Seyo_TM je napisao/la:Et opet imamo zeljovca za predsjednika

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Seyo_TM je napisao/la:Et opet imamo zeljovca za predsjednika

čamac je napisao/la:Kako je krenulo zadnjih godina postat ćemo mi režimski klub

pile87 je napisao/la:Ako smo ikada ostali duzni igracima onda je to sad, znaci nema opravdanja ono sto je bitnije od svega da protiv Celika treba da bude puna Grbavica, povedite rodjake, rodice, komsije i komsinice jer Zeljo je ponovo na pravom putu i treba nasu pomoc sa tribina
tm8782 je napisao/la:Gledajuci TV sad na jednoj tv stanici jedan nevazeci listic za predsjednika, kad u nastavku zasto je nevazeci neki glasac je dodao jos jednog clana predsjednistva, a to je "DRŽAVA ŽELJO". Sto me nasmija majko moja.

Taj i jeste jedini važeći ovo ostalotm8782 je napisao/la:Gledajuci TV sad na jednoj tv stanici jedan nevazeci listic za predsjednika, kad u nastavku zasto je nevazeci neki glasac je dodao jos jednog clana predsjednistva, a to je "DRŽAVA ŽELJO". Sto me nasmija majko moja.
Ostalo je sve kratkotarjno !čamac je napisao/la:Taj i jeste jedini važeći ovo ostalotm8782 je napisao/la:Gledajuci TV sad na jednoj tv stanici jedan nevazeci listic za predsjednika, kad u nastavku zasto je nevazeci neki glasac je dodao jos jednog clana predsjednistva, a to je "DRŽAVA ŽELJO". Sto me nasmija majko moja.
Čovjek iznio svoj stav, dakle do kraja demokratski!Stole iz Bora je napisao/la:tm8782 je napisao/la:Gledajuci TV sad na jednoj tv stanici jedan nevazeci listic za predsjednika, kad u nastavku zasto je nevazeci neki glasac je dodao jos jednog clana predsjednistva, a to je "DRŽAVA ŽELJO". Sto me nasmija majko moja.
e svaka cast za ovoStole iz Bora je napisao/la:tm8782 je napisao/la:Gledajuci TV sad na jednoj tv stanici jedan nevazeci listic za predsjednika, kad u nastavku zasto je nevazeci neki glasac je dodao jos jednog clana predsjednistva, a to je "DRŽAVA ŽELJO". Sto me nasmija majko moja.
BRAVO STOLE !!!Stole iz Bora je napisao/la:tm8782 je napisao/la:Gledajuci TV sad na jednoj tv stanici jedan nevazeci listic za predsjednika, kad u nastavku zasto je nevazeci neki glasac je dodao jos jednog clana predsjednistva, a to je "DRŽAVA ŽELJO". Sto me nasmija majko moja.
E u tom slucaju je do mene ..tm8782 je napisao/la:Znam da nije tvoja slika ni listic, nego sam pohvalio sto si to postavio da drugi vidi. Ja sam pokusao rijecima da docaram. Ti si ostalo uradio:D:D. Jer slika govori 1000 rijeci.
Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 4 gosta.