Mars.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
odličan, mislio sam samo ukratko pogledati pa iduci dan pogledati ostatak posto sam sinoc poceo kasno gledati, medjutim pogledao sam bez pauze.Saurman je napisao/la:
Nije misterija ali čisto da se vidi kakav uticaj imaju gownari na USA iz takozvane države Izrael.
Zanimljiva je zahebancija taj mjesec. Ko je dublje ulazio u sve te slike, price, pojedine sijecke iz razgovora sa apolom dok je "bio" ili bio gore. Mnogo toga je nejasno, cudno, jedna od cudnijih stvari je slika na kojoj se vidi objekat koji sjaji i zaista je slika originalna nije fejk. Medjurim pokusali su objasniti da je drugi aatrinaut nesto bacio i da je tad uslikano. Postoji bas interesantnih stvari, kao sto su ooptilicno savrseni objekti , par snimaka na koima se vidi nesto nalik objektima u ookretu itd.Saurman je napisao/la:Vjerovatno je i četverougaoni objekat na Mjesecu ostatak od vulkana.
Zar to nije jedan specifičan dio mliječnog puta, a ne cijela galaksija? Šljivo, na ovakvoj temi ti postavljaš netačne informacijesljivo je napisao/la:
Mliječni put.
Zar nije Musk veliki protivnik AI-a?Mokroguz je napisao/la:@Brokula U pravu si.
Ocekuje se da ce se singularitet desiti u 2045, ali sam negdje citao prosle godine da bi moglo vec u 2022 se desiti. Americka vlada je ulozila nekih 90 miliona dolara za istrazivanju o AI-ovima, Musk je napravio svoju laboratoriju za to, i Google je ulozio nesto strasno u to, svi hoce sto prije do toga da dodju;
Jos ne funkcionise kako treba jer kad su testirali, ponekad su nazvali npr. kineski restoran a zaposlenici su imali tako debeo akcenat da AI nije mogao da ih razumije. Zato nece jos ovo pustiti na trzistu.
Jeste, ja pomijesao DeepMind(AI kompanija) i Neuralink(Muskova kompanija).Brokula je napisao/la:Zar nije Musk veliki protivnik AI-a?Mokroguz je napisao/la:@Brokula U pravu si.
Ocekuje se da ce se singularitet desiti u 2045, ali sam negdje citao prosle godine da bi moglo vec u 2022 se desiti. Americka vlada je ulozila nekih 90 miliona dolara za istrazivanju o AI-ovima, Musk je napravio svoju laboratoriju za to, i Google je ulozio nesto strasno u to, svi hoce sto prije do toga da dodju;
Jos ne funkcionise kako treba jer kad su testirali, ponekad su nazvali npr. kineski restoran a zaposlenici su imali tako debeo akcenat da AI nije mogao da ih razumije. Zato nece jos ovo pustiti na trzistu.
NASA redovno filtrira slike koje dolaze sa Mjeseca i Marsa al' nekad ne stignu sve izbrisati.Svjedočenja astronauta kao i bivših uposlenika NASA-e govore da postoje anomalije tj umjetni objekti na Mjesecu i Marsu.Pantelija je napisao/la:Zanimljiva je zahebancija taj mjesec. Ko je dublje ulazio u sve te slike, price, pojedine sijecke iz razgovora sa apolom dok je "bio" ili bio gore. Mnogo toga je nejasno, cudno, jedna od cudnijih stvari je slika na kojoj se vidi objekat koji sjaji i zaista je slika originalna nije fejk. Medjurim pokusali su objasniti da je drugi aatrinaut nesto bacio i da je tad uslikano. Postoji bas interesantnih stvari, kao sto su ooptilicno savrseni objekti , par snimaka na koima se vidi nesto nalik objektima u ookretu itd.Saurman je napisao/la:Vjerovatno je i četverougaoni objekat na Mjesecu ostatak od vulkana.
Dok nasjem postvit cu par videa na jednom solidnom kanalu sto sam gledao
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Google [Bot] i 1 gost.