FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko ce li se na clansku moci uzeti karti.?
Sasvim ocekivano,nikad nije ni bilo dileme da idu ispod u odnosu na banane,pa negdje to ni zdrav razum ne dozvoljava,realno!!!
Hajmo sad,udri marketing,mobilisi ove spavace....
Hajmooooooo......
Hajmo sad,udri marketing,mobilisi ove spavace....
Hajmooooooo......
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- robertkosar
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:Kakvi glupani poserem im se u dvije markeMortemHz je napisao/la:5-12-15 - obična prodaja
5-10-12 - članovi
A poserem se i onih 10 zapslenih u marketingu,pr strucnjaxima, idem gradom nigdje reklame , jedne jedine, fuj, prije 5 dana smo ugrali 2-2 , gdje ste vi bili
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Cijene su ok, samo mora agresivniji marketing za ovu tekmu biti, **** koridu na svakoj radio stanici najavljuju a kod nas za spektakl tekmu nema **** plakata u gradu, mora to puno bolje i agresivnijr, sa cijenama su uradili ok posao
P.S. Ako ovoliko zabara dolazi nek njima udaraju cijenu kakvu hoce i na njima nek zarade , mogu im hladno 10-15 € kartu staviti
P.S. Ako ovoliko zabara dolazi nek njima udaraju cijenu kakvu hoce i na njima nek zarade , mogu im hladno 10-15 € kartu staviti
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Koliko ce se stampati karata ?
Kakav si ti napaceni bosnjoPantelija je napisao/la:Kakvi glupani poserem im se u dvije markeMortemHz je napisao/la:5-12-15 - obična prodaja
5-10-12 - članovi
A poserem se i onih 10 zapslenih u marketingu,pr strucnjaxima, idem gradom nigdje reklame , jedne jedine, fuj, prije 5 dana smo ugrali 2-2 , gdje ste vi bili
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neko provalio bezveze prosle godine da ima 10 ljudi u marketingu, vidim i sad se fura to 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Posere ti se bosnjo u usta , sjasi mi s kurca bolan, nisam tebe citiraoZip je napisao/la:Kakav si ti napaceni bosnjoPantelija je napisao/la:Kakvi glupani poserem im se u dvije markeMortemHz je napisao/la:5-12-15 - obična prodaja
5-10-12 - članovi
TRI DANA PRED UTAKMICU NEMA KARATA, NEMA NIGDJE ZNAKA DA SW IGRA UTAKMICA, STRASNO ZA ATA LJUDI PLATE PRIMAJU .
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dobre cijene. 
Hvala Bogu pa nisu preseravali. Nije velika razlika između istoka i zapada, tako da će neko ko inače ide na istok moć mirne duše sa zapada odradit ovu utakmicu. Imam osjećaj da će se istok rasprodat, pa čak i sjever bi mogao dovest preko 4 milje. Posebno ako se Horde organizuju za neki spektakl, koreografiju itd.
Hvala Bogu pa nisu preseravali. Nije velika razlika između istoka i zapada, tako da će neko ko inače ide na istok moć mirne duše sa zapada odradit ovu utakmicu. Imam osjećaj da će se istok rasprodat, pa čak i sjever bi mogao dovest preko 4 milje. Posebno ako se Horde organizuju za neki spektakl, koreografiju itd.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da ces moci uzeti koliko ti srce pozeliamypitar je napisao/la:Koliko ce li se na clansku moci uzeti karti.?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Marketing se mora odraditi kako treba, ovo do sad je blago receno uzasno, morate azurirati podatke mnogo brze, plakati i one djevojke na 2 dana da se vrte oko grada kao i protiv Banantsa..
Hahah...Pantelija je napisao/la:Posere ti se bosnjo u usta , sjasi mi s kurca bolan, nisam tebe citiraoZip je napisao/la:Kakav si ti napaceni bosnjoPantelija je napisao/la: Kakvi glupani poserem im se u dvije marke
TRI DANA PRED UTAKMICU NEMA KARATA, NEMA NIGDJE ZNAKA DA SW IGRA UTAKMICA, STRASNO ZA ATA LJUDI PLATE PRIMAJU .
Pravi oblik bosnje
Sramota da neko moze toliko psovati, yebavati a da mu ne dosadi.. a tek koliko je to ruzno gledati i citati..
Treba da se sramis svojih rijeci... Al s obzirom na moral koji posjedujes, mislim da je to tesko zamislivo...
90% postova su ti yebavanje majki, oceva i cega sve ne.. Kultura na nivou!!
Zar nije bilo 11MortemHz je napisao/la:Neko provalio bezveze prosle godine da ima 10 ljudi u marketingu, vidim i sad se fura to
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Evo za sve ove kojim je puno za ovakvu tekmu konkretno za istok 12 keka,nek' to gledaju ovako,bice im mozda lakse..
Istok je 10,255+ 1,743(pdv)=11,988
Pdv placa "kupac", a " priredjivac" ga samo odbije i proslijedi u drzavnu kasu,sto ce ovi naravno i uraditi.
Pa ljudi moji kad gurbeti dolaze istok nikad nije ispod cenera,o cemu pricamo?!?
Istok je 10,255+ 1,743(pdv)=11,988
Pdv placa "kupac", a " priredjivac" ga samo odbije i proslijedi u drzavnu kasu,sto ce ovi naravno i uraditi.
Pa ljudi moji kad gurbeti dolaze istok nikad nije ispod cenera,o cemu pricamo?!?
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kako steci iskustvo na radnom mjestu?Radom naravno.Fudbalerima je radno mjesto teren(utakmice i treninzi).Jako dobar post .Evander je napisao/la:Svako ko kritikuje Mustafica, ili bilo kojeg akademca, je debilcina.
Mi smo kao navikli da nam ovi polovni igraci koji su igrali sve prethodne sezone, igraju bez greske i da nam trofeje donose i lijepu igru, pa nam sad kao smeta ako neki momak ne odigra cijelu utakmicu perfektno.
Ova djecurlija su dokazala da su vec sad ravnopravna sa ostalim igracima, a mogu biti samo bolji.
Postoje dva puta, da klub dovede skupa pojacanja i dobre igrace, ali od toga vidimo da nema nista.
Drugi put su ova dijeca i na tome moramo istrajati i klub i mi navijaci.
Dok je u ekipi starkelja i stranaca koji ne vrijede prebijene pare, ja ne znam kako neko moze A reci protiv ove djece.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:Posere ti se bosnjo u usta , sjasi mi s kurca bolan, nisam tebe citiraoZip je napisao/la:
Kakav si ti napaceni bosnjo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
@Zip, jusu ti u klubu sredili da prodajes kospe na stadionu? 
Istok 10, zapad 13 bi bilo ok, ono jucer je bilo klanje 8 i 10, imam pare ali cilj u ovakvoj utakmici je pun stadion i prolaz a ne zarada od 40 milja vise u vrh glave.MortemHz je napisao/la:Marketing se mora odraditi kako treba, ovo do sad je blago receno uzasno, morate azurirati podatke mnogo brze, plakati i one djevojke na 2 dana da se vrte oko grada kao i protiv Banantsa..
Marketing nam je katastrofa, kako au jucer mogli privuci 3-4 milje ljuddi vise samo da su povezaliove dvihe utakmice , tipa istok 15 za obje ili sl. Jok, lakse je slikati corbu na stolu iz italije
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ocekivane cjene kako je i najavljivano,sasvim korektne cjene sve za 10
Idemo se pobiti pa sta bog da.
Idemo se pobiti pa sta bog da.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
S obzirom kakvi nam lopovi sjede u foteljama prosli smo za 10 
YOU CAN'T PLAY FOR ARSENAL AND GIVE UP, NO MATTER WHAT THE SCORE IS.