Potura se qara sa 90 % igrača, Mujakić ga redovno meće u nju i postavljanje slika na instagramuBordoSarajevo je napisao/la:Koja je funkcija Poture i ove nove Eme u klubu? Šta je tačno njihov posao? Ova nova Ema samo na početku bila na onom pressu i nema je od tad.
Instagram i Facebook su malo aktivinij bili u posljednje vrijeme, mislim da je neko i napisao ovdje da im se javio povodom tog i rekli su kao da će i zaposliti jednu osobu za to i baš od tada je i počelo biti aktivnije, još je to na niskom nivou kako bi trebalo ali ono NAJVAŽNIJE - MARKETING za četvrtak i ATALANTU je katastrofalan, moramo im skrenuti pažnju jer čitaju forum, nek nešto urade do četvrtka, ovo je katastrofa do sada...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Fikret1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mujakić ima djevojku već duže , nema potrebe izmišljat stvari...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Fikret1946
- Kontakt:
kad se posvadja s djevojkom ode kod Poture
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Horde zla u Italiji:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ajde vise ljudi dosta o kartama. Cijena je ok. Pa sisanje je 10km. Ipak je atalanta u pitanju
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Zasto prepirka,ako danas imate gotovo isto misljenje ? Prepirka radi prepirke.Verbalni obracuni radi ranijih istupanja.Malo ste kao djeca.Postujem oba , ali radi nekih starih pristupa se ne treba sad nadmudrivati.Pozzbrojjedan je napisao/la:Buraz ne vadi se i ne zamjeri nam. Jednostavno nismo navikli da ovoliko nekog braniš, bez razloga, a pogotovo na ove duge postove. Zna se ko piše duge postove, djeca, oni što se pravdaju, i oni što bi da ispadnu pametni. A ti nisi, do sad, bio u tim kategorijama.Pantelija je napisao/la:Izvinjavam se duboko sirokoj masi koja ne zna sta je forum, i koja ne shvata da nisam napisao da je igrao bez greske nego da objasnjavam da BILO KOJI VEZNI , STOPER ILI BEK kada pogriijesi u predaji lopte ne mora znaciti da je on los i da je "napravio kardinalnu gresku" nego da postoji mogucnost da mu nije bio otvoren ni jedan igrac a ne dva ili tri kako bi po pravilu sistema trebalo da bude. U svakom trenutki igrac koji imaa loptu mora se stvoriti trokut gdje ce aigurnom predajom i kretnjom se napdaviti ili prednost ili makar da losta bude sigurna. Jucer bar q0 puta hodzic,, muatafic, adukor , sofranac nisu imali takve situacije i islo se sa rizicnim loptama prema igracuma koje ae mogu pretvoriti u gol. I to je jeino sto pokhsavam objasniti da ne mozemo konstantno kriviti pojedinca. Jucer je hodzic imao otpr 6-7 gdesaka za 30ak min. Od tih gresaka 3-4 su bile zbog toga sro mu se igraci nisu otvorili . Dva puta resic stoji rame uz rame sa bekom u.jesto da ga odvuce i otvori prostor hodzicu da duplim pasom sa vveznjakom napravi visak.i onda hodIc daje loptu resicu a bek presjeca. I sva raja skace na hodzica.
Ja samo to pokusavam objasniti, da je us al kklektivna igra i da svaki igrac koliko god dobar bio, zavisi od koletiva.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kakve su ovo mahalske ko kome pristavlja i sl?
Mujakić tri godine u vezi, vjerio se, nema potrebe za izmišljanjem.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sve i da ga pristavlja, šta to vas boli qrac?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja sam joj nedavni poslao poruku u vezi te neaktivnosti na društvenim mrežama i tad mi je rekla da će naredni dan zaposliti osobu za to i onda se aktivnost poboljšala. Jutros sam joj poslao i vezano za ovaj blijedi marketing pred četvrtak, a nadam se da će opet djelovati.BordoSarajevo je napisao/la:Koja je funkcija Poture i ove nove Eme u klubu? Šta je tačno njihov posao? Ova nova Ema samo na početku bila na onom pressu i nema je od tad.
Instagram i Facebook su malo aktivinij bili u posljednje vrijeme, mislim da je neko i napisao ovdje da im se javio povodom tog i rekli su kao da će i zaposliti jednu osobu za to i baš od tada je i počelo biti aktivnije, još je to na niskom nivou kako bi trebalo ali ono NAJVAŽNIJE - MARKETING za četvrtak i ATALANTU je katastrofalan, moramo im skrenuti pažnju jer čitaju forum, nek nešto urade do četvrtka, ovo je katastrofa do sada...
@Fikret1946
Koliko si jadan mutantu, na nivou djeteta od 5 godina.. Pisati takve stvari mogu samo pavijani kao što si ti. Šta misliš da neko tako napiše o tvojoj sestri, rodici, drugarici?
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 30 jul 2018, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Maloprije Mujakic sad Dupovac....zanimljivo?!
K'o što kaže uNbx, nek se yebe ko s kim hoće, slobodna zemlja. Al nema potrebe blatit ni djevojku na taj način, a ni momke. Sutra će djevojka nekog od njih zalutat ovdje il će joj neko reći šta se piše, a sve neosnovano. Ako ne radi dobro svoj posao ne znači da je ****.
Ti se mozda osjecas ko bosanac, a tvoje ponasanje je klasicno bosnjacko..Pantelija je napisao/la:Prvo, ja nisam bosnjo nego bosanac. Dakle, mene sda ne moze trpati u svoj tor da budem bato bato sta je bilo? Oni meni ti si bosanac, ja sam bosnjak tipove. Dakle ja sam napaceni bosanac, bosnjjo nisam.Zip je napisao/la: Hahah...
Pravi oblik bosnje![]()
Sramota da neko moze toliko psovati, yebavati a da mu ne dosadi.. a tek koliko je to ruzno gledati i citati..
Treba da se sramis svojih rijeci... Al s obzirom na moral koji posjedujes, mislim da je to tesko zamislivo...
90% postova su ti yebavanje majki, oceva i cega sve ne.. Kultura na nivou!!
Drugo, branio si licno najvece olose u upravi kojih ili smo se rijesili ili se rjesavamo, branio si upravu kad su im svi **** ave po spisku. Zasto, to samo ti znas i niko drugi, mozda jos poneko ali nije no bitno. Glupost.
Trece.Na forumu te svi znaju kao nekoga ko je ili u upravi ili ima najrodjene/g u kkubu, pa ih branis na ave nacine i s takvim podilazacima necu da imam posla, ja sam uvijek bio s druge strane, uvijek protiv uhljeba i uvijek cu biti. Pljuvao si Evandera do besvjesti a na kraju cijeli forum vidi da je bio 90% stvari u pravu. Istog vise ne citiras jer te ocito hvata nelagoda neka.
Cetvrto, psujem, psovao sam i psovat cu, kao i husref. A mene ko licno zna, a zna dosta rajw sa foruma, zna da nisam neko ko pauje, niti neko ko je bosnjo, kao i koliko dugo i kako sam uz sarajevo. Sve to sto sam prosao sa klubom je dovoljno da vidim da u i oko kluba se nalazw uhljebi i neznalice i pljuvat cu iste vazdaa, necu nikada biti poltron koji nema svoje ja i koji zarad par tekmi dobrih pogazi svoje misljenje o necemu. Skrivas se dvije godine po rupama jer nas je samarao ko je stigao i nakon remija sa atalantom ne mzoze covjrk od gebe pisati na forumu da ne budes zakrpa.
Ja otkad pljujem, pljujem jer su bezmudi jadovi koji nisu smjeli mladim igracima da daju sansu i da ih puste da igraji, nego su dovodili cetkovice i slicne ublehe, altiparmakovske itd. I vazda cu pljuvati dok god prosjecan preplaceni polovnjak igra a po sloveniji i slovackoj nasi momci resetaju. Dok god mladi igraci igraju, taman 5 primali nikad pljunuti necu!
Imas opciju da ne citas moje postove, vjerovatno ti jos 10-ak njih smeta, fino sve blokiras i budes godpodin. Udjea na forum sve mile lile, sve dobro cak i kad radniku za sat vremena sut ne uputimo.
ZALOSNO je da je jucer bilo 3-4 milje ljudi,po onako lijepom vremenu, zalosno da ne moze zaloa ije, zalosno kao i one cijene ulaznica, to valjda da opprezuju bolesnike.
Kultura ti nike na nivou, sramota za tebe. Al imas dva advokata koja ti mogu pomoci da budes kulturniji.. doduse yedan je jako mlad(srednjak) i neiskusan, pa sumnjam da mozes od njega nesta nauciti.. al drugi, menadzer, ti moze jako pomoci.
Da, ja imam Amidzu u klubu i njegovo ime je Sir Vincent Tan, i naravno da cu podrzavati njegovo ulaganje i sve sto je uradio za FkS.
Tvoje ponasanje i tvojih advokata smo vidjeli kad je kamp u pitanju, gdje ste na najpodliji moguci nacin popljuvali isto... A sad se hvalite Mustaficem i drugim mladim igracima, haman pa ste uspjeh akademije pripisali sebi. Dotle je doslo hvaljenje.. znaci popisao si se sam u usta.
To dovoljno pokazuje o vama ko ste i sta ste.
I corava koka zrno ubode, pa tako i vi pa vam drugi forumasi tapsaju po ramenu jer ste pogodili da ce nesta lose da se desi u klubu. A u takvoj negativnosti u i oko kluba, bas je mudrost bilo pogoditi to.
dobre cijene ulaznica za Atalantu
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa da postoji normalni moderatorski nadzor, ovaj bi dobio ban, ali pošto ne postoji, može raditi šta ko hoće. Znam ovog međeda s drugih tema, mutavac klasični.. I ako ne radi kako treba, ali možda ne prolaze sve ideje kako ona ili neko drugi hoće, jer imaju i iznad nje ljudi koji se pitaju. Uostalom, kad god sam poslao mail ili običnu poruku njoj ili prije Trbiću, ljubazno su odgovarali, a i obratili pažnju na neku upućenu primjedbu, kao što je i ona za društvene mreže. Ali, dokle ide ta glupoća, napišeš hladno neku glupost koja nije zanimljiva ni djeci u osnovnoj, samo eto da bi ispao neka lafčina lafo, a ne znaš da joj možda brat prati temu ili neko od rodbine, poznanika itd. Neko prozivanje i vrijeđanje, a garant tamo bali na njenom Instagramu..skoroalen je napisao/la:K'o što kaže uNbx, nek se yebe ko s kim hoće, slobodna zemlja. Al nema potrebe blatit ni djevojku na taj način, a ni momke. Sutra će djevojka nekog od njih zalutat ovdje il će joj neko reći šta se piše, a sve neosnovano. Ako ne radi dobro svoj posao ne znači da je ****.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 30 jul 2018, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
Je l' iko ikad kupov'o student zapad sezonsku? Samo kopija prve stranice indexa treba?
- AlfredNobel
- Kontakt:
@skoroalen
Ako su ti sve desetke, ne trebaš ništa.
@Fikret1946
Ma ja, nisam ni očekivao ništa pametno.. Klasični balavac.
Ako su ti sve desetke, ne trebaš ništa.
@Fikret1946
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Tito si ,uvijek pozitiva.Drago mi je da su se Tebi i upravi poklopila misljenja.Mnogi ovdje trebaju uciti od tebe.skoroalen je napisao/la:Dobre cijene.
Hvala Bogu pa nisu preseravali. Nije velika razlika između istoka i zapada, tako da će neko ko inače ide na istok moć mirne duše sa zapada odradit ovu utakmicu. Imam osjećaj da će se istok rasprodat, pa čak i sjever bi mogao dovest preko 4 milje. Posebno ako se Horde organizuju za neki spektakl, koreografiju itd.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Jesu qrac, ne znam gdje ću na master upast radi prosjeka.AlfredNobel je napisao/la:@skoroalen
Ako su ti sve desetke, ne trebaš ništa.![]()
@Fikret1946