Haveru (izvini ulicni zargon sa 60+g) trebat ce nam Mamic ili neko sl.Mamic bi za Cimija cenera uzeo.Naravno@AkademijaMortemHz je napisao/la:Samozdravlje - Akademija
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Pa, nije ti to baš pametno kao što kažeš, a evo i zašto; Mamić je završio sa prodajom, obzirom da je osuđen u HrvatskojSamozdravlje je napisao/la:E sad da Vam starac nesto pametno kaje.Pod hitno kontaktirat Mamica i na neki od ovih nacina traziti pomoc(nemamo mi ljudi koji ce znati prodati nase bisere (neko spomenu rudnik zlata):
1.Ugostiti ga i zamoliti za savet , voli covjek derneke , a nece skoro iz BiH (aBd)
2.Angazovati ga za prodju nasih bisera(dati mu 20-30%), a mi cemo dobiti lijepu lovu(ako nasi budu prodavali,a to je neminovno,necemo veliki hajr vidjeti.Ako Bog da prodjemo Atalantu i Bekic ide za 2mill$)
3.Ne znam treci nacin (mozda sudija Ustavnog ili Bih suda-sala neslana)![]()
@Akademija
i povrh svega on je trenutno u bjekstvu. Zar misliš da će ijedan evropski menadžer ili sportski radnik nastaviti saradnju
sa Zdravkom? Ne, neće... Poslije svega, od dugogodišnje borbe i bojkota BBB -do sudske presude, dati ovom čovjeku
u povjerenje Klub bila bi velika greška. Ne, hvala.
1946
Kako glupo da se karte ne mogu kupiti ispred stadiona na dan utakmice
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na dan utakmice na platou ispred stadiona Asim Ferhatović Hase biće moguća kupovina ulaznica na samo jednom prodajnom mjestu, na velikom parkingu ispred istočne tribine. Zbog te činjenice svim navijačima preporučujemo da svoju ulaznicu nabave ranije kako bi izbjegli gužvu na blagajni ispred stadiona.hrn je napisao/la:Kako glupo da se karte ne mogu kupiti ispred stadiona na dan utakmice
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Moja greska nisam procitao do krajaMortemHz je napisao/la:Na dan utakmice na platou ispred stadiona Asim Ferhatović Hase biće moguća kupovina ulaznica na samo jednom prodajnom mjestu, na velikom parkingu ispred istočne tribine. Zbog te činjenice svim navijačima preporučujemo da svoju ulaznicu nabave ranije kako bi izbjegli gužvu na blagajni ispred stadiona.hrn je napisao/la:Kako glupo da se karte ne mogu kupiti ispred stadiona na dan utakmice
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne znam otkud ti to, vazda se može kupiti na dan tekme ispred stadiona.hrn je napisao/la:Kako glupo da se karte ne mogu kupiti ispred stadiona na dan utakmice
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Informacije o prodaji ulaznica za utakmicu protiv Atalante

Fudbaleri Sarajeva u četvrtak igraju revanš utakmicu 2. pretkola Evropa lige na stadionu Asim Ferhatović-Hase protiv Atalante iz Bergama. FK Sarajevo ima povoljan rezultat iz prve utakmice a u pohodu na 3. pretkolo potrebna je što veća podrška naših vjernih navijača.
Prodaja ulaznica za revanš protiv Atalanta BC počinje u ponedjeljak 30.07.2018 godine.
Cijene ulaznica:
ZAPAD – 15 KM
ISTOK 12 KM
SJEVER 5 KM
JUNIOR ULAZNICA 2 KM ( DJECA DO 14 GODINA)
Aktivni članovi FK Sarajevo ostvaruju pravo na popust i oni svoje ulaznice mogu kupiti isključivo u odjelu članstva i sezonskih ulaznica FK Sarajevo, Maršala Tita 38b i to po cijeni:
ZAPAD – 12 KM
ISTOK 10 KM
Ulaznice će biti dostupne na sljedećim lokacijama:
PONEDJELJAK 30.07.2018.
FAN SHOP Maršala Tita do 20 sati
UTORAK 31.07.2018. I SRIJEDA 01.08.2018.
FAN SHOP Maršala Tita Od 8 do 20 sati
FAN SHOP Bezistan od 10 do 20 sati
Prodajno mjesto Tržnica Markale od 9 do 19 sati
Prodajno mjesto Skenderija od 9 do 19 sati
Ljetni market BBI centar od 10 do 22 sata
ČETVRTAK 02.08.2018. ( DAN UTAKMICE )
FAN SHOP Maršala Tita od 8 do 18 sati
FAN SHOP Bezistan od 8 do 18 sati
Prodajno mjesto Skenderija od 9 do 17 sati
Ljetni market BBI centar od 10 do 19 sati
Na dan utakmice na platou ispred stadiona Asim Ferhatović Hase biće moguća kupovina ulaznica na samo jednom prodajnom mjestu, na velikom parkingu ispred istočne tribine. Zbog te činjenice svim navijačima preporučujemo da svoju ulaznicu nabave ranije kako bi izbjegli gužvu na blagajni ispred stadiona.

Fudbaleri Sarajeva u četvrtak igraju revanš utakmicu 2. pretkola Evropa lige na stadionu Asim Ferhatović-Hase protiv Atalante iz Bergama. FK Sarajevo ima povoljan rezultat iz prve utakmice a u pohodu na 3. pretkolo potrebna je što veća podrška naših vjernih navijača.
Prodaja ulaznica za revanš protiv Atalanta BC počinje u ponedjeljak 30.07.2018 godine.
Cijene ulaznica:
ZAPAD – 15 KM
ISTOK 12 KM
SJEVER 5 KM
Aktivni članovi FK Sarajevo ostvaruju pravo na popust i oni svoje ulaznice mogu kupiti isključivo u odjelu članstva i sezonskih ulaznica FK Sarajevo, Maršala Tita 38b i to po cijeni:
ZAPAD – 12 KM
ISTOK 10 KM
PONEDJELJAK 30.07.2018.
Na dan utakmice na platou ispred stadiona Asim Ferhatović Hase biće moguća kupovina ulaznica na samo jednom prodajnom mjestu, na velikom parkingu ispred istočne tribine. Zbog te činjenice svim navijačima preporučujemo da svoju ulaznicu nabave ranije kako bi izbjegli gužvu na blagajni ispred stadiona.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 30 jul 2018, 19:02, ukupno mijenjano 5 puta.
Pa sad protiv Atalante dolaze dvojica sa mnom na zapad, al to su momci koji inače ne idu na tekme, dolaze zbog Atalante i spektakla. U nastavku sezone dolazim sam tamo, ako mognem dobit tu studentsku za zapad.MortemHz je napisao/la: Jesi li inace sa njima sad ili si sam?
Mislim, sam na tribinu, dođemo svi skupa na stadion pa neki na sjever, neki na istok.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- StariGrad071
- Kontakt:
Naravno da prave greske ali ih treba minimizirati, a to ce se postici ako mu se objasni gdje je pogrijesio.Samozdravlje je napisao/la:Ne zelim ti protivrijeciti samo radi furke , ali zar nije imao veliki uticaj za 2 i 4 gol. Za jednog 19-aka sasvim dovoljno. Greske prave zvijezde i puno iskusniji(Mesi penal,Cimirot & Velez...).Argumenti.PozzStariGrad071 je napisao/la:Pa realno slabo je odigrao jucer Mustafic, ali ga ne treba odmarati niti sklanjati, ne treba ga hvaliti nito na zor ko Radovca pa da zavrsi ko pojacanje u biznis ligi kao doticni.
Nasa djeca samo ih forsirati, 6 akademaca ove sezone ima ozbiljnu minutazu.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la:Dženo Uščuplić se krije iza tog nicka.MortemHz je napisao/la:Samozdravlje - Akademija
Porodicni paketi i sl. Nista?, tipa povedes porodicu ... nigdje veze, amateri, na zalost. Od cetvrtka nisu maknuli guzicom.
Mislio sad da cw sve goriti od marketinga , da se kjudi natjeraju na tekmu al ocito da ne znaju .
Odstampaj karte, paar plakata i to je to.
Mislio sad da cw sve goriti od marketinga , da se kjudi natjeraju na tekmu al ocito da ne znaju .
Odstampaj karte, paar plakata i to je to.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
za 5 maraka gledacemo nas voljeni klub i klub iz serie aMortemHz je napisao/la:Informacije o prodaji ulaznica za utakmicu protiv Atalante
Cijene ulaznica:
ZAPAD – 15 KM
ISTOK 12 KM
SJEVER 5 KM
ZAPAD – 12 KM
ISTOK 10 KM
PONEDJELJAK 30.07.2018.
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Porodicni paketi bi bila odlicna akcija pred ovu utakmicu.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma daleko od toga ,nikom mi ne damo FKS , a Bogami ni Tan nije levat ,ako ne onda savjet iz sjene .bojim se nasih ono "daj sta das".PozzHirurg je napisao/la:Pa, nije ti to baš pametno kao što kažeš, a evo i zašto; Mamić je završio sa prodajom, obzirom da je osuđen u HrvatskojSamozdravlje je napisao/la:E sad da Vam starac nesto pametno kaje.Pod hitno kontaktirat Mamica i na neki od ovih nacina traziti pomoc(nemamo mi ljudi koji ce znati prodati nase bisere (neko spomenu rudnik zlata):
1.Ugostiti ga i zamoliti za savet , voli covjek derneke , a nece skoro iz BiH (aBd)
2.Angazovati ga za prodju nasih bisera(dati mu 20-30%), a mi cemo dobiti lijepu lovu(ako nasi budu prodavali,a to je neminovno,necemo veliki hajr vidjeti.Ako Bog da prodjemo Atalantu i Bekic ide za 2mill$)
3.Ne znam treci nacin (mozda sudija Ustavnog ili Bih suda-sala neslana)![]()
@Akademija
i povrh svega on je trenutno u bjekstvu. Zar misliš da će ijedan evropski menadžer ili sportski radnik nastaviti saradnju
sa Zdravkom? Ne, neće... Poslije svega, od dugogodišnje borbe i bojkota BBB -do sudske presude, dati ovom čovjeku
Iako sam smatro da je Hus napravio gresku sto je sa drugim timom igro protiv Radnika, ipak se ispostavilo da je on bio upravu. Juce mi je bio ispravan potez igrat sa 2gim timom posto je kakanj **** od rkipe plus domaci teren plus dobar rezultat y itali.
Mustafic igra sve bolje i juce je bio dobar, Resic jeste da je malo fizicki slabi al onog konja od 2m kako je par puta gurno mudro i cak mu je jednom uzo i loptu. Definitivno treba malom davat sansu i ozbiljno racunat, posto on je sad na nivou Anela a za2 mjeseca ce bit duplo bolji.
Handzic definitivno bolji od Ahmeta, pozitivno me iznenadio najbolji igrac juce.
E sad kazu greske Mustafica ovog onog ljudi on je jednu gresku napravio radi svoje volje, i to na centru kad je presjeko imo je izbor da doda a kreno je u solo prodor. Mi kad nebi imali nakvi gresaka kao juce mi bi Atlantu uzeli sa 2:0. Greske koje mi pravimo u vecini su proizvod primoranos od druge strane. Dusman Hodzic je dobra rezerva i on dosta pravi samovoljno greske i zato ce brzo bit zamjena i to je to.
Mustafic igra sve bolje i juce je bio dobar, Resic jeste da je malo fizicki slabi al onog konja od 2m kako je par puta gurno mudro i cak mu je jednom uzo i loptu. Definitivno treba malom davat sansu i ozbiljno racunat, posto on je sad na nivou Anela a za2 mjeseca ce bit duplo bolji.
Handzic definitivno bolji od Ahmeta, pozitivno me iznenadio najbolji igrac juce.
E sad kazu greske Mustafica ovog onog ljudi on je jednu gresku napravio radi svoje volje, i to na centru kad je presjeko imo je izbor da doda a kreno je u solo prodor. Mi kad nebi imali nakvi gresaka kao juce mi bi Atlantu uzeli sa 2:0. Greske koje mi pravimo u vecini su proizvod primoranos od druge strane. Dusman Hodzic je dobra rezerva i on dosta pravi samovoljno greske i zato ce brzo bit zamjena i to je to.
Majke mi misle ljudi da sam naopak ali nisam, jednostavo nema lakse stvari od prepisivanja. Neka pogledaju kako se to radi u drugim zemljama, kako se raja dovlaci na tekme.MortemHz je napisao/la:Porodicni paketi bi bila odlicna akcija pred ovu utakmicu.
Je li tesko poslije cet rtka, u pegak sjesti, dogovoriti se da karta od mladosti (8 maraka) vrijedi prri kupovini karte za atalantu npr 40% tj da za 15-,16 maraka gledas obje tekme. Umjesto 3-4 milje imao bi 6-7 milja minimalno.
Je li tesko bilo staviti da porodicni paket ulaznica 4 karte na jednu licnu (pa makar i muljanja bilo) da imas neki popust, pa umjesto da otac koji radi za 500 maraka a hoce da vodi dvoje rroje djece plati 50, da plati 35 npr .
Je li tesko nazvati Rsg, ftv, face i sl. Napraviti video od 10 sec i poslati da se vrti vih dana. Platiti 10 clanaka da na sva zvonazvoni da se pozivaju navijaci bla bla bla.
Evo, sff ce, grad pun turista, napraviti FKS fan zonu gdje bi svaki dan po jedan igrac bio na prodaji ulaznica sat, dva, da se slika raja, dresiovi potpisiju, neke nagrade i gluposti. To su sve sitnice , gluposti koje se organizuju za jedan dan. Do cetvrtka treeba na svakom koraku da te gadjaju sa fks, bukvalno. Mene bi bilo stid primati platu da mi je posao nazvati europlakat i stampariju
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Juniori cetvrti na CEE Cup , nije lose,a olakotna okolnost je sto je sef Husref pokupio pola tima za Mladost. 
- sarajevo46
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la: Majke mi misle ljudi da sam naopak ali nisam, jednostavo nema lakse stvari od prepisivanja. Neka pogledaju kako se to radi u drugim zemljama, kako se raja dovlaci na tekme.
Je li tesko poslije cet rtka, u pegak sjesti, dogovoriti se da karta od mladosti (8 maraka) vrijedi prri kupovini karte za atalantu npr 40% tj da za 15-,16 maraka gledas obje tekme. Umjesto 3-4 milje imao bi 6-7 milja minimalno.
Je li tesko bilo staviti da porodicni paket ulaznica 4 karte na jednu licnu (pa makar i muljanja bilo) da imas neki popust, pa umjesto da otac koji radi za 500 maraka a hoce da vodi dvoje rroje djece plati 50, da plati 35 npr .
Je li tesko nazvati Rsg, ftv, face i sl. Napraviti video od 10 sec i poslati da se vrti vih dana. Platiti 10 clanaka da na sva zvonazvoni da se pozivaju navijaci bla bla bla.
Evo, sff ce, grad pun turista, napraviti FKS fan zonu gdje bi svaki dan po jedan igrac bio na prodaji ulaznica sat, dva, da se slika raja, dresiovi potpisiju, neke nagrade i gluposti. To su sve sitnice , gluposti koje se organizuju za jedan dan. Do cetvrtka treeba na svakom koraku da te gadjaju sa fks, bukvalno. Mene bi bilo stid primati platu da mi je posao nazvati europlakat i stampariju
Sezonska karta i besplatno na tekmu plus za djecu ako je dvoje 2 KM + 2 KM = 4 KM i to je to. Slažem se za ovaj drugi dio da je promocija utakmice morala biti bolja.
Isto tako moram spomenuti ko želi da dođe na ovu utakmicu taj će doći.
Zasto nije pametno? Nije pametno dovesti najveceg fudbalskog strucnjaka na balkanu? Zato nam je pametno da nam sabrina, ihtijarevic i valentin griju fotelje, nista ne rade a upropastise klub. Moze pricati ko sta hoce protiv tog covjeka da im nije bilo njega Dinamo bi bio u rangu Sarajeva, a Hrvatska ne bi ni prosla grupnu fazu a kamoli dogurali dokle jesu. Ja bi sve dao nek svi idu a nek dodje taj strucnjak, taj fudbalski Bog pa nek napravi od Sarajeva u pola sto je tamo napravio. Jeste on i mafija i sve, uzeo milione i milione ali je napravio to sto je napravio a ovi kod nas uzimaju i sakom i kapom a nista ne rade. Ja mislim da niko nista ne bi imao protiv toga na kraju krajeva nek radi indirektno, ali to su sve puste zelje i od toga nema nista.Hirurg je napisao/la: Pa, nije ti to baš pametno kao što kažeš, a evo i zašto; Mamić je završio sa prodajom, obzirom da je osuđen u Hrvatskoj
Zadnja izmjena: Vieira, dana/u 30 jul 2018, 19:58, ukupno mijenjano 2 puta.
YOU CAN'T PLAY FOR ARSENAL AND GIVE UP, NO MATTER WHAT THE SCORE IS.
Marketing "ko zeli doci doci ce", "ja volim sarajevo i kad gubi", "derbi navijaci ce soci" i slicna razmisljanja su ibdovela do toga da je prosle polusezone stadion bio sablasno prazan.
Marketing i kvalitet istog dovodi ljude (kao inrezultat), bgm nasi po tom pitanju nista ne rade. Ne animira se navijacka baza, banuju se ljudi sa zvanicne zbog kritika, klub se totalno udsljeio od navijaca sna svaki nacin, mi direktoricu vidimo svake prestupne godine , obecaju stvari a onda to ne ispune.
Moraju se malo mrdnuti, pr los, marketing los, nadam se da su svjesni da slkjanje corbe iz italije i stavljanje na instagram nije marketing
Marketing i kvalitet istog dovodi ljude (kao inrezultat), bgm nasi po tom pitanju nista ne rade. Ne animira se navijacka baza, banuju se ljudi sa zvanicne zbog kritika, klub se totalno udsljeio od navijaca sna svaki nacin, mi direktoricu vidimo svake prestupne godine , obecaju stvari a onda to ne ispune.
Moraju se malo mrdnuti, pr los, marketing los, nadam se da su svjesni da slkjanje corbe iz italije i stavljanje na instagram nije marketing
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Bajroni, DoktorXabaras, GangEvil, Google [Bot], Jet2Holiday, mnon46, Vanja8 i 35 gostiju.