Sarajevo bilo Sarajevo da u četvrtak ne bude neko nevrijeme...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

High

Post Postao/la High » 30 jul 2018, 15:23

https://www.wunderground.com/forecast/b ... alwx_10day

Od 14 do 20 sati bit će golema kiša...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2018, 15:23

Nek je sva nesreca u tome
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 30 jul 2018, 15:24

Što se tiče cijena karata, zarada će biti ista, i sa skupim i sa normalnim/jeftinijim ulaznicama.
Skuplje ulaznice ti donose manju posjetu za par hiljada, a jeftinije ulaznice dosta veću posjetu. Kako god bilo, zarada će biti ista.

Apelujem ljudima iz kluba da povuku ispravan potez i stave jeftinije karte kako bi posjeta bila što bolja jer su prilike da se napune stadioni u našem fudbalu sve rjeđe. Čak i derbiji su sve manje posjećeniji radi upravo onih koji vode klubove.

Velikoj većini nas na forumu ne znači ništa 2-3-4-5KM gore-dole ali ima i onih drugih kojima znači dosta. Neko bi poveo djecu, djevojku, rođaka, i kad plaćaš više karata, puno je, pa će otići sam..

Imate/imamo priliku da još jedna utakmica našeg fudbala bude u vrhu najposjećenijih, zašto sve najveće posjete ne bi bile od Pitara i Hordi? Budimo/budite pametni.

+25 hiljada, ako Bog da.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 30 jul 2018, 15:24

evo sjever 5km, istok 12km zapad 15km, sa clanskom istok 10km zapad 12km
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 30 jul 2018, 15:25

amypitar je napisao/la:
socrates je napisao/la:Koliko je ova nazovi uprava amaterska i kakvi diletanti obitavaju u istoj govori i ova situacija oko karata i same tekme. Pa,jbt,prodje ponedjeljak ovi pojma nemaju jesu li posli ili dosli,oni nesto satro kontaju...cccc
Pa jbg mislim da su problem i karte za gostujuce navijace.
I tu se cekala potvrda koliko karti stampati za žabare,i to.Mislim da je stampanje najmanji problem.Od utorka do cetvrtka sasvim dovoljno vremena da bez guzve i srkleta, ko hoce obezbjedi ulaznicu.
Ma druze 'talijani su to obavili na vrijeme,i ovi su gore znali koliko ce njih biti prije nego sto mogu shvatiti i pretpostaviti koliko ce biti nas.
Juce da je posjeta bila +5k sve bi bilo danas jasno,a i ovako je jasno svima,samo njima kao nije.
Ispade sad nismo mogli marketinski na vrijeme pokriti tekmu zbog gostujucih navijaca.. :nene:
Ako je ista onaj Dino radio da valja,onda je znao svakom od nas zalijepiti reklamu na celo...

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 30 jul 2018, 15:25

Evo cijena karata. Mislim da su cijene sasvim ok.

http://prntscr.com/kcsmgu
Sarajevo ljubavi moja.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 jul 2018, 15:28

sonpenn je napisao/la:Evo cijena karata. Mislim da su cijene sasvim ok.

http://prntscr.com/kcsmgu

Meni cijena ok. :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, Google [Bot], MSOZ101, PingoFTW, plisek, Turo i 37 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []