kako se krecu ti cipovi ... mislim cijena ... imam ja nesto pa....Arsenalisation je napisao/la:Ej...momci jel ima neko od vas da prodaje one cipove za poker na fb... neka se javi na pp ili na br. 062489348 ( msm na to da javama posalje kr..a vi meni cipove...) pooz
hvala unaprijed...
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- Arsenalisation
- Kontakt:
DRUG CIJENA ti je od 1,5 km kredita do 3km za 1 milion cipova...ja bi uzeo za 20 KM...ako si u tz ili bilo ko drugi moze i u novcima ne mora kredit...forza je napisao/la:kako se krecu ti cipovi ... mislim cijena ... imam ja nesto pa....Arsenalisation je napisao/la:Ej...momci jel ima neko od vas da prodaje one cipove za poker na fb... neka se javi na pp ili na br. 062489348 ( msm na to da javama posalje kr..a vi meni cipove...) pooz
hvala unaprijed...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
balahaju bosanci
ovamo u hercegovini 1 KM - 1 M ... I sad nasli kupovati cipove...gdje ste bili kad sam im'o 500M
ja mislio taj poker izmodir'o vise...Barem u nas jest 
- Arsenalisation
- Kontakt:
ma i kod nas sjevernije malo taj poker skoro vise niko i ne igra ali taj covjek od rodice mi iz njem pa valjdato kod njih aktuelno rodica ga htjela ostavit' zbog pokera samo to kaze radi po citav dan...haha...mandraX je napisao/la:balahaju bosanciovamo u hercegovini 1 KM - 1 M ... I sad nasli kupovati cipove...gdje ste bili kad sam im'o 500M
ja mislio taj poker izmodir'o vise...Barem u nas jest
EEDIT: Opet ponavljam molim vas ako neko ima neka se javi ili na gore napisani broj ili na pp...Lik mi je dao 20 KM nmg.mu rec da nema..hhaha
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- moustapha
- Kontakt:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Prošli izbori što ne otključaju Chat,da malo progovorimo kako je bilo na glasanju.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zakljucase ove chatove, pa nemam gdje da pitam. Probaccu ovdje pa ce valjda neko iskusan da odgovori.
Znaci, sa neta sam skinuo film bez prevoda. Skinuo sam i prevod, pa sad ne znam da li ima neka opcija kojom taj prevod mogu dodati filmu, ili moram paralelno pratiti prevod i film ????
Znaci, sa neta sam skinuo film bez prevoda. Skinuo sam i prevod, pa sad ne znam da li ima neka opcija kojom taj prevod mogu dodati filmu, ili moram paralelno pratiti prevod i film ????
- Nail for Real
- Kontakt:
ubacis u fajl, i poslije imas opciju da ti se ukljuci prevod, sad ne znam kako se zove...Stevie-G je napisao/la:Zakljucase ove chatove, pa nemam gdje da pitam. Probaccu ovdje pa ce valjda neko iskusan da odgovori.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=40413Nail for Real je napisao/la:ubacis u fajl, i poslije imas opciju da ti se ukljuci prevod, sad ne znam kako se zove...Stevie-G je napisao/la:Zakljucase ove chatove, pa nemam gdje da pitam. Probaccu ovdje pa ce valjda neko iskusan da odgovori.
evo ovdje imas sve lijepo objasnjeno pa ako ti nesto moze pomoci....
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
ma samo prevod ubaci u fajl gdje ti je film...on ce se sam aktivirati...bar je kod mene tako..Stevie-G je napisao/la:Zakljucase ove chatove, pa nemam gdje da pitam. Probaccu ovdje pa ce valjda neko iskusan da odgovori.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ko je sad predsjednik BiH?
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Izetbegovic , Komsic , Radmanovic 
ahahahahAbrofemy je napisao/la:Zavisi koliko je kvalitetno urađen prevod, ako je dobar i kvalitetan, trebao bi se sam pokrenuti, neke trebaš sam ubacivati.
ubaci prevod u folder sa filmom i moras staviti da bude isto ime filma i prevoda, ako prevod ne odgovara potrazi odgovarajucu verziju...Stevie-G je napisao/la:Zakljucase ove chatove, pa nemam gdje da pitam. Probaccu ovdje pa ce valjda neko iskusan da odgovori.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
U većini playera imaš opciju za ubacivanje subtitlova,,, Kad otvoriš player klikneš desni klik i onda nezz tačno šta piše, samo traži da piše pojam Subtitles, prenesi miš tu i otvorit će ti se par opcija od kojih je jedna vjerovatno Add Subtitles.....
evo je unofficial tema chat vol 3
jbt politika radi nje nam zaključaše i 2 chat 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Megamon
- Kontakt:
Ljudi imali neko da je dobar sa njemackim jezikom.
Potrebno mi je max 8 recenica da se napise.
Nadam se da nije frka
Potrebno mi je max 8 recenica da se napise.
Nadam se da nije frka
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Megamon
- Kontakt:
Ma potrebno mi je da napisem nesto o toksimanijiAbrofemy je napisao/la:Odes na mobile.de i kopiras oglas.
Fazon da droga pusenje steti mladima
Hajde ljudi pokazite svoje lingvisticke sposobnosti
geronimo imal te gdje?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
odes fino na temu bajerna i malo ih priupitas...njemci su uvjek voljni pomoc 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- Megamon
- Kontakt:
Snas'o se,a bit ce jos situacija u kojima ce se moci pokazati lingvisti(geronimo,principatus i co.)T-MAC je napisao/la:odes fino na temu bajerna i malo ih priupitas...njemci su uvjek voljni pomoc
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 31 gost.