Ne vadi ga ss.ba
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Zanimljivo je i to da Krčmarević nije trener s najkraćim stažom na Grbavici, Vlado Čapljić je ostao samo četiri utakmice, ubilježivši dvije pobjede, remi i poraz, pa je s te, statističke strane jedan od najsuspješnijih Željinih trenera u posljednje vrijeme.
Ne vadi ga ss.ba

Ne vadi ga ss.ba
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
HAHAHAAHHAAH! NK Cirkusnicar! Pa tek dva kola! Hahahaha
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
wobly92 je napisao/la:
Al je Slobo bolji od Slavka, on je otišao uoči prvog kola. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pa covjek ima ko i Husref jedan poraz i jednu pobjedu i to poraz na BP. Uvijek tesko gostovanje i nama i njima. Nemilosrdni kamatar odmah otkaz!! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- samoposteno
- Kontakt:
A kakvu ekipu imaju bar 5 trenera ce promijenit ove sezonejoker90 je napisao/la:Pa covjek ima ko i Husref jedan poraz i jednu pobjedu i to poraz na BP. Uvijek tesko gostovanje i nama i njima. Nemilosrdni kamatar odmah otkaz!!
-
Sariel1987
- Kontakt:
joj kad se okrene kolo srece pa se manijaci naklate na pite i robove 
- dynamodresden1
ilijaski zestoki artiljerac hahahlive je napisao/la:I Odović je neki lik zesci. Znaci kad se trazi trener nema ga ni na vidiku i onda kad se ovako nesto dogodi postave Odovica on prihvati pa ga z pola godine nabiju nogom u guzicu. I tako u krug
evo frišak spin odma da se halali sezona nakon drugog kolaMože li Odović afirimisati novu generaciju talentovanih fudbalera Željezničara?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- samoposteno
- Kontakt:
Sto na nas brate mi smo im pomogli da otjeraju smece od treneraSariel1987 je napisao/la:joj kad se okrene kolo srece pa se manijaci naklate na pite i robove
-
Sariel1987
- Kontakt:
vi ste dobili ni krivi ni duzni. al to su njihovi problemi.vama dobro.
jedino sto je bilo dobro je atmosfera mada je ono sa gadjanjem zebe realno bio ciganluk.
jedino sto je bilo dobro je atmosfera mada je ono sa gadjanjem zebe realno bio ciganluk.
Pitarski cijenjeni psiholog hahadynamodresden1 je napisao/la: ilijaski zestoki artiljerac haha
💩💩
- dynamodresden1
psiholog je jednom bio i nikad vise a ovaj 3 put hahaha,dignnite mu kakav spomenik u vidu tenka ..Goosman je napisao/la:Pitarski cijenjeni psiholog hahadynamodresden1 je napisao/la: ilijaski zestoki artiljerac haha
dobro vas je nauciodynamodresden1 je napisao/la:psiholog je jednom bio i nikad vise a ovaj 3 put hahaha,dignnite mu kakav spomenik u vidu tenka ..Goosman je napisao/la:Pitarski cijenjeni psiholog hahadynamodresden1 je napisao/la: ilijaski zestoki artiljerac haha
💩💩
Pitarluk je dijagnoza.dynamodresden1 je napisao/la:psiholog je jednom bio i nikad vise a ovaj 3 put hahaha,dignnite mu kakav spomenik u vidu tenka ..Goosman je napisao/la:Pitarski cijenjeni psiholog hahadynamodresden1 je napisao/la: ilijaski zestoki artiljerac haha
Vlasniku se ne postavljaju uslovi.
Mene je na funkciju imenovao vlasnik i ja sam samo njemu odgovoran.
Mene je na funkciju imenovao vlasnik i ja sam samo njemu odgovoran.
- Evolution87
- Kontakt:
06.01.2015.
Tema: nk vaso miskin
Tema: nk vaso miskin
Za Odovića je nažalost tačno da je bio u četničkoj vojsci i to ne kao tenkista nego kao logističar, a njegov brat je baš pravi četnik bio pitajte bilo koga u Ilijašu. Možda popijem ban, ali istinu ću uvijek govoriti, ne znam kako se preko ovoga prešlo kad nas je prvi put vodio, ali nama na obraz, kao i ovaj put. U razgovoru sa drugovima, niko od nas neće vidjeti Grbavice dok je on trener, pola nas je očeve izgubilo i mene uključujući i jednostavno ne možemo gledati nekoga ko je bio pripadnik četničke vojske na klupi nam voljenog kluba.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
UpsEvolution87 je napisao/la:06.01.2015.
Tema: nk vaso miskinZa Odovića je nažalost tačno da je bio u četničkoj vojsci i to ne kao tenkista nego kao logističar, a njegov brat je baš pravi četnik bio pitajte bilo koga u Ilijašu. Možda popijem ban, ali istinu ću uvijek govoriti, ne znam kako se preko ovoga prešlo kad nas je prvi put vodio, ali nama na obraz, kao i ovaj put. U razgovoru sa drugovima, niko od nas neće vidjeti Grbavice dok je on trener, pola nas je očeve izgubilo i mene uključujući i jednostavno ne možemo gledati nekoga ko je bio pripadnik četničke vojske na klupi nam voljenog kluba.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- dynamodresden1
uskoro zvornicka 1 ambasada srbije,zivio miske jos 100 godina,7 posto ni milimetra manje..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.